550
-
#230 Lehetek fegyverhordozód? Az ilyesmi nekem is nagy örömet okoz. :))) -
#229 Szerintem ne etessük a trollt. RangeR hozzászólásait érdemes helyből figyelmen kívűl hagyni. -
#228 Hát igen. Elég sajnálatos (már várom hogy vissza egye ide a fene, mert imádom kiflémelni az ilyen gyökereket). -
Braveheart #227 Igen, én is megnéztem és az életkora volt az első amin megakadt a szemem. Sztem olyan 14 körül lehet, aki egész nap a gép előtt ül és hardcore gamernek vallja magát, mert mivel már ki sem mer mozdulni otthonról, mert akkora lúzer, vmivel játszani kell a nagyfiút... -
#226 Vajon mennyi idős lehet valójában? Mert tuti nem valódi dátumot írt be a szellemi szinvonalából tekintve (hacsak nem fogyatékos kicsit, bár akkor meg inkább szánni kéne). -
Braveheart #225 Hát igen, Ranger már többször is bemutatkozott az SG közöségének hihetetlenül értelmes és szerénységet sugárzó hozzászólásaival.
*Fogadjunk hogy mikor elolvassa a fenti sorokat beszól vmit -
#224 Ja én is igy vagyok vele ezzel sokkal jobban levagyok és jobban leköt mint a C&C -
(Kissé nagyon korlátolt szellemi képességekkel rendelkezik emberünk...) -
#222 Mellesleg olvastad a zárójelet?
(ne érts félre, én is szeretem a C&C-t de ez jobban megfogott...)
Menj és játsz a C&C-ddel és verd ki ha ennyire bele vagy esve. -
#221 Ideges vagy? Menj és higgadj le aztán majd szivesen látlak de addig higgadj. -
#220 Eredeti dobozos, vagy letöltött?
Mert szvsz ha nem eredeti akkor tölts le egy angol verziót, 1 cd hamar lenn van... -
#219 Nekem a német van meg valaki egy angol nyelv pack-ot tömöritenene nekem előre is T H X -
#218 És miért fellengzősködsz?
-
#217 -
#216 a MAMMUT TANKOKAT LE IS KELL GYÁRTANI. aZ ILYEN HOZZÁÁLLÁSÚAK RENDSZERINT EGYET SEM TUDNAK LEGYÁRTANI, MERT ADDIGRA KIVÉGZIK ŐKET. uGYANIS, AZOKBAN A JÁTÉKOKBAN IS KELL TAKTIKÁZNI, CSAK EGÉSZEN MÁSHOGY. tÖBB FELÉ KELL ÖSSZPONTOSÍTANI, AMI NEKED NEM MEGY, ezért keresel olyan játékot ami megfelel a korlátolt képességeidnek a RTS területen. -
#215 Nemtom. Ott ahhol a terranok betámadják a várost és ki kellene pucolni őket, de közben megjönnek az idegenek. -
#214 Hányadik pályán vagy? -
#213 Én is hasonló helyzetben vagyok. Bár pont msot támadtak be az idegenek (el is vesztettem a pajzsgenerátort, mert gondoltam ott már úgyse támadnak :P). Na megyek is vissza. -
#212 Én nyomom vele szép apránként az a baj hogy sok a game és néha nehéz a döntés. -
#211 Azt látom. :-) -
#210 A szerencsésebbek éppen játszanak vele, a szerencsétlenebbek (mint én is :)) pedig dolgoznak... :))) -
#209 Mi ez a pangás? -
#208 Az se volt rossz. :-) -
#207 Az a játék is jó volt, de valahogy elfelejtődött :-( -
#206 Taktikában szvsz már évek óta a Z Steel Soldiers a király. -
#205 Vazze, már megvolt 4 dropzone-om, csak 1-et keleltt elfoglalnom, hogy megnyerjem, erre ezek a rohattak visszahozták magukat.
Kemény az AI nagyon!!!!!!!! -
#204 Abszolút nem egyeztethető a kettő. Azon kívül hogy mindkettő RTS stílusú, minden másban eltér a kettő. A C&C inkább "gyárts-oszt-ostrom", ezmeg inkább taktikára megy rá (ne érts félre, én is szeretem a C&C-t de ez jobban megfogott mert inkább kell benne taktikázni és nem csak arra rámenni, hogy előbb meglegyen a 100 darab mamuth taknod mint az ellenfélnek). -
#203 kipróbálni feltétlen :) -
#202 Szerintem a stilus kicsit eltér de akkor is ez jobb :) -
#201 Gyengus egy picit. A C&C szerintem jobb! -
#200 Jó game csak 7 pályán keresztül túl könnyü idáig.
Lol a 7 pályán volt olyan rész amikor beálltam egy kis utszakaszba 4-5 géppel azt mögéjük egy szerelőt tettem a hülyék meg támadtak de csak mindig 1 emberemet lötték amit persze én javitottam addig a háttérben hozattam erősítést azt leatakoltam őket. -
#199 Generals v. Redalert kedvelőknek érdemes kipróbálni? -
#198 Jó kis gamma ez. Ami a campaign-t illeti a human (NSA) nem volt idáig nehéz, de most elértem az Errand boy-ig, ahol a vironokat kellene a bázisukhoz eljutatni illetve (secondary objective) megvédeni az outpostot - és hát szívok ezen a pályán rendesen. A gyalogosakat, tankokat szétszedi messziről rakétákkal a repülő egységeimet meg a lépegetők írtják nagy hatékonysággal. -
#197 Na igen Siege Soldier:)
Viron kampány utolso pályáján 6db Siege soldier lenyomott:)
Van valami hatásos fegyver Siege soldier ellen?
mortar kocsim lövedékeit kikerülik és közelröl végeznek velem probáltam mér pajzsot, de az csak rakéta ellen véd.
Utolso pálya egyszerüen megoldhatatlan számomra:)
50000helipod, és még500000000Siege soldier ehhh.. -
#196 Jaja, On. -
#195 Off.
#194 Én is csak abban bízom (esetleg egy HW3-ban miután a Relic tanult a hibákbol). -
#193 Hát igen. Remélem űrstratégia terén a NEXUS majd visszaállítja lelki békémet. :)) -
#192 Már csak ezért is vigasztalom magam mostanában a HW1-el. :D -
#191 Ne is említsd. Nekem hatalmas cslódás volt a HW2.