7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1124 ez nem meglepő :-) -
#1123 tehát akkor a sp3 nem váltja ki az sp1+sp2-t? :( többet foglal, mint maga az origi játék igy a mod... :D -
#1122 belinkelés sorrendjében (fentről lefelé) rakd fel a cuccost szerintem :-) -
#1121 tudja valaki : prototype modra egymás után az összes service packot, peccset fel kell rakni ?
thx -
#1120 remélem nem mondok hülyeséget, de a gumikopás ha jól emlékszem a hivatalos patchben meg lett oldva (a gumi paraméterek amúgy is a .tbc fájlokban vannak, semmi közük a pályákhoz) -
Travelos #1119 nincs fent sehol, de ha nem kell akkor OK! -
#1118 Pontosan nem tudom, en nem hasznaltam, de innen elindulhatsz:
- http://www.hsw.hu/
- http://www.bhmotorsports.com/
Es itt elvileg fent van:
- http://www.bhmotorsports.com/F1C/DTM02/downloads -
Travelos #1117 Alexease! Honnan lehet letölteni a DTM2002 modhoz a track update-eket, melyekben a gumikopásokat optimalizálták egyes pályák esetében??? -
Ibron #1116 ok,thanks.
Ibron -
#1115 mentesz setupot és mindig betöltöd -
Ibron #1114 aha, a radiator size az,ahol lehet állítani és Monacoban a 2-dik körbe elfüstölt a Ferrarim:D..Thanks!Valahol lelehet menteni,hogy ne kelljen mindig beállítani?
Ibron -
Ibron #1113 ha a vechile setupra, vagy h írják gondolsz,ott csak radiator size van és a 4-esen.azt csökkentsem 1-re?
Ibron -
Ibron #1112 Hy all!
radiator intake?erről nem is hallottam,merre találom?leírnád pontosan?a verseny táv most 10%-ra van állítva.setupnál mit adjak meg nekd,mi kell?
Ibron -
#1111 kevés információt adtál meg, nem mondtál versenytávot, setupot stb
amúgy állítsd a radiator intake-et 1-re és 5 körön belül elfüstöl
próbálkozhatsz a time scaled mellett a 2002 season opcióval is vagy megnövelni (x2, x3 stb) -
Ibron #1110 Hy all!
Tudom,hogy ez a Challenge,de beírom,hátha tudtok segíteni:
Hogyan lehet azt megcsinálni a Forma-1 2002-ben,hogy legyenek sűrűn az autónak technikai problémái?nekem egész szezon alatt csak Brazíliában füstölt el a motor,pedig a BAR-ral vagyok.Légyszi segítsetek!Ja és Time Scaledre van beállítva a Mechanical failures,mert elvilleg akkor van ilyen probléma..de volt már normalon,meg 2002 season szerint is.Esetleg valami patch,vagy akármi nincs,ami ezt orvosolná?
Ibron
-
#1109 THX!
A motorhagokkal meg nem vagyok kibekulve, nem annyira "Porsche-s":) De majd meg alakitok rajta ha lesz ra lehetoseg:P -
#1108 reméljük hamarosan még jobb lehet, sajna mostanában nem volt időm fejlesztgetni -
#1107 Nagyon pofás Alex!!!!A hangok eszméletlenek a szélvédő meg egyszerűen REAL!!!!A videó-ban meg tök azthittem hogy valami efekt...Szép munka!!!Amúgymeg a HSW Team-nek is gratula a mod-hoz...Qrva jó! -
#1106 Értem azért köszi! -
#1105 Sajnos nem. "Szerzodesuk" van, azert lehet csak onnan szedni... -
#1104 Hello! Tudtok valami helyet a fileplanet-en kivül ahol fent van az RH 2004-es mód? -
#1103 Ngyon jól néz ki -
#1102 Igen -
Marco #1101 Korrekt kis videó. Fraps-al vetted fel? -
#1100 Izelito a HPCC-bol, egy kor Pukekohe-n, cockpit-bol, egyszeru video semmi vagas: HPCC Pukekohe Cockpit (AVI, DivX, 10Mbyte) -
#1099 Sikerult mostanra kicserelnem az osszes hangot a HPCC-ben. Minden zsir uj, modositott, tuningolt, a motorhangba is minimalisan belenyultam. Belekerult az osszes tores-, eso-, hatterhang is.
HPCC Alexease Sounds (28Mbyte) -
#1098 A lenti cockpit, pontosabban a ket szelvedo efekt hasznlahatatlan:)) Kiprobaltam mas palyan is, es tenyleg csak megszallottaknak valo:))))
Itt a javitott, normal, hasznalhato(bb) verzio (sorry): HPCC Alexease Window -
#1097 akkor szerintem jobban járunk ha "kiadjuk" külön egy mas fájlokat is szerkeszteni képes (szépen magyarul) installerrel -
#1096 En megengedem, de ettol tenyleg sirva fakadnak:))))))
Max egy erosen "konnyitett", vilagositott valtozatat lehetne fixen belerakni, vagy melle bemasolosra, es leirni mit udnak vele csinalni.
En szeretem ha latom a szelvedot, foleg ha meg dinamikus is - noveli a tererzetet - meg ha erosen deszaturalt a cockpit es a kornyezet. Tudom, hogy ez igy sem az "igazi" de valahogy jobban tetszik, mint a szuper tiszta es tu eles kornyezet es ragyogo szinvilag:)
De ez en vagyok, valszgeg sokan ettol falramasznak:PP
-
#1095 na sikerült eljutnom oda, hogy kipróbáljam a munkádat Alex, egy szóval nagyszerű
jó lenne a cockpitet kicsit jobban reklámozni, arra is gondoltam, hogy ha megengeded betenném a patchbe, csak tartok tőle, hogy kevésbé "megszállott" játékosok sírva fakadnak tőle
mind1, elválik majd -
#1094 nem tudlak követni Alex -
#1093 Igy szoktam en is elozni -
#1092 f1 challenge -
#1091 Itt egy eleg durva HPCC cockpit nezet (durvabb textura, eztran csillogo, fenylo, foltos szelvedo):))))))) Csak vallalkozo kedvu megszallotaknak:))))
HPCC Alexease Cockpit.zip -
#1090 köszi, valamikor kipróbálom -
K.András #1089 LOL -
#1088 Itt egy modositott HPCC cockpit window tukrozodes:) Gyengebb statikus, kicsit kotrasztosabb kosz es muszerfal tukrozodes, es egy betas (:D) kicsit durvabb "dinamikus" tukrozodes:) csak bemasolos az adott konyvtarba, nem ir felul semmit! Az esetleges elozo archivalando!!
HPCC Alexease Cockpit Window -
#1087 Kicsit modositottam a tegnapi HPCC hangokat, vagyis van patch
A negy alap belso motorhang valtozott, minimalisan. A fu, az ut es a revlimiuter lett hangosabb.
HPCC Alexease Sounds patch1:D -
#1086 Akit érdekel a HPCC mod, a tegnapi melbourne futamunk replay-e innen leszedhető, valamint várjuk a lelkes jelentkezőket a bajnokságba!!!!!
Melbourne replay -
#1085 nagyszerű, köszi
a szélvédő tükröződésen már én is gondolkodtam (a DTM 2002-ből lehetett is volna lopni :-))