32945
Magyar Foci
-
#552 Bánfi, Bánfi, Bánfi! -
#551 Szerencsére akkor sem jutunk ki az eb-re, ha a netán a lengyeleket még ki is zárnák, hiszen második helyezettnek még lesz egy forduló, ahol kiröpülnénk úgyis. Ki ne emlékezne a Jugu-Magyar meccsre. Felejthetettlen emléket okozott a Csank csapat. -
#550 Nézd! Ha a lengyelek normálisan küzdve játszanak, a svédek épphogy győztek volna! Ez TUTI! Semmivel sem jobb ez a svéd csapat! A csatárjátékuk gyenge, a védekezésük sem az igazi. Az, hogy hármat benyomjanak a lengyeleknek, az tényleg durva volt. Ezért nem tartom kizártnak, hogy bundáztak, de abban mindkettő benne kellett, hogy legyen, nem csak a polákok.
Mert, ha valaki nagyot akar kaszálni, ahhoz tutira PONTOS eredményt kell produkálni.
Pl. 3-0.
Nem lehet az, hogy mi bundázunk háromig, aztán meg kivédekezzük a végéig, hogy hátha nem kapunk több gólt. Na ne! Ha bunda volt, arról a svédek is tudtak, ha nem, akkor ez a lengyel válogatott nagy gondokkal küzd hátul, ami miatt simán verhető! :(
A svédeknek is kellett a pont, mert szarul álltak, szóval nem kizárt semmi ... -
#549 én meg nem akarom remélni...ne így érjünk el vmit....más bundajátékának segítségével
/mondván mi aranyosak voltunk, meg szépek, de szart se tudunk, de bezzeg azok a csúnya lengyelek mit meg mertek tenni/ -
#548 csak poén volt.....elvégre ez a három csapat volt a "rendszer" pártfogoltja.....nem védem én a fradit, nyugi....azért mert szurkolok nekik, attól még jópárszor én is kemény kritikákat dobok nekik -
#547 Ne védd a Fradit, nem különbek a többi csapatnál. Egy Fc Budapestnek mindenkinek drukkolnia kellene, hiszen ők BUDAPESTÉRT fociznának, nem Fradiért, vagy MTK-ért. -
#546 Lehet, de elötte még kitöltött 1-2 helyi tipp-mix szelvényt! :) -
#545 Remélkedjünk, hogy a lengyelek megtették!
Apropó! A Hamar nem járt arra valamikor az elmúlt hónapokban, khöm "nyaralni", ha már a válogatottba nem fér be? -
#544 ja, és aki ilyet esetlegesen a nemzeti válogatottban mer megtenni, ott a pályán lőném agyon -
#543 akkor lenne az, ha csak az mtk-t, ujpestet és kispestet vonnák össze :)) -
#542 Nem , szerintem egy lehetséges kiút ebből a sz@rból! -
#541 Ez nem a Rákosi ERA! Vagy igen? :) -
#540 és akkor a vidékieket vernék egyesült erővel?(mármint a lelátón...) -
#539 Akkor ebből a három szent klubból kellene megcsinálni az Fc Budapest csapatot, stadionja a Puskás Ferenc stadion lenne. -
#538 Angol első és második ligákban (DIV1-2) rendszeresen, és ált. más ligák alsóbb osztályaiban vannak nagy bundák. -
#537 Végül is három pesti maradt: Ute, Fradi, MTK . -
#536 Furcsa, én azt hittem, hogy már csak a magyar fociban szoktak bundázgatni, igaz nálunk rendeszeresen. -
#535 5. Azért itthon a heti két tétmeccs az ritkaság, és mindenki nyafog, hogy túl vannak hajtva a srácok! Én állandósítanám a heti két meccset, higgyétek el, hosszú távon meglenne az eredménye, még, ha kényszerítve is, de megerősödne az állóképességük, ha már az erőnléti edzők tojnak az egészre. -
#534 De van egy nagyszerű hírem: lehet, hogy mégis "simán" másodikok leszünk, vagy kijutunk az EB-re??? :)
Gyanúba keveredtek a lengyelek
"Lengyelországi források szerint nem teljesen tiszta körülmények között született meg a 3–0-s svéd siker a lengyelek elleni júniusi Európa-bajnoki selejtezőn (mint ismert, e két csapat csoportellenfele a magyar válogatottnak a 4. számú Eb-kvintettben).
A Przeglad Sportowy nevű lengyel sportlap a kiütéses stockholmi vereség után, a lengyel válogatott harmatgyenge játéka láttán oknyomozásba kezdett, és az "A lengyel labdarúgás 55 démona” címmel útjára indított leleplező cikksorozata nyomán máris vizsgálat kezdődött az országos szövetségben. Az elsősorban pénzügyi visszaélésekre és szabálytalan szerződésekre összpontosító, Zbigniew Boniek egykori szövetségi kapitányt és szövetségi alelnököt előtérbe állító vizsgálat mérkőzéseredmények esetleges külső befolyásolására is kiterjed, így került képbe a svéd–lengyel Eb-selejtező is.
Az Expressen nevű svéd lap megszólaltatta Lars-Age Lagrellt, a Svéd Labdarúgó-szövetség elnökét is, aki kategorikusan visszautasította a vádat – többek között arra alapozva, hogy Lengyelországból már nem először érkeztek információk svéd bajnoki mérkőzésekkel kapcsolatos "bundákról”, ám a vádak eddig egyszer sem igazolódtak be. Lagrell ugyanakkor nem zárta ki, hogy a lengyel játékosok valamely szerencsejátékban saját vereségükre fogadtak – természetesen anélkül, hogy ebbe a svéd futballistákat bevonták volna (a módszer a magyar bajnokikon sem ismeretlen).
A svéd sajtó – beleértve a bulvárlapokat is – a fentieken túl nem foglalkozott a lengyel belügynek tekintett vádaskodással." NSO -
#533 Ez nem tetszés kérdése lenne, hanem létszükség egyrészt a klubbok megerősödnének, másrészt a játékosoknak hajtaniuk kell majd, hogy legyen csapatuk, mert azért legalább 6-7 csapattal kevesebb lenne.
Európai szintre csak az alábbi feltételekkel lehet felzárkózni! -
#532 1. Szerintem ez idővel magától megoldódik ... :)
2. Erről már van határozat ... :)
3-4: Tervbe sincs véve és ez a baj ... :(
5: Ez tul. képpen létezik, megvan ...
Erre meg: "ha várszegi pénz akar csinálni a magyar fociból kell neki egy erős bajnokság erős ellenfelekkel" csak annyit, hogy tervbe van véve egy keurópai összbajnokság a "legjobb" (bár inkább leggazdagabb) keurópai csapatokkal ...
-
#531 anna=anno -
#530 egyébként a torgyán vmi hasonlót javasolt anna,másnap megbukott,szal ráadásul ember nincs aki mégegyszer felvállalna ilyesmit... -
#529 a nézőknek,de ők le vannak... -
#528 és ez kinek "tetszene" jelenleg? :)) -
#527 1. A budapesti klubbokat össze kellene olvasztani mondjuk maximum 3 klubbra, vagy akár 1 klubbra, név szerint Fc Budapest, vagy legyen MTK, FTC, Fc Budapest a maradékok összevonásából. A vidéki nagyvárosok csapatai ezáltal megerősödnének, hiszen a Budapestről kiszorult játékosoknak csak vidéken lenne lehetőségük elhelyezkedni. Így maradna kb. 8 csapat.
2. Állami pénzek teljes megvonása a profi ligából! Csak a szponzorok pénzéből működjenek a klubbok!
3. A Mezei féle edzőképzés megszüntetése, a magyar edzők külföldön szerezzenek UEFA diplomát!
4. Mezei focimaffia teljes szétoszlatása! Bundázások megszüntetése!
5. Heti 2 tétmérkőzés a fociszezon ideje alatt! -
#526 pénze van már, lehet, hogy csak a szétverési szándék vezérli.....igaz az is, amit írtál.....de ezeknél sosem lehet tudni... -
#525 egy ponton azért sántikál a dolog...mégpedig egy fradi nélküli bajnokságban jelenleg nincs ellenfele az mtknak ebből kifolyólag mégjobban elpuhul,még szarabb lesz a magyarfoci,szép lassan mejd a máltai csapat is magyar ellenfélért fohászkodik az uefa sorsoláson,mert az simán verhető,és így tovább,szal ha várszegi pénz akar csinálni a magyar fociból kell neki egy erős bajnokság erős ellenfelekkel,hogy nemzetközi porondon se fussák szét az mtk-t,és még vmi zs is befigyelhet +b akkor...aztán lehet simán volt rá 3-4 milliárdja fölösben,hogy az elkövetkező 20évben csak az mtk legyen a bajnok,és úgy gondolta,annyi neki simán megér... -
#524 Ahogy a magyar foci, úgy a magyar szurkolók színvonala sincsen európai szinten! /Megjegyzem, hogy a magyar életszínvonal sem, de ez már más tészta, igaz valahol kapcsolatban vannak egymással!/ -
#523 a szurkolóknál mindenképp :) -
#522 Hát, max. csak akkor lesz esélye, ha fehérbőrű és szőke a srác ... :) -
#521 igaz, Afrikában a futással nincs gond
most tesztelnek elvileg vmi kameruni gyereket -
#520 Egyet értek, pl. az Ajax is csak a fiatalokra épít, egy-két rutinos játékos vásárlásán kívül. Tökéletes tanuló példa. Persze csatár posztra vennék szegény afrikai országokból két 18-20 éves reménységet, akik körbe tudják futni a pályát keresztbe-kasul 90 percig. -
#519 és hiába nevelik ki a fiatalokat, vagy nem játsztanak, vagy egyszerűen eladják őket.....jönnek a szöveggel, hogy még túl fiatalok, fejlődniük kell......mikor kell akkor játszatni őket?, ha majd 30 évesek lesznek?....na meg hogy fejlődjön, ha nem játszik, és nem szerez tapasztalatot?
Kardost, aki szerintem nagyon jó bal oldali középpályás, eladták, mondván nincs rá szükség...persze épkézláb bal futó nincs egy darab sem a fradinál.....elküldték Gajdát is, Vargát is......honnan a francból tudják, hogy nem jó, ha egy rohadt percet sem játszik......értelmetlen az egész.....én tuti fiatalokból felépített csapatot játszatnék -
#518 Igen, meg megállították a buszukat elégtételt venni ... :)
Régi "szép" idők. Szerintem elmúltak. NN sincs már, Limperger is taccson, Lipcsei stb. sem az a Speedy Gonzales, szóval van remény ... -
#517 nem volt ez máshogy, amikor páncsics volt a góré....ott még ezek az öltözőkbe is bejárhattak és megmondhatták, ki legyen a kezdőcsapatban....szegény Vargát is elüldözték -
#516 így van, ez is igaz -
#515 Én régebben szerettem a Fradit, de nem az említett balhé miatt fordultam el tőle.
Hihetetlen, ahogy ezek az amúgy nem rossz képességű játékosok semmittesznek 90 percig.
Ha meg az akció szervezett volt, akkor nyilván tudtak építeni a sok buta reakciójára és kihasználták azt. -
#514 ezt részben köszönheted a Furulyás-Hipós (üzleti?, baráti?, érdek?) kapcsolatának! -
#513 köszi a véleményt, örülök, hogy meg bírjuk beszélni ezt is kulturáltan....csak azért írtam, hogy üldözési mánia, mert egyből ilyeneket írkálnak, ha esetleg vki ilyen oldalról közelíti meg a témát
a tv megint egy másik műfaj, ott elsősorban mindig /de mindig/ azt hozzák előre, ki zsidózik, vagy ki szidja a kisebbséget, vagy nemkívánatos személyeket....egyébként nem lehet kizárni a tényt, hogy a meccs utáni akció is szándékos volt
mindenesetre ez az igazán szemét dolog, mármint ÍGY takarékra tenni egy klubot, csak azért, mert csak így tudom előre hozni azt a klubot, amit elsőbbségben részesítek.......lehet, hogy hatásos, de egy rohadtul undorító, hátsó módszer....a sportszerűséghez meg messze nincs köze.....de ezt tudhatjuk /megjegyzendő : aki tudni AKARJA/
sikerült azt is elérni, hogy aki eddig nem szerette a fradit, az most már utálja, aki meg szerette, az meg elfordult tőle
én csak ettől a szerepvállalástól fordulok el, meg ezektől a személyektől....ebből következően picit én is elkomorodtam a klubtól.....de engem nem üznek el