550
-
Rusy #270 ja megnéztem, hogy egy nagy fájlba tárolja adolgokat, nincs esély hogy valaki kiszedje, vagy legalábbis az 300 mega, ha viszont valakinek megvan a magyar adok egy ftp-t és felrakhatná, és onnan mindneki leszedhetné... -
Rusy #269 ha valakinek megvan amagyar verzió szoljon, kiszedhetné belőle a magyar fájlokat, ja ha valaki nem tudná magyarul is megjelent... -
pedig a kampány a legjobb az egész játékba -
sztem is
-
Khmm...
A Skirmish eddig is a Single Player alatt volt. :-) -
nem maradtak meg, de szerencsére én még nem kezdtem bele a kampányba, csak a tutorialba
-
Akkor csak a Single Player alá lett átrakva a Skirmish (eddig ugye a főmenüben volt...). Viszont a profilok (és vele kampányok/mentések) neked megmaradtak? -
nem azért, de én a patchelés után skirmishben próbáltam ki... -
Xian #262 Hi
Van egy skirmish a single play menu
alatt is, legalabbis 1007 ben van ilyen.
Elotte nem tudom volt-e itt mert csak most
tettem fel a game-et + a 1007 et.
bye
-
De jó látni hogy ott a peccs a magyar verzióhoz is :) -
B+...
Figyelem!!!
Az 1.0.0.7.-es patch elb@ssza a Profil-t, ergo eltünik az összes játékosprofil, és vele együtt a megkezdett kampány és a mentések is!!!
Plusz megszünteti a Skirmish módot, helyette egy 'Massgate' nevű játékmód lenne, ami viszont a GameSpy networkre csatlakozna fel (Azonosítás nálam nem ment, ergo ugrott a téma).
Ezek fényében felrakása erősen meggondolandó!!! -
már szedem... a us retailhoz valót, remélem ez kell :D -
Vazzeg tényleg kijött hozzá egy patch...
NEW FEATURES
Added automatic content (map) download when joining a multiplayer server.
Added Record & Replay of single player and multiplayer games.
Added support for joining games from GameSpy Arcade.
Added new in-game Slim GUI (enabled/disabled in the Visual Options menu).
Added Super Slim GUI (only mouse + shortcuts enabled) by pressing F10 in-game. Press F10 twice to return to normal GUI.
Added "map bookmarks". Press CTRL-F1..F8 to record a map position and press F1..F8 to move camera instantly to the position.
Massgate(TM) player chat list is now sorted in alphabetical order.
Added Massgate(TM) server list filter for Not full/Not empty.
Added scorch marks.
Added shorelines.
BUG FIXES
Fixed a firewall problem where a patch file list could not be downloaded which made all menus disappear.
Fixed bug with MP options. You cannot enter negative numbers in Score limit, Time limit, Starting AP and AP Gain any more.
Fixed the progress bar so it can be hidden from script.
Fixed bug: Unable to create a Massgate(TM) account if the font size is minimized.
Added a limit of max 10 number of chat rooms per player.
Changed so the game doesn't close if cd-key authentication fails. Returns to main menu instead.
AI behavior improved.
AI now uses support weapons NSA Radar and Viron Drop pods.
AI now uses NSA Snipers properly.
Fixed bug: Sometimes the Anti Missile System (AMS) did not stop single missiles/grenades.
Fixed bug: View & weapon range circles now follow the terrain.
Several other minor issues.
BALANCE CHANGES
GENERAL
Maintenance model changed to reflect new unit maintenance values.
All units now have different maintenance values.
All battlefield units have Presence 1 (i.e. they will count towards no presence rule). Note that Deployable Structures do not count towards presence on the battlefield.
Changed Viron Dropship armor from Exotic to Reinforced.
Changed NSA Dropship armor from Exotic to Reinforced.
Increased AP cost for Dropship weapon upgrades (NSA & VIRON).
NSA
Rocket Vehicle
Decreased Anti Missile System (AMS), Increased weapon range
Heavy Terradyne
Decreased incoming damage multiplier (secondary mode)
Combat Engineers
Decreased healing rate for secondary mode
Decreased healing rate for primary mode
Mobile Artillery
Decreased slot size
Decreased AP Cost
Assault APC
Increased AP Cost, Decreased Health, Decreased auto cloud spawner damage per sec,
Decreased reload time for secondary shooter, Increased rate of fire, Added blast damage
Transport Helidyne
Increased Anti Missile System (AMS) efficiency (secondary mode)
Increased speed in primary mode
Light Helidyne
Reduced view range
Sentry gun
Reduced reload time
VIRON
Fighter Helidyne
Increased dropship occupation
Decreased missile damage
Penetrator
Decreased weapon damage (secondary mode)
Missile Vehicle
Decreased Anti Missile System (AMS)
Great Corruptor
Decreased health
Decreased auto cloud spawner damage per sec
Screamer Helidyne
Changed damage type (primary)
Increased weapon damage (primary) -
Gombocka #257 Jott ki patch a fullhoz is:
3dgamers
crack is van hozza gamecopyworld-on
nfo ott van nforce-on
nforce -
Csak az MP demohoz jött ki eddig patch, a teljes játékhoz még nem... -
patch?? a hivatalos oldalon egy fia bötü sincs patchről. -
A peccset probalta valaki?
Gondolom crackelt kell, megvan valakinek? -
Szerintem a grafika senem jobb senem rosszabb a panzers-nél.
Egy dolgot azért átvehetnének az AKvsDR-ből: a kilőtt egységek roncsai megmaradhatnának...
Iszonyú hangulatossá teheti a harcteret a rommá lőtt gépek látványa :) -
lol nem is volt nehéz csak meg kellett védeni egy pontot.Aszt hittem hogy kemény lesz mert volt 4 piros pont még amit el kell foglalni de nem :) -
Huh a 10.pályán vagyok (Lady Langfinger) kicsit kemény sok az ellen mit állat és jönnek ezerrel! -
Szerintem a grafika senem jobb senem rosszabb a panzers-nél.
Mindkettő nagyon ütős és jelenleg a maguk kategóriájában nincs ellenfelük... -
Tank gyakás :-)))
(iszonyú szépek a torkolattüzek és a robbanások!)
-
Egy transporter a levegőben melyet pajzs vesz körül és egy rakétás járművet szállít, nameg pár tank!
-
Nem ide tartozik csak kapcsolodik a hír:
Ground Control ingyen!
[2004-06-26 @ 10:37 - ZeroCool]
A FilePlanet-es gyerekek nem viccelnek. Oldalukról letölthető ugyanis a Ground Control legelső részének teljes verziója. Ezt a kegyet a folytatás megjelenésének örömére ajánlották fel nekik. A legszebb az egészben, hogy nem csak a Fileplanet előfizetők, hanem bárki letöltheti. Egy szimpla, ingyenes regisztrációt és némi várakozást követve máris szedhetitek a teljes CD-s áldást. Még annyit elárulnék, hogy, ha helyi idő szerint bármelyik nap reggel próbálkoztok, akkor szinte semmit sem kell várni (olyankor alszanak a nagy letöltő mágusok :D).
Akit érdekel erre tessék!
info: Gamestar -
Dekár. Sajnálom, mert jó lett volna 3 választható oldal!
Mondjuk nekem az NSA volt a kedvenc és most is az, de azért jó lett volna... -
Hát szerintem a maga kaetegoriájában jobb a grafikája! -
TneX #244 Hát benne vannak a Terran-ok a graviti tankokkal együtt,és ők az NSA ellenfele,de sajnos nem választható oldal,hivatalos magyarázat hogy egyszerűen nem volt idejük a fejlesztőknek a megfelelő balance-ra... -
Pill #243 Jobb a grafikája mint a Panzers-nek? -
Tudom még korai,de gondoljatok bele ha lesz Ground Control 3 és azt ami most van übereli grafikaileg meg egységek terén akkor hatalmas lesz.Ez is az de ezt fokozni :) -
Pedig én tisztán emléxem.
SŐŐŐŐŐŐŐŐŐT!!!!
A videóban is láthatjuk a piros színű, gravity hajtóművel menetelő tankokat amik nem az NSA kötelékébe tartoztak hanem a GC1 másik badájához (nem ju eszembe a nevük).
Továbbá az újságok is a VIRON fajt mint harmadik fajt emlegették az előzetes interview-k alapján. -
szerintem valószínűbb, hogy ha siker lesz, akkor kijön majd hozzá egy mission pack - esetleg újabb választható felekkel. -
Hát az eddigiek alapján csak ez a két fél van. Lehet ha végeztünk a Viron hadjárattal esetleg megnyílik egy újabb csomag, bár nem hinném. -
Pontosan erre gondoltam, köszi a megerősítést. :-) -
Emberek!
Még csak 1 pályát játszottam a hadjárattal.
De létezik, hogy csak 2 választható oldal van? (Terran, Viron)?????
Mert én arra emléxem a trélerek alapján, hogy ugyan az a 2 oldal van a játékban mint az első részben, és mint új faj bekapcsolódnak a vironok is... -
TneX #236 Ezen azt érti hogy messzebre lőnek mint amenynire maga az egység ellát,tehát ha bármely más egységed látja a célpontot de oda az artirelly nem látna el,akkor is tüzelhet.
Remélem érthető,egy kissé késő van már és fáradt vagyok szal bocsi ha nem világos :) -
Hm. Ezen a havas pályán kicsit megszivattak. Mit ért az alatt hogy az ágyúknak seeker kell? Ez valami speckó egység vagy bármi megteszi (ahogy te mondtad) szemnek? -
Jah, elég durvák, csak úgy kell velük kommandózni, hogy belássák az egész pályát (magas épületek rula :)), és legyen "szemük" (secondary módban a Recon Terradyne). -
Emberek, ezek a sniperek nagyon durvák. Még a siege troopereknél is. A teljes városi pályát (ahhol a vironok megjelennek) szinte 100%-ban velük csináltam meg. 20km-röl leszednek akármit (még a lépegetőket is!). Elég kiábrándító volt látni hogy a vironokat is szedegetik lefelé (de legalább a köv pályán csak egy volt belőlük, de azt is elveszítettem pont a bázisraérkezés előtt). -
én szeretem a cnc-t
generalst azt nem...
de ezt a ground control2 t meg fogom nézni amint lesz időm leszedni... -
lol hagyjuk. Iwb-nek van igaza. :-)))