32945
Magyar Foci
-
#875 hát igen...ha szép focit akarok látni akkor Brazil válogatott komoly tétmeccseit nézem... -
#874 Amúgy szánalmas volt az MTK.
1. Tele lett volna a stadion, de azt hogyan biztosítod, hogy ne fradista állatok menjenek ki zsidózni, ellendrukkerkedni, játékosokat verni? Meglehetősen nagy nemzetközi visszahangja lett volna a dolognak.
2. Igaz, de talán úgy működött volna, hogy az MTK 'szurkolóit' preferálják, pl. 5 idényközi meccsbelépő, vagy bérlet felmutatásával.
3. Igaz.
Igaz. -
#873 Milyen szép is volt a tavalyi ZTE siker. Persze neked az is kevés volt. -
#872 ez van... :( -
#871 Az mtk megbukott:
1. Edzői munkában (taktika, felállás, erőnlét, felkészítés, csapat felépítése)
2. Játékosok mentalitása, állóképessége
3. Mtk közönsége (nem is lehetett hallani őket)
4. Mtk vezetősége, akik mohón bezsedték a belépőket? Vajon miért voltak ilyen mohók? (vérükben van)
-
#870 Pofátlanul magas összeget elkérnek a belépőkre, ahelyett, hogy ingyen beengedték volna az embereket.
1. Tele lett volna a stadion.
2. Az mtk semmilyen örömöt nem tud(ott) szerezni a nézőknek, legalább az ingyen belépővel megtehették volna.
3. Egy fillért nem érdemelnek ezért a "teljesítményért", nemhogy 4000-10000Ft-ot belépőre.
Szerintem először teljesíteni kellene, aztán nyújtani a markukat a pénzért. -
selwik #869 meg azért én a 20 emberből álló 16 éves mtk-s kemény mag helyében csöndben maradtam volna, szerintem egy picit más súlycsoport... -
selwik #868 általánosítasz... -
selwik #867 hát ja, elég vicces volt, hogy egy mtk-celtic meccsen a pár kíváncsi fradista hangját hallottam:))
hát ennyi... ezért cikkeztek naponta az újságok, ezért számolgattak már előre, hogy jaj mennyit fog kaszálni az mtk... -
[Walaki]D`Lair #866 Nem vagy normális te marha!!! Neked kéne nejlonsák faszkalap!! hát nem volt elég a múltkori vandálkodás??? Miért érdemelték volna meg? Mert szidták azokat a mocsok neonáci barmokat, akik a felvételeken is jól láthatóan nyomták a 'sieg heil' szöveget karlengetéssel párosítva?
balfasz -
#865 a nézőközönségről meg annyit : ennyit ér az mtk, ennyi embert mozgat meg max.
a ZTE, akinek még szurkolni is lehet, lazán megtöltötte ugyanezt a stadiont.....az mtk ennyit ér.....ha megszűnne, senkinek nem tűnne föl -
#864 na.....:)))....ittvagyok :))).....kint voltam, és öröm volt nézni, ahogyan a beképzelt egervári-csürhét padlóra rakta a Celtic......igaz, megfigyelhető volt, hogy a skótok abszolút nem erőlködtek, az mtk meg csak szenvedett
de megint mit fognak majd észrevenni? hogy voltak fradisták, akik a fradit éltették....ugye-ugye....arról szó sem lesz, hogy az mtk végig szidta a fradit (rudabánya, a fradi meg elmehet a bús picsába....; ki nem ugrál * fradista....)....míg a fradista-gruppa a szájára nem vette az mtk-t......ezek után csodálkoznak ezek a tetves zsidók, hogy vki pofán akarja baszni őket???? mert megérdemelték volna, a kijáratnál ott lettek volna zöld-fehér barátaink, na azt akkor lehetett volna készíteni a fekete nejlonokat -
#863 Ez a hülye faarcú riporter meg azt mondja, a Celtic félt a magyar - "" - bajnoktól. JA. :)
Jenő, Jenő! Kire hagytad a szakmát ... ? -
#862 Az eredmény reális, bár lehetett volna még több! :) Talán majd a visszavágón sikerül!
Ezek után is lát valaki üzletet a magyar fociban? Találnak szponzorokat ilyen teljesítmény után? -
#861 Egervári sem különb edző, mint a magyar átlag, ugyanolyan sz@r! :) Juhász Rolandot védőnek rakja, egy CSATÁRT! Régebben Pomperrel játszotta el ugyanezt a Dunaferrnél! Érthetetlen amatőr edzői húzás, de a példa is bizonyítja, hogy tudatos ballépés. -
#860 Pisont jó vásár volt, legalábbis annak, aki összehozta az üzletet! -
#859 Mennyit is keresnek ezek ?
400k-1,5 Millio kozott ?
Adjunk meg nekik egy ket milliot hatha ugy jobb lesz. -
#858 Majdnem bejött ...
Pisont aki a felénél jött be, már 10 perccel a vége előtt majd megfulladt ... :)
Atom szar ez az MTK.
-
#857 na 0-4 maradt. -
#856 mondom én :) -
#855 0:4 :) -
#854 4 perc hosszabítás az alatt még kaphatnak 2-t -
#853 Szerintem 0-5 lesz a vége. Ha már égő, legyen nagyon az.
Hosszú idő után ez az első olyan BL selejtező, ahol a második körben esélyünk sincs, vagy nem egál. Utoljára is ezt a "sikert" az MTK produkálta. Lesz itt bunyó. Megjöttek a fradisták ... :) -
#852 "magyar" -
#851 de mivel ott a pénz, így kék-fehér barátaink nyertek.... :( -
#850 Lett volna hangulat ... :( -
#849 Hat tobbet nem is vartam a magyar "focistaktol". -
#848 0-3
Molnár manó a magyar bajnokságban simán lerúgja a babát és a labdát. Most - mivel szeretne elutazni ő is Glasgowba és nem akarja az állandó sárgáját begyűjteni - nem. NC.
Röhej.
Ez a Celtic nem egy nagy szám.
Egerke meg, mint edző ismét "bizonyított". Én nem tudnék olyan bajnok vagy kupát nyert magyar csapatot - és semmilyent - sem mondani, amivel ez a pali egy körnél tovább jutott volna. Nemzetközi taktikailag Zéró a pali.
Ezért rossz, hogy egy ekkora looser libás csapat nyeri a bajnokságot. Legalább az nyert volna, akinek közönsége is van ... :(
-
#847 0-3 :)))))))))) -
#846 Nagyon durva az az iskolapad a pálya mellett a futópályán, ahová a közjegyzőket vagy felügyelőket ültették. Röhej, mégha ez csak egyBL selejtező ... Európa jön a magyar iskolapad! :)
A vizet már nem is említem ... :) -
#845 0-2 :)))))))))) -
#844 felejtsd el :))) -
#842 és csak szerdán lesz jegy is :( -
#841 thx -
#840 de egyébként sze. 20 h -
#839 illetve: Itt nézd meg -
#838 http://www.uefa.com/Competitions/UCL/FixturesResults/Round=1711/match=73028/ -
#837 mikor lesz a meccs? -
#836 re -
#835 Én azért szeretném, ha továbbjutna az MTK, akármi is a privát véleményem a klubról (vagyis inkább a mögötte állókról).