550
-
#310 Mellesleg a peccs felrakása után nem tudok PAUSE-olni skirmish-ben.
Valakinek 5lete? -
#309 Igaz igaz.
Nade ott is ilyen energia fegyverekkel mentek sima "golyós" tankok ellen és megvolt az egyensúly... -
#308 Te sem vagy normális dehát ilyen is kell... -
maniac001 #307 Halihó!
Hát én meg vagyok döbbenve. Mi ez a grafika? Mik ezek a fák? Mintha 1995-ben adták volna ki. A romos épületek szélei meg papírlapok vagy mi? Szégyen hogy így elbaszták. A GC1 grafikéja sokkal szebb. Sajnálom hogy ezt hozták ki belőle... -
#306 Egyébként GC1 fileplanetröl ingyenesen letölthetö, csakregelned kell -
#305 GC1-ben NSA, meg Terrran empire?
Én ugy tudom, hogy valami crayven corporation, meg valami szekta szerüség harcolt egmás ellen:) -
#304 EZ azért nem álja meg a helyét, mert a GC1-ben az NSA harcolt a Terran ellen.
Ha ott meg tudták oldani az egyensúlyt akkor itt is meg lehetett volna.
Nem volt rá idő.
Ez van :-/ -
#303 köszi, működik
fura, hogy a tutorialban nem mondta el, vagy csak én maradtam le? :)
-
#302 Üdv! Nem "teljesen eredeti" játékkal próbálta már valaki a netes játékhoz a battlelan nevű progit?
LAN-t szimulál, és megkerüli a cd kulcs ellenőrzést.
Sacreddel, diabloval, warcraft3-al megy, és elméletileg mindennel.
Ha valkinek van kedve tenni egy próbát dobjon egy mailt, keressen icq-n(szám az infomban), vagy msn-en a [email protected]. A progit vagy elküldöm, vagy megmondom honna szedheti le. Leginkább délelőtt, vagy délután 4-ig érek rá... -
#301 Ha megnézed az egységeket, feltünhet, hogy a Terran egységek "kicsit" egyszerűbb felállásúak, nincs anyiféle egység, mint az NSA-nak. Namost játékegyensúly szempontjából ez így egy kicsit zűrös lenne, bár szó se róla, nekem is jobban bejönnek a Terran egységek :))) -
#300 Én is ezt sérelmeztem, hogy nem lehet a másik emberi oldalt kiválasztani :-/ -
#299 Asszem 2-szer kell kattintani az egységre de nem a térképen, hanem az infójánál ahol a képet mutatja róla.
nem tuti, de mintha lenne ilyen.
Este megnézem -
#298 na megnéztem a pályát
te hogy foglalod be mindhárom pontot?mindösze pár tucat gyalogossal, meg 4APC-vel? (én hardon csinálltam, szal nekem nem sikerült)
Elvileg egy szigeten vagy ugye?
a szigeten lévö 2 pontot foglald be, és minden áron véd be a csajszit, mert különben mission faild.Majd ha befoglaltad a börtönnél lkévö pontott, akkor ne rambozál a gyalogsokkal, hanem a kapott LZ-töl hozzál tankokat, és tisztitsd meg az utat a csajnak majd vigyed vissza a droppointhoz.
Te felraktad az uj patchet?
-
Dns5000 #297 na en azt nem ertem miert csak 2 oldalt lehet valasztani multiban, amikor egybol az imperialos emberrek ellne kell harcolni singelben? A bevezeto moviban is van egy lepegeto aztan meg nem lehet vele mutizni %^!$ -
#296 akkor én gondolok más pályára:) -
#295 Üdv!
van olyan kameraállás, ami követ egy egységet mozgás közben? az egyesban volt, itt meg nem találom
köszi -
#294 Akkor nem tom én mivel játszok nem kapok semmilyen LZ-t mert mire elfoglalhatnék egy olyan pontot amivel tudnék rendelni egységeket kirja elveszitettem ,de nem értem miért.
Na mindegy majd rájövök mit kell csinálni. -
#293 kapsz egy LZ-t, és utána rendelsz pár egységet, és a börtönhöz küldöd, majd a csajal visszamész a drop pointhoz(persze a kiséretet se hagyod ott:))
Meg a légelhárito épületekbe is raksz embereket, bár ez nem fontos -
#292 Huh igy nem tudom elmondani egy kis szigetről indulok sok emberrel 4 lángszoros géppel 1 szervizkocsival. megyek balra van egy pont elfoglalom.A ponttól kicsit jobbra fentebb van egy másik pont elfoglalom ekkor kis bejátszás hogy valami CSAJRÓL van szó.
Mutat a video pontokat antenna szerű rudak vannak leszúrva és a másik egységhez vezet akik velem vannak a kékek.
Na elindulok feléjük aki jön lezuzom erre kiirja hogy elvesztetem :( -
#291 Kicsit részletesebben? Mi a feladat, milyen a pálya stb, mert számokbol nem sokat tudok kihámozni. -
#290 A 11. pályán mit kell csinálni mert bármit teszek simán ölök mindenkit de azt irja hogy elveszetettem:(
Elfoglalok 3 pontot (még nem tudok rendelni egységeket) azt jobb felső sarokban vannak akik velem vannak.Mennék oda azt kiirja elvesztettem. MIÉRT???
(reggel ota most van csak netem alig birtam ki) -
Gear #289 Semmi gond, a lényeg az hogy meglett. -
#288 bocs, pedig általában kipróbálom, mielőtt linkelem, most lusta voltam -
Rusy #287 senkinek nincs magyar??? -
zozo12 #286 Köszi!
Tudom hogy nagyon sok játékhoz van rajta fent crack!
Szoktam én is használni eleget!
de it most nem találtam gc 2-t!
CSak sima gc-t! -
#285 Látom nem nagyon ismered az oldalt, pedig ezen van fent minden játékhoz crack!
AKKOR KATTINTS IDE! -
zozo12 #284 valami marhaságot tölt le!!
azt a szoveget ami az oldalon van!
és hát azvalahogy nem crack!!! -
zozo12 #283 Nem nem jó az a Link!
-
#282 -
#281 Bazzeg megelőztél... épp most akartam én is írni. -
#280 277. Kettő üzenet bazzeg. -
zozo12 #279 Helo!
Lécci segítsetek!!
Hol van akkor az 1.007 es crack?
A gamecopyworld-on hol?
keresőbe beírtam és csak a sima gc-t adja ki találatnak meg ilyen hülyeségeket de nincs köztük! -
Gear #278 Nem enged közvetlen oda a linkeddel , mert belépéses az oldal , de azért kösz.1ébként megtaláltam , korábban nem mert csak a GC2 mellé írt infót láttam és azalapján nem mentem tovább. Ott az 1.0.0.6 ot írta. -
#277 1.007 crack -
Gear #276 "crack is van hozza gamecopyworld-on"
Én nem találom! -
#275 Ami azt illeti én is rühellek csítelni, de azért újból előről elkezdeni.. brrr... Ha tudtam volna, hogy ez lesz, akkor patch nélkül megcsináltam volna az NSA kampányt (már csak két küldetés lett volna hátra, és az utolsót félbe hagytam a patch felrakása elött, ezért kínos a mentések elvesztése is...), és csak utána rakom fel. Így viszont "gomassive" (az összes küldetés feloldja), és folytatom ahol jártam... (és menjenek a rákba, a patch readme-ben egy fia szó nincs arról, hogy búcsút inthetünk a profiloknak...) -
#274 Én ujrakezdtem, mert utálok csitelni. :-) -
#273 :-) -
#272 B@meg... Akkor kénytelen leszek csítelni, mert újból előről elkezdeni ugyen nem fogom... :( -
#271 Maxima Mea Culpa, akkor én emlékeztem rosszul.