17989
  • Glpetyus
    Lúzer
  • Braveheart
    de azonnal be lehetett volna fejezni egy normális válasszal és egy bocsánatkéréssel!
  • Seaweed
    Nem szabad topic? az szol bele aki akar nem? vagy a te topicod? ..jajj bocs elfelejtettem, hogy ez a te weblapod..es te vagy a mindenhato ur itt...
    ELNEZEST NAGY ISTEN!
  • Bucser
    Bocs de ezt az egész flémet te kezdted...
  • Hmuda
    A két egyénen kívül mindenki nagy örömére szóltam a moderátoroknak. Ez a topic nem erről szól. :P
  • Braveheart
    Baszki az előbb ismertem be de amíg ilyen köcsög vagy nem fogok bocsánatot kérni!
  • Seaweed
    Nem szedek en semmit sehonnan sem..te magad bizonyitottad be hogy a feltevesem igaz...nem egesz 2 percen belul.

Mivel jojjek meg? Nem epp eleg, hogy nem tudod beismerni hogy tevedtel?!
    (ezt utalom..aki ismer ..tudhatja..azt is hogy en mindig beismerem ha tevedek..es ezt el is varom masoktol is...hulyeseg tudom..de en ilyen vagyok..ennyi.)

Bucser kosz..vegre valaki felfogta, hogy mit is probalok itt vetiteni mar jopar perce.
  • DJ Skyline
    még most is lehet respect!:)
  • Glpetyus
  • Hmuda
    Mitakartok, legalább van egy kis élet a topicban. :D
  • Braveheart
    én már akkor befejeztem volna ha S. NORMÁLISAN közli hogy mire értette az ikont, és akkor meg még bocsánatot is kértem volna!
  • DJ Skyline
    ELÉÉÉÉG...
  • Braveheart
    Hát akkor örülj mert tényleg egyedi eset vagy
  • Braveheart
    sajna nemtok így elmenni...
    Bucser. Miért szólsz bele? Mondtam már hogy félreértettem azt a hozzászólást de továbbra is lámáz Seaweed...
    Seaweed te csak ezzelk a fantáziálással tudsz jönni? Nem unod még? Nemtom honnan szeded de uncsi már.
  • Seaweed
    Szoktam volt mondani, hogy NEHOGY lesullyedjen mar valaki az en szintemre!!! Akkor nem lesz egyedi!....
  • Bucser
    Braveheart nem akarok beleszólni, de #1461" Áá értem... KEdves Seaweed, az intelligenciádról tettél épp tanúbizonyságot, és emiatt vagy éppen te a, kisöcsi... mennyél és verd inkább a fa***d a gépedre! Úgy viselkedtél mint egy ovis! Képzeld el, hogy nem mindenki költi a zsebpénzét a gépére, de ha nagyon szeretnéd berakok egy full garikás screenshotot is! pff"

Szal te hoztad szóba a gépet Seaweed csak megjegyezte viccesen, hogy ikonokat minek használni ....
  • Seaweed
    Megint fantazialsz...ez a baj..mindig az a kurva fantazialas..beteges egy szokas.
  • Glpetyus
    geci caps lock :P
  • Braveheart
    ehh. Látom hogy ilyen emberrel nem érdemes veszekedni...
    "Ne veszekedj velük mert lesüllyedsz az ő szintükre."
    na én itt meguntam és befejeztem. legalább megugrott a hozzászólások száma ;)
  • Glpetyus

NA VALAKI FEJEZZE BE,MERT KÜLÖNBEN...
  • Seaweed
    Ha mar igy kerded...a kutya keltett fel, hogy hajnal 5 van..kene mar lemenni "pisilni"...;]
    De ezt mar megszoktam...
    Nincs semmi velem..hisz ezt most hozta ki belolem...ott volt/VAN a smiley!!
    Csak ha valaki hulye...hat kerem....

Persze majd maskor adok hasznalati utasitast is az irasaimhoz...hehh LOL
  • Braveheart
    mivan már olvasni sem tudsz? azt mondtam hogy ne próbálj meg lekoptatni MAJD azzal, hogy fejezzem be
  • Seaweed
    Az bizony konnyen lehet..sot egy gecilada is vagyok...
    hulye fasz.
  • Seaweed
    Khmm..elnezest Mr. Politikus!
    HOL LATTAD TE HOGY EN AZT IRTAM HOGY "te fejezd be" ?
  • Glpetyus
    ehhh..csak vicceltem :(

Mivan veled ma?

A fal felé ugrottál ki reggel az ágyból?? :DDDDD
  • Seaweed
    Mar megszoktam, hogy ha valaki mar sehogy se tud belem kotni akkor belekot az irasomba...ez megy meg alltalaban nekik...
    Dehat en mar fel sem veszem..hisz soha nem olvasom vegig amit irok utolag..irom es kesz..arra is volt mar pelda, hogy nagyokos abba kotott bele, hogy miert irok ekezet nelkul...jot rohogtem orajta is.
    Helyesiras? Minek ide az?
    Irok helyesen ha arajanlatot, szerzodest, hivatalos iratot irok...
    Forumon meg szarok ra...csak ezt nehez ilyen esetben elmagyarazni...lasd elso mondat.
  • Braveheart
    Most nézzétek meg! Szerintetek én irigy vagyok? Te beteg vagy!
  • Seaweed
    hmmmm..te hol eltel az elmult 10 evben?
    (en ugytudtam hogy ez kozszajon forgo mondas.. ("Aki hulye! Haljon meg!")
  • Braveheart
    legalább a hülyét jól írtad
    de én kezdem unni ezt. ha rögtön az első mondatom után leírod, hogy mire értetted az ikont, nem lett volna ez az egész...
    belédkötöttem, belédrúgtam? akkor már nem beszélnél itt...
    de látom nem nyugszol addig amíg nem a tied az utolsó szó...
    mindenki láthatta hogy mi volt itt, sztem mindenkinek megvan a véleménye is, szal befejezhetnénk végre. És ne írd azt majd hogy én fejezzem be, mert amíg nem nyugszol le én se fogok!
  • Glpetyus
    Nem tudom SZVSZ nincs teljesen igazad...
    MONDOM SZVSZ :)
  • Seaweed
    Ne kommentald, hisz nem is tudnad..
    Az egesz topic nem profitalt anyit mint most beloled..
    Kerdezesen kivul nem sokat tudsz hozzatenni a temahoz...
    Jajj bocsanat! Hisz elefeledtem TUDSZ TE! Ha akarsz...Gyermetek kepzeleted irigyseget..azt tudod...mast NEM.
  • Glpetyus
    Már meg is akarod gyilkolni?
  • Seaweed
    Hat de most mond meg!
    Levezetem:

-Berak egy kepet..en nem cinizmussal megspekelt ironiaval vicelodok azon, hogy "nezd mar ikont hasznal"....direkt ugy hogy "burkolt" legyen! (rovid megfogalmazas)
    -Erre csak les mint a birka...nem tudja mi van...
    -En direkt nem reagalok ra..hisz tudom, hogy jobb az ha neki esik le..
    -Nem esik..annal butabb szegeny para...elkezd asszocialni egy informacio alapjan, aminek nincs semmi helye itt..es megcsak az sem befolyasolja, hogy en egy kibaszott vigyorgo fejet raktam a vegere...
    -Belemkot..
    -Belemrug..
    -Aki ismer tudhatja, hogy "na ezt ne"...ugysem hagyom..

Mi a baj? Talan nincs igazam...ha valaki hulye! AZ HALJON MEG!

.
  • Glpetyus
    :DDD
  • Braveheart
    no comment...
    kifogytál az ötletekből vagy mi?
    mellesleg már jogilag sem vagyok "kölök", de hozzád képest biztos egy lúzer vagyok a hozzászólásaid alapján
  • Seaweed
    Jo duma! Illik hozzad!
  • Braveheart
    na futok anyucihoz mert ki kell cserélni a pelust!
  • Glpetyus

ehhh...
  • Seaweed
    Senki sem allitotta hogy en tanult lennek.. EN SEM.. megint asszocialtal magadtol..
    Ez a baj a mai kolkokkel..egy alomvilagban elnek es elobb hiszik azt amit gondolnak, mint amit latnak vagy tudnak...
    Ne kotozkodj velem ocsem mert nem ismersz...nem vagyok egy matyohimzes..
  • Glpetyus
    HAGYD MÁR PLZ !