32945
Magyar Foci
  • ÁjjLe BoBBi
    hát igen...ha szép focit akarok látni akkor Brazil válogatott komoly tétmeccseit nézem...
  • dikki*yysw
    Amúgy szánalmas volt az MTK.

1. Tele lett volna a stadion, de azt hogyan biztosítod, hogy ne fradista állatok menjenek ki zsidózni, ellendrukkerkedni, játékosokat verni? Meglehetősen nagy nemzetközi visszahangja lett volna a dolognak.
    2. Igaz, de talán úgy működött volna, hogy az MTK 'szurkolóit' preferálják, pl. 5 idényközi meccsbelépő, vagy bérlet felmutatásával.
    3. Igaz.

Igaz.
  • dikki*yysw
    Milyen szép is volt a tavalyi ZTE siker. Persze neked az is kevés volt.
  • Balo
    ez van... :(
  • Ramore
    Az mtk megbukott:

1. Edzői munkában (taktika, felállás, erőnlét, felkészítés, csapat felépítése)
    2. Játékosok mentalitása, állóképessége
    3. Mtk közönsége (nem is lehetett hallani őket)
    4. Mtk vezetősége, akik mohón bezsedték a belépőket? Vajon miért voltak ilyen mohók? (vérükben van)
  • Ramore
    Pofátlanul magas összeget elkérnek a belépőkre, ahelyett, hogy ingyen beengedték volna az embereket.
    1. Tele lett volna a stadion.
    2. Az mtk semmilyen örömöt nem tud(ott) szerezni a nézőknek, legalább az ingyen belépővel megtehették volna.
    3. Egy fillért nem érdemelnek ezért a "teljesítményért", nemhogy 4000-10000Ft-ot belépőre.

Szerintem először teljesíteni kellene, aztán nyújtani a markukat a pénzért.
  • selwik
    meg azért én a 20 emberből álló 16 éves mtk-s kemény mag helyében csöndben maradtam volna, szerintem egy picit más súlycsoport...
  • selwik
    általánosítasz...
  • selwik
    hát ja, elég vicces volt, hogy egy mtk-celtic meccsen a pár kíváncsi fradista hangját hallottam:))

hát ennyi... ezért cikkeztek naponta az újságok, ezért számolgattak már előre, hogy jaj mennyit fog kaszálni az mtk...
  • [Walaki]D`Lair
    Nem vagy normális te marha!!! Neked kéne nejlonsák faszkalap!! hát nem volt elég a múltkori vandálkodás??? Miért érdemelték volna meg? Mert szidták azokat a mocsok neonáci barmokat, akik a felvételeken is jól láthatóan nyomták a 'sieg heil' szöveget karlengetéssel párosítva?

balfasz
  • Buddy
    a nézőközönségről meg annyit : ennyit ér az mtk, ennyi embert mozgat meg max.

a ZTE, akinek még szurkolni is lehet, lazán megtöltötte ugyanezt a stadiont.....az mtk ennyit ér.....ha megszűnne, senkinek nem tűnne föl
  • Buddy
    na.....:)))....ittvagyok :))).....kint voltam, és öröm volt nézni, ahogyan a beképzelt egervári-csürhét padlóra rakta a Celtic......igaz, megfigyelhető volt, hogy a skótok abszolút nem erőlködtek, az mtk meg csak szenvedett

de megint mit fognak majd észrevenni? hogy voltak fradisták, akik a fradit éltették....ugye-ugye....arról szó sem lesz, hogy az mtk végig szidta a fradit (rudabánya, a fradi meg elmehet a bús picsába....; ki nem ugrál * fradista....)....míg a fradista-gruppa a szájára nem vette az mtk-t......ezek után csodálkoznak ezek a tetves zsidók, hogy vki pofán akarja baszni őket???? mert megérdemelték volna, a kijáratnál ott lettek volna zöld-fehér barátaink, na azt akkor lehetett volna készíteni a fekete nejlonokat
  • a.carkey
    Ez a hülye faarcú riporter meg azt mondja, a Celtic félt a magyar - "" - bajnoktól. JA. :)
    Jenő, Jenő! Kire hagytad a szakmát ... ?
  • Ramore
    Az eredmény reális, bár lehetett volna még több! :) Talán majd a visszavágón sikerül!

Ezek után is lát valaki üzletet a magyar fociban? Találnak szponzorokat ilyen teljesítmény után?
  • Ramore
    Egervári sem különb edző, mint a magyar átlag, ugyanolyan sz@r! :) Juhász Rolandot védőnek rakja, egy CSATÁRT! Régebben Pomperrel játszotta el ugyanezt a Dunaferrnél! Érthetetlen amatőr edzői húzás, de a példa is bizonyítja, hogy tudatos ballépés.
  • Ramore
    Pisont jó vásár volt, legalábbis annak, aki összehozta az üzletet!
  • [Jakuza]
    Mennyit is keresnek ezek ?
    400k-1,5 Millio kozott ?
    Adjunk meg nekik egy ket milliot hatha ugy jobb lesz.
  • a.carkey
    Majdnem bejött ...
    Pisont aki a felénél jött be, már 10 perccel a vége előtt majd megfulladt ... :)
    Atom szar ez az MTK.
  • Punker
    na 0-4 maradt.
  • Punker
    mondom én :)
  • [Jakuza]
    0:4 :)
  • Punker
    4 perc hosszabítás az alatt még kaphatnak 2-t
  • a.carkey
    Szerintem 0-5 lesz a vége. Ha már égő, legyen nagyon az.
    Hosszú idő után ez az első olyan BL selejtező, ahol a második körben esélyünk sincs, vagy nem egál. Utoljára is ezt a "sikert" az MTK produkálta. Lesz itt bunyó. Megjöttek a fradisták ... :)
  • Punker
    "magyar"
  • Punker
    de mivel ott a pénz, így kék-fehér barátaink nyertek.... :(
  • a.carkey
    Lett volna hangulat ... :(
  • [Jakuza]
    Hat tobbet nem is vartam a magyar "focistaktol".
  • a.carkey
    0-3

Molnár manó a magyar bajnokságban simán lerúgja a babát és a labdát. Most - mivel szeretne elutazni ő is Glasgowba és nem akarja az állandó sárgáját begyűjteni - nem. NC.
    Röhej.
    Ez a Celtic nem egy nagy szám.
    Egerke meg, mint edző ismét "bizonyított". Én nem tudnék olyan bajnok vagy kupát nyert magyar csapatot - és semmilyent - sem mondani, amivel ez a pali egy körnél tovább jutott volna. Nemzetközi taktikailag Zéró a pali.
    Ezért rossz, hogy egy ekkora looser libás csapat nyeri a bajnokságot. Legalább az nyert volna, akinek közönsége is van ... :(
  • Punker
    0-3 :))))))))))
  • a.carkey
    Nagyon durva az az iskolapad a pálya mellett a futópályán, ahová a közjegyzőket vagy felügyelőket ültették. Röhej, mégha ez csak egyBL selejtező ... Európa jön a magyar iskolapad! :)
    A vizet már nem is említem ... :)
  • Punker
    0-2 :))))))))))
  • Punker
    felejtsd el :)))
  • Buddy
    és csak szerdán lesz jegy is :(
  • Punker
    thx
  • Balo
    de egyébként sze. 20 h
  • Balo
    illetve: Itt nézd meg
  • Balo
    http://www.uefa.com/Competitions/UCL/FixturesResults/Round=1711/match=73028/
  • Punker
    mikor lesz a meccs?
  • Balo
    re
  • dikki*yysw
    Én azért szeretném, ha továbbjutna az MTK, akármi is a privát véleményem a klubról (vagyis inkább a mögötte állókról).