Ground Control 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Én mondjuk azért viszolygok a megvételétõl,mert lehet csalódás lenne a szinkron ://
Ha olyan mint pl. a Homeworld 2-é az jó lenne...
2. soha az életbe nem adnak ki több patch-et
3. nem mûködnek hozzá a kiegek, modok, stb
Szóval egy nagy szívás az egész.
Fogsz két azonos tipusú egységet, meldeled õket, erre kapsz egy újfajta egységet. Pl. két javító egységbõl lesz a tüzérség, két gunakármilyen jármûbõl a missile jármû és így tovább. A meld-elt egységeket utána szét lehet választani (unmeld), de ilyenkor a tapasztalati pontjaik nullázódnak.
B.nõm pont akkor jött meg mikor ezt magyarázta a briefing,...nem tudtam odafigyelni..://
Kipróbáltam=egyik fazon odamen a másikhoz(akire klikkeltem),aztán vmi fény,és az egyik eltünt

Szal ez nekem nem világos 😛

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
emil: [email protected]
Az elsõ rész keményebb volt, mivel a pálya elején kellett összerakni a csapatodat és aztán csókolom.
Annyi volt, hogy nem kellett az összes egységed egyszerre leküldeni, várhattál az erõsítés ledobásával amíg te akartad.
Személy szerint hiányolom azt a részt a játékból, amikor szépen felpakoltam a dropshipet, kiválasztottam, hogy az egyes egységeknek milyen másodlagos fegyvere legyen (ami ráadásul nem is tartott örökké, hanem szépen kifogyott idõvel) SÕÕÕÕT, MÉG nevet is adhattam az osztagoknak, amiket aztán szépen továbbvittem pályáról pályára!!!!!!!!!
EZek nagyon hiányoznak a második részbõl, de ettõl még frankó játék lett nagyon...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De ezek után megpróbálom megszerezni vhonnan 😊
Nem vok egy nagy RTS rajongó de ez kegyetlen jó 😊