17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1389 nekem nincsen "kipaccsolva"...alap az egész és nincsen semmi problem...mit javít az új patch? -
#1388 esetleg vki észrevett vmi változást az a-10 kamerájának képminőségén az uj patch ota? ( ugyanis nekem irto szar a kép, joformán olyan közel kell repulnom hogy már szabad szemmel is látom a célt, de ekkor már hangosan sipol a gép, mert rámlottek egy két rakétát :D ) -
#1387 Bocs egy kiss off volt -
#1386 Lol, van benne, de csak az intróban. :D (a képek alapján) -
#1385 Van benne Botkormany meg GSF redony?
Ha nincs akkor nem is erdekel!
(Nah jo!..azert kiprobalom..de ha nem talalok benne legijarmuvet en eskuszom nem jatszom vele! ) -
#1384 Ertem, szerinted hulyeseg.
De miert is kell a te velemenyed a Lock On topicban ez megosztani? -
Braveheart #1383 ráhibáztál -
#1382 Nem nézem annak de szerintem hülyeség ez az hercehurca a programokkal. -
#1381 Tudsz benne olni, vagy nem?
Hat akkor nenezd mar egy disney filmnek... -
#1380 Most látom hogy az ESRB rating Violnecet írt ki a Lock Onra.
Hol van erőszak ebben a játékban??
Mármint mit értelmeznek ezek erőszaknak? -
#1379 Még nem de már nem kell sok hozzá. :D -
#1378 Mijeza nagy csond? Mindeki Doom3-azik vagy mi a pocs? :P -
#1377 Az látod előfordulhat, mindjárt javítom!:)))
Thx! -
(egyhelyne belekavarodtal kicsit a "Nos"-okba, ket egymast koveto mondta is azzal kezdodik..) -
#1375 Tényleg jó cikk:) -
#1374 Jó a cikk -
#1373 Üdv! Akit érdekel:
Lock On 1.02
A cikkben kitérek az akadás problémájára is.
Páá! -
#1372 ^.^ -
#1371 Oksi :-) -
#1370 Én ezért sem teszem fel addig amíg új alaplapot procit nem veszek hozzá:) Most egy 1,5-ös P4-em van 512 ram+ Rad9500Pro... Nem akarok benne előre csalódni:) Majd ha szép új gép 1 giga rammal 3.0-ás prockóval és majd akkor:) Addig kávét darálok:) -
#1369 Nem kell krekk...(elvileg) -
#1368 Merre találok törést az 1.02-höz? A GCW-n cask az 1.01-hez van. -
end #1367 nekem a 9800-as szintén amit nem is vennék túln drága,meg az 1gb ram is hiányzik, így megy 800 600 ban kissé szaggatva. -
neuro #1366 Hát ja, nekem a 9800-as hiányzik :) -
#1365 Nem akad annyira, már ha van egy legalább 2,4Ghz-es P4-ed (nem cerkád!), 1Gbyte ramod és egy Radeon 9800Pro-d. :) -
#1364 Ha nagyon magasra teszed a beállítást (úgy mint én az elején), akkor igen. Bár nekem most is vannak ilyen gondjaim, de ezt betudom az 1,7-es cerka procinak... -
end #1363 amugy ennél a programnál ennyire természetes az akadozás?:( -
Braveheart #1362 Hehe a kobra jól néz ki
-
#1361 Ja, ha esetleg vkit érdekel itt egy link:
Egy szimulátor fejlesztése...
A napokban felkerül egy cikk az 1.02-ről, majd adok linket. UFF -
neuro #1360 Jó akkor téma lezárva -
#1359 Én meg azt furcsállottam, hogy úgy állítottad be, hogy idézlek "rossz" minőségű utakról képes üzemelni, ami baromság. A svéd utakat mindennek lehet nevezni, de rossznak nem. -
neuro #1358 Most megint ott tartunk, hogy mi a megfeleő útminőség szerintünk, és mi a svédek szerint.
Egyébként én csak azt furcsálottam egy kicsit, hogy ránézésre megmondtad mennyit bír ki a Gripen futóműve :) -
#1357 Ez igaz...csak a pilotan mulik...illetve ma mar talan azon se...technika pontosabb... -
#1356 a második ?=! -
#1355 Akkor miről beszélünk? Megfelelő minőségű útra bármilyen repülőgép leszáll? Ez mitől egyedi? -
#1354 RtFM -
neuro #1353 És gondolom ki is próbáltad őket mennyit birnak? Én elég régóta foglalkozom gépészettel, de nem mernék kijelteni olyat, hogy ránézésre milyen terhelést bír el egy futómű.
Egyébként azt, hogy mindent elhiszek a marketingeseknek csak ironikusan értettem, a két bekezdést pedig azért másoltam be, hogy tisztázzuk, hogy ők sem a kátyus 3-as útra gondoltak. -
#1352 Hát csak gratulálni tudok, ha mindent elhiszel a marketingeseknek:) Ha már a fele igaz lenne...:-D
Akkor kicsit átültetve Mo.-ra a dolgot, ugye nem hiszed, hogy mondjuk a Borbás-Tiszakécske úton üzemelhetne a Gripen:-DDD Maradjunk annyiban, hogy autópálya útszakasz(nálunk legalábbis). De ez a feature is tökre felesleges nálunk, mert megnézem, hogy gyakorlatként lezárják mondjuk az M5 egy 2 km-es szakaszát. Asszem lenne felháborodás!:) Amúgy én nem fotón láttam a Gripen futóműveit:) -
end #1351 hehej su33 többszöri probálgatásra annyit érek hogy a gép végiggurul a hajon aztán repülhetek tovább a kampot külön kell kiakasztani??
amugy a legjobb gép aq mig29-es:D -
end #1350 ott pénz is van:DD
amugy rájttem a legjobb gép a játékban a mig-29-es:D