Ground Control 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Asszondja' az ismerõsöm,hogy egész jó a magyar...
Meghát itt is asszonták' ...^.^

ollie
én megvenném az angol verziót, de sehol nem lehet kapni

Glpetyus
UP

Akit érdekel,lehet pár napja szedni a magyar verziót is 😊

De inkább vegyétek meg ^.^

Shep
ok megpróbálom, thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus

Ha oda küldöd a gépet,akkor elvileg odarakja a radart...

Shep
Az elsõ vironos pályán le kéne pakolnom vmi mobil radarokat, de azok hol vannak, mert a javítógépen nincsenek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus

Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
Glpetyus
Nekem is az kéne...tetszenek az eredeti hangok :/

ollie
Valakinek nincs egy eladó, eredeti (jogtiszta), angol nyelvû GC2-je?

Glpetyus
UP😊

ollie
eredetiben minden jobb (a filmek is)

EOX
Érdekes, mások meg azért sírnak, hogy még több magyarosított játék legyen

Retteketet

ollie
mindegy, utálom a magyar verziókat, és ezen semmi sem fog változtatni

Glpetyus

robotnyk
egyidõben a többivel kijött a magyar verzió patche is... még a külföldi oldalakon is simán elérhetõ.
SZEG007
szikron hááát türhrtö, de lehtne jobb is A legjobb forditás eddig ez volt: kreyshit = kreyszar😊

SZEG007
1.007 még van hozzá magyarul

Glpetyus
Hú bazz ezt nem tudtam 😞(
Én mondjuk azért viszolygok a megvételétõl,mert lehet csalódás lenne a szinkron ://
Ha olyan mint pl. a Homeworld 2-é az jó lenne...

ollie
Szóval ha van benne bug, az már örökre úgy marad, mert a rohadt magyar forgalmazó nem képes magyar patcheket kiadni, és persze az angol nem ûködik hozzá.

ollie
1. mert sosem olyan jó mint az angol
2. soha az életbe nem adnak ki több patch-et
3. nem mûködnek hozzá a kiegek, modok, stb

Szóval egy nagy szívás az egész.

EOX
és az mért baj?

Retteketet

ollie
basszus, ma akartam megvenni a gémet, de csak magyar nyelvû van!!!!!!!! kapja be aki kitalálta!!!!!!!!!

Glpetyus
Blasta-nak megvan! 😊

SZEG007
Ha valakinek megvan eredetibe, és volna kedve cooperativba végignyomni a kaampányt az kontaktoljon már velem MSN-en [email protected]

Glpetyus
😊))

cifuatwork
Akkor még annyit tanácsnak, hogy figyelj oda, mert bizonyos egységeid nem tudnak lõni a gyalogosokra. Egyszer emiatt kellett elõrõl kezdenem a küldetést, mert pár átkozott porbafingó kicsinálta az én gyönyõrûen eltervezett támadásomat, miután pár perc alatt lenullázta a támadóékemet... 😊

Glpetyus
Bazzz....akkor pont az egyik lényeget nem figyeltem..:///
Köszi!

cifuatwork
A meld lényege a következõ:

Fogsz két azonos tipusú egységet, meldeled õket, erre kapsz egy újfajta egységet. Pl. két javító egységbõl lesz a tüzérség, két gunakármilyen jármûbõl a missile jármû és így tovább. A meld-elt egységeket utána szét lehet választani (unmeld), de ilyenkor a tapasztalati pontjaik nullázódnak.

Glpetyus
2-bõl 1 lesz? mi értelme??....vagy dupla akkora életereje van vagy mi?

ollie
Hát azt jelenti egyesítés, szal...

Glpetyus
Hmmm...valaki mondja már meg plz,hogy a Viron kampányban az egységeknél mi az a MELD(?) funkció...
B.nõm pont akkor jött meg mikor ezt magyarázta a briefing,...nem tudtam odafigyelni..://
Kipróbáltam=egyik fazon odamen a másikhoz(akire klikkeltem),aztán vmi fény,és az egyik eltünt
Szal ez nekem nem világos 😛

izé! szóval!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

worship]

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

robotnyk
Hi! El tudná valaki küldeni ezt a savefixxert, mert nekem nem engedi letölteni a honlapról! Elõre is köszi!
emil: [email protected]

Hát akkor patchra fel! Köszi a segítséget, remélem megoldódik a problem!

ollie
eh, azok a régi szép idõk 😉

Blasta
Bizony bizony.
Az elsõ rész keményebb volt, mivel a pálya elején kellett összerakni a csapatodat és aztán csókolom.
Annyi volt, hogy nem kellett az összes egységed egyszerre leküldeni, várhattál az erõsítés ledobásával amíg te akartad.
Személy szerint hiányolom azt a részt a játékból, amikor szépen felpakoltam a dropshipet, kiválasztottam, hogy az egyes egységeknek milyen másodlagos fegyvere legyen (ami ráadásul nem is tartott örökké, hanem szépen kifogyott idõvel) SÕÕÕÕT, MÉG nevet is adhattam az osztagoknak, amiket aztán szépen továbbvittem pályáról pályára!!!!!!!!!

EZek nagyon hiányoznak a második részbõl, de ettõl még frankó játék lett nagyon...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Glpetyus
Na azé'😊
Nekem nem kell a multi úgyse😊

ollie
Abban benne van a gc2 multi demo is. A demo nélküli csak 400 mega.

robotnyk
670 mega 😊
Glpetyus

robotnyk
a fileplanetrõl ingyen letölthetõ az elsõ rész
ollie
Akkor jó hír, hogy az elsõ részt ingyenessé tették! Bár ahhoz nem adják a kieget, de király! Letöltheted mondjuk a fileplanetrõl (kb 400 mega).

robotnyk
itt megtalálod a savefixert. leírást olvasd el hozzá. elég szar ez a gc2 oldal, lehet hogy sokáig tölti a lapot.
Glpetyus
Nem játszottam sajnos😞
De ezek után megpróbálom megszerezni vhonnan 😊
Nem vok egy nagy RTS rajongó de ez kegyetlen jó 😊

Glpetyus
Ja... 😞
Nem baj az a lényeg,hogy mi tudjuk 😛

ollie
Az elsõ részével játszottál? Szerintem ott kell igazán taktikázni (még erõsítés sincs, a pálya elején kapsz x darab egységet, oszt csókolom).

robotnyk
kár hogy nem olyan hypeolt név, így csak kevesen tudják milyen jó.