17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1830 Nekem mindig eltüni, sebességtől függetlenül. Tudom hogy magas sebességen nem kellene látszódni. :P -
#1829 az oviban van ilyen feladat...petike hány tárgyat látsz a képen c. feladat! -
#1828 és jobbról fúj a szél mert ha megnézed balra tódul a délibáb! -
#1827 (Mirage=Delibab ) -
#1826 Banyek..pedig a kepen 2db delibab is van -
#1825 Hat szerinte mnem is fog hozza kijonni...
az egy alom hogy pont 72.5 es 99.5 kozott fustoljon a hajtomu valtozo intezitssal....(hasrautottem) -
#1824 hát nincs ekkora délibáb a kifutón mikor előről nézem a gépet(második kép)!habár igaz ezen a képen két gép termel én meg még csak 1 gépes felszállást csináltam... -
#1823 ..egy kis real time Heat effekt :))
-
#1822 Jah, tényleg, hogyhogy nem jött még ki "füstölös hajtómű" mod? Aligha lehet olyan nehéz megcsinálni... (gondolom én, bár nem olyan egyszerű, mint egy textúra lecserélése...) -
#1821 Jo persze...eleve fustel kene keverni...
De azert jol nezki..foleg a leszallo gepek ;)) -
#1820 nekem mindíg van...csutkó gázon pláne...alig látom a gépet akkora a délibáb!) -
#1819 400 felett is látszódik igazából csak nem így néz ki ott! A játékban kissé el van túlozva, szal ez a része hülyeség a gammának. -
#1818 De tenyleg eltunk akkor az bug vagy mitudom en..nekem ha folymatosan 300-al megyek nem tudik el. -
#1817 Mert 1000L mesz akkor szerinted latszodik?
ha 400-al mesz akkor eleg lassu vagy hozza hogy latszodjon...
gondolkozz! -
#1816 Ja és mitől van az, hogy ha be is kapcsolom a Heat Blurt, csak az első pár másodpercben működik, aztán kicsit később totál eltünik? -
#1815 Ja és a beállítások:
Minden minimum vagy off kivéve:
textúrák max
víz medium
effektek max
heat blur on
terrain preload 100km -
#1814 Csak hogy képek is legyenek. Végre elértem azt a szintet a tréningben, hogy az A-10 küldijeit csináljam. Kilőttem egy rakat tankot, Maverickeztem egy csomót és most végre lelőttem életem első gépét (a játékban, máshol már aratam eleget :D). Az ikonok alapból bele vannak írva a küldibe, nem tudtam kivenni őket. ;-)))
Tiszta adrenalinemelő kép. De csak a kép az, a valóságban egyszerűbb volt leszedni.
Sikeresen elhúzott mellettem és én sértetlen maradtam (mellesleg a repeszek rongálják a gépem?).
Menj, hűsd le magad!
-
neuro #1813 A héten akkor írjuk már össze, hogy mire lenne szükség és akkor milyen témáknál maradjunk. Ki kell majd bővíteni a már elkészült webet, és akkor lehet feltöltögetni a cuccokat. -
#1812 Php emlékeim szerint igen (kb. 3-4 éve még Dial-upos előfizetőjük voltam, csak aztán a Dial-up szolgáltatásról szépen leálltak), a mysql-t nem tudom. -
#1811 Elvileg nezegetem epp phpbb forumom es akar ott is lehet folytatni ill boviteni ahol enyem tart..ugyanis le tudom menteni, es uj telepitesbe importalni a forumot mindenestul. -
#1810 meg ugye nekem is van az alairasban szereplo akarmim (nem hivom en ezt semminek..nekem jo..forumom er a legtobbet rajta :P)
Azon is van mar 1-2 dolog kint -
#1809 jah igen, nemtudom hogy IW ADSL-hez jar e php (ez meg talan) meg mysql. -
neuro #1808 nincs tervem, csak mi internetszolgáltatással is foglalkozunk aztán van tárhely végtelen :)
de feltehetjük majd hozzád is, egyetlen kitétel a php+mysql. -
#1807 jah van nekije ez a szosszente
http://breakdown.agria.hu/bop/
ez szerintem jo kiindualsi alap! -
#1806 az se rossz!! minden helyre sziksegunk lehet, igy fel tudjuk a videokat (pl amiket ugye en linkelgetek boszen) tolteni es nem erheti a latogatot az a szivas hogy azota nem el a link.. (en meg elkeresem regi baratokat CS idoszakbol..es kunycsorgok par szaz mega tarhelyet BME-s szerveken :P) -
#1805 Jah, vagy neked már erre kész terved van? :) -
#1804 az munka sok sikert kívánok hozzá! -
#1803 tokeletes! -
#1802 Elvileg nekem lesz 100MB webhelyem (Interware ADSL ügyintézés folyik, és ott ennyit adnak alapból az előfizuhoz), azt fel tudom ajánlani. -
neuro #1801 Akkor asszem elmesélem az ötletünket a rendszergazdának holnap délelőtt és megszerzem a "jogokat" meg kirakom az oldalt is a bop.agria.hu címre, ami jó lesz addig, amíg nem lesz rendes domain -
#1800 oooo egy werblap..szimmuzeum, ujszimek..Neuronak mar vanna cuccai, Cifunak is van jopar szosszenete..csak ossze kell oket kanalazni..
nekem is "par" aprosag...
ilyen repulos weblap..vagymitudom en minek hivjam :P -
#1799 hat ha van hova rakni, akkor tudok!
(PHP+Mysql kell (nem at phpmyadmin sem)...meg FTP ahol tudok chmod jogokat allitani.. ennyi kab (de chmod se kotelezo..de akkor legalabb 755-s jogokat kell auto allitani az ftp servernek minde feltoltott cuccra) -
#1798 mi ez a nagy terv beavattok?csak nagyjából had ne olvassak vissza!:))))plííííz -
neuro #1797 ok webet vállalom. fórumot tudsz intézni seaweed? -
#1796 reszemrol jo.. 1 cikkem mar van is...
De talan akkor be kene epiteni az en weblapom? nem?
vagy duplikalt legyen? itt is ott is?
bar most szerintem a regi szimekbol parat eloveszek es kerekitek egy par cikket..ehhez megjott a kedvem ;)) -
#1795 Vááááááááááááááááááá -
#1794 ÖÖÖÖöööö igen :P
(Kene egy weblap (en szivem szerint ezt kapasbol rabiznam Neuro-ra..o jobb mint en ez ugybenn az tuti...), aztan kene akar kezdesnek oda egy forum..es akar ott mar meg is lehetne dumalni mindet..es mondjuk nem itt offolnank :P ....bar ennek is van jo hatasa..allando Top no#2 :PP) -
neuro #1793 Nos akkor javaslom, hogy kezdjünk el anyagot gyűjteni. Én vállalom a játékos részt, Cifu-é lesz a haditechnika, Seweed meg a makettes. Persze lehet és kell is egymásnak bedolgozni, besegíteni cikkekkel stb... -
#1792 -
#1791 Akkor már csak azt kellene megdumcsizni, hogy is csináljuk. :))