17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1469 Láma...LOL -
#1468 Hat ezt elbasztad takonypoc...
Arra akatam utalni hogy egy lama fasz vagyh ogy ikon van a gepen..miven nem tudsz lokatort hasznalni hogy feliratozni kell a gepet?...
"Hulye Fasz"© by Snatch -
Braveheart #1467 Tessék, remélem álmatlan lesz az éjszakád
-
#1466 van -
Vlala #1465 Most hülyeséget fogok kérdezni, meg olvasssak vissza, meg ban pls: van demója ennek a gamenek? Szeretném kipróbálni, mielőtt begyűjtöm... ha jó, szombaton mennék is érte, összejött a malac! -
#1464 ez a játék még egy atomerőművön is szaggat....nekem majdnem az van és egy közepes(de a magasat megközelítő) beállítással is szaggat így hát én is kénytelen vagyok kicsit levenni a beállításon... -
Braveheart #1463 mennyél=menjél csak siettem -
#1462 -
Braveheart #1461 Áá értem... KEdves Seaweed, az intelligenciádról tettél épp tanúbizonyságot, és emiatt vagy éppen te a, kisöcsi... mennyél és verd inkább a fa***d a gépedre! Úgy viselkedtél mint egy ovis! Képzeld el, hogy nem mindenki költi a zsebpénzét a gépére, de ha nagyon szeretnéd berakok egy full garikás screenshotot is! pff -
#1460 -
Braveheart #1459 Mivan? -
#1458 Ikon.....ppffff.... -
Braveheart #1457 -
Amúgy én sem rajongok érte, régi jobb:) Felrakom azt is nem soká. UFF -
#1455 Kritikan aluli ..nah nem a skin es a minosege..hanem ez a jenkibuzi alcafestes...
A jokis orosz sema! Az igen!...de ez az eftizenhat...bbbbrrrrrr...mindig is utaltam -
#1454 Na kis reklám, ha már neuro is reklámozott:)
Az én 2db low vis skinem is felkerült egy tesztoldalra. Nemsokára fenn lesz a két standard 29 festés is ill. egy Mi-17 camo. LOMAN 2.1 kell!:) Együtt a két skin nem megy vagy az egyik vagy a másik. A textúrák 2048x2048-asok szal erőmű nem árt. Várom a kritikákat!
Lomac Addons
Üdv! -
#1453 nm :) -
#1452 Pont felűl van az enyém :)
(majdnem ilyen pontosabban,ez drágább:P) -
#1451 Király, köszi. Ez kellett nekem. :D -
#1450 Aszondják' hogy a SAITEK termékei kivétel nélkűl jók :)
Amúgy imhó egy topik tesss:) -
#1449 Fekete forva. :D
Legutóbb annó a jóöreg C64-es joy volt a kezemben. Ah az a kis minirúd sok sok játékidőt átélt (nagyon rossz ako nagyon rosszra gondol :D). -
#1448 Majd szétnézek itt a szegediben, hátha van valami normális joy, még tán az is meglesz. -
#1447 Mondjuk az enyém nem kék hanem szürke (szerencsére) -
#1446 Ja oks. -
#1445 Amúgy múltkor a váci úti tescoban láttam 5 körűl -
#1444 He?
Mondom NEM FF-es :P -
#1443 link -
#1442 Merrefelé?
És a FF-et nem lehet kikapcsolni? Általában lehet. -
#1441 Persze mostmár nem 7500-ba kerül..asszem' olyan 5000 lehet -
#1440 Hát én egy Logitech Wingman 2-őt (vagy mi a szöszt),nyűvök már két éve...
nekem nagyon megfelel,bár nem FF-es(azt nem szeretem),meg nem is a legkomolyabb joy de jó és kiszolgálja a 7500 Ft-ját :) -
#1439 Most komolyan. Nem valami piaci bóvli szart akarok hanem tartós, jól kezelhető és konfigolható botot szeretnék venni. -
#1438 Kvikkshút,mer' jó vazz,500,ecseri piac :DD -
#1437 Gondolkoztam:
Ki milyen joystikot ajánl, miért pont azt, mennyibe kerül és hol, stb stb. -
#1436 Gondoltam megosztom veletek :P
Glpetyus: köszi :) -
#1435 mehhh...olyan nincs :) -
#1434 Egy átlag gépen meg MED. :) -
#1433 És átlagra??
Najó marad a LOW :P -
#1432 Lassu gepre Low res texturat..atomeromure meg high res texturat :)) -
#1431 naigen... vok,mert otthon felírhattam volna mielött megkérdem...melóhelyen meg nem tom'...
De csak simán azt asszem' ,hogy nem kompatibilis
(szal igazad lehet :P) -
Mi az,hogy high res meg low res??
Na nem szó szerint kérdem,hanem a nagy felbontású mit "okoz",ha nem 2048-ba nyomom a gammát?
Sry a láma kérdésért :P