17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1189 hát...nem tudom...vagy lesz egy fanatikus aki csinál egy flyablet valami koppintott belsővel,vagy pedig belekell törődni hogy nincs...de érdekes egy csomó játékból kihadják(mint repülhető verzió)... -
#1188 En neked 100%-ra mere mallitani hogy nem lesz egyhamar F-14 repulheto a Lock On-ban!!
(Sokkal hamarabb lesz a Strike Fighters Project 1-ben mint Lock On-ban!) -
#1187 3D -
#1186 Mert sokkal kevesbe van kidolgozva a 3 modell -
#1185 de miért gagyi szerinted(nem játszottam még a fullal és nem láttam tomcatet) a tomcat a lock onban?
én így külsőleg nem látok semmi problémát...
-
#1184 én annyira nem is tudtam a Lock onról...2004/Júniusi Gamestarban írtak róla hogy megjelent,meg leírást róla hogysmint...mondtam hát igen...ez repszimnek nézki...csak egy problémám volt mindíg is a repszimekkel...lehet hogy pszichológiai oka van(sőt tuti)de amikor én egyedül mentem küldetésben akkor mindíg olyan magányosnak éreztem magam és úristen elnéztem a tájba és sehol semmi,senki...grrrr...úgy éreztem mindíg mintha ellenék tévedve...de ha haverokkal megyek akkor semmi gond...pl a Lock On demója...Mig 21,és A10 küldetések...jó igaz vannak ellenfelek de akkor is olyan wááá...leléptem a Mirage elől ő meg elidult haza...hova tűntél...megfordulok és 50km-re van tőlem...ehhh...azta...Top Gun Fire At will nevű játék megvan nekem és ott(F/14-el lehet menni!:)))nem volt ilyen érzésem mert mindíg volt valami...volt olyan küldetés hogy 4 vs 4 tomcat...na ott nem volt olyan érzésem...de volt olyan hogy én nekem 2 hajót haza vágni...na ott már megvolt az érzés...ezért pakolom tele az IL-2ben a mission editorban tele gépekkel az egészet...de ennek az érzésnek elllenére kell ez a game...pfff...csak 5000et kiadni érte...még átfontolom...de figyelj...F/14 megvan a játékban...modellje megvan nem?csak a belsejét kell megcsinálni...modell,gép(külső) textúrája,hangok(gondolom) megvannak...tehát már csak marad a belseje... -
#1183 14-esre nagyon kicsi az esely...meg a gep 3D modelle is hagy kivetnivalot maga utan...(nem is realis..enyi erovel en meg kovetelhetnem a Mig-21-esem mint ami amugy a kedvenc gepem!...F-14 csak azert van benne mert hajofedelzeti tipus es muszaly volt belevenni, ha mar van Kuznyecov meg Carl Wilson...)
De egy biztos! Soha nem lesz anyi gep mint Il2...ne igy.. mint Oleg Maddox fele game-ekben! Nem ugyanaz a kategoria.. migy azok meloznak mint a guzu..Eage Dinamics-ek meg csak totymorognek...lasd fejleszeti ido..es igeretek... (tokom kivan meg most is ha belegondolok hogy majd 5-6 evig vartuk Lock On-t....) -
#1182 Ezt tudom, ismerem..de ez nem az igazi....
Ez kb olyan mint az a hack az Il2-hoz amivel minden geppel lehet repulni...
Nekem rendesen megcsinalt gep kell.
(Mellesleg vicces, hogy az F-18 ugyaz 15 muszerfalat hasznalja, a Su-30 meg a Su-27 (vagy 33 mar nem emlekszem) muszerfalat..holott egyiknek sincs koze a masikhoz!) -
#1181 itt elmész a --->donwloads--->lock on modern air combat--->LOMAC Aircraft mods--->és ott van F/18...és Su-30 is Seaweednek!:)) -
#1180 Én nekem F/14 Tomcat kell...haditengerészet egyik legjobb gépe! -
#1179 F15E az nagyon jó lenne. -
#1178 hehhe akkor FS-nek hívnák:) Meg itt nem különböztetik meg a különböző Blockokat nem?? mint ahogy tették az a különböző fejlettségű BF-109-esek esetében... Itt alapváltozatok vannak.. Bár lehetne több változatú F-15 vagy Az F/A 18-ből jöhetne egy Super Hornet:) -
#1177 Én F18at akarok:)))))))) -
#1176 thx:P -
antijedi #1175 jólenne olyan szintre eljutni hogy anyi gép legyen mint il2ben öszes patchel meg kiegel most -
#1174 Viszont ha mar kidolgozopttsag akkor en szeretnek Su-30-at is!!! -
#1173 (..es hogy mik: Legnagyobb valoszinuseggel a fejlesztes soran kivett Su-39, az F/A-18 (kidolgozottsag miatt szinte 100%) varhato elso korben(korokben)) -
#1172 Elvileg igen. (Azert elvileg mert mar fellebbentek olyan "mendemondak" (hivatalos forumon pl), hogy az UBISoft-nak hala nem lesz tobb patch a Lock On-hoz..es igy nem lesz uj gep sem..viszont ezen mendemondak rebesgetnek kiegeszitot (aka IL2:FB AEP), ami a patch es uj gepeket is magaban foglalja.) -
antijedi #1171 tényleg, lock on ban várhatóak uj gépek majd? (akár patch akár addon akár kieg akár akármi formájában? :) ) -
#1170 Mellesleg felre ne ertsetek, de a felmerult offtopic IL2 -re irtam, hogy abban vannak uj gepek...Lock On-ban nincsenek..de a patch mindenfelekeppen jot tesz!! -
#1169 TE repültél már szimulátorral valaha????? Mert ezek nem csak szépek hanem nehezek is.... Szal azért a manualt olvasd majd elazért a változatossaág kedvéért a cd-n és ne 2 percenként legyen új kérdésed.... -
#1168 hivatalos oldalon esetleg? -
#1167 Biztos volt már de honnan lehet patchet letölteni a játékhoz? sry a lámaságért:/ -
#1166 Szinte mar csak azt kapsz...
Patch azert kell mert jobb a game vele, ujabb repulok vannak benne...es mert mashogy nem tudsz ajatszani neten..
De hogy jon az il2 ide? van topic annak is -
end #1165 amugy meg lehet kapni usb csatlakoztatású yojstickot?valahol?van valakinek ilyenje?
-
end #1164 a patch nem csak a jobb futás miatt kell amugy nálam is csont nélkül megy full grafikán.hanem mert vannak uj dolgok is a játékban legalábbis ezt írták az 1.2 alá -
#1163 nekem nincsen paccsom egyik IL-2höz sem...se a Sturmovik,se a Sturmovik-Forgotten Battles...és fut rendesen,.... -
end #1162 amugy az il-2 1.2-höz kell külön crack ha kell hol lehet letölteni?
most felraktam az 1.2--öt és nem indul a program! -
#1161 5000ér...rohanok holnap megveszem!:)) -
#1160 Jezus! Nezzetak mar szet! A magassagmeroben van kiirva a verzioszam a fomenuben! (Alt=Altitude meter) -
#1159 Jahh és lehet az is segít, ha leveszed a hardveres gyórsítást a directsoundnál -
#1158 Vagy csak néhány effektet ki kellene kapcsolnod és akkor gond nélkül menne... -
end #1157 a menüben ki szokta írni igen de ennél a programnál nem láttam ilyen kiírást, amugy valószínű hogy sikerült.amugy meg most raktam fel elöszőr patchet.
tényleg kéne neki az a 1gb memoria mert szaggat 512 rammal
lowban meg 800*600 ban is.amugy játszható. -
#1156 és onnan fogod tudni, hogy felrakta-e a patchet , hogy mikor elindítod a game-t akkor kiírja, hogy hányas verzió... a menüben.... -
#1155 Ennyire madár nem lehetsz.... valószínűleg 1.00 az alap frissen telepített verzió... 1.02 meg a friss patch.. ha 1.01-ed van akkor elég az elsőt felraknod ha síma 1.00-d akkor a második kell.. ezen mit nem lehet érteni??? -
end #1154 és azt honnan lehet tudni hogy sikerült e felrakni?win raral extract to és bejelöltem a játék könyvtárat yes to all?-ra mentem és kicsomagolta.
az asztalon kinnt lévő ikonnal is az 1.02-es indul?
és még valami kétféle patchet is letöltöttem:
(1).01 to1.02
(1).00 to 1.02 ??? ismerős v.kinek mik ezek? -
#1153 Na meg is vagyon rendelve:) Valószínű hétfőn jön:) -
#1152 Huhhh jó hogy nem vettem meg Coraban 3 hete 10-ért... most megütne a guta.... -
#1151 ehh ha úgy működik mint az IL-2-nél akkor kitömörítésnek megadod a Azt a könyvtárat ahova telepítve van a Lock On
Feülíratsz mindent amit akar
Aztán cracket benyomod... ennyi... -
end #1150 egy régóta fel nem tett kérdésem hogy kell patch-etr felrakni?főleg ezt a lomac cracket letöltöttem rámentem sok kíirás egymás alatt (extracting)na mind1
megprobáltam másolás beillesztés de nem jó ugy se még az életben nem raktam fel patchet:D hogyan kell?