17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1349 Jah mert ok nem 20 centi alapot csinlnak hozza...hanem minimum 50 centit...
Amugy epp volt szerencsem egyszer latni hog az osztrakok mennyit is raknak bele az aszfaltba...
Ugy 75 centi volt a tiroli hegyekben az autopalya "felujitaskor"..
(Felujitas naluk azt jelentette, hogy felszedtek betonig full az egeszet es ujat raktak le!...ezert nem art a ho, a lavina, a fagy nekik...es erezhetoen simabbak is mint nalunk az utaik..)
Magyarorszagon volt szerencsem anno meg 89-ben a M-5 epiteset testkozelbol nezni! (Lajosmizsen laktam, ott ment el a palya mellette..mi meg kjartunk a homokbanyaba jatszani kolokent) Hat az egesz "ut" a homoktoltestol az aszfaltszintig kb 15-18 centi volt...
Meg is lehet nezni ez a szakasz milyen allapotban van ma!
Mindamelett ugytudom a Gripen futomurendszere (fo) sok azonossagot mutat a Lockheed Martin gepekevel (licensz vagy mi?!), de en ugy gondolom nem az a fo kerdes, ugyanis a futokerek atmeroje a lenyeg ilyen esetben (kis kerek sokat forog, igy nagyobb gondot okoz neki az egyenetlen felulet..lasd ezert olyan nagyok orosz gepek fofutoi!).
De velemenyem szerint a "marketing" duma alapja az a duppla orrfuto kerek/erositett orrfuto, ami miatt "ilyen univerzalis"... -
#1348 Csendben megjegyzem, hogy a vájusodás elég összetett téma, de elég annyi, hogy azért egyfelől ott más az időjárás (az aszfalt nem hevül fel soha 50C°-ra, mint itt nyári hőségekben), másfelől más a közlekedés összetétele is, sokkal kevesebb a teherforgalom, mint itt, ahol elég sok tranzit-teherautó járja az utakat.
De ez már nagyon OFF... -
#1347 Svédeknél a rossz minőségű útszakaszaz olyan mint nálunk a frissen leaszfaltozott autópálya.. És nagy különbség hogy furcsa az ő autópályájuk nem adja be a kulcsot 7 év alatt és nem vájúsodik ki.. Bezzeg a magyar.. abból már diszanajak is ehetnének.... -
neuro #1346 "Gripen is tailor-made for your operations. The ability to fly independently from normal road surfaces with minimal support makes Gripen the ideal weapon system for national and international operations - dispersed or not."
illetve egy másik:
"Capable of operating from simple road bases and dispersed bases with the minimum of maintenance personnel and ground support equipment."
A "normal road surface" valószínűleg autópálya-autóút minőség lehet, mint ahogy azt már írtam is... -
neuro #1345 Hmm nemtudom, nekem nincsennek meg a Gripen futóművének terhelési tesztjei, így nem mernék nyilatkozni róla, hogy ránézésre mennyit bírnak ki... de hát én már csak ilyen naív vagyok, hogy inkább elhiszem, amit a marketingesek mondanak, mint hogy messzemenő következtetéseket vonjak le fotókból. -
#1344 Hát azt elmondhatom, hogy a svédeknél nem nagyon szoktak kátyúzni, hanem szépen újraszőnyegezik az egész utat. Ezt kéne megtanulni itthon is, csakhát a pénz nagy úr... -
riviera #1343 Aha kérdés mi a rossz minőségű útszakasz. Lehet a svédeknél egész más kategória. -
#1342 Ellenben az oreg 21-es...hmm az meg furol is kente ;) -
#1341 Na azért ne legendázzunk!:) A Gripent felkészítették "megfelelő" minőségű autópálya útszakaszokról történő üzemelésre! Ez igen messze van egy mezei betonúttól:) Amúgy megnézve a Gripen futóműveit, naív dolog azt hinni, hogy képes lenne kevésbé jó minőségű betonról üzemelni... UFF -
#1340 Márpedig én nagyon élvezem az FFB-t, Saitek FF Cyborg 3D joyal tök élvezet ahogy ráz a bot átesés elött. -
riviera #1339 Hát mindentől függetlenül én is el tudnék képzelni egy thrustmastert gázkarral és pedálokkal de ez van '98 óta és mindeddig egészen jól kiszolgált.. -
#1338 Nahmost mindentol fuggetlenul:
Mindig kerdezik tolem hogy miert utalom annyira a FFB-t?
Hat ez meg kerdes?
-
riviera #1337 Köszi! Kikapcsolt ez a szar
Nyomtam 1 quickflightot és műxik a trim is bazzeg el se hiszem!
-
neuro #1336 Config/producer.cfg
írd át erre:
ForceFeedbackEnabled = false;
nekem is így megy, nincs rezgetés és még a játék is gyorsabb lett -
riviera #1335 Hogy érted, hogy nem működik jól?
Nekem sehogy sem működik. -
riviera #1334 Hát a joy-t áramtalanítva talán én is elvagyok vele így ha egyszerűen mondjuk magam felé húzom és ott marad de ez így nem helyes sztem. Előző patchben még működött btw. Flanker 2.xben is jó volt és pontos. -
#1333 Lock Onban nem trimmelek. ugyanis szerintme nem mukodik jol...
Ha lehetne olyan finoman allitani mint IL2-ben..de nekem meg nem sikerult...(X45 egyik rotate gomjara)
igy szarok a trimmre..anelkul is jol elvagyok Lock On ban.. (il2ben meg jol elvagyok vele..) -
riviera #1332 És a nem működő trim billentyűkre van valami ötleted?
Ez bug vagy csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy nálam jelentkezik a probléma. (újratelepítettem meg minden stb) -
#1331 Nem tudom..FB roxor... -
riviera #1330 szal nem lehet kikapcsolni az ffb támogatást játékon belül? -
#1329 Vegyel uj Joyt. -
riviera #1328 Ja még 1 kérdés. MS sidewinder FB1 joystickem van ami alá már nem nagyon van winxp driver, ami nem is lenne gond mert a winfos felismeri uyge magától. Viszont így xp alatt nem lehet szabályozni a középrehúzás erejét, a force feedback baromságokat stb. Ez az IL2nél nem okoz gondot mert ott ki lehet kapcsolni de a lomacban sehol nem találtam ilyen opciót. Ráadásul az új patch óta folyamatosan rezegteti ezt a szart utazósebességen is. Mondjuk már kihúztam a picsába a trafót de így nincs visszahúzó erő sem ami még okés lenne de trimmelés nélkül úgy keringek mint gólyafos a levegőben.. pls help! -
riviera #1327 Ezt úgy kell érteni, hogy nyomom a gombot de meg se mozdul semmi. -
riviera #1326 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani mi lehet a hiba vagy mit csinálok rosszul? Nem tudom kitrimmelni a gépet bármely billentyűre, joyra vagy akármire konfigurálom.
Egyszer nyomtam hyperlobbyn ott működött de csak azután, hogy nyomtam ctrl-t ami ugye elvileg reseteli a trim beállításokat.
De szigorúan csak ezután. Offlineban viszont sehogysem megy :/ -
#1325 mi ?
lehet menni az uralokkal? :) -
end #1324 AMUGY ÉN IS LESZÁLLTAM AZ A-10-EL ÉS KOCSIKÁZTAM AZ URALOKKAL:DDamoig el nem akadt a sárban képet hogy lehet amugy itt berakni-?? -
neuro #1323 A Gripen-t például felkészítették rá, hogy rossz minőségű aszfalt útról (autópálya, autóút) üzemeljen. -
end #1322 tényleg a valóságban is elegek lenének hozzá utak mondjuk egy kátyumentes főut??:O -
end #1321 Ezt csináljátok utánam!!!!-lefutottál a kifutópályáról nekem egyszer ugy sikerült:)a földutakon le lehet szállni ezttén is kiprobálom:D
-
Asmodeus84 #1320 Ehhe, a hosszas gyakorlás meghozta eredményét. Már nincs szükség nagy és sebezhető repterekre az utántöltéshez.
-
kiskorúbézoltán #1319 Radar ? Miféle radar ?! Ki az az izléstelen aki vadásszal megy amikor van Szu-25 meg A-10 ?
Nincs radar , nincs probléma !
Max ha jön egy vadász ... -
#1318 Neked jól van személyreszabva:) -
antijedi #1317 én pl a laserguided rakétát még azóta se tudtam megoldani :P mig célbefogoja meg csak addig megy amig nem váltok el az alap üzemmódról, utána már bármire állithatom (akár vissza az alapra is) nem megy :/ -
neuro #1316 szerintem egyikkel sincs semmi baj :) -
#1315 Úgylátszik a személyreszabott a játék>:( -
antijedi #1314 nekem pont forditva, f15 és társainak tökéletesen megy a radarja, migel meg sukal gázok vannak :( -
#1313 Kössz a tippet!! -
#1312 Tolts le netrol kampanyt... -
neuro #1311 Játsz a Falcon 4.0-val, abban van dinamikus hadjárat. -
#1310 A kampány meg egyszerű és rövid!!!!
Emlékszem még a Digital Integration F/A-18E szimulátora vagy 40 küldetést tartalmazott ha nem többet és 1 évbe telt végigjátszani!!!
A Lock On elég gyér küldetések terén ráadásul a beígért Dinamikus kampányrendszer sem valósult meg:(((
Szerintem a dinamikus kampányrendszert az Enemy Engaged valósította meg a legjobban.
Grafikailag teljesen meg vagyok vele elégedve de többet vártam a küldetések terén!!!!