550
  • [NST]Cifu
    Lehetek fegyverhordozód? Az ilyesmi nekem is nagy örömet okoz. :)))
  • lwb
    Szerintem ne etessük a trollt. RangeR hozzászólásait érdemes helyből figyelmen kívűl hagyni.
  • Hmuda
    Hát igen. Elég sajnálatos (már várom hogy vissza egye ide a fene, mert imádom kiflémelni az ilyen gyökereket).
  • Braveheart
    Igen, én is megnéztem és az életkora volt az első amin megakadt a szemem. Sztem olyan 14 körül lehet, aki egész nap a gép előtt ül és hardcore gamernek vallja magát, mert mivel már ki sem mer mozdulni otthonról, mert akkora lúzer, vmivel játszani kell a nagyfiút...
  • Hmuda
    Vajon mennyi idős lehet valójában? Mert tuti nem valódi dátumot írt be a szellemi szinvonalából tekintve (hacsak nem fogyatékos kicsit, bár akkor meg inkább szánni kéne).
  • Braveheart
    Hát igen, Ranger már többször is bemutatkozott az SG közöségének hihetetlenül értelmes és szerénységet sugárzó hozzászólásaival.

*Fogadjunk hogy mikor elolvassa a fenti sorokat beszól vmit
  • grebber
    Ja én is igy vagyok vele ezzel sokkal jobban levagyok és jobban leköt mint a C&C
  • cifuatwork

(Kissé nagyon korlátolt szellemi képességekkel rendelkezik emberünk...)
  • Hmuda
    Mellesleg olvastad a zárójelet?

(ne érts félre, én is szeretem a C&C-t de ez jobban megfogott...)

Menj és játsz a C&C-ddel és verd ki ha ennyire bele vagy esve.
  • Hmuda
    Ideges vagy? Menj és higgadj le aztán majd szivesen látlak de addig higgadj.
  • Blasta
    Eredeti dobozos, vagy letöltött?
    Mert szvsz ha nem eredeti akkor tölts le egy angol verziót, 1 cd hamar lenn van...
  • Inferno
    Nekem a német van meg valaki egy angol nyelv pack-ot tömöritenene nekem előre is T H X
  • Blasta
    És miért fellengzősködsz?
  • robotnyk
  • RangeR
    a MAMMUT TANKOKAT LE IS KELL GYÁRTANI. aZ ILYEN HOZZÁÁLLÁSÚAK RENDSZERINT EGYET SEM TUDNAK LEGYÁRTANI, MERT ADDIGRA KIVÉGZIK ŐKET. uGYANIS, AZOKBAN A JÁTÉKOKBAN IS KELL TAKTIKÁZNI, CSAK EGÉSZEN MÁSHOGY. tÖBB FELÉ KELL ÖSSZPONTOSÍTANI, AMI NEKED NEM MEGY, ezért keresel olyan játékot ami megfelel a korlátolt képességeidnek a RTS területen.
  • Hmuda
    Nemtom. Ott ahhol a terranok betámadják a várost és ki kellene pucolni őket, de közben megjönnek az idegenek.
  • grebber
    Hányadik pályán vagy?
  • Hmuda
    Én is hasonló helyzetben vagyok. Bár pont msot támadtak be az idegenek (el is vesztettem a pajzsgenerátort, mert gondoltam ott már úgyse támadnak :P). Na megyek is vissza.
  • grebber
    Én nyomom vele szép apránként az a baj hogy sok a game és néha nehéz a döntés.
  • Hmuda
    Azt látom. :-)
  • cifuatwork
    A szerencsésebbek éppen játszanak vele, a szerencsétlenebbek (mint én is :)) pedig dolgoznak... :)))
  • Hmuda
    Mi ez a pangás?
  • Hmuda
    Az se volt rossz. :-)
  • Blasta
    Az a játék is jó volt, de valahogy elfelejtődött :-(
  • insp
    Taktikában szvsz már évek óta a Z Steel Soldiers a király.
  • Blasta
    Vazze, már megvolt 4 dropzone-om, csak 1-et keleltt elfoglalnom, hogy megnyerjem, erre ezek a rohattak visszahozták magukat.
    Kemény az AI nagyon!!!!!!!!
  • Hmuda
    Abszolút nem egyeztethető a kettő. Azon kívül hogy mindkettő RTS stílusú, minden másban eltér a kettő. A C&C inkább "gyárts-oszt-ostrom", ezmeg inkább taktikára megy rá (ne érts félre, én is szeretem a C&C-t de ez jobban megfogott mert inkább kell benne taktikázni és nem csak arra rámenni, hogy előbb meglegyen a 100 darab mamuth taknod mint az ellenfélnek).
  • [HUN]PAStheLoD
    kipróbálni feltétlen :)
  • grebber
    Szerintem a stilus kicsit eltér de akkor is ez jobb :)
  • AndrewCB
    Gyengus egy picit. A C&C szerintem jobb!
  • grebber
    Jó game csak 7 pályán keresztül túl könnyü idáig.
    Lol a 7 pályán volt olyan rész amikor beálltam egy kis utszakaszba 4-5 géppel azt mögéjük egy szerelőt tettem a hülyék meg támadtak de csak mindig 1 emberemet lötték amit persze én javitottam addig a háttérben hozattam erősítést azt leatakoltam őket.
  • Scholes18
    Generals v. Redalert kedvelőknek érdemes kipróbálni?
  • GaVino
    Jó kis gamma ez. Ami a campaign-t illeti a human (NSA) nem volt idáig nehéz, de most elértem az Errand boy-ig, ahol a vironokat kellene a bázisukhoz eljutatni illetve (secondary objective) megvédeni az outpostot - és hát szívok ezen a pályán rendesen. A gyalogosakat, tankokat szétszedi messziről rakétákkal a repülő egységeimet meg a lépegetők írtják nagy hatékonysággal.
  • SZEG007
    Na igen Siege Soldier:)
    Viron kampány utolso pályáján 6db Siege soldier lenyomott:)
    Van valami hatásos fegyver Siege soldier ellen?
    mortar kocsim lövedékeit kikerülik és közelröl végeznek velem probáltam mér pajzsot, de az csak rakéta ellen véd.
    Utolso pálya egyszerüen megoldhatatlan számomra:)
    50000helipod, és még500000000Siege soldier ehhh..
  • Hmuda
    Jaja, On.
  • [NST]Cifu
    Off.

HW3 nem lesz, lévén hogy a Relicet felvásárolta a THQ, a HW meg a Sierra/Vivendi tulajdona... Illetve lehet, csak azt már nem a Relic fogja készíteni...
  • Hmuda
    Én is csak abban bízom (esetleg egy HW3-ban miután a Relic tanult a hibákbol).
  • [NST]Cifu
    Hát igen. Remélem űrstratégia terén a NEXUS majd visszaállítja lelki békémet. :))
  • Hmuda
    Már csak ezért is vigasztalom magam mostanában a HW1-el. :D
  • Hmuda
    Ne is említsd. Nekem hatalmas cslódás volt a HW2.