550
-
Gear #390 Senki semmit ??? -
#389 UP:) -
Gear #388 Tudom csak nem akartam ilyen nyiltan:P.Van a Magyar verzióhoz is? Mert nem nagyon találtam eddig,vagy jó az eng. crack is? -
#387 patch mellett csak a crack kell hozzá, az meg erre felé -
#386 Nekem nagyon tetszik a játék, úgy néz ki eredetiben is meg fogom venni. A grafika is ütős, főleg az ég sikerült nagyon szépre. -
Gear #385 A patch már megvan ... -
Gear #384 Hi. Nincs valakinek tippje hogy honnan lehetne leszedegetni a magyar verzióhoz a patch-ot + még ami kell hozzá :). -
#383 Ja:( Pedig szivesen kipróbálnám:(
Bár azon gondolkodom,ha úgyis hazaköltözünk akkor bekéne már kötettni a netet...sokból nem tart:) -
#382 Hánincsmit!
Gémet sajnálom, hogy nem tudjuk tolni neten... -
#381 Affene :(
Azé köszi' :)
-
#380 Sztem nem lehet átváltani angolra.
Ahhoz már plusz 1 cd kéne.
Homewrold2-vel nem jáccottam -
#379 kiba..ott jó,hogy x-et látok a szkrínsátjaim helyett...(pedig még nem szívtam,nem ittam :PP) -
#378 Valóban qrva jó...1 cd...viszonylag kis gépigény(persze nem maxon :P)...szal példamutató és értékü... -
#377 tegnap haverral azon röhögtünk, hogy teljes ráközelítéskor a modellek lazán bealáznak egy 2 éves fpst. ráadásul nagyon faszán van optimalizálva az engine, mert gyengébb gépeken is nagyon jól fut. -
#376 Blasta-tól kérdeném=az eredeti verzsönbe át lehet váltani angol "szinkronra",ha esetleg nem jönne be??
Van olyan a magyar szinkron,mint pl a Homeworld 2-be???
Nemtom' azt ismered-e..? -
#375 Hát nem tom én nem vittem őket sehova:) -
#374 -
#373 Kár hogy nem vmi,népszerü a gém...lagalábbis ahogy elnézem,nem sokan nyomják...:(
Egy biztos=qrva jó gém próbáljátok ki,nem fogtok csalódni...
Szvsz minden hasonlót aláz... -
#372 Megmégegy:)
-
#371 Imhó egy kedvcsináló skrínsát:)
-
#370 huhú, most nyomom a demot, de máris beleszerettem a gémbe! meg köll venni! -
#369 a havas pályán mikor csatlakozik hozzám egy pár széparcú, és el kéne őket vinni a landing zonera, akkor azt mondja szivaros figura, hogy a helidyneok tudják vinni a bódékat, nade hogyan? -
#368 áhh :(
Barátnőmnél lakom,ott meg nincs net:/....mondjuk még otthon sincs :P
A melóhelyi gép meg nemigen alkalmas ilyen dolgokra...finoman szólva -
#367 Majd szólj ha megvan, kipróbálnám a massgate-en, apríthatnánk egymást! :-D -
#366 köszi -
#365 2x12 pálya
Nem fogsz unatkozni -
#364 UP!!!!
Mekkora gém bazzeg :D
Tegnap kipróbáltam,hát...atyaég :D
Vizuális orgazmus :P
Ezt nekem találták ki
Ha lesz olyan hosszú a kampány mint remélem,akkor ezt feltétlenűl megveszem
-
#363 Megvettem eredetiben!
Nemsokára telepítem a magyar verziót... -
#362 Már tölthető a magyar verzió is! Majd ha lesz zsé a telomon szedem is le.
Akit érdekel itt megtalálja. -
#361 GC2 SDK
[2004-07-09 @ 23:22 - G-San]
A Massive Entertainment elkészült a Ground Control 2 SDK "lite" verziójával. Ennek segítségével könnyedén meg buherálhatjuk a játékot, készíthetünk, módosítgathatunk vagy akár át is írhatunk egy csomó dolgot. Ugyan még nem mindent, de annak is eljön majd az ideje, hiszen még idén kiadják a teljes változatot.
Addig is innen letölthetitek a lite-ot.
info: Gamestar -
#360 Köszönöm a kimerítő értékelést:))
asszem ez az én játékom lesz:)
(bár nálam alap az easy:PP) -
#359 Egyáltalán nem tré, bár szerintem pár dolgot egy "picit" elszúrtak. Ahogy már lent is írták a Ground Control első részéből pont azokat a dolgokat nem vették át, amelyek anno jók voltak. Nevezetesen, hogy az indulócsapatot te tudod összeállítani, és a küldetésekben tapasztalatott szerzett egységeidet átviheted a következő misszióba is. A harmadik dolog a játék nehézsége, elég csúnyán káromkodtam párszor, és egyes küldetéseknél vissza kellett venni a játék nehézségét, sőt a vége fele már inkább csak Easy-n nyomtam, mert meguntam az iszonyatos szivatást, és a folyamatos visszatöltögetést. Negatívumként éltem meg azt is, hogy 'pause' közben nem lehet parancsokat adni az egységeknek (pl. a Homeworld 2-ben lehet), de ha már nem lehet, akkor legalább az egységek lehetnének kicsivel "okosabbak". Kegyetlenül fel tudtam húzni magamat azon, hogy egy teljes gyalogos egységből menetrend szerint kivált pár egység, és üldözte az ellenfelet, a többi viszont nem mozdult. Ha egy egység, akkor vagy mozogjon egyszerre, vagy maradjon egyhelyben. A másik nagy sirámom a javítóegységek inkompetenciája, mivel teljesen RND szinten gyógyítanak csak maguktól, legtöbbször egyenként végig kell járni nekünk az egységeinket, mert másképpen mindig lesz sérült egységünk.
Az utolsó negatívum számomra a zene. Kevés szám van, és hamar unalmasak lesznek, ráadásul nem olyan hangulatosak.
Na eddig mentek a sirámok, most jöjjenek a pozitív dolgok:
+Grafika: Valami iszonyú szép és hangulatos, a pályák, pályaelemek, de különösen az egységek nagyon szépek. A gyalogosok nem a C&C:Generals "legoemberei", hanem olyan szinten kidolgozottak, amit három éve egy FPS-ben is elfogadtunk volna. A járművek legénysége ha állnak, akkor kinyítják a jármű nyílásait, és "körülnéznek". Egyszóval egy panasz nem lehet rá. Najó, egy dolgot találtam: a talaj felbontása közvetlen közelről már nagyon elnagyolt. De ez inkább kukacoskodás...
+AI: Az ellenség tényleg taktikázik, és reagál, ha sok erős földi egységünk van, akkor légi egységekkel jön, vagy tüzérséget vet be, az egységek inteligenciája is dicséretes, alapból igyekeznek egy célpontra koordinálni a tüzet, és igyekeznek a "kínosabb" egységekre összpontosítani, még akkor is, ha ehez át kell törniük egy Terradyne vonalat. Így hirtelen nem jut eszembe olyan RTS, ahol ilyen jó AI-val találkoztam volna.
+Animok: Szép CGI animációk. Nem túl sok (ha jól emlékszem 7db), de van. Bizony. Ma már ez is plusz, mivel mostanság elterjedt, hogy vagy nagyon minimalista szintű animok vannak (a C&C:Generals-t a mai napig nem hevertem ki... Pláne, hogy a régi Westwood-os szinvonalat vártam (Red Alert, Dune2000, Tiberium Sun...)), vagy a játék engine-jével megalkotott animációk, azzal a sallanggal, hogy nem akarják megtörni a játék menetét... Bah...
+Kampány: A kampány elég változatos, és kellően izgalmas, egyhangúságra nem panaszkodom. (csak arra, hogy néha egy egész napig szívtam, mire megcsináltam végre egy küldetést...)
Összeségében egy nagyon jó játék, szép grafikával és szórakoztató játékmenettel. De hiányzik belőle az a plusz, ami igazán egyedivé tesz egy játékot. Nincsenek korszakalkotó dolgok benne, "csak" egy nagyon jól sikerült iparosmunka. -
#358 í=i -
#357 Mindenképp kipróbálom,de még nem volt ídőm :( -
#356 akkor tedd fel, mert jó -
#355 Hát hogy 1 hete volt az utsó üzenet:(
Most kaptam havertől,de még nem tettem fel :// -
TneX #354 Mennyire? -
#353 UP!
ennyire tré a gém??
-
TneX #352 -
Gábor #351 És lőn világosság!