17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1870 Tudom. Azok a besorolás alapján adott kódok. F fighter B bomber stb -
#1869 A NATO neveknek nem igazán van értelme (lásd Fishbed vagy Fitter)... -
#1868 "f-117nek is van valami asszem...nighthawk...neeeeem az nem az"
Pedig az -
#1867 Ja a legújabb hülyesége hogy nem tudom rendesen egyenesbe tenni. Trimmelhetem ahova akarom, megy arra amerre akar -
#1866 A Fighting Falcon asszem az Vadászsólyom. A Flanker meg : flanker --> oldalba támadás
flanker --> oldalbástya
flanker --> oldalozás
flanker --> oldalozó erődítés
flanker --> oldalozó támadás
flanker --> oldalozó tüzet leadó támadás
flanker --> oldalrész
flanker --> oldalvéd
De miért nincs igazi neve? Mármint a NATO kódon kivül? Ha jól emlékszem akkor itthon a MiG 15 nek még volt a Sas. Miért marad ez ki az orosz oldalon? Lehetne valami politikailag korrekt, mondjuk Su 27 Marx,Engels,Lenin -
antijedi #1865 jó, ugyanugy jó mint a lock on, bár én kcisit elfogult vagyok :P -
#1864 Na akkor még MSFS2k4-re még tuti jó lesz. És ezt a IL2-t is kipróbálom már miylen. :-) -
#1863 A nevezetes joy is jó volt IL-2 alatt... lehet, hogy a lomac nem szereti ezt a típust... -
#1862 Elvileg a joy-nak semmi baja, mivel a kalibrálásnál játékon kívül tökéletesen megtartotta a középpontot és minden perfektül műxik. Még megvan az esély, hogy csak a game a szar. -
#1861 A gázkar tökéletesen jó. Csak a tengelyközéppont áthelyezés ami kurvára zavaró. -
#1860 Már hallottam olyan hibát, hogy a Logitech bot nem érzékelte a gázkart... -
#1859 nem hinném...habár én meg a mikforonos fejhallgatómat nem tudom bekötni...egyszerűen nem hallok benne semmit...3 helyre volt bedugva...a hangfalban hallom haa hangkártyába dugom akkor nem...pfff -
#1858 Most szedem az MS Flight Simulator 2k4-et, ha azzl jó, akkor a Lock on a szar. De valaki mondja hogy valahogy ezt meg lehet javítani a lockonban mert frászt kapok. Nehogymár a vadiúj joy legyen a szar. -
#1857 Bakker ilyen nincs! Ez a szar állandóan áthelyezi a tengelyek középpontját máshova totál önkényesen. Van úgy hogy nyugisan repülök, szinten tartva a gépet, erre hirtelen minden átmenet nélkül elkezdek veszettül zuhanni (tehát a középpont feljebb került, mert ha elengedem a joy-t folyamatosan lefelé nyomja az orrát). Ez game vagy joy hiba? -
neuro #1856 Kiléptem, majd újra elindítottam és most 30 körül ment. Biztos megint valami memória bug. -
Braveheart #1855 Nekem meg tök jól megy a Su27-es kampány 1. pályája (jól megy=minimumban 20 fps) a 2. pályán meg kurvára belassít a felhő és azt sem tudom honnét lőttek rám... -
neuro #1854 Úúútálom a lockont.. simán ment 30-40 fps-t eddig, aztán az F-15-ös hadjárat 3. küldetésében 2(!) fpst produkál. -
Braveheart #1853 Nem, simán visszaestem mert úgy nézett ki tudok landolni -
#1852 visszaestél de előtte katapultáltál és szétkenődtél a kifutón mint egy krumplifőzelék ha ledobják! -
Braveheart #1851 Hehe én sem vagyok normális, szeritnetek mi lett a vége? :)
-
#1850 Hm. Ahoz képest, hogy a felfeé irányt érdekesen kezeli, egész jó. -
#1849 Nem. Én is 1.02-vel játszok és nem kelett törés. -
#1848 ha fel rakom az 1.02-t kell hozzá uj .exe? ( gamecopyworld-on nem találtam 1.02 lockon.exe-t ) -
#1847 Mellesleg vettem Joyt!!!
Egy Logitech Extreme 3D Pro-t. Most fel is próbálom. :D -
#1846 És télleg, az A-10-en nicns.
-
neuro #1845 mikor végeztél, el kell menteni a küldetést (SAVE) -
#1844 foggalmam sincs én rögtön küldetést szerkesztettem!:))) -
Braveheart #1843 Miért van az ha megcsinálok a kampányban egy pályát és kilépek, majd visszajövök előröl kell kezdenem? -
#1842 nem találtam flankert,de a sólyom a falcon és a hawk meg karvaly ha jól néztem... -
neuro #1841 Heat Blur-höz kell advanced haze is nem? -
#1840 Flanker is valami ragadozo madar asszem.... -
Braveheart #1839 nekem az A10 a kedvencem :) csak nem szereti a migeket ;) -
#1838 várjál van még flanker(van jelentése),bear,őőőő...izzzé...többet nem tudok!:)
de jenkiből tok:
kandúr-tomcat(f-14)
harcos sólyom(asszem)-fighting falcon(f-16)...vagy a hawk a sólyom a franc tudja...
sas-eagle(f-15)
f-117nek is van valami asszem...nighthawk...neeeeem az nem az...
fantom-phantom(f-4)
stb... -
#1837 Most mije? jeknik hijjhattyak a szarjaikat varacskosdisznajnak meg Dongonak? Mi miert ne hijhatynyank a mienket bekalabnak? -
#1836 békaláb loool...igaz ez a magyar nyers fordítású neve!:)) -
#1835 Arany bogár se A-10-en se Su-25-ön ne keress heat effektet, mert nem nagyon van. Igazából A-10 nem érdekel, szal nemtom azon van e, de a Békalábon van külön hűtőrendszer ami hűti a kiáramló meleg levegőt. Hasznos ketyere pl. Stinger ellen!!! -
#1834 ezen kíválóan látszik! -
#1833 de ne ezzel nézd meg...nézd meg egy su-27,vagy f-15-el...annak más...ebből nem jön lángcsóva... -
#1832 Ja és direkt néztem évgig a felszállást kívülről. Akkor se volt mikor álltam, akkor se mikor felgyorsítottam. Régebben működött, most nemtom mért nem. -
#1831 Tessék. Itt is be van kapcsolva az effekt, 400-al megyek a kifutón, maximális tolóerő és séhun sémmi.