Ground Control 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉTTEEEEMMMMMMMMM! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"meg a PAUSE billentyûvel sem..."
Aki rájött hogy lehet SKIRMIS-ben pausolni, az ne fogja vissza magát.
Már átkonfigoltam mindenre, de a peccs óta nem tudok pause-olni, meg a PAUSE billentyûvel sem...
Kinek kell ez?????
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
most vittem végig a tutorial elsõ pályályát nekem tetszik csak a direkt egér hiányzik nektek milyen, vagy majd idõvel hhozzá lehet szokni a késéshez (a settings-ben levettem a legkisebb késésre de még az is sok nekem) nem látott valaki direkt egér patchot???
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én letöltöttem, és néhány perc játék után csak csóváltam a fejem, hogyan hagyhattam ki anno ezt a gyöngyszemet!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Together we'll fly someday...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szvsz valami olyasmirõl lehet esetedben szó, hogy:
-Grafikai bug áldozata lettél (driver? driverbeállítás?)
-A grafikai motorban ekkora különbség van egy Gf4Ti és egy Radeon 9800 megjelenítésében.
http://www.gamespot.com/pc/strategy/groundcontrol2oe/screens.html?page=280
Szerintem tényleg azok ott, de ezen a képen nem. A demoban más volt.
Mindenkitõl elnézést akit megsértettem.
A mihez tartás végett: emberünk ezt a grafikát szídja.
Apropó, most már viszakozik, eddig azt mondta, hogy sz@r a grafika, és amiatt sz@r, mert ilyenek a fák.
A többi része ok, de ha közel mész a fákhoz akkor láthatod hogy cakkos szélû papírlap.
Deha esetleg nyényleg csúnyák, ez milyen hatással van a játék egészére???????
Szerinted ezek szép fák? Ilyen ocsmány fa utoljára az OP:Flashpointban volt. Én a demóban láttam. A fullban jobbak a fák?
Valakinek 5lete?
Nade ott is ilyen energia fegyverekkel mentek sima "golyós" tankok ellen és megvolt az egyensúly...
Hát én meg vagyok döbbenve. Mi ez a grafika? Mik ezek a fák? Mintha 1995-ben adták volna ki. A romos épületek szélei meg papírlapok vagy mi? Szégyen hogy így elbaszták. A GC1 grafikéja sokkal szebb. Sajnálom hogy ezt hozták ki belõle...
Én ugy tudom, hogy valami crayven corporation, meg valami szekta szerüség harcolt egmás ellen😊
Ha ott meg tudták oldani az egyensúlyt akkor itt is meg lehetett volna.
Nem volt rá idõ.
Ez van :-/
LAN-t szimulál, és megkerüli a cd kulcs ellenõrzést.
Sacreddel, diabloval, warcraft3-al megy, és elméletileg mindennel.
Ha valkinek van kedve tenni egy próbát dobjon egy mailt, keressen icq-n(szám az infomban), vagy msn-en a [email protected]. A progit vagy elküldöm, vagy megmondom honna szedheti le. Leginkább délelõtt, vagy délután 4-ig érek rá...
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!