17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#1950 LOL ez a régi játék -
#1949 Ezt már megcsináltam F15tel egy focipálya mellet landoltam így>:) -
antijedi #1948 biztos de a célnak nekem az is megfelelt :) -
neuro #1947 Falcon fejlődés...
-
neuro #1946 Flanker fejlődés...
-
#1945 én nekem akkor volt ilyen mikor függőlegesen repültem a kifutó felé és úgy húztam fel aztán a kifutóra csapódtam...kerekek KO kitörtek,de a fékezőernyő még működött!:)))) -
#1944 nem
virtualis gep jobb -
Braveheart #1943 Lol ilyet se láttam még eddig :)
-
antijedi #1942 őőő dosboxal nem egyszerübb megoldani? :) nekem minden ment az alatt is ami kellet :) -
Braveheart #1941 Hú tök izgi volt a Su27-es kampány 2. küldetése: le kellett lőni egy Awacs gépet, kísérte 2 F16-os meg 2F5-ös. Ekkor kaptam a jelzést hogy Fuel 1500... na mondom, hogyan érek így hjaza? Megfordultam és 80%-os hajtóműteljesítménnyel "száguldoztam" haza. Ekkor meg jön egy másik jelzés, hogy befogtak. Hátranézek, ott jön mögöttem 30 km-nyire újabb 2 F5-ös... na mondom, ez nem az én napom :) végülis a légvédelmünk leszedte őket,. én meg vagy 10 km-t repültem siklórepülésben, míg le tudtam szállni :) Ha elrontottam volna, nem lett volona visszaút :)) -
neuro #1940 -
#1939 Kicsomizva megvan..de kene hozza egy rendes 6.22 bootlemez...de az sincs..
nah valahonnet csak varazsolok 1et.. -
#1938 -
#1937 Sajnos én kiestem.
Az első PC-men már ott figyelt a friss Win95 a saját Dos-ával. Floppymeghajtó meg 3 éve nincs a gépemben. :))) -
#1936 (Most epp az ezer eves DOS 6.22 telepitom keresem de nem talalom...nincs valakinek meg az 5 lemezes DOS 6.22 imagekben?)
(Jo floppyn is..tudok adni jokis imagelo progit!) -
#1935 Dolgozom a teszten!
(mar van par kiszemelt..pl Bird os Prey jatek, Falcon3, Su-25 Sturmovik, TFX, Ka50, Falcon, ..ezek megvannak vinyon mar ezer eve talonban...ha kesz es jol megy a DOS emun akkor tesztelem oket..kis leiras, majd kepek beloluk (szerencsere vmware igen jol shootol), es mar mehet is ki weblapra ;)) -
antijedi #1934 amugy a laser célozásu rakétákat su-25el még midig nem tudtam megoldani :P a10nél a maverikeknél pl tökéletesen tudom vinni a célzót és látni a képernyőn mi van, de su15nél akármire akárhogy kapcsolok sehoygse megy :/ -
antijedi #1933 teny de ott legalább ha rákatintok valamire legalább bejön valami, ha nem is a 15 oldalas full részletes leirás de legalább valami :) -
neuro #1932 Igazából még a múzeum sincs kész teljesen.
Az első szekcióhoz már felraktam a képeket és a letöltéseket, illetve a Falcon 3, 4, lockon, il2, il2fb és sfp1-hez is vannak már képek. -
antijedi #1931 kénytelen hogy teccen mert még csak az van kész :)
amugy tényleg királyos, csak igy tovább! :) -
neuro #1930 Így van, az része a design-nak és nem bannerként funkcionál... -
#1929 na ez így már ok! -
#1928 tetszik a szimulátor múzeum!... -
#1927 nekem tok mind 1...
Neuro nagyobb designer mint en...
rabizom, o tudja hogy nez ki jol
(szerntem az nem is banner, hanem a design resze...en legalabbis az osszhatas miatt mindig ugy tekintek egy-egy kepre...) -
#1926 Frissitsd az oldalt, és lám... új bannert fogsz látni... :) -
#1925 nekem mind1... -
neuro #1924 nem lesz összemosott montázsolt kép. ezt el lehet felejteni -
#1923 ja a stratégia és taktikai fps "menü pont" miatt...de akkor javasolnék egy vegyes bannert...repülős/csúzlis vegyesen... -
#1922 eddig jó....csak egy pöppenetnyi kérdés...ha repülős az oldal akkor miért csúzlis emberek vannak bannernek vagy minek?:)))) -
#1921 persze
most itt:
http://breakdown.agria.hu/bop/
aztan lesz
bop.agria.hu
is -
Braveheart #1920 Nálam is össze vissza ugrál néha, most pl egy rohadt M113-at nem bírtam leszedni Su27-el... -
#1919 a végkifejlett oldal címét majd közzé teszitek? -
Kiraly a random kep
Nah most epp notin vagyok, es most gorbitettem linuxra egy vmware-t...
mingyart telepitem a dost ;)) -
#1917 Nincs vmi bindelhető parancs, ami ha látja, hogy nincs a joy karja elhajolva, akkor automatán visszateszi a tengelyt a középállásba? Elég zavaró így játszani és az se használt, hogy kiszedtem az iránygomb-bindeket a billenytyűről. -
neuro #1916 Ezt még nem tudom. Elsőre szerintem úgy, hogy adok egy html alapot amibe belerakhatod a szöveget és a képeket, aztán azt visszaküldöd és én bedrótozom. Később meg jó lenne adatbázisosra megcsinálni, ahol majd egy formon keresztül lehet feltölteni.
Közben megcsináltam a random képet a tetejére. -
Egy kérdés: a feltöltés hogy fog menni mondjuk részemről? Formázatlan vagy HTML formázás kell (alapvető HTML formázással még elboldogulok talán)? Esetleg valami más? -
#1914 nah az pont jo lenne..akkor mindenki megnyugodhatna :)) -
neuro #1913 Szerintem meg a középre rendezés gázos, de ez csak attól függ ki milyet szeret. Egyébként azért is jobb ha fixen balra van rendezve mert ha később lesz layer-es legördülő menü, akkor azt könnyebb lesz pozícionálni.
Lehet a felső F-15 helyett berakok egy véletlenszerűen változó képet... -
#1912 -
#1911 Kafa! Csak az a jenkidudli eftizenot most kifejezettem ellenszemves nekem..hala mr. szagertonek :P