17989
  • Reaper
    Egy kérdés: Miért nem rakod középre az oldalaid? Szerintem így gázos, de ez csak szvsz!
  • Reaper
    Mindenesetre jó nagy baromság és bonyis is:-D
  • Reaper
    bazze a felkiáltójel elé akartam!:)
  • Reaper
    Jó neked én a civil kávédarálókat nagy ívben !
  • Reaper
    Na rájöttem. Ez ugyanúgy koaxális, mint a Kamov, annyi a különbség, hogy itt a rotorlapátok egy síkban mozognak, kicsit kifelé-lefelé döntve. Oh yeah!
  • cifuatwork
  • cifuatwork
    Odáig már nem jutottam el, nekem már a kép elég volt, hogy felismerjem.
  • neuro
    Kicsit átszabtam a bop oldalt, hogy jobban illeszkedjen az új igényekhez. lásd a szokásos url-en...
  • cifuatwork
    Akkor meg mit nem értesz bazze?
    Kismillió weboldal foglalkozott már a működési elvével. :)
  • Seaweed
    Bocs de ezt nem lehetett kihagyni :P
  • Glpetyus
  • Seaweed
  • Reaper
    Nem mondod, erre én is rájöttem bazze!
  • cifuatwork
    Ez a Kaman K-Max helikopter.
  • Vlala #1896
    Demó alapján NAGYON durva, bár bugzik, meg utálja a joyomat, de bízunk a patchben...
  • Glpetyus
    gondolom kell hozzá a LOman 2.1-es
  • DJ Skyline
    egy "nem úgy mint a" nem kell!::)
  • DJ Skyline
    hale!
    akkor mond meg nekem hogyan lehet kicserélni a repcsik textúráit mert van egy textem....innen...f-14HighRes...
    és csak ez a 2 fájl van ami a letöltött .zipben van...: addon.lma,és egy F14-OKRAS-1.bmp...nem jöttem rá hova kell betennni mivel a radmeben ennyi van:
    "HighRes F-14 Skin 2048
    Http://www.mitch-design.de/lockon/lockon.htm"...

a kopper eléggé furcsa....:))
    szerintem egyirányba forog mind2...mivel egymagasságba vannak nem úgy mint a nem úgy mint a kamov ka 52-nél vagy a chinooknál...
  • Reaper
    Nos látom jó kis pangás van, nesztek egy kép:
    Érdekes copter

Még nem sikerült rájönnöm a főrotor működésének mikéntjére...
  • Reaper
    Kezdésnek:

Ti ikonos eftizennyolcas sügérek!
  • Reaper
    Reggelt!

Kis reggeli flame?:)
  • Seaweed
    Lusta vagy visszaolvasni?

http://neuro.agria.hu/base104/lockon_skins.html

http://www.repulonap.hu/redhunters/templates/images/redhunt/lomac/skins/skin.htm

Nekem is ugyanannyi volt megkeresni.
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Lehet hogy már volt téma:
    Az MIG-ekhez láttam magyar festést, de letölteni nem tudtam. Nem tud valaki egy élő letölthetőséget?
  • Seaweed
    reggelt
  • Glpetyus
    Ez nagyon szép :)
  • Glpetyus

Reggelt'...itt aztán volt pörgés :)
  • Gundark
    Kedvelem az Lódarazsat. Ez nem titok. Egyébként mondhatnál egyet ami használható a Janes FA18 on kívül. Esetleg még a DI Hornet, de az már nagyon furcsa kinézetreBár még sehol máshol nem csinálták meg azt hogy emberek mászkálnak a fedélzeten. És hogy miért nem lehet a másik oldal egyszer a középpontban? Megmondom, piac. Mert a "nyugat" a fő felvevője a játékoknak, főleg a jueszéj, ott meg ugye verik a fejükbe erősen hogy ki a király. Tecc nem tecc ez van. De láthatod ezt már itthon is, pl az Aranysasban, ahol Herr Kővári apostola főleg a 16osnak. Én kedvelem a Falcont, mert jó MRF. De azt hiszem hogy a mostani vagy az azelőtti sasban már olyanokról beszélt hogy tulajdonképpen rendben hogy BVRrel kell kezdeni a harcot a 27 es 29 es brigád ellen, (ezt aláirom, de hogy az AMRAAM mire megy velük az más téma)de közelharcban is komoly ellenfelek vagyunk. Hm. Igaz a 16 kurta jól manőverezik (pl 300 fok felett van az orsózó szögsebessége)de én amikor 16ban ültem és a 27esek áttörték a vadászvédelmet (amit hogy hogy nem CG-k alkottak:)még nem voltam megvilágosodva a Mester által, eldobáltam a póttankokat meg a bombáimat, tekeregve próbáltam meglépni, mert ezek a kéthajtóműves bivalyerős állatok egyszerűen energiaharcot vivva jöttek utánam. Nem igazán voltam ellenfél. :) Persze igy utólag hogy a mester mondta hogy mi vagyunk a jobbak addig fordulóztam volna amig ők leesnek. (ja nem lelőjük őket, gépágyúval, mikor tehetetlenül sebességet vesztve menekülnek előlünk:P )És akkor még vedd hozzá hogy addig cseszték őket amig ki nem adták enyhén szólva félkész állapotban. Aki akkor megnézte és nem hardcore az az életben nem nézte meg mégegyszer. ez az ubi. De vigasz hogy nem csak ezzel csinálták ezt.
  • antijedi
    én csak a beszolásod alapján itéltelek meg :)
    f/a-18as game volt már vagy ezer, miért nem lehet egyszer a "másik oldal" a középpontban?
    az meg megint más kérdés hogy mi miatt nem lett siker...
  • Gundark
    Hasonlitom Cifu barátom, csak a szívem fáj
  • [NST]Cifu
    Az F/A-18-on már dolgoztak eleget a fiúk (csak hasonlísd össze a többi nem repülhető tipussal a modelljének és textúráinak részletességét), szóval alaphelyzetben jött volna valamelyik patchel...
  • Gundark
    azért az kedves hogy úgy itélsz hogy nem ismersz. HA meg benne lett volna mondjuk a hornet, akkor több nyugati vette volna meg (talán) és akkor több pénzt hozott volna. Mert az ubinak csak az számit.
  • antijedi
    váááá egy ujab amcsimániás akinek csak a f/a-18 meg az f-16 és társai léteznek, eheh...
  • [NST]Cifu
    Korábban talán Seaweed (vagy neuro?) írta, hogy az egyik készítő srác írta az egyik fórumban, hogy lesz 1.03, bár ugye az Ubisoft nem támogatja (állítólag a gyenge eladási statisztikák miatt), tehát nem hivatalos patch lesz.
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Lehet hogy már volt téma:
    Az MIG-ekhez láttam magyar festést, de letölteni nem tudtam. Nem tud valaki egy élő letölthetőséget?
  • Hmuda
    Remélem nem azzal kapcsolatban kérdéses, hogy lesz-e, hanem hogy mi lesz benne. Nagyon kell ennek a gaménak a peccs.
  • 42nd Intruder
    De azért tudtommal még kérdéses az 1.03-as...
  • 42nd Intruder
    Repülni....
  • Gundark
    mi lesz az 1.3 ban? A szu 25T minek?
  • [NST]Cifu
    Amennyire korábban már volt szó, az F/A-18 kimarad, de lesz 1.03-as patch, és vele együtt elvileg Szu-25T is...
  • Gundark
    Egyébként tikitten talán tájékozottabbak vagytok, mi lesz a következő lomac megmozdulás? Jön legalább valami kieg (FA 18 rulz) vagy mindjárt belevágunk a lomac 2 be?