17989
  • neuro
    Orbiter király játék :)
    De lockon-t joy nélkül nem lehet játszani.
  • Bucser
    játszom az orbiterrel tudom milyen:) De Ott nem is a légköri dolgokon van a hangsúly.. az itt teljesen más...
  • Hmuda
    Ja és az Orbiter nem egy arcade ürvadászos valami, hanem tökéletes fizikával megvert totál reális ürszimulátor.
  • Hmuda
    Hát ha űrhajókat el tudtam vezetni az Orbiterben billentyűzeten tökéletes precizitással, akkor szvsz ez is menni fog. :-)
  • CaviaR
    Na igen de ha nincs joy-ja akkor nincs.
    Egyértelmű h joyjal jobb mivel az igazi repülőkön is azzal nyomják nem billenytűzettel. Attól még lehet billel is nyomni.
  • Bucser
    Igen csak nehezebb valamit úgy írányítani, hogy állanóan végfáziokban kel mozgatnod a lapokat míg joystickal tudsz folyamatos íven is kanyarodni így kisebb az esélye az átesésnek és nem vesztessz egy kanyarnál annyi sebességet... Valamint stabilabb a légiharcjármű:)
  • Hmuda
    A reagálás nem kezelőfelület hanem reflex kérdése felénk.
  • end
    háát joy nélkül nem sok értelme van! nem tudsz időben reagálni a hirtelen felépő helyzetekre!!meg célozni is nehéz
    joy nélkül.
  • Hmuda
    Én aztán abszolút nem vagyok hozzászokva a joy-hoz. Legutóbb 8 éves koromban volt a kezemben joy. :-)
  • CaviaR
    Háááth. Sztem úgy is lehet vele nyomni feltéve ha nem szoktál hozzá a joyos irányításhoz.. Élvezhető és billentyűzet úgy is kell hozzá a többi opcióhoz. Az én 12 gombos, tolóerőszabályzós 3 tengelyes joyocskám pik pak betelt és az egyik kezem így is bill.en van.. =P
    Próbáld ki, sztem megéri!
  • Hmuda
    Ugye nem játszhatatlan joy nélkül?
  • Hmuda
    Köszi. :-)
  • CaviaR
    pontosan
  • Hmuda
    dev-lock?
  • Hmuda
    Milyen nevű fileokara keressek rá a DC-n?
  • end
    nem tudják,csak ritkán találkozni vele én meg nem fogtam ki:)GIPETYUS NEKED A VÍZ A KÉPEKBŐL ITÉLVE HIGH-ON VAN milyen géped van, mennyire szaggat?nekemérezhetően szaggat:
    is-7e alaplap 512mb ram-ez lehet a gond??1gb kellene neki?fx5600xt inno 3d?
    p42,4 800 fsb
    vagy a program lenne sérült?TUDJA VKI?
    ezek közül melyik ,zabálja, jobban a gépet?
    mire érdemes beállítani?
    mindet low-ra vagy none-ra?:D
    TEXTURES:low terr prld 50km water low haze basic visib rng low shadows none
    scenes low civ traff no haze:basic lights wepons effects none color 32 resolut 1024 768 heat brl:off
  • Glpetyus
    Jól mondod fiam
  • Adam II
    Ez Jézus repülőgépe??
  • Glpetyus
    nem álítólag...
  • Bucser
    Bocs de nagyon más csatlakozóval nem is gyártanak már Joyt..... Fogadjunk, ha azt mondod, hogy Saitek vagy logitech egyből tudják.. Próbáld csak ki:)
  • end
    hmm sok boltban jártam de sehol sem volt usb-s yojstick hmm
    pesten cegléden tud valaki helyet ahol biztosan van ha nem az se baj azért mert boltban azt mondták elfogyott a raktárról tehát van esélyem a beszerzésére:~már azthittem nincs is ilyen:(
    ÁLLÍTÓLAG mostanában ez a legjobb sőt az eddigieket is felülmulja realitásban. mindig lezuhanok ha tulterhelem a gépeket elkezd rázkodni- az usafban nem volt ilyen -főleg az orosz tipusokkal,meg a maverick rakéták se ugy menek meg a műszerfal is más más stb stb sokkal értelmesebb mint pl az USAF csak hááát a gépigénye az elég húúzooos!!
  • Seaweed
    Nincs tortenet (mese), nincs fiktiv haboru kitalalva!
    Ennek a repuloszimulatornak nem ez az errossege, de ettol fuggetlenul akar te is csinalhatsz hozza hadjaratot.
    De tolthetsz is le a netrol! (pl: www.biohazcentral.com -rol)
  • CaviaR
    Sziasztok! Ma kezdtem a játékot és nem igazán tudom, hogy kell vele játszani. A trainingeket végignéztem és nagyjából tudok fel és leszállni meg ilyenek de nem ez a bajom.
    Ha campingre nyomok és ott vannak a missziók azok olyan összefüggéstelenek. Van vmi története is a játéknak, vagy csak így össze vissza kell kiválasztani a missziókat? :P
  • Hyder
    ahh megvan =) csak először a ger és fr -t találtam meg
  • Glpetyus
    1.a hivatalos honlap
    2.ez a legjobb..és még az is marad jó sokáig:)
  • Hyder
    hi all

most szeretnék elkezdeni nyomulni vele

tudtok adni linket Patch hez?

más: mostanában ez a legjobb reszim ami kijött?
  • Glpetyus
  • Seaweed
    Mi telt 3 honapba?
    ..es hogy maradtal addig a levegoben? ....anyit meg a nagy orosz acel sem bir ki folyamtos uzemben
  • Glpetyus
    nekem is 3 hónapba telt:P
  • DJ Skyline
    én még eddig nem jutottam el!:)))
  • DJ Skyline
    bug!:)
  • DJ Skyline
    na már megint elnyomtam az utántöltést...ehhh
  • Glpetyus
    Profi vok:)
  • Glpetyus
    A felszállás is profi lett:)
    (a kép a tömörítés miatt ilyen kockás)

• Glpetyus
    Sorry nem így akartam :(
  • Glpetyus
    SIIIKKKKEERRRÜÜÜLLLTTT :DD
  • Seaweed
    khhmmm igenmmert demo 0.9 asszem.. ;)
  • DJ Skyline
    vagy demo esetleg!:)
  • Seaweed
    Mert nem patch-eltel...1.02 ficsor a 3xE
  • DJ Skyline
    nekem simán CTRL+E...megnyomom és már is pattan kifelé a gépből!