7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#1164 volt ott cirkusz az ő házuk táján rendesen, a server haláltól elkezdve Marco Demontis kilépésén át a szimpla több hónapos semmittevésig minden
kicsit csalódott vagyok én is, bár ami kell azt kiszedem belőle (Lambo+Lister :-D) és megy az SCC-be aztán ennyit erről. Bár a Lambo belülről átlátszó és ez engem zavar :-) -
#1163 igen, a hiba ott van hogy nem álltak le vele egy évvel ezelőtt (amikor is úgy volt hogy kijön)... -
#1162 Ez a WGTs sajnos nincs befejezve - ezt megis modtak mielott kiadtak. Nagyon elhuzodott a fejlesztese, kozben megjelent a SCC, PTC kiegeszitesei, es a mar engine szinten tovabb fejlesztett GTR. Szinte mar minden ujdonsagot es lehetoseget kiaknaztak a majd' 4 eves engine-bol, nehez ujat mutatni. Valszeg, mar a GTR-re vagy inkabb mar a rFactor-ra szeretnenek koncentralin (mint MOD-olas).
Bar meg ezt a mod-ot nem probaltam, csak letoltottem:)) -
K.András #1161 Szerintem ezt a WGTS-t SCC minden téren veri, én ennél joval többet vártam. -
K.András #1160 Biztos lehetsz benne, hogy megoldja!
De ezek szerint mégis csaltak, ugy meg ne is maradjanak, ebböl hatalmas botrány lesz... -
#1159 vsz nem fogja mert börninek 20 autot kell versenyeztetnie szerződése alapján :) -
#1158 A mai nap megrendezésre kerülő, a Nemzetközi Automobil Szövetség által összehívott bírósági ülésen, melynek szokás szerint Párizs ad otthont, a FIA felkérte a Legfelsőbb Bíróságot, hogy zárja ki a BAR istállót az idei bajnokságból.
SZép:)) -
#1157 most csekkolom a wgts-t, nem rossz de az SCC sztem jobb, olyan szempontbol hogy jobban lehet erezni a kocsi mozgasat az hogy melyik fizikaja jobb be kéne ulnom egy gt verdába -
K.András #1156 Tényleg, igazad van! -
#1155 Szerintem az az "egy megas" vonal mar "ket megas". Az Axelero szerintem ismet "duplazott":) -
K.András #1154 250-el jön folyamatosan, az nem rossz, pláne egy megás vonalon :) -
#1153 Hát le a kalappal a készítők előtt !A fizikai motorból kihozták a maxot meg még egy kicsit ! -
#1152 annyi, mondjuk ha jól láttam a telepítő semmit sem tömörít -
520 Mbyte?!?! Ez nagyon komoly:))) -
#1150 WGTS -
#1149 2 perc alatt beteszem neked bárhova, bármelyik MOD-ba, csak semmi értelme, mert mint MI vesz részt a futamokon és jóval lassabb. Az F1C nem támogatja a Safety car indokolt beküldését, ezt max Thunder exe-kkel lehetne megoldani. (ld OWOR MOD) -
#1148 Te tényleg sokat tudsz erről a játékról ! :-))))
A szótárban mit keressek ?
X tengely
Y tengely
RX tengely ......stb.
Ezeket szótár nélkül is értem !
LOL. -
#1147 jóhát nenézz madárnak ezerszer többet tudok erről a gémről mint te ez az alapba nincs benne módokba lehet.. -
#1146 nagyon kezdő angolos is tudja mit jelentenek hanemtudod nézd meg a szótárba
nembonyolult -
#1145 Hali...nincs 1 linked erre a modra?? -
#1144 Hanem mi a baj , nagyokos ? -
K.András #1143 Ha nem tudod mi mire valo akkor minek huzogatod?A fö baj tuti nem ezzel van ;) -
#1142 Le tudnám nekem írni F1C-ben a kormány beállításoknál a sok csúszka mire való ? Komoly gondjaim vannak vele , érzem hogy nem jó de csak céltalanul huzogatom , mert nem tudom mi mire való .Köszi ! -
kontar #1141 Köszi! -
#1140 Bejönnek ezek mindíg ! Még versenybe is beszállnak , aztán a 900 lóerős F1 autóktól kapnak vagy 15 kör hátrányt .... -
#1139 A HF1L modba van benne. -
crossy104 #1138 Ha nincs benne, akkor hogy került ide? Magad is láthatod, hogy benne van.A dolog érdekessége, hogy szabadedzés alatt jött be.Nem tudom még mikmor jön be, mert kb. egy órát játszottam eddig vele, ami mind edzés volt. -
crossy104 #1137 A barátom tette fel, este nyolc körül megmondom pontosan. -
kontar #1136 Sziasztok! Ez a safety car melyik MOD-ban van? -
#1135 megérdemlik ha csaltak -
K.András #1134 Kizárhatják a BAR-Hondát a Forma-1-ből!
Ez nagyon durva ha igaz! -
#1133 bár ilyen nincs benne:D -
#1132 jóhogy legjobb gamma a világon -
#1131 fake -
crossy104 #1130 Imádom ezt a játékot! -
crossy104 #1129 Bocsássatok meg nekem tudatlannak, de nekem újdonság, hogy bejött a safety car.
Szenzációs! -
crossy104 #1128 -
#1127 még mindig nemtud valaki rh uj patchoz valami alternativ linket?:D -
Ibron #1126 Hy all!
A Forma-1 2002-höz tud valaki kódóokat?kíváncsi vagyok,hogy van-e.
Ibron -
#1125 Megjenet a Sport Car Challenge Patch!!!!
http://www.hsw.hu/jatekhirek.shtml