17989
  • DJ Skyline
    vagy hol van a lockon.exe file!
  • Adam II
    És mi lesz a következő kérdés? Hogy kell behúzni a kerekeket??
  • cifuatwork
    Egyébként meg CTRL+E +E +E vagyis CTRL nyomva tart, és háromszor megnyomod gyorsan az E billentyűt. De tényleg életbevágó lesz, és jó sokszor fogod még használni, ha a readme-t és a billentyűzetkiosztást nem olvasod el...
  • Bucser
    Másrészt pedig patchelés is le volt írva jó néhányszor.... kicsit vissza is olvashatsz...
  • Bucser
    Ismered a kifejezést??? RTFM azaz REad The Fuckin Manual.... Rajta van a cd-n....
  • end
    HMM még egy kérdés ami életbevágó:)hogy kell katapultálni??
  • neuro
    uhh ez aztán a körmondat :)
  • end
    hmm hol lehet moszkva felett repülni melyik missionban ha addig sikerül felraknom a patchel együt vagy nélkül ,tud valaki az 1.2-höz cracket valahol??
    na igen a megéri utóljára az usaf-ot lett volna érdemes megvenni az iaffal nem játszottam bár a lomac komolyabbnak tünik sokkal a maverickeket sem egy gombnyomással lehet célra küldeni.meg beremeg a gép tul erős huzásnál.stb
    mostanábannemszeretek repülni mert rajtam kivül senkit nem érdekel meg én se repülök tul jol(de azért érdekelne hogy interneten lehet e játszani lomacal vagy il-2-vel illlegális programok), joystik nélkül meg borzalmas de valószínű visszaszokok rá az usafot 3évig nem untam meg mindig volt benne felfedezni való azthiszem ebben is lesz!
  • Adam II
    Tomcat még nem volt Vietnamban F4 Phantom volt
  • [NST]Cifu
    Akkor rakd fel az alap IL-2 egyszer, és hasonlísd össze az ottani, és a mostani Bf-109-eseket...

A Bf-109-et érzésem szerint igencsak tuningolták a patchekben/kieg.ekben.
  • neuro
    hmm amit írtam az csak egy tipikus példa volt, lehet hogy a bf-109-essel éppen az emelkedőképesség volt a bajuk...
  • Seaweed
    Hat nem tudom...csak remelni tudom hogy a realitasoktol ezert nem rugaszkodnak el tulsagosan...
  • DJ Skyline
    nem elég gyors??? akkor nem csináltak még mission editorban olyat hogy 10000 méter magasból függőlegesen lefelé mindent maxra tolva repülsz lefele...olyan 700-800 körül mentem BF-109el...de vízszintesen is lehet menni rendesen...persze a késői modellekkel!
  • neuro
    olvasgasd néha a hivatalos fórumot. most éppen az a fő vita, hogy elég erősek-e az .50-es géppuskák. Oleg már megígérte(!), hogy a 2.03-as patchben állítanak rajta... De ugyan ez volt a német 20mm-essel, a P-47-es orsózási sebességével stb.stb...
  • Seaweed
    Hat remelen ez nem igy van...aza nem a nyavajgasokert valtoztatnak rajta...
  • neuro
    Il-2-ben az zavar, hogy a sok kis amatőr nekiáll nyavajogni a fórumokon, hogy az ő kedvenc Bf-109-e/P-51-e/Jak-3-a nem elég gyors/lassú/erős/gyenge, és erre Olegék megváltoztatják az addig tökéletesen jó repülési modellt.
  • Seaweed
    Hat nem tudom, en nem vettem eszre hogy olyan drasztikusan valtozott volna a repmodell az evolucioja soran. (Valtozott ez teny, eszre is veheto, de szerintem nem ment a jatek rovasara, es foleg nem "a realitashoz legkozelebb alosag" rovasara sem.)
    Mindamellett megertem oket, es igy is osszeteszem a ketkezem, hogy van ma egy ilyen szim ami oromet tud okozni meg ennyi ev utan is!
    Ugyanis az nagyon zavar, hogy mig anno a hoskorban ugyanakkora intezitassal jottek a repuloszimek mint mas game.ek..addig ma jo ha 3-4 ev alatt 1-2..de inkabb 1...
  • [NST]Cifu
    Anno az IL-2 topicban már volt erről egy kis vita - miszerint Olegék viszont túlságosan is engednek a piacnak. Lásd YP-80, He-162 vagy a Ho-229 belevétele, lásd az egyre inkább egyszerüsített repmodel (már nem tudom ki írta, de tényleg igaza van, hogy mostmár iszonyú egyszerű még teljes realitáson is repülni - az eredeti IL-2-höz képest...).
    Persze az is igaz, hogy ők tényleg folyamatosan fejlesztenek, vagy legalábbis látványosabban...
  • Seaweed
    Hat igen..ha valaki nem diktal olyan tempot mint olegek..akkor azt a penzehes Uborkaek kiebrudaljak...
    Mert nekik semmi mas nem szamit csak a penz...de hat mit csodalkozok en ezen...kiado...minen kiadonak a penz szamit..
  • Seaweed
    Nem tudom miert de en is ugy tudtam, hogy reszt vettek vietnamban..
    Aztan multkor szoba kerult a makettezos topicban, es azutan utananeztem , es kiderult szamomra is, hogy igen 1975...
    De mai napig nem emlekszem miert "tudtam ugy" hogy reszt vettek , vagy legalabbis ott voltak az obolben a hajokon...?!?
  • neuro
    F-14-esek nem repültek a vietnami háborúban :) 1974-re végeztek a csapatpróbákkal és addigra már vége volt a háborúnak. Egyedül a legutolsó hadműveletben a szajgoni nagykövetség kiürítésének fedezésében vettek részt 1975-ben.
  • neuro
    Pletykák:

According to Chizh (Lockon Developper)
    Posted on 26th of june in the Russian forum :
    Lomac v 1.1 is scheduled for early 2005 and will contain the SU-25 T, and an enhancement of display for the ATI boards.
    It should also bring the new flight models and more cockpit functionalities.

Erre válaszolt Stormin (a poject manager):

We have plans for an add on for the Russian/CIS market. At this point we are still evaluating our options for the Western market. If we do an add on for the Western market it will be an independent effort on our part as Ubi Soft is not interested in doing any add ons at this time.

Carl

-------------

"...mert?szerintem jó játék...habár csak a demóról mondom ezt eddig,de eddig tetszik..."

Lehet, hogy szerinted jó játék (szerintem is), de akkor is bukás lett, főleg azért mert 1 év kellett, hogy az 1.02-es patch megjelenjen. Előtte gyakorlatilag játszhatatlan volt. Ja és ha jól olvastam a hozzászólásaidat, te sem igazán akarsz érte fizetni... - és azt, hogy egy játék anyagilag sikeres azt az eladásokból lehet leszűrni...
  • DJ Skyline
    Vietnámos?de akkor Tomcat is kell mert azok voltak ott is!

neuro...
    "teljes bukás lett a kiadónak"...mert?szerintem jó játék...habár csak a demóról mondom ezt eddig,de eddig tetszik...
  • Seaweed
    Nah akkor ezek szerint mar csak abban remenykedhetek, hogy talan igaz az a mendemonda miszerint lesz Oleg Maddoxeknak egy Vietnamos szimje..Mig-21, Phantom miegyebk.. legalabb IL2FB szinten...
    En lennek a legboldogabb kutyauto a vilagon ...
  • neuro
    F/A-18 Addonról volt szó egy időben (egy külsős cég csinálta volna), de miután a LockOn teljes bukás lett a kiadónak és a fejlesztőknek, ezért a Hornet projectet törölték.
    Szerintem lesz még hozzá 1-2 patch (2004 vége/2005 eleje) aztán vége a dalnak. Ha valakiknek sikerülne meghackelni a kódot, lehetne olyan fejlesztői bázisa, mint a Falconnak, de ez elég valószínűtlen.
  • DJ Skyline
    igen csak ezeknek a gyerekeknek a fele mind újgazdag k*csög akik nem tudják mire elherdálni a pénzüket...én azért nem akarom megvenni a játékot 5000ér mert:
    1. fater lehet megtudja szerezni olcsóbban(700ért):))))))
    2. én nem vagyok olyan helyzetben hogy csak úgy vásárolgassak,mivel én nem kapok annyira zsebpénzt(sőt nem is kapok)...igaz most van 23.000em,de az is a szülinap,névnap,húsvét miatt gyűlt így össze...na mind1 nem offolgatok tovább...
  • Seaweed
    De sajnos ugyis a piac diktal...illetve az amit az UBIsoft piacnak jelent ki...tehat sokat ne varjunk...(amit szeretnenk)
  • Seaweed
    SFP1-ben ezek benne vannak ha modkent is, de benne vannak...
    Csak nekem azzal meg a repmodell a bajom...meg ugy osszesegeben az egesz game...csak a gepek 3D modellje az ami elfogadhato.
  • Seaweed
    Egyetertek!
  • Bucser
    én egy F-104-es Strafightert próbálnák ki szívesen... Vagy F-4 Phantomot... Ami még külön kuriózumként hiányzik egyik oldalról a Harrier (az angol változat) és a Jak 38-as...
  • [NST]Cifu
    Tudod mit hiányolok kegyetlenül? Az európai gépeket. Eurofighter, Rafale, najó még a Gripen is jöhet. De ott van a Mirage 2000-5, a Tornado vagy Jaguar.
  • Bucser
    Ezt nem értem hogy jött ide... NFS 1-et én is imádtam csak szétment a cd-m és azóta nincs meg:( NFS:U-t végig sem csináltam.. meguntam...
  • Seaweed
    Banyek mi ma 5000 forint? meg a letminimum egytizede is!
    Szerintem a realis pont ez az 5k koruli ertek lenne minden game-ert! Ha ennyi lenne en...

De en megvettem 10 ezerert is...Flanker 2.0-at anno 12 ezerert vettem!!! (mikor uj volt...alig vartam hogy hozzanak az orszagba :P)
    ...
    (nah jah persze..ha valaki nem keres penzt...es apuci meg anyuci zsebpenzere van utalva az ne vagyjon nagyra, es meg is ertem hogy nem tellik neki ra a zsebpenzebol...de azert azt ne mondja nekem senki hogy ma nem lehet kigazdalkodni meg azsebpenzbol se azt az osszeget! (en kapasbol tudok vagy 5-6 takonypocot aki hetente tobb penzt basz el mint en atlagban egy honapban(aztan jol leuberelem oket mikor begajdulok es elkezdek pl gepetfejleszteni parszazezerert :P))..

Szoval telljsen jol van ma az az 5000 pezo ezert a game-ert!
  • DJ Skyline
    figy az NFS első részét lassan 10 éve dobták ki...én még ma is jókat játszom vele...de az NFS Undergroundról ezt nem mondhatom el...na mind1...
  • Seaweed
    Jah es F-16 minek? Dunat lehet az F-16 meg F-22 szimekkel rekeszteni!
    Mindig mindenki elfelejti hogy ez orosz szimulator, es oroszok irjak...es az elodjeiben, aminek tulkepp ez a folytatasa csak orosz gepek voltak (kurriozumkent emajd egy evtizedig!) csak repulhetok!
    Tehat en azt mondom nem kell fostos F-16 meg F-22..ha az kell jatsz azzal a szimmel (ami egy vicc, szerintem...mar Flanker 2.0 is jobb volt mint Falcon 4.0 ... repmodell nuki..akar M$FS is lehetne...csak az avionikai megvalositas erdemel emlitest....nah de ebbe meg az en velemenyembe ennyire ne menjunk bele..mert ha nagyon belekezdek, jopar embert megsertek szerintem )
  • Bucser
    Én azért veszem meg mert nem egy nyarat akarok vele játszani... Amit eddig game-t megvettem azzal eddig 2-3 évet tuti játszottasm.. és addigra mire megunom tuti lesz normális gépem is hozzá, hogy max grafon játszam és a játék attól még jó marad:)
  • Seaweed
    Hat azert kivancsi lennek, hogy Il2:FB-vel berepulsz moszkva fole akkor is csont nelkul megy e?!
    Imadom az ilyen "nem lattam felet sem de kijelentem, hogy ez szar az meg jo"....
    Hidd el megtudja IL2 is fektetni a gepet.. (pl 300 AI...)
    De amugy elmondom, hogy Lock On azert olyan amilyen mert Flanker 2.0-2.5 orokseget magan hordozza...es teny nincs rendesen megirva.... (mindamellett, hogy olyan ficsoroket is hordoz a grafika magaban amit pl manapsag is (nem csak megjelenese datumaban) keves jatekban talalsz meg! Magyarul eszik a gepet...de foleg VGA+PROCI (1GB ma mar szerintem alap...))
  • end
    énekem nagyon hiányzik az f-16-os.legjobban az f22-es:D
    jó lehet az f-18-as isAzt viszont nem értem mért nem lehetett az il-2 teljesítményére beállítani a játékot a programozoknak az csont nélkül megy. na mind1 /....de ennek az érzésnek elllenére kell ez a game...pfff...csak 5000et kiadni érte...még átfontolom.../ha drága tltsd le a dc ről igazábol 2évente van 1program ami megérdemli hogy megvegyék:(ez pont nem olyan a gépigénye miatt
  • DJ Skyline
    jó egyenlőre még a full sincs meg...addig csak találgathatok...nem azt mondtam hogy nem érdekel...csak eddig az összes flyable mod repülőjében koppintott cockpitet csináltak úgytudom...

na mind1 hadjuk én most nem akarok ezen vitázni...
  • cifuatwork
    A "koppintot" belső és a "Flyable" téma nem a lock-on szintje. Ha ennyire nem érdekel a szimuláció, akkor inkább ajánlom az arcade "szimulátorokat", mint a Jetfighter V., igaz F-14 abban sincs, csak F-16, F/A-22 és F-35.