32945
Magyar Foci
  • Buddy
    micsinász? :)....mi az az swg?
  • Ramore
    :) ami igaz, az igaz!
  • Lteebee
    Nincsen szarrágóbb a gazdag embernél.
  • a.carkey
    Baz. Swgzek, így ilyen faszságok, mint pl. egy libás meccs teljesen kimentek a fejemből. De gondolom nem is kár érte ... :)
  • Buddy
    a hjk helsinkivel játszottak.....3-1 lett a vége
  • Punker
    kivel játszanak?
  • Buddy
    irgum....az mtk már kettővel vezet :(
  • Punker
    :(
    thx
  • Buddy
    ha a Lengyelek ellenire gondolsz, az majd csak szeptemberben
  • Buddy
    haha.....te azt hiszed, hogy ezek ilyen tescokba járnak ? :))
  • Punker
    Mikor lesz Magyar vs. enemy meccs?
  • Buddy
    szerencsére nem :)) a Petőfi rádió adja
  • Ramore
    látható lesz valamelyik csatornán az MTK meccs?
  • Lteebee
    Pont elfér a tescoban a sorok között
  • Buddy
    most olvastam, német ligakupa döntő után ott is megszülettek az ítéletek : Kehl a döntőben ugye meglökte a bírót, aki erre kiállította.....nos a liga eltiltotta 6 hétre.....és a meccs tegnap este volt.....gyorsan dolgoztak a fiúk :))
  • Ramore
    Tornyi esetében én mindíg csak azt a célkitűzést hallottam szinte minden csapatánál, hogy "legyünk benne a 6-8-ban az már szép eredmény" :))
  • Buddy
    én nem papír alapján mérlegelnék, hogy mit írt alá, hanem hogy mit ért el a klubbal
  • csabawarchief
    Hajrá Magyarok , ott a helyetek:))))))))
  • Ramore
    Figyelj, azért nem fegyverrel kötelezték Tornyit a szerződések aláírására! Az aláírás után viszont jogosan csapkodja az asztalt az a paraszt! Tehát a klubbok a saját vezetőik butaságának köszönhetik a következményeket.

1. A vezetők voltak hülyék, hogy pont Tornyit választották edzőnek, dehát, ha egyszer Mezey őt ajánlotta, illetve irányította éppen oda.
    2. Miért kötnek meg 4-5 éves szerződést eleve egy edzővel?
    3. Miért választják pont Tornyit, aki már számtalan csapatnál megbukott és perelt! (szerintem Mezey miatt)
  • Buddy
    "szponzorok ajándékait bizony mindíg és mindenhol használniuk kell (ruha, kocsi, stb.)" - na én akkor szarban lennék, mert nem tudok autót vezetni :)...én bkv-val járnék...az is ugyanúgy elvisz bárhova
  • Buddy
    ráadásul miatta mentek klubok tönkre, jogtalan asztalcsapkodásai miatt......semmiért 30 milliók...
  • Ramore
    Tornyi sokmindenben listavezető:
    legtöbb csapatnál megbukott,
    legtöbb bírósági per,
    legtöbb pénz, amiért nem dolgozott meg (hiszen a szerződés lejárta elött felállították, ezért jár a teljes pénz),
    legtöbb magyarázkodás,
    legprimitívebb edző :)
  • a.carkey
    Ezen a téren Tornyi rulez! :)
  • Ramore
    szegény William Sebők k@kiban lenne a Fradiban, hiszen a porschéja a garázsban porosodhatna csak, hiszen a szponzorok "ajándékait" bizony mindíg és mindenhol használniuk kell (ruha, kocsi, stb.).
  • a.carkey
    Akkor a Vili Porschejáról ne is beszéljünk? ... :)
  • Ramore
    max a feleségeknek, vagy 3. autónak, a kezdő 11 a minap vette át a Ren@ult autókat.
  • Buddy
    elvégre kell egy bevásárlókocsi is :)
  • Buddy
    van suzukijuk is
  • Ramore
    ja és évente vadiúj fullextrás Ren@ult autót sem az összes pancser játékosnak (Baromgartner urnak köszönhetően).
  • Ramore
    én meg fizetést nem adnék neki!
  • Buddy
    én nem adnék neki legközelebbet
  • Buddy
    ki biza......falábú szar
  • Ramore
    majd legközelebb berúgja! :))
  • zaki
    miért, kihagyott 1 11-est?
  • Buddy
    ezt a lipcseit pedig elkergetném szibériába havat lapátolni !!!.....nem bír egy kibaszott tizit sem berúgni.....ezért lett 1-1 egy kiesőjelölt csapattal szemben.......
  • Buddy
    szóval te ilyen vicces gyerek vagy?
  • Ramore
    tudom, ezért kérdeztem! :)
  • Buddy
    és nem székdobálásra meg bunyóra gondoltam :)
  • Buddy
    egyik kedvenc csapatom, lehet az idegenbeli meccsre is kimennék......ott, a Celtic-Parkban van ám hangulat
  • Ramore
    bár nem hiszem, illetve remélem nem jutunk túl a kemény Helsinkin! :)