17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Braveheart #1510 megmondjam miért került szóba a géped? látom kihagy az agyad is
Pl.
az a baj hogy az irigysgeed elhomalyositotta a smiley-t is a mondandom vegem.
Braveheart "bartunkbol" kitort az IRIGYSEG
-
#1509 :))) -
#1508 tényleg...ma már kettő...nem is figyeltem!:)))))) -
#1507 nem tudom egyaltalan hogy jott szoba az en gepem...eddig csak te emlegeted, es csak te forogsz akorul..
en meg ehhez kepes neha bekapcsolom....megy par napot hasznalom...es igazabol nem is erdekel mi van benne...
De te mar kb 20 perce csak az en gepem korul forogsz..
Mi ez ha nem irigyseg..hulyegyerek. -
#1506 ték volt itt is te ge... -
#1504 -
#1503 -
Braveheart #1502 lol. tanult FELNŐTT -
#1501 Lol.. gyerek. -
#1500 na majd jön egy moder aztán lesz ne mulass!:) -
Braveheart #1499 fogd már föl bazd+ hogy le se szarom milyen a géped! -
Braveheart #1498 pofálya? lol sztem ne írj többet mert beszarok a röhögéstől -
#1497 az a baj hogy az irigysgeed elhomalyositotta a smiley-t is a mondandom vegem..
Lama fasz.. -
#1496 off... hegyek!:) -
Braveheart #1495 abból hogy olyan szar a kép mintha egy ikont nagyítottam volna föl, de ezt hagyjuk. mivel eddig senki sem hozta föl nekem hogy miért "ikonokkal" játszom, ezért nem is gondoltam rá. amúgy meg semmi közöd hozzá -
#1494 anyadnak volt pofalya...hisz kepes volt egy ilyen okrot vilagrahozni ..takonypoc... -
#1493 mibol aszocialtal? lama -
Braveheart #1492 na látod. akkor meg fogd már be végre a pofád -
JAJ -
#1490 Nem erdekel..lama -
Braveheart #1489 szerinted én irigykedem? HAHAHAHA ne ez a loál
ki nem szarja le milyen géped van és hogyan játszol? -
#1488 Takonypoc -
Braveheart #1487 Azért ha érdekel elmondanám hogy én sem zsebpénzem vettem a gépet, keményen megdolgoztam érte és mellesleg nem vagyok kisfiú. Na vége ende ned uno -
#1486 Kezdetnek nem gondoltam komolyan..hisz RAKTAM is a lamafej moge egy smiley-t...
Dehat ugyfest muszaly ezt komolyan gondolni..hisz utolag CSAK kiderult hogy draga Braveheart "bartunkbol" kitort az IRIGYSEG, es csak azt beszelt belole...holott meg csak alapja sem volt (lol..meg mindig az asszociacio :D)...
"Hulye fasz" ...
-
Braveheart #1485 na én befejeztem... Seaweed azért nyugtasson a gondolat hogy tudod használni a lokátort
na pá -
#1484 uncsi ilyenen vitázni...kinek van bekapcs kinek nincs...tiszta VV3...lassan már azon veszünk össze miért nem az enyém lett a 1465-ik hozzászólás... -
#1483 -
Braveheart #1482 dehogyis neked -
#1481 HADJÁTOK MÁR ABBA!!!!!!!!!!!!!44444 -
Braveheart #1480 hát látszik hogy már nem jársz suliba --- muszály -
Braveheart #1479 Télleg, azt elfelejtettem. De már nem fogok visszamenni miatta...
Seaweed te meg fogd be a pofád mert úgy játszom ahogy akarok! -
#1478 Mellesleg kisfiam! En mar idestova lassan 6-7 eve nem koltok zsebpenzt...hanem amit megkeresek arra koltom amire muszaly es amire akarom...
hulyegyerek... -
#1477 Ja nekem is -
#1476 nekem? -
Braveheart #1475 -
#1474 szerintem sokaknak van bekapcsolva ez a help... -
#1473 Mondjuk egy 4x-es élsimítás még elférne -
Braveheart #1472 Hát te hülye vagy istenbizony! Mi a faszt ütöd bele az orrod hogy én hogyan játszom? Mivel nem voltam épp szimulátoros kedvemben csak leültem egy röpke gépágyúzásra! Ahh Istenem -
#1471 Nem is tudom az IKON szobol hogy a banatos faszomba aszocialtal a grafikai beallitasokra...
LOL
LÁMA -
Ne veszekedjetek :)