Ground Control 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez a legjobb RTS amivel valaha is játszottam

SZVSZ a generals is jó volt de meg se közelíti ezt...
És én például az építést nem hogy nem hiányolom de még örülük is ,hogy nincs benne...
Nagyon nagy gém...mediumon tolom és nem szopatós,de HARD-on meg lehet feküdni tõle ha valaki "sz.pni" akar😊
Szal=

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

"vessetek a mókusok közé" :)
Televág hibaüzenettel! Aszongya, hogy BOOOOM!!!! Acces violation error, meg hasonlók pedig tolnám ezerrel. A Generals ota nem kötött le igy RTS. Pedig az egy más kategória. Mi lehet a baj? Tudja valaki?

Retteketet
Bár azon gondolkodom,ha úgyis hazaköltözünk akkor bekéne már kötettni a netet...sokból nem tart😊
Gémet sajnálom, hogy nem tudjuk tolni neten...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ahhoz már plusz 1 cd kéne.
Homewrold2-vel nem jáccottam
Van olyan a magyar szinkron,mint pl a Homeworld 2-be???
Nemtom' azt ismered-e..?
Egy biztos=qrva jó gém próbáljátok ki,nem fogtok csalódni...
Szvsz minden hasonlót aláz...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Barátnõmnél lakom,ott meg nincs net:/....mondjuk még otthon sincs 😛
A melóhelyi gép meg nemigen alkalmas ilyen dolgokra...finoman szólva

Nem fogsz unatkozni
Mekkora gém bazzeg 😄
Tegnap kipróbáltam,hát...atyaég 😄
Vizuális orgazmus 😛
Ezt nekem találták ki

Ha lesz olyan hosszú a kampány mint remélem,akkor ezt feltétlenûl megveszem
Nemsokára telepítem a magyar verziót...
Akit érdekel itt megtalálja.
Next PC upgrade: 2022
<2004-07-09 @ 23:22 - G-San>2004-07-09 @ 23:22 - G-San>
A Massive Entertainment elkészült a Ground Control 2 SDK "lite" verziójával. Ennek segítségével könnyedén meg buherálhatjuk a játékot, készíthetünk, módosítgathatunk vagy akár át is írhatunk egy csomó dolgot. Ugyan még nem mindent, de annak is eljön majd az ideje, hiszen még idén kiadják a teljes változatot.
Addig is innen letölthetitek a lite-ot.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Az utolsó negatívum számomra a zene. Kevés szám van, és hamar unalmasak lesznek, ráadásul nem olyan hangulatosak.
Na eddig mentek a sirámok, most jöjjenek a pozitív dolgok:
+Grafika: Valami iszonyú szép és hangulatos, a pályák, pályaelemek, de különösen az egységek nagyon szépek. A gyalogosok nem a C&C:Generals "legoemberei", hanem olyan szinten kidolgozottak, amit három éve egy FPS-ben is elfogadtunk volna. A jármûvek legénysége ha állnak, akkor kinyítják a jármû nyílásait, és "körülnéznek". Egyszóval egy panasz nem lehet rá. Najó, egy dolgot találtam: a talaj felbontása közvetlen közelrõl már nagyon elnagyolt. De ez inkább kukacoskodás...
+AI: Az ellenség tényleg taktikázik, és reagál, ha sok erõs földi egységünk van, akkor légi egységekkel jön, vagy tüzérséget vet be, az egységek inteligenciája is dicséretes, alapból igyekeznek egy célpontra koordinálni a tüzet, és igyekeznek a "kínosabb" egységekre összpontosítani, még akkor is, ha ehez át kell törniük egy Terradyne vonalat. Így hirtelen nem jut eszembe olyan RTS, ahol ilyen jó AI-val találkoztam volna.
+Animok: Szép CGI animációk. Nem túl sok (ha jól emlékszem 7db), de van. Bizony. Ma már ez is plusz, mivel mostanság elterjedt, hogy vagy nagyon minimalista szintû animok vannak (a C&C:Generals-t a mai napig nem hevertem ki... Pláne, hogy a régi Westwood-os szinvonalat vártam (Red Alert, Dune2000, Tiberium Sun...)), vagy a játék engine-jével megalkotott animációk, azzal a sallanggal, hogy nem akarják megtörni a játék menetét... Bah...
+Kampány: A kampány elég változatos, és kellõen izgalmas, egyhangúságra nem panaszkodom. (csak arra, hogy néha egy egész napig szívtam, mire megcsináltam végre egy küldetést...)
Összeségében egy nagyon jó játék, szép grafikával és szórakoztató játékmenettel. De hiányzik belõle az a plusz, ami igazán egyedivé tesz egy játékot. Nincsenek korszakalkotó dolgok benne, "csak" egy nagyon jól sikerült iparosmunka.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!