17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
antijedi #1109 igen mint elobb is irtam bekapcsolom ( ÓÓÓÓ val , persze rövid O :) ) és világit is az a zöld szar...
már megprobáltam töbféle fegyverkonfigal is hátha roszra probálom ráerőltetni de nem megy sehogyse,
megprobáltam átálitani radart arcade-ra de ugyse, egyszerüen nem tom mi lehet :(( -
#1108 Bekapcsolod az ezkozt? (O GOMB..ooo mint ooooh bazzee :D) -
antijedi #1107 kiprobáltam...
alt +hat-el se mozgatja nekem :(
amugy a földi üzemmód (7es) és ott o ugye?
meg a fegyverváltó gombal mindig máshova rakja a célkeresztet (az egyikel mintha célontartana mig másik megy a gép orával együt) de mozgatni még igysem sikerült, se befogni :( -
#1106 Mar ha olyan Joyrol van szo amin egy HAT van. Mert az enyemen alapbol kiosztotta masikra celkijelolest. -
#1105 Ha mar RTFM-nel tartok:
Page 20
Page 65 (3.4 fejezet) -
neuro #1104 Jaja én is most próbáltam ki. Ugyan azokkal a gombokkal kell mozgatni, mint a többi celkijelölőt.
Egyébként alapból HATSWITCH=nézet, ALT+HAT=célkijelölő -
#1103 Meg szerintem ebben a temaban training is van. -
#1102 (Mindamellett szerintem nem feltetlen kell 2 HAT..mivel az elozo megallapitasom azon alapszik, hogy default mire osztja ki a game a kezeloszerveket!..nahmost velemenyem szerint ezt kezzel at lehet allitani) -
#1101 De lehet! Lasd lentebb: -
#1100 Jaaaa vaaagom!!
Nah szal ehhez kell egy olan Joy amin legalabb 2 HAT switch van! (pl X45)
Nahmost ugye nalam az egyikre a fej forgatasa van konfolva masikra meg a lokator/celjelolo poziciojanak mozgatasa....
Nahmost roppensz Bekalabbal..es bekapcsolod a fedelzeti celmegjelolo ezkoszt (o), majd ezzel a switch-el odamozgatod ahova kell..majd befogaz.. ez kb +-30° tartomanyban tartja is manoverezestol fuggoen.
(Amugy ez le vagyon am irva a manualban is!) -
neuro #1099 Szu-25-ösön a van lézeres rakéta. Én csak annyit szoktam csinálni, hogy ráirányítom a "célkeresztet" a célra (a géppel manőverezek), majd megynomom a befogás gombot... Szerintem az orosz típusoknál nem is lehet vezérelni a keresőt kézzel, de lehet hogy tévedek :) -
antijedi #1098 a laser guided rakéták épp az su akárhányasoknál vannak (nem jut eszembe a száma de az ami főleg földi célok ellen van :P)
illetve lehet van másholis de én ot probálgatam és ott nem sikerült rendesen célozni vele :) -
#1097 Neeem tudom! Nem repulok jenki csodakkal... -
antijedi #1096 najó, aszem akkor inkább hülyén halok meg :) -
#1095 www.afwing.com
(Altavistaval jol fordithato kinai oldal! Tele nyalanksagokkal!) -
antijedi #1094 a laser guided rakétákanak a célzókáját (szakszerű fogalmazás rulz :P) hogy lehet mozgatni? mert amit bill kiosztásnál nem megy valamiért :/ (probáltam hogy bekapcsolom o-val vagy mivel de ugyse sikerült :/) -
#1093 Hmm..jo egy eve neztem ezt utoljara, azota egesz sokat fejlodott grafikailag. -
#1092 Hmmm-hmmm -
neuro #1091 Na jó, nem egy Lock On, de néha jó vele repkedni egy kicsit :)
Nézzétek meg ezt:
http://www.thunder-works.com -
Braveheart #1090 sajna igaz, a game szarul van megírva -
#1089 Hat az a ket patch eleg regen van hozza..
De akkor sem egy nagy eresztes az a game
(Pedig a te magyar Mig21 MF modo egesz jo..csak a game maga egy rakas szar...ez van) -
neuro #1088 Most hogy már van két patch is hozzá, szerintem egész jó lett az SFP... -
#1087 Hat SFP nalam hagyot nemi kivetni valot maga utan...
Oszinten mondom a legjobban annak orulnek ha IL2 hoz lehet modokat csinalni... -
neuro #1086 Ha már 60-as évek: Strike Fighters Project 1 és az etalon Mig Alley :) -
#1085 Nekem akkor is ez jön be ebből (?) az érából:
Kár hogy még 1 játékban nem szerepelt... :(
-
#1084 szekepek ? :D
szepek
LOL vagyok :P -
#1083 Nem tudom..most bukkantam ra...kepek szekepek...de ha fos a repmodell...
nah majd kiprobalom...(ha raerek)
(Igazabol Mig-15-osrol kerestem/ek anyagokat(ugye epp azt epitem) es ugy bukknatam erre ra) -
neuro #1082 1081 nem Seaweed-nek ment, hanem AdamII-nek :)
Targetware-es játékokat már próbáltam de nekem nem jött be igazán... -
neuro #1081 Azimuth? Scanzone? -
#1080 Érdekes...
Tapasztalatok? -
#1079 http://www.targetware.net -
#1078 Az az idegesítő hogy be van kapcsolva>:( -
neuro #1077 Ne felejtsd el bekapcsolni a radart :) -
#1076 Na meg az a nyomi radar nem érzékeli az ellent!!!
Az A10 király de az F15-től kihullik a hajam olyan nehéz ,hogy még a valódi pilóta dolga is könnyebb!!
Mért nem mutatja a radar az ellenséges gépet???? -
#1075 Tényleg jól néz ki, de ahogy kicsivel lentebb Seaweed írta, egyenlőre nincs olyan gép, amit ne tudna megfektetni - programozás terén nem egy etalon a LOMAC... -
OPM #1074 kár, a képek alapján nagyon jól néz ki pedig :(
azér kössz! -
#1073 ...Gef2 MX400...
Imhol a válasz a problémádra. A játék Dx8.1-es videókártyát (Gf4Ti/Radeon 8500) kér, és igazság szerint az 512MB ram is alapnak tekinthető, a nélkül ugyanis iszonyú lassan tölt be (sőt! inkább 1GB kell a rendes futáshoz, emiatt pedig nem árt a WinXP sem...). -
OPM #1072 jólvan na :) azt hittem másnak is volt már ilyen problémája és van valami patch vagy ilyesmi
Athlon XP 2500+, 256MB ram, Gef2 MX400 (driver 45.23) és win98 -
#1071 Mivel távolbalátók nem látogatják a topicot, esetleg megosztanád velünk, hogy mégis milyen körülmények között jelentkezett a hiba? Úgy mint milyen gép (CPU, ram, videókártya, stb.), milyen Op.rendszer, milyen driverek, stb... -
neuro #1070 videokártya driver?