7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• avcom
    volt ott cirkusz az ő házuk táján rendesen, a server haláltól elkezdve Marco Demontis kilépésén át a szimpla több hónapos semmittevésig minden

kicsit csalódott vagyok én is, bár ami kell azt kiszedem belőle (Lambo+Lister :-D) és megy az SCC-be aztán ennyit erről. Bár a Lambo belülről átlátszó és ez engem zavar :-)
  • JuanG
    igen, a hiba ott van hogy nem álltak le vele egy évvel ezelőtt (amikor is úgy volt hogy kijön)...
  • Alexease
    Ez a WGTs sajnos nincs befejezve - ezt megis modtak mielott kiadtak. Nagyon elhuzodott a fejlesztese, kozben megjelent a SCC, PTC kiegeszitesei, es a mar engine szinten tovabb fejlesztett GTR. Szinte mar minden ujdonsagot es lehetoseget kiaknaztak a majd' 4 eves engine-bol, nehez ujat mutatni. Valszeg, mar a GTR-re vagy inkabb mar a rFactor-ra szeretnenek koncentralin (mint MOD-olas).

Bar meg ezt a mod-ot nem probaltam, csak letoltottem:))
  • K.András
    Szerintem ezt a WGTS-t SCC minden téren veri, én ennél joval többet vártam.
  • K.András
    Biztos lehetsz benne, hogy megoldja!
    De ezek szerint mégis csaltak, ugy meg ne is maradjanak, ebböl hatalmas botrány lesz...
  • Ingy
    vsz nem fogja mert börninek 20 autot kell versenyeztetnie szerződése alapján :)
  • Istencsászár
    A mai nap megrendezésre kerülő, a Nemzetközi Automobil Szövetség által összehívott bírósági ülésen, melynek szokás szerint Párizs ad otthont, a FIA felkérte a Legfelsőbb Bíróságot, hogy zárja ki a BAR istállót az idei bajnokságból.

SZép:))
  • Ingy
    most csekkolom a wgts-t, nem rossz de az SCC sztem jobb, olyan szempontbol hogy jobban lehet erezni a kocsi mozgasat az hogy melyik fizikaja jobb be kéne ulnom egy gt verdába
  • K.András
    Tényleg, igazad van!
  • Alexease
    Szerintem az az "egy megas" vonal mar "ket megas". Az Axelero szerintem ismet "duplazott":)
  • K.András
    250-el jön folyamatosan, az nem rossz, pláne egy megás vonalon :)
  • lac coo
    Hát le a kalappal a készítők előtt !A fizikai motorból kihozták a maxot meg még egy kicsit !
  • avcom
    annyi, mondjuk ha jól láttam a telepítő semmit sem tömörít
  • Alexease

520 Mbyte?!?! Ez nagyon komoly:)))
  • avcom
    WGTS
  • avcom
    2 perc alatt beteszem neked bárhova, bármelyik MOD-ba, csak semmi értelme, mert mint MI vesz részt a futamokon és jóval lassabb. Az F1C nem támogatja a Safety car indokolt beküldését, ezt max Thunder exe-kkel lehetne megoldani. (ld OWOR MOD)
  • lac coo
    Te tényleg sokat tudsz erről a játékról ! :-))))

A szótárban mit keressek ?
    X tengely
    Y tengely
    RX tengely ......stb.

Ezeket szótár nélkül is értem !
    LOL.
  • Istencsászár
    jóhát nenézz madárnak ezerszer többet tudok erről a gémről mint te ez az alapba nincs benne módokba lehet..
  • Istencsászár
    nagyon kezdő angolos is tudja mit jelentenek hanemtudod nézd meg a szótárba
    nembonyolult
  • sumi
    Hali...nincs 1 linked erre a modra??
  • lac coo
    Hanem mi a baj , nagyokos ?
  • K.András
    Ha nem tudod mi mire valo akkor minek huzogatod?A fö baj tuti nem ezzel van ;)
  • lac coo
    Le tudnám nekem írni F1C-ben a kormány beállításoknál a sok csúszka mire való ? Komoly gondjaim vannak vele , érzem hogy nem jó de csak céltalanul huzogatom , mert nem tudom mi mire való .Köszi !
  • kontar
    Köszi!
  • lac coo
    Bejönnek ezek mindíg ! Még versenybe is beszállnak , aztán a 900 lóerős F1 autóktól kapnak vagy 15 kör hátrányt ....
  • Tomo15
    A HF1L modba van benne.
  • crossy104
    Ha nincs benne, akkor hogy került ide? Magad is láthatod, hogy benne van.A dolog érdekessége, hogy szabadedzés alatt jött be.Nem tudom még mikmor jön be, mert kb. egy órát játszottam eddig vele, ami mind edzés volt.
  • crossy104
    A barátom tette fel, este nyolc körül megmondom pontosan.
  • kontar
    Sziasztok! Ez a safety car melyik MOD-ban van?
  • Istencsászár
    megérdemlik ha csaltak
  • K.András
    Kizárhatják a BAR-Hondát a Forma-1-ből!
    Ez nagyon durva ha igaz!
  • Istencsászár
    bár ilyen nincs benne:D
  • Istencsászár
    jóhogy legjobb gamma a világon
  • avcom
    fake
  • crossy104
    Imádom ezt a játékot!
  • crossy104
    Bocsássatok meg nekem tudatlannak, de nekem újdonság, hogy bejött a safety car.
    Szenzációs!
  • crossy104
  • Istencsászár
    még mindig nemtud valaki rh uj patchoz valami alternativ linket?:D
  • Ibron
    Hy all!

A Forma-1 2002-höz tud valaki kódóokat?kíváncsi vagyok,hogy van-e.

Ibron
  • Alexease
    Megjenet a Sport Car Challenge Patch!!!!
    http://www.hsw.hu/jatekhirek.shtml