17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2030 nem jön be semmi,mert pillanatfelvételként tetted fel...ékezet nem lehet benne!...pillanatfelvetel..így jó lesz! -
#2029 Ne png file-t linkelj hanem olyan képfile-t amit bevesz a böngésző. -
#2028 -
#2027 ezert gondoltam hogy kene oldalba egy forum.. -
#2026 semmi! -
#2025 Hogy erthetobb legyen egy kep -
#2024 Na ez már tényleg nem Lock On topic bazze... -
#2023 Ezert jo a VMware..mert az egy szamitogep emulator..ugyanugy bebootol, van biosa meg minden! telljesen olany mint egy igazi gep..csak egy donor oprendszeren (win2000,XP, Linux) futtatod.
Ez gyors is meg lassu is..tulajdonkeppen egy 386-os..de mindig csak annyi eroforrast vesz el a donortol amennyi kell neki..igy ha kell egy marhagyors 386-os is lehet meg egy lassu is ;)) -
#2022 dosboxban?
(mert ha igen akkor az azert van mert a rendszert atvagjaa program..es full teljesitmenyt kihasznalja..egy DOS el se futna ezeken a gepeken..illetve elfutna..be is bootlna..csak a programok elszallannak hibakkal..vagy el se indulnanak rajta..msdos.sys; command.com meg menne...de mas nem nagyon ami nem az "oprendszer" resze) -
#2021 szal mai gepeken nem menni sehogy sem..
max virtualis gepe vagy masfajta emulatoron (pl DOSEMU linuxon..vagy dosbox) -
neuro #2020 ajajj akkor látom már lesz vele egy hosszú estém. birds of preyt próbáltam legutóbb és winxp alatt olyan gyorsan futott, hogy nem lehetett irányítani. -
#2019 nem lesz tul gyors...DOS nem lesz gyorsabb mer uj gepen van..azaz P3-mat mar ugye patc-elni kellett hogy egyaltalan menjen DOS rajta..
igy en vmware 4.5 virtulais gepen futtatok nem DOS-t mert elkallodtak lemezeim..hanem kiherelt (msdos.sys Bootgui=0) Win98-at (ugye ez DOS 7.10),...de meg kuzdok emlekekkel...mert csomo game megvan..de nem indul el mert konvencionalis memoria kll neki..es hirtelen nem emlekszem, hogy is volt az anno :P
...vegen hasznal DOS=HIGH,UMB-re emlekszem..ezek az autoxec meg cinfig-ok meg is vannak meg...
szal elugykodok sszem egy drabig vele...
de mara mar meguntam..... ;)) -
neuro #2018 Jah elég gázosan ahngzik :P -
Braveheart #2017 van egy olyan program hogy CPU killer, de biztos van vmi bizalomgerjesztőbb is :) -
#2016 Egyébként nagyon jó ötlet. Külön +pont, hogy makettezéssel is foglalkoztok. (figyel itthon a vitrinben egy pár vadász és helikopter... :) -
#2015 Volt anno C64-en egy Phantomos game is..nah az is mekkora volt..emlekszem mikor haverral (mind2-nek volt C64-e..es allandoan rivalizaltunk :P) vegigjatszottuk, azall szorakoztunk, hogy ki tudo meszebbre elrepulni a jatekban..aztan jol pofara estunk..mert kiderult hogy "gomb" a virtualis fold :D -
neuro #2014 Rengeteg játék lesz ebben a múzeumban már látom :)
Hogy tudod annyira lelassítani a gépet, mármint a PC-t, hogy a program ne legyen túl gyors? -
#2013 Sok minden hianyzik onnan...
Azon leszunk hogy ne igy legyen (legalabbis nekem ez jott le) -
#2012 Néztem az oldalt, amit korábban ajánlottál valakinek.
A szimulátor múzeumból hiányoltam egykori C64-es kedvencemet, a FIGHTER BOMBER-t. -
#2011 92-ben! -
#2010 Jah es ARNYEK! a gep alatt!!
Ha kozel repulok a foldhoz akkor is!!!! -
#2009 De azert nem semmi.. arnyekolt muszerfal, kifutopalya, hangar, torony,erdo, folyo..varos (igaz 3 hazbol all :P)..van minden ebben...bar ugy emelkedik 10000 meterre szegen bekalab, mintha egy Energia hordozoraketa lenne :D -
#2008 Hmm most hogy vegiggondoltam mik vannak meg nekem..
gyak 94-96 tol a letezo osszes szimulator ami PC-re megjelent ;))
hoskorbol pl dobozosan DOS-os EF-2000 Typhoon, Janes Apache Longbow 2, A-10 Silent Thunder....
HIND-et nemregen vettem ilyen "ocsopeze" kosarban, egy tuskoban..meglattam 2000 pez volt..mondom ennyi peze eredeti DID-es dobozos, nem utangyartott, kezikonyvel meger! (ez volt kb2 eve..el se indulna mar gepemen :P) -
#2007 Jaj de rég volt már az :( -
#2006 1992..mit varsz? :D -
#2005 VÁÁÁÁÁÁ
Ez még az F22 Retaliator-nál is rondább :P -
#2004 De rohadtul belehaltam..es bassza a csorom hogy egyesek tok lustak 2 oldalt visszalapozni.. -
#2003 Jah igen Neuro!
HIND
Az egy etalon! Megvan dobozban! (Volt Apache is..es mentek egyutt multiban..DID csinalta anno...DOS-ban az egyik legjobb cucc volt! Imadtam R-60-assal F-16-ra vadaszni :D) -
#2002 alakulnak a DOS-s csodak :P
-
#2001 Óóóó, csezdmeg. Majdnem megvolt a 2000... :-/// -
#2000 De azér gyanítom nem haltál bele, hogy le kellett írni... -
#1999 1999 -
#1998 jóvanna' :P -
#1997 Azért tetszik, hogy ne vitassuk meg, aztán mégis nekiállsz kifejteni a véleményed. -
Jó,ezt ne ebben a topikban vitassuk meg PLZ...
Ha egy "nép" nem akar valamit akkor se fogják rájuk eröltetni ha halomra mészárolják őket szvsz...
De erről inkább ne is beszéljünk mert neked is jobb ha nem leszek ideges :PP -
#1995 Biztos sokkal jobb lesz az ott élőknek a muszlin szélsőségesek korlátlan uralma alatt, mi? Lásd még a Talibán és Afganisztán esetét... -
Egyébként a csecsenek is lelöttek pár Szu-25-öt :((
...és valszeg még fognak is jó párat :(
Kár a pilóta srácokért,de ettől függetlenűl a ruszkik már kitakarodhatnának onnan :/
na de ez már OFF -
Isten mentsen itt egy ilyen vitától :P -
#1992 Nem rossz.... Csak a csöves megint más mint a vállról indítható...:PPPPP OK nem vitázom.... -
#1991 rakéta