17989
  • Adam II
    Ez az F15ös elég idegölő!
    Valamiért nem működik rendesen a radar kampányban.Mission editorban minden szupi aztán kampányban nem jelez semmitVajon mi lehet a gáz?
    Egyébként a Mig és a Su-k radarja jó ,több égő amcsi gépet láttam mint oroszt de végül is ez a játék nem jenkipárti:)))
  • Adam II
    KI hinné ,hogy ez nem igazi??

Farewall

Ezt csináljátok utánam!!!!

És végül egy szép kép

Modemesek sorry!!
  • end
    nem rossz amugy a su 25 se csak vastag a célkereszt:D
  • end
    nem a frakétáról hanem a gépágyukról van szóóó!!!
  • Glpetyus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Reaper
    Lemaradt a:
  • Reaper
    Olyan csak a hálivúdi filmekben van:) A valóságban nem nagyon jellemző, ugyanis nem direct hit elven működnek a levegő-levegő rakéták:-)

Amúgy A-10 jó repülőgép játéktermi arcade emberkéknek!

• end
    tényleg jóóó gép ez a mig-29:DD bár a célzással itt is gondok vannak,az ellenséges vadászgépet csak ugy tudtam kilőni hogy közel repültem hozzá aztán kénytelen lett katapultálni:DDtényleg én még itt nem láttam gépet felrobbani darabokra? amugy nagyon más mint az usaf,-(ott pl a mig teljesen más, és elég szar volt a mig itt nagyon jó vele fordúlni az usaf ban mindig alapállásba akart visszaállni itt meg az orosz gépek állandóan fel akarják emelni az orukat-?? az amerikaiak meg elég stabilak.)- még elég gyakorló fázisban vok rájöttem:((
  • cifuatwork
  • kiskorúbézoltán #1300
    Nincs semmi baj a Szu-25-tel , szerintem nálad a monitorral szemközti résszel van baj , talán próbáld meg azt fejleszteni .
  • end
    az a10 a-val semmi gond nincs az gép:D
  • cifuatwork
    Csak megfelelő kiképzés után szabadna beleülni, a kocapilótáknak meg jó az A-10A is
  • end
    valami iszonyatosan szar ennek a su-25-nek a célzása az a-10-el már 10*lelőném ugyanazt, ez meg egy szar.(a 7oc be van kapcsolva)különben se szeretemn az orosz gépeket bár a többi jó.:))
  • end
    valami iszonyatosan szar ennek a su-25-nek a célzása az a-10-el már 10*lelőném ugyanazt ezzel meg egy szar.különben se szeretem az orosz gépeket:)bár a többi jó. (a 7oc be van kapcsolva)amugy szereztem joystikot sokkal jobb:D
  • Reaper
    Elő a mentőcsónakokkal bazze, mert süllyedés esete forog fenn:)

Mindenki a kupára gyakorol?
  • Glpetyus
    ezt akartam,de utána már lusta voltam javítani :P
  • Seaweed
  • Glpetyus
  • Seaweed
    Asszem CD Galaxisban is annyi.
  • Glpetyus
    Hmmm...nem rossz...nem rossz...PcDome-on CSAK 4990 A JÁTÉK!!!
    Mexállotaknak kötelelző!!! LINK
  • Seaweed
    Rafer ;)
  • Glpetyus
    UP :)
  • Glpetyus
    Nekem tetszik a menü "zenéje" :)
  • Hmuda
    Hát naponta futtatom a CleanMyPC Registry Cleanert, szóval a registrym maga a tökéletesség. :D
  • Reaper
    Ja, de csak akkor ha nem egy szemétdomb a registry-d:)
  • Hmuda
    Az 1.02 javítja a fagyásokat?
  • Johnyy
    "Ki lassu gépen száll fölébe" azt lelövik vagy lezuhan, speed up forever élljenek a vasmadarak!!!!
  • cifuatwork
    1.: Van patch, a legújabb az 1.02
    2.: Settings -> Audio -> és itt kikapcsolod a Music-ot... (alternatíva: lecseréled a megfelelő file-t...)
  • Hmuda
    Nincs valami peccs? Elég idegesítő, hogy minden tréning után resetet kell nyomni mert lefagy a gép. Meg az a karattyolás a menüben is elég idegesítő tud lenni néha.
  • Seaweed
    Hat teged konnyu atbaszni ugylatom :P
    ...nem tudom akkor mi a jo a kedves rokonnak...
    Nah persze en "mit ugatok" Athlon 64-el ..
  • end
    nincs is bekapcsolva semmilyen élsimitás memória kéne ide
    9600prot én is akartam de lebeszéltek róla (rokon)szoval nem átbaszás
    azt mondták directx9 agp meg más nem lényeges ami nekem is furcsa de mind1.
    az i 875 ről is lebeszéltek szerencsére:D(ic-7)
  • Seaweed
    "az agp-t nem is gondoltam hogy le kell venni:o"

Mivan?
  • end
    gondolom hogy hadihajóra nem bill-el szálltál le meg is ütne a guta hogy ilyen béna vok holnap veszek egy 3e ft-os joy-t nem tom jó lesz e majd kiderül pénzem sincs sok:(
    az agp-t nem is gondoltam hogy le kell venni:o
  • Glpetyus
    Joy meg feltétlen KELL!
    annó az IL-2 öt nyomtam 1-2hétig(fizetésig :P) anélkül,de vettem egyet és..hát természetesen ég és föld :)
  • Glpetyus
    Amúgy az fps(bár én ezt le..arom) kb 25-120 szokott lenni...
    persz akadnak extrém helyzetek=szu-27 kampány FELHŐS küldetés=10 fps...na akkor vettem visszáb a beállitásokból kb mediumra
  • Glpetyus
    Hát nem egy nagy "vászizdász" =P4 2.4,1giga ram,I865-ös csipszet' ,Radeon 9600...

Így mission editorban minden high-on van plusz élsimítás,anizó...

Kampányban már lejjeb kellet venni majd mindent hogy nem diafilm legyen :P
    De az tökmindegy a kampány úgyis szar...:/

A sokadik peccs érezhetően javít a dolgon,de egy csomó faszságot nem javítanak ki..:(
    pl én mindíg használom a HEAT effektet,de az F-15-nél ez diavetítést okoz...
    Az orosz gépeknél meg még az fps se esik le...

Én 512-ről bővítettem 1 gigára(nagyrészt e miatt :P),az is sokat javított...

Nem tom nálad mi lehet...tán vedd le a 8X AA-t,meg az 1600-as felbontást
  • antijedi
    szokás kérdése ki mivel mit jácci, de tény hogy joyal könyebb általában, de ettől még nem kizárt hogy van aki billel is elboldogul :) és lock onban kevésbé van közelharc mint pl il2ben ez is könyités a joynélküli helyzetekben:P
  • neuro
    Olyan mintha fps-t egér nélkül játszanál...
  • end
    borzalmas:(((( na repülni joy nélkül sokat ront a szimulátorok élvezhetőségén és játszhatóságána joy biztosítja gyors reagálást,meg sokmindent addig nem tod milyen sokat jelent amig nem hiányolod:((
  • end
    most is fordulok a10-essel alacsony a s4ebbeség érzem hogy lefog zuhanni nyomogatnám fel a sebbeséget de else kezdtem mert tudtam hogy ugy se lesz idő rá játék közben nincs türelmem a plusz minusz jeleket egy fojtában nyomogatni a reflexekről meg annyit hogy pl nagy magasságban szinte a gép elött persze a valoság más nem is érzem a sebbességet
    fold közelben kell a reflex gondolom híd alatti repülés meg ilyenek.De lockon-t joy nélkül nem lehet játszani.ez így van