17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2950 Ezeket tolom en is..
Tegnap epp egy BMP-1est deszantoltam at egy masik kisebb szigetre a Mi-26-al :)) Nem volt semmi :P -
neuro #2949 na még ezt az egyet :)
-
neuro #2948 :D
-
#2947 Fujjj :P Csakis orosz oldalon orosz fegyverrel az igazi.. BTR-T es SVD Dragunov rulz :P -
#2946 Nekem orosz is jo :P (ugyis oroszul beszel a mostanim is... menuben meg nem nehez eligazodni :)) -
neuro #2945
-
Thanatos #2944 oks, szal lockon 1.1 = flaming cliff-s, igy má vágom :)
kereszteskérdés: lesz angolul bezsélő verzio is vagy akkor most csak orosz még az is ami a neten lesz beszerezhető?? -
#2943 Mellesleg lehet mar tolteni az 1.1 demot lockon.ru-rol, de jon kb 10K-val...hat en igy hozza se fogok..
Majd lesz mirror nyugaton, vagy majd ejjel. -
neuro #2942 -
#2941 Engem nem erdekel, addig mig nincs mihez hasznalni :]
(Megyek inkabb OFP-zni..nagyon benne vagyok am most :P)
Te Neuro sajat forumunk szoktad te olvasni?! -
Pitti #2940 hmm, mekkora az a manual, hogy meg mindig nem ert fel? ;) -
Pitti #2939 persze, engem erdekelne :-) -
neuro #2938 Manuált feltegyem addig valahová? -
neuro #2937 Van a Lock On. Ehez kijött két patch: 1.01 és 1.02, majd a Ubi Soft szépen lekapcsolta a projectet.
A fejlesztők azonban fogták magukat és elkezdtek egy "új" játékot csinálni a LockOnból, ez lett a Flaming Cliffs (Lockon verzió 1.1). Kijavították a maradék hibát, beletették a Szu-25T-t, új repmodell, új sérülésmodell...
Ezt csak letölteni lehet a fejlesztők oldaláról, illetve Oroszországban CD-n is kapható lesz. De ez nem patch, hanem egy "új" játék. -
Pitti #2936 Vazzz, el se hiszem, meg a vegen lesz valami :-)) -
#2935 hehe lockon.ru
Sorry, site is overbusy!
:DDD -
Thanatos #2934 hmhm, nagyon meg vagyok ako smot kavarodva, má nem tom mi micsoda... :P mind1 egyszer majd csak megvilágosulok :) -
neuro #2933 ez egy új játék... vagyis a lockon egy újabb verziója, nem patch, hanem full game -
#2932 akkor remélem már nem sok kell a megjelenésig -
Thanatos #2931 igen? akkor télleg keverek sorry, de nem arról volt szo hogy az új petch csak oroszoknak lesz már lokonhoz? vagy valami ilyesmi emlékeim szerint
(amugy meg bocsásatok meg nekem, de még korán van, neéhz gondolkodni :PP) -
neuro #2930 szerintem te itt keversz valamit...
az 1.1 flaming cliffs nem egyenlő az 1.01-es alap lock on patch-el -
Thanatos #2929 szeirntem is az a vlaszinűbb..., de lock on má elég rég jött ki 8még az 1.1es patch se új) és akkor msot jön ki az 1.1 demo? szvsz érdekes... :) -
#2928 Vagy epp te vagy lemaradva?! -
Thanatos #2927 mekkroa a kézikönyv? felnyomhatnád valami public servere ha nem tul nagy :) -
Thanatos #2926 most jött ki loconbol demo?? nincsenek egy picit lemaradva? (csak egy hajszálnyit... :P) -
neuro #2925 a kézikönyvet leszedtem még délelőtt, de a demóról lemaradtam :) -
#2924 Azert nem elerheto a lockon.ru :DDDDDDDDDD -
neuro #2923 hmm hmm úgy néz ki kint van a Lockon 1.1 demója és kézikönyve pdf-ben... -
#2922 de legalább igazat beszél... -
#2921 Jó éjt es csajokkal teli almokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Thanatos #2920 :PP -
#2919 Hehe..erre inkabb nem irok semmit. (jobb az :P) -
Thanatos #2918 nc :) -
#2917 nemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ......................... HUKKK!!! -
#2916 a miget a kormány magasrol leszarja. ezért kellett kijönni Svédbe 5 családnak(köztük vagyok én is),hogy a faterok megtanulják vezetni a Grippent,mert erre fogják a Kecskeméti(itt laktam amig ki nem kellet jönni ebbe a szar országba) migeketleváltani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Thanatos #2915 ????
sokat ittál? :) -
#2914 En iggen de azz 1 NAGY szar!
-
#2913 jatszotttalle a demmon?????????????? -
Thanatos #2912 oks, énis csak fél szemmel halgattam a filmet kotor2 közben szal nem tom pontosan mi m ikor hol történt :D
csak arra emlékeztem hogy valamit valamivel helyetesitettek :) -
neuro #2911 Az elején meg a végén voltak F-5-ösök... A gyakorlat közben A4-esek repültek.