7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• tom..
    sziasztok!
    lenne egy olyan gondom, hogy a CTDP 2004-es mod nem indul el. full alap játék, a mod is alap. egyszerűen, vmi hiba üzit kiir háttérben, mert betöltö képernyőt látok végig, és ennyi, cask bezárni tudom!
    sima játék simán fut. ha vki tudja mi lehet a gond akkor pls help:)
  • VO101 tvr
    És milyen lett? (vezethetőség, menettulajdonságok modellezése)?
  • Norbu
    Azé thx!Nekem az F1 Challange-ben meg a többi F1 sorozatban az nem tetszik hogy nincs normális statisztika vagy info kiírás.Szerintem nagyot dobna rajta ha olyan lenni mint a tv-ben.
  • avcom
    grafikailag egy kicsit lehet rajta változtatni, de alapjaiban marad, ami volt, az exe-t kellene tudni módosítani hozzá, azt meg nem nagyon lehet jelen állás szerint
  • Norbu
    Vki nem tudja hogy van-e olyan mod ami megváltoztatja az időmérő kiírását?Arra gondolok, hogy olyan lenne mint a TV-ben.(Sorrend, Időmérő edzésnél méri az időt...)Most az F1 Challange 99-02-re gondolok vagy a CTDP 2004 MOD-ra.
  • Alexease
    Megjelent a CTDP 2004 MOD!!!!!
    Nem is pofazok semmit, mindenki ismeri, irany a HSW!!!!
  • b-type
    nagyon jó az új Hitchin pálya..leszedhető a hsw.hu-ról...80mb(!)

kép2,kép3,
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
    kép8
    kép9
  • fluga
    aham, sz'al no padlo, csak finom lábmunka:)
  • Amse
    Ha a gázzal finoman bánsz akkor nem.
  • fluga
    tudom és tervbe van véve..kormánnyal nem pördül ki akkor sem, ha minden ki van kapcsolva?
  • Panther
    Esetleg használj segítségeket. Kapcsold be a kipörgésgátlót, meg a blokkolásgátlót. Billentyűzettel ez nem az igazi, ha teheted vegyél egy kormányt. Ez szimulátor, nem arcade.
  • fluga
    sziasztok!
    nem tudom, hogy ki min jáccik, de ez nekem billentyűzeten játszhatatlan. egyfolytában kipördül, és a kipördültem alig tudok elindulni.ötlet?
  • keji
    Nem jelenik meg új ikon az indítás után, mert vmiért nem teljes a telepítés. valójában ez a kérdés.
  • examinee
    Rh

Ha a searhba beírod ->china ... kidobja az rh track map 1.3-ast! abba benne van china!
  • examinee
    ezt is lelehet tölteni!
    Rh-hoz már van és én már fel is tettem!
  • examinee

Nincs ikon! elindítod az F1 challanget és ott van a seasonok közt majd az RH!
    Ennyi!
  • keji
    Hello! Légyszi segísetek, a 2004 mod rh telepítés vmiért nem klappol. Amikor elindul a setup 1 ideig megy frankón, de a vége felé elindít vmi ms-dos ablakot és nem talál vmi fájlt, de azt persze nem írja,hogy melyiket... a konyvtárakba ugyan módosítgat és berakja a 2004-es cumo egy részét de pl uj ikont már nem, ami az eleje választásnál kellene,hogy legyen. elmondnátok mi lehet a gond, vagy csak az ikon kell és minden megoldódik? nemtom
  • KulacsKa
    NEM én csak a DTM-et ismerem
  • KulacsKa
    EZEKKEL AZ ÖRÜLT GOMBOKK AL
  • KulacsKa
    INSERT,DELETE,PAGE UP,PAGE DOWN,
  • atibacsi1977
    Hello! A kamerát melyik billentyüvel lehet változtatni, vagy lehet egyáltalán?
  • Imremagdi
    és az mikor lesz készen ?
  • Amse
    Még sehonnan(Nem 1xű lemodellezni a pályákat).A CTDP 2004- es mod Lvileg fogja tartalmazni.
  • Imremagdi
    2004-es pályákat( pl: kínai) honnan lehet letölteni ? mert a 2004-es mód NEM tartalmazza
  • Amse
    Ez mi ez?
  • Alexease
  • Alexease
    Talan Trans-Am. De ha az, akkor sok ertelme nincs, mert arra meg ott van a NR2003 ala keszult Trans-Am mod :) Az egy nagysagrenddel biztos jobb;))
  • Amse
    Tudja valaki, hogy ez milyen mod?
  • Amse
    Mire is?
  • KulacsKa
    Amse ha itt vagy válaszolj légy oly kedves :) .
  • VO101 tvr
    Kicsit félresiklott a téma. Arra voltam kíváncsi hogy a játékban hogyan szimulálják a valós TC-t.
    Az hogy fokozatonként állítható vezetés közben a kormánykerékről, mi sem bizonyítja jobban, mint az, ha megnézed a játékban a Williams (TC 1-6-ig) vagy Toyota (TC 1-9-ig) kormányát. Nincs ezen mit vitatni... bocs
  • K.András
    "és még mindíg a ki-be kapcsolónál tartanak"

Megforditom a kérdésedet,ugye nem gondolod komolyan hogy évek ota fejlesztenek valamit(TC) és még mindig ott tartanak, hogy manuálisan keljen állitgatni???
    De be is fejeztem ezt a vitát, mert hiába irtam be a müködési elvet el sem olvastad.

• VO101 tvr
    Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy évek óta a legnagyobb titokban fejlesztenek vmit (TC) és még mindíg a ki-be kapcsolónál tartanak (olyan számítástechnikai kapacitással a hátuk mögött) :)))
    Más példa: ABS esetében sem csak működik- nem működik alternatíva létezik. Ismert a jelenség, hogy egy "profi" vezetőnek igénytelenebb ABS-el hosszabb a fékút, mint kikapcsolt ABS-el. Igazi jó ABS használatos (volt) pl a DTM-ben, amivel igazi aszfaltszaggató fékezést lehetett produkálni.
  • K.András
    Hja, jövö idénytöl nem lehet csak használni,egyenlöre használják...
  • K.András
    ÁÁ ez teljes tévut,hát gondolj bele a motor nyomatékát csökkentve szünteti meg a kipörgést méghozzá a kerékfordulat érzékelöjének jele alapján,ergo ezt nem lehet manuálisan állitani F1-ben sem(nyilván nem vagy kerékfordulat érzékelö igy csak a csuszás után tudnál állitani ,persze azt sem tudod megmondani hogy na itt v ott ennyire fog kipörögni és akkor jol beállitom a kipörgésgátlot :DDD) ,igazábol annyit lehet F1-es autokban kormányrol állitani, hogy be legyen kapcsolva vagy ne!
  • Imremagdi
    én szerencsére letölötztem a 2004-es mod-ot , de nagyon szar hogy a kinai pálya az osztrák pálya...
  • Air
    A rajtelektronika (launch control) mar regota nem hasznalhato az F1-ben.
  • VO101 tvr
    Azért ez az F1-ben nem ennyire egyszerű...
    Gondoljunk csak arra, hogy egy radiál gumi kb. néhány (4-6°) oldalkúszás mellett fordul a legjobban. (Ez a paraméter diagonál gumi esetében még 12-15° volt. Gondoljunk csak a Grand Prix Legends autóira 1967)
    Nyilván a max vonóerőt sem 0% túlpörgés mellett adja le. Értéket nem tudok de kb 5% ?? lehet... A Formula-1 -ben ezt az optimális "túlpörgést" szabályozza a traction controll.
  • VO101 tvr
    A Jaguar honlapján jelenleg is szerepel, hogy a kormányról állítható (nyilván menet közben) a traction control (ezt nevezhetjük magyarul kipörgésgátlónak). Sok autó kormányán látható néhány forgókpacsoló-potméter. Ezek közül az egyik a traction controll állítására szolgál.
  • K.András
    "Kipörgésgátló (ASR, Tracs, EDB)

Amennyiben a hajtott kerék kipörög, ugyanaz történik, mint blokkoláskor, vagyis megszűnik a keréken az oldalvezető erő. A fronthajtásos jármű ilyenkor kormányozhatatlanná, a hátsókerék-hajtásos instabillá válik. Ennek elkerülése érdekében alkalmaznak olyan kipörgésgátlókat, amelyek a blokkolásgátló kerékfordulatszám-érzékelőjének jele alapján érzékelik a káros jelenséget, és a motor nyomatékát csökkentve megszüntetik a kipörgést.
    A hajtott kerekeknél az is problémát okozhat, ha kétoldalt eltérő a tapadás. Ilyenkor a csúszós oldalon a kerék pörög, a jobb tapadású pedig áll, az útra vihető vonóerő pedig közel nullára csökken, és a jármű nem tud elindulni. Ilyen esetben az "elektronikus differenciálzár" (EDB) lép működésbe, amely a kipörgő kerék lefékezésével hasonló hatást ér el, mint a klasszikus önzáró differenciálművek. A korszerű kipörgésgátló rendszerek általában már mindkét funkciót tartalmazzák."

Ezért nem lehet állitani a játékban sem.