32945
Magyar Foci
-
#753 micsinász? :)....mi az az swg? -
#752 :) ami igaz, az igaz! -
#751 Nincsen szarrágóbb a gazdag embernél. -
#750 Baz. Swgzek, így ilyen faszságok, mint pl. egy libás meccs teljesen kimentek a fejemből. De gondolom nem is kár érte ... :) -
#749 a hjk helsinkivel játszottak.....3-1 lett a vége -
#748 kivel játszanak? -
#747 irgum....az mtk már kettővel vezet :( -
#746 :(
thx -
#745 ha a Lengyelek ellenire gondolsz, az majd csak szeptemberben -
#744 haha.....te azt hiszed, hogy ezek ilyen tescokba járnak ? :)) -
#743 Mikor lesz Magyar vs. enemy meccs? -
#742 szerencsére nem :)) a Petőfi rádió adja -
#741 látható lesz valamelyik csatornán az MTK meccs? -
#740 Pont elfér a tescoban a sorok között -
#739 most olvastam, német ligakupa döntő után ott is megszülettek az ítéletek : Kehl a döntőben ugye meglökte a bírót, aki erre kiállította.....nos a liga eltiltotta 6 hétre.....és a meccs tegnap este volt.....gyorsan dolgoztak a fiúk :)) -
#738 Tornyi esetében én mindíg csak azt a célkitűzést hallottam szinte minden csapatánál, hogy "legyünk benne a 6-8-ban az már szép eredmény" :)) -
#737 én nem papír alapján mérlegelnék, hogy mit írt alá, hanem hogy mit ért el a klubbal -
#736 Hajrá Magyarok , ott a helyetek:)))))))) -
#735 Figyelj, azért nem fegyverrel kötelezték Tornyit a szerződések aláírására! Az aláírás után viszont jogosan csapkodja az asztalt az a paraszt! Tehát a klubbok a saját vezetőik butaságának köszönhetik a következményeket.
1. A vezetők voltak hülyék, hogy pont Tornyit választották edzőnek, dehát, ha egyszer Mezey őt ajánlotta, illetve irányította éppen oda.
2. Miért kötnek meg 4-5 éves szerződést eleve egy edzővel?
3. Miért választják pont Tornyit, aki már számtalan csapatnál megbukott és perelt! (szerintem Mezey miatt) -
#734 "szponzorok ajándékait bizony mindíg és mindenhol használniuk kell (ruha, kocsi, stb.)" - na én akkor szarban lennék, mert nem tudok autót vezetni :)...én bkv-val járnék...az is ugyanúgy elvisz bárhova -
#733 ráadásul miatta mentek klubok tönkre, jogtalan asztalcsapkodásai miatt......semmiért 30 milliók... -
#732 Tornyi sokmindenben listavezető:
legtöbb csapatnál megbukott,
legtöbb bírósági per,
legtöbb pénz, amiért nem dolgozott meg (hiszen a szerződés lejárta elött felállították, ezért jár a teljes pénz),
legtöbb magyarázkodás,
legprimitívebb edző :) -
#731 Ezen a téren Tornyi rulez! :) -
#730 szegény William Sebők k@kiban lenne a Fradiban, hiszen a porschéja a garázsban porosodhatna csak, hiszen a szponzorok "ajándékait" bizony mindíg és mindenhol használniuk kell (ruha, kocsi, stb.). -
#729 Akkor a Vili Porschejáról ne is beszéljünk? ... :) -
#728 max a feleségeknek, vagy 3. autónak, a kezdő 11 a minap vette át a Ren@ult autókat. -
#727 elvégre kell egy bevásárlókocsi is :) -
#726 van suzukijuk is -
#725 ja és évente vadiúj fullextrás Ren@ult autót sem az összes pancser játékosnak (Baromgartner urnak köszönhetően). -
#724 én meg fizetést nem adnék neki! -
#723 én nem adnék neki legközelebbet -
#722 ki biza......falábú szar -
#721 majd legközelebb berúgja! :)) -
#720 miért, kihagyott 1 11-est? -
#719 ezt a lipcseit pedig elkergetném szibériába havat lapátolni !!!.....nem bír egy kibaszott tizit sem berúgni.....ezért lett 1-1 egy kiesőjelölt csapattal szemben....... -
#718 szóval te ilyen vicces gyerek vagy? -
#717 tudom, ezért kérdeztem! :) -
#716 és nem székdobálásra meg bunyóra gondoltam :) -
#715 egyik kedvenc csapatom, lehet az idegenbeli meccsre is kimennék......ott, a Celtic-Parkban van ám hangulat -
#714 bár nem hiszem, illetve remélem nem jutunk túl a kemény Helsinkin! :)