17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1590 pedig az apád vagyok tudd meg...anyád meg ebéddel vár otthon!:) -
#1589 Igyekszem... Áh a késztetés... Nem adom meg magam a sötét oldalnak... VÁÁÁ! -
#1588 inkább menjünk el 1 kocsmába...és igyunk egy sört ahelyett hogy itt barmolunk...és ott face 2 face meglehet mondani... -
#1587 -
#1586 Moderatorok...
Hehe mindig ez van..valakinek bekonnysedik a szeme es maris a moderrek utan sir..
Minden forumon ez van...gyenge embert az evolicio is kiveti :Ð
(HMuda ne vedd magadra.) -
#1585 "Hozd el anyádat is!"
-Sziget reklám. :D -
#1584 -
Braveheart #1583 :) -
#1582 Be akarsz szállni? Régen voltam felforgatóelem bárhol is:) -
#1581 LOOOOL... -
#1580 erősítést hívnak ők is!:)hívjon mindenki még 1 embert!:))) -
#1579 jöhettek geciek!!!44 -
#1578 Amíg mindkét fél le nem nyugszik (mindkettő!), addig sajna kellenek a moderátorok. Nem kéne anyázásról szólni egyik topicnak sem. -
#1577 Csak a SpecnaZ-nak adom meg magam! jenkiket halomra lojjuk! -
#1576 :))) -
Braveheart #1575 Moderátorok mikor jönnek? #1459-től lehetne kitörölni... -
#1574 Nem kell..en mar lehiggadtam...de ha ezt nem veszi a masik fel eszre akkor ott nagyon hibadzik valami!
(gyk.: nem cimzek oda semmit sem) -
#1573 Alig várom. :-) -
#1572 ebből lassan tömegverekedés lesz...jön mindjárt a S.W.A.T. és rendet rak!:) -
szvsz neked se kéne gyökerezni meg hülyézni nem? -
Braveheart #1570 JAj istenem hogy te mekkora egy balfasz vagy! Én kértem volna bocsánatot! Látod így értettem félre kb én is seawedd mondatát... -
#1569 -
#1568 Király!!!
Mire Seaweed és Breavherth kibékül, Bucser összeveszik BH-al. Micsoda élet folyik itt. :D -
#1567 -
#1566 na jó befogtam a szám.... Hínár nemszorul senki védelmére:) Kellően nagy szája van neki egyedül is.... -
#1565 összekeversz valakivel :DDDDD -
Braveheart #1564 a sok fikázás miatt kérjen! de látom már te is be akarsz szállni... -
#1563 Te hülye vagy mint egy kavics bammeg.. miért kérjen bocsánatot?? mert ezt írtad rá amit idéztem az előbb?? te sík hülye vagy bazzeg akinek itt bocsánatot kéne kérnie az te vagy... Te kezdted az egész flémet.... Ő csak ennyit írt
"ikonok....pffff" és mögötte egy láma meg egy smiley.. te gyökír.... Legalább tudjad már, hogy mikor mire mit írsz... -
Braveheart #1562 Istenbizony ha Seaweed leállna a fikázással még bocsánatot is kérnék...Én legalább be tudom ismerni ha hibáztam... -
#1561 Ez Petyusnak is tetszik..pel napot rohogott mikor bevagtam a makettezose :D -
#1560 EZ AZ ÉN KEDVENCEM IS -
#1559 Csak annyi, hogy máttam a szmájlikból, hogy hülyéskedsz. :-)
Mellesleg ha már szmájlik, egy nagy kedvenc lentebbről:
-
#1558 u=ú -
#1557 Mindjárt mi is összeveszünk ugyérzem -
#1556 -
#1555 ja nekem a pofán vágós tetszik!:))) -
(én legalább felfogom ha hülyéskedik vki ) -
Braveheart #1553 ki mondta hogy az enyém? A TE érdekedben mondtam hogy fejezd be... -
#1552 Jó szmájlik :P -
#1551 ajjjjaj....jön a jard...MENEKÜLJ!:))
habár mi csak szemtanúk vagyunk...de még mindíg bevihetnek kihallgatni hogy mi is történt!