Ground Control 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon bejött eddig
A halál csupán a kezdet...
Magyar crack-elt verzióra fel lehet rakni a magyar javítást?
A javítotthoz van crack?
Pont tegnap csináltam meg ezt a pályát. Ha figyelmesen elolvasod a feladatok leirását, emliti hogy engineer-eket kell vinni a 4 victory pointhoz (magyarul az antenna négy széléhez). Ha mindegyiknél van egy engineer, akkor meg is nyerted a pályát. 😊
Egy kérdés: neked is szinte csak repcsikkel jött a gép ebben a küldetésben?
Nagyon tetszik a játék csak most egy kicsit elakadtam. Ott vagyok mikoraz õrmester egy nagy(parabola antenna ) közepén van és valami mobil energia ellátót kellene vinnem a sarkokba de nem találom az aksikat. Már mindenkit kinyírtam. Hol lehetnek? Ja ez a vironos küldetés azt hiszem negyedik pályája.
Na végre be tudtam fejezni a játékot 😊
Az utolsó pályák (is) nagyon jók voltak....
Hát bárki bármit mond,NEKEM ez lett a kedvenc RTS-em 😊
Várom a 3.részt

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(vagy a mai magyar fiatalság enyire képes össz-vissz fogalmazás terén? 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1 help kéne:
kéne 1 olyan help hogy: crfackes gémhez paccs kell hogy tudjak neten nyomulni.ok ez megvan és akkor az exe-ét patcholja és a szokásos rossz a cd tedd be hogy lehetne ezt elkerülni és õrülve nyomni a multit?

amúgy a gém 1 qrva állat fasza cucc csak a mentés 1 kicsit lassú néha amúgy gyors a gém meg fasza csak azt sajnálom hogy 1 cd-s nem szeretem 1cd-s gémeket mer ha több akkor tom hogy jobban kivan dolgozva de hát erre nem számítottam.ÁÁÁLLLLAAAATT!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
War. War never changes.
War. War never changes.
a gépem: ad athlon xp 2800+, 512mb ddrram, GefFX5600, win xp, új driverek
War. War never changes.
foglaljuk el a területet, védjük meg a xenofact oszlopokat
el kell foglalni az lz-ket és meg kell védeni az oszlopokat is az a lényeg legalább 1 ép maradjon csak akkor ér véget a küldetés ha minden ellenséges egységet elpusztítottunk
Most meg sem tudom nézni mert melózom,de mondom asszem a 10.küldi ^.^
Azért kössz ^.^
ha igen akkor:
meg kel lsemmisíteni a komunikációs állomást el kell jutni észrevétlenül a találka helyszinéig ki kell juttatni rhot a területrõl
Help emberek!!
A VIRON kampány 10. küldetésében mi a halált kell csinálni??
(ahol a nagy lezuhant ürhajó van)
Már elfoglaltam minden ellenséges pontot,....egy olyan izét nem is sikerült felrobbantaniuk,azt védem mert néha jön valaki...de semmi más nem történik ://
Ezt meguntam 1 óra után,mentettem majd kiszálltam...
5LET?? ^.^
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mindegy a lényeg nekem bejön.
Next PC upgrade: 2022
Minek akarsz nemhivatalos kiegeket? Annyi idõd nem lesz soha.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"