17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1149 Végre már észbe kaptak ,hogy olcsóbban többen szerzik be legálisan:)))) -
#1148 Nah aki meg eddig nem vette meg a cuccot annak van most egy jo hir!
Ballagjon el a www.cdgalaxis.hu-ba es vegye meg, mert 4990- akciosan most! Ez aztan jo ar ezert a remek gameert! -
#1147 pedig Petyusnak igaza van elölről nem lehet hallani a hangot mert az le van maradva a gép mögött. -
#1146 -
#1145 najó ebbe nem megyek bele...túl korán van még... -
#1144 Hát ha elörről nézed,akkor nem hallhatod,ha mach felett mész nem?? -
#1143 oks,köszi! -
#1142 és nincs hang olyan gyorsan megyek? -
#1141 Nem lehet hogy hangsebbesség-nél gyorsabban haladsz??? -
#1140 Olvass visszam anno a főbb billenytűket és a kezelést nagy vonalakban leírtam. -
#1139 na egy képet mára!ebből nem sok maradt!:) -
#1138 ehhh...eddig ez volt meg néha elment a hank és csak halk búgás volt...vagy amikor az F3-as nézetbe megyek akkor volt olyan hogy nincs hang és amikor a gépet oldalról mutatja akkor jön a hang mint egy hangrobbanás...lövésre még nem jöttem rá a demóban...ezért a MIG29el csak menekülök a gép elől!:)))...de az a lol egy idő után nem jön már hanem elmegy haza...én meg totál mellé repülök és úgy megyünk mintha haverok lennénk és lazán leszállok az ő kifutójára és leparkolok! -
neuro #1137 demo iszonyú bugos, ne is vesztegesd vele az időd. inkább szerezd meg a teljes változatot... -
#1136 ehhh...mind1 azért köszi -
#1135 Probalj masikat (nem tudok nyilatkozni ATI-m van) -
#1134 én is erre gondoltam de ez van fenn ami viszonylag új!
56.72_winxp2k_international_whql
-
#1133 Szerintem VGA driver lehet (talan..biztosat ne mtudok) -
#1132 hy!
egy kis helpet kérnék!
igaz még csak a demoval tolom de már is egy hiba!
zuhan a gép találat után,de csak a gép körvonalait lehet látni...hol a gép???
a számítógép amim van:
GeForce 4 Ti 4200 8x vid.kártya
Gigabyte 865G alaplap
P4 2.4 Ghz-s proci
512 Mega memó... -
Braveheart #1131 Nemigaz elindítom a játékot aztán elromlik a fél éves fasza joystickom... :( -
#1130 OK. Azt hittem megoldódik a hang proplémám /intróban [menuben] van, egyébként ritkán de az tisztán, SBLive 5.1/ de nem sokat változott, annak idején ezért raktam félre... -
#1129 Én is onnan szedtem... -
#1128 kipróbálom kösz -
#1127 talán nézd meg a hivatalos honlapon...krekk nem kell.. -
#1126 Uraim
Lock on 1.02 Patch /alternatív/ keresek
kösz -
Braveheart #1125 Hehe szép pillanat, én ültem a mig-ben :)
*bocs a vízért
-
antijedi #1124 oks, hát ako nem tom milehet mert énis igy probálnám kb csak éppen nem viszi azt a szart sehova se :( -
#1123 (Bar csinalhatnam HOTAS rendszerben is..mivel gazon a mode 2-re valtva a joy 2-3 gombja a harcimodvaltas..de nem igazan szoktam...megszokasbol mindig billen valtok ;)) -
#1122 Hehh..nem nezem a billt :D..1 mert nem is latom olyankor ha az X45 fentvan az asztalon...csak elorenyulok gazkarrol es elerem...2 mert mar Flanker 2.0-ban is igy volt..tehat mar rutinbol nyomom..
Szoval ha te azt mondod hogy 7-es gomb hat legyen...en igy nem tudom..ha repulok akkor tudom ;]
De nezzuk:
7 utana o utana 2es HAt-al raviszem, utana 4-es gomb joy-on befogom... aztan lovok ha zold 1-es gomb. -
antijedi #1121 nézegetem hivatalos fórumot is de ott se találtam nagyon semmit :/ (bár csak átfutottam :) )
tuti valami piti dolgot szurok el csak nem tom mit... :/
nem irná le valaki lépésről lépésre onnét hogy megnyomta inditás után az s betüt? :) (fbp-s vagy quick missionos megoldás preferált mert azért a felszálásra nem vagyok anyira kiváncsi :P) -
antijedi #1120 smiylen módban is megy neked? 7es (lég-föld üzemmód) ugye? :) -
antijedi #1119 oks, megnyugodtam hogy nem őrültem emg :D -
Braveheart #1118 -
antijedi #1117 nem röhögni, inkább mondj még valmai okoságot :) -
Braveheart #1116 Már álmos vagyok baz lusta voltam visszaolvasni :) -
#1115 -
antijedi #1114 ha mégsem akkor beperelem a lock on készitőit hogy káros hatásal van rám :D -
antijedi #1113 mert kitörölte a galád! :D rájött hogy hülyeséget kérdezett :) -
#1112 Hat en nem latom itt...halucinalsz? :D -
antijedi #1111 hmmm, most kitörölte azt a hozzászólást braveheart vagy csak halucinálok már a nagy erőlködésben? :D -
antijedi #1110 olvass visza :)
amugy laser guided rakétáknál a célzóka irányázsát (mozgatását magyarul :D)