Ground Control 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
COOL GAME!!!!

Next PC upgrade: 2022

ollie
Jah, nagyon állat! Nekem is tetszik, de még megvárom amig lejjebb megy az ára a megvétellel (most az esküvõmre spórolok 😊)))).

Glpetyus
Helyes

Fenrir
nah énis elkezdtem a játékot...a grafika gyönyörû, még a teljes ránagyításnál is kifogástalanok az egységek...irányítás egyszerû, hangok jók, játékmenet kifogástalan

nagyon bejött eddig

A halál csupán a kezdet...

köszönöm :-)
Devids Pro
fel lehet szedd le az angol cracket hozzá avval mûködni fog
Uraim!
Magyar crack-elt verzióra fel lehet rakni a magyar javítást?
A javítotthoz van crack?
Az igaz, hogy sok volt a repcsi de a földi erõvel szerintem arányos. A mostani pályán sokkal több repcsi volt.
Nem úúúúgyy.... az ellenségre gondoltam 😊 Szóval hogy az ellenség jött nagyrészt csak repcsikkel ebben a küldetésben.

Köszi de közben rájöttem és már tovább is vittem egy kicsivel. Nekem nem csak repcsikkel jött hanem azzal amit kértem. Nem vettem észre furcsaságot.
Hali,

Pont tegnap csináltam meg ezt a pályát. Ha figyelmesen elolvasod a feladatok leirását, emliti hogy engineer-eket kell vinni a 4 victory pointhoz (magyarul az antenna négy széléhez). Ha mindegyiknél van egy engineer, akkor meg is nyerted a pályát. 😊

Egy kérdés: neked is szinte csak repcsikkel jött a gép ebben a küldetésben?

Helló srácok.
Nagyon tetszik a játék csak most egy kicsit elakadtam. Ott vagyok mikoraz õrmester egy nagy(parabola antenna ) közepén van és valami mobil energia ellátót kellene vinnem a sarkokba de nem találom az aksikat. Már mindenkit kinyírtam. Hol lehetnek? Ja ez a vironos küldetés azt hiszem negyedik pályája.
Glpetyus

Na végre be tudtam fejezni a játékot 😊
Az utolsó pályák (is) nagyon jók voltak....
Hát bárki bármit mond,NEKEM ez lett a kedvenc RTS-em 😊

Várom a 3.részt

Glpetyus
Laza 😄

SZEG007
lol

Knox
Há' mit mondja csávo ez a gamma már csak igy nyomul, egy korongon! 😄

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Blasta
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[NST]Cifu
berlinboy6329 = end ?

(vagy a mai magyar fiatalság enyire képes össz-vissz fogalmazás terén? 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

EOX
berlinboy hány éves vagy?

Retteketet

ollie
no comment

berlinboy6329
PLS help.tom rég nem volt itt senki de hátha.

1 help kéne:

kéne 1 olyan help hogy: crfackes gémhez paccs kell hogy tudjak neten nyomulni.ok ez megvan és akkor az exe-ét patcholja és a szokásos rossz a cd tedd be hogy lehetne ezt elkerülni és õrülve nyomni a multit?amúgy a gém 1 qrva állat fasza cucc csak a mentés 1 kicsit lassú néha amúgy gyors a gém meg fasza csak azt sajnálom hogy 1 cd-s nem szeretem 1cd-s gémeket mer ha több akkor tom hogy jobban kivan dolgozva de hát erre nem számítottam.ÁÁÁLLLLAAAATT!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

[NST]Cifu
Szigorúan saját véleményem, de azért messze nem kötött le annyira, mint egyes korábbi RTS-ek (pl. Tiberium Sun, Dark Omen, Ground Control 1)...

Glpetyus
Pedig a játékmenettel no práblém szvsz

na felraktam a patchet most jól ment. de miután játszottam vele 1 órát rájöttem hogy a grafikája jobb mint a játékmenet... sztem legalábbis

War. War never changes.

Devids Pro
feltetted patchet? avval is azt csinálja?
Véletlenszerûen fagy ki, simán kilép a winfosba

War. War never changes.

[NST]Cifu
És hogy fagy ki? Fekete képernyõ? Megmerevedik a kép? Hibaüzenet? Restart?

Devids Pro
aha én is patchet javaslom bár nemhiszem hogy az lenne a baj, ott valami más lesz, de mindenesetre próbáld meg
robotnyk
próbáld meg akkor a patchet, bár nekem elõtte sem fagyott
hali megvan a magyar nyelvû game de 5percenként kifagy, mi lehet a baj? poatchet nem raktam még föl
a gépem: ad athlon xp 2800+, 512mb ddrram, GefFX5600, win xp, új driverek

War. War never changes.

Devids Pro
nagyon szívesen!
Glpetyus
Köszi szépen,akkor még próbálkozok....biztos maradt még valahol 1-2 ellenséges egység ^.^

Devids Pro
akkor DEAD but dreaming:
foglaljuk el a területet, védjük meg a xenofact oszlopokat
el kell foglalni az lz-ket és meg kell védeni az oszlopokat is az a lényeg legalább 1 ép maradjon csak akkor ér véget a küldetés ha minden ellenséges egységet elpusztítottunk
Glpetyus
Nem vmi Dead.... mittoménmi' ^.^
Most meg sem tudom nézni mert melózom,de mondom asszem a 10.küldi ^.^

Azért kössz ^.^

Devids Pro
reptile house?
ha igen akkor:
meg kel lsemmisíteni a komunikációs állomást el kell jutni észrevétlenül a találka helyszinéig ki kell juttatni rhot a területrõl
Glpetyus
UP ^.^

Help emberek!!
A VIRON kampány 10. küldetésében mi a halált kell csinálni??
(ahol a nagy lezuhant ürhajó van)
Már elfoglaltam minden ellenséges pontot,....egy olyan izét nem is sikerült felrobbantaniuk,azt védem mert néha jön valaki...de semmi más nem történik ://
Ezt meguntam 1 óra után,mentettem majd kiszálltam...
5LET?? ^.^

Glpetyus

Ivan Pjodr
Ha ezen múlik én is írok ide, mert tetszik nekem is 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

nekem is bejön a game csak nincs mit irni põerpill róla, attól még nem rossz... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

és a full még jobb... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ollie
Jó játék, a demoja nagyon jó, a fullhoz még nem volt szerencsém...

Glpetyus
Az nem érdekes...ez a legjobb RTS szvsz ^.^

grebber
Nem értem pedig szerintem jó game de a hozzászolások száma alapján nem sokmindenkinek tetszik.
Mindegy a lényeg nekem bejön.

Next PC upgrade: 2022

Amiga
Nem beszélünk csúnyán.

Minek akarsz nemhivatalos kiegeket? Annyi idõd nem lesz soha.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Engem nem nagyon érdekel a dolog. Aztán hogyan fogok nem hivatalos kiegekkel, pályákkal játszani szerintetek?

Blasta
Ha átékon belülrõl peccseled, szépen megcsinálja, nem kell keresgélned a magyar peccseket hozzá

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Glpetyus
Ez meg a másik fele ^.^

Glpetyus
Nem érzem,hogy kéne javítás a játékhoz ^.^

robotnyk
a hivatalos honlapon is fent van a magyar patch, szal ez nem jó _kifogás_ 😄
ollie
nem érdekel a magyar! cseszhetem az eljövendõ patcheket!