32945
Magyar Foci
  • Ramore
    Bicska mester az egyik legkorruptabb edző, aki a játékosok eladásából jócskán kivette és kiveszi a részét!
  • Hangianix
    Utolso? Bicskei nem kint vegzett?
  • a.carkey
    Angol, német, francia, orosz, holland, magyar ... Ha jól tudom az olaszt és a spanyolt is "pötyögi" közép szinten. (M.B.)! :)

Egy szóval sem írtam, hogy azok nála hülyébbként megállják a helyüket! Csak te kritizáltad a magyar tudását - amivel semmi baj sincs, csak érződik, hogy nem volt itthon sokáig.
    Hallottam már magyar modell csajt, aki Áméríkábá ment dógóznyí egy hétvégét és neki napokba tellett, hogy átálljon a magyarra, miután visszajött.
    Akiket felsoroltam kb. olyan szinten beszélik a magyart, mint a Varga, de ők nem beszélnek mellette túl sok nyelvet és nem voltak évtizedeket külföldön, ahol egy szót sem beszéltek magyarul, mert nem volt kivel ... :(

Az edzők meg tudjanak nyelveket, nem álljanak bambán, ha kérdeznek tőlük valamit.
    Amikor a fradi Stuttgartban játszott teremtornát, akkor volt szerencsém Vargát magyarul, németül és angolul is nyilatkozni hallani. Nem keltette egy Novák, egy Csank vagy U.B. egy Medgyessy Péter benyomását beszéd terén ... :)
  • Ramore
    Szerintem edzőnek igenis profi Varga, hiszen németeknél szerezte meg az oklevelét és nem a Mezey maffiától kapta. Tudnál mutatni értelmes, tanult és eredményes magyar edzőt?
  • Botond #629
    hát,ha vki az anyanyelvén se tud,mert 10-20évig külföldön volt,abból én nem sok észt nézek ki,fociedzőnek,meg nem árt,ha gógyija is van,nem csak üvőlt a pálya szélén,mint a Mészőly :-)
  • Botond #628
    vhogy az ilyen érvelés,hogy nem is annyira hülye,mert van hülyébb nem fogott meg sose :-) ha vki hülye attól nem lesz okos,ha vki még hülyébb,max annál az illetőnél okosabb,de attól még hülye :-) ez a 6 nyelv ugye vicc btw? :-) vagy az a magyar,bajor,szász,osztrák,branderburgi,türingiai?8-)
  • Ramore
    Dombi "zsugás" Tibi :))
  • Ramore
    a foci nyelvén viszont folyékonyan beszélt, nem úgy, mint a mai magyar focigeneráció
  • Botond #624
    hát egyébként én nem vagyok ilyen nagy véleménnyel a Vargáról...kicsit kiment külföldre,megtanult németül,de két nyelv nem fért meg az okos buksijában,hát elfelejtett magyarul...szal nagy koponya a srác,csak 2 nyelv neki az sok,a magyart még most is töri...
  • a.carkey
    Igen ám, de itthon forintban adják a fizetést! Így nem kell ám össze-vissza számolgatni ... :)
    Átszámolni, majd vissza, hogy a heti Porsche betevőjük meglegyen ... :)
  • Ramore
    Igaz, de madridban az ölükbe esne a bajnokok ligája trófea, a spanyol bajnoki trófea, ez érthetően nem kihívás, de az MTK-ban harcolniuk kell majd, szívüket lelküket kitenni a pályán. Ez a igazi kihívás nekik!
  • Buddy
    Pinte is ugynígy járt....kezdetben lefutotta a mezőnyt, de a végére már meg sem tudtad volna különböztetni a többi favágótól
  • Buddy
    a madridban nehéz kezdőnek lenni......ők pedig életüket adják a játékért...meghalnának érte :)
    látod, hogy nem a pénzről van szó....elutasítják a többmilliárdos madridi ajánlatot, és inkább szívükre hallgatva nyomorognak a magyar bajnokságban :)
  • Ramore
    Pedig hívta őket a Reál Madrid, de hát ők inkább a magyar bajnokot választották, mert a nehezebb feladat az igazi kihívás a számukra. :))
  • Ramore
    :))
  • a.carkey
    Ez nem igaz! Hazajött Magyarországra két akkora világsztár - Pisont és Halmai -, és nézd majd meg, ők nem fognak belszürkülni a magyar mezőnybe ... :)
  • Ramore
    Ha Ronaldo a Fradiba szerződne, egy hónap alatt felvenné a magyar mentalitást (diszkó, kurvák, kettős könyvelés, pia, cigi, drog, bunda, hálapénz) és negyed év alatt már észre sem lehetne venni, hogy egy világsztár van a csapatban, úgy beleszürkülne a magyar élvonalba.
  • Ramore
    Tudod nagyon jól, hogy én is nagyon szoríok Varga Zoltánnak, mert ő volt az utolsó igazi világsztár magyar focista és az első és egyben utolsó külföldön végzett mesteredző, aki valóban nyugati profi mentalitással próbálta meg felvenni a harcot a Mezey maffiával szemben, illetve a magyar vesztes szemlélet ellen.
    Viszont egy fecske nem csinál nyarat sajnos!
  • Buddy
    én azért bíztam benne, mert Zoli megérdemelte volna....legalább megmutatta volna a benne kétkedőknek
  • Buddy
    sőt....totális idegösszeomlás :)
  • Buddy
    ez mondjuk sajnos igaz :(
  • Ramore
    A magyar profi focisták fejében csak egy kicsit is a drukkolók lebegnének, vagy a labdarúgás szeretete, akkor megérteném, hogy elkeseredtél a kiesés miatt, de nekik csak a bizniszen jár az eszük.
  • a.carkey
    Dühroham :) LOL
  • Ramore
    Felesleges a dührohamod, a magyar foci nem érdemli meg még az ilyen apró sikerélményeket sem! Persze a sikerélmény ismét elmaradt.
  • a.carkey
    A faszba, hogy sohasincs szerencsénk! (Már bocs a stílusért ...)
  • Buddy
    és ráadásul a győr még egy tizit is kihagyott 2-0-nál..:(
  • Buddy
    pl. volt Varga Zoli....nyugati színvonalú edző, profi hozzáállással....vele cakkpakk 4-szer kapott ki a fradi a bajnokságban, eredménynek ez megfelel....aki nem csinált semmit, azt meg elzavarta....közvetetten a bérkérdés is meg lett oldva......a bunda csak az volt, hogy összefogtak ellene
  • Ramore
    mit értessz "speciális" alatt? :)) világsztár labdarúgó, nyugati színvonalú edző, profi hozzáállás, európai szintű eredmények, reális bérek, bunda nélküli szezon?
  • a.carkey
    Ez durva volt:
    Győr-Santander 2-1. Összesítésben: 2-2. Továbbjutó a Racing idegenben lőtt góllal. Durva! :)
  • Buddy
    ez a fradi már sajnos nem az a fradi, amiben volt vmi speciális......
  • Buddy
    ebben az esetben teljes megvetésem az övék :(((

gyalázat, hogy ide jutottunk....
  • [Jakuza]
    Mert bejelentette a Ferencvaros, hogy a jovoben nem ohajt az utanpotlassal foglalkozni. :((((
  • Buddy
    lehet egy látványos tönkretételről is szó, mindössze pár ilyen emberkét kellett felbérelni, hogy legyen meg a "szokásos" ürügy, hogy lehessen mire támaszkodni...és így a gépezet megmozdult
  • Buddy
    olvastam én is, és mondtam hogy egyetértek veled...nem elképzelhetetlen, hogy megrendezett akcióról van/volt szó....de miből gondolod, hogy most az utánpótlás fog következni?
  • HuAn82
    Van olyan Magyarországon,hogy foci?Vagy ezt az össze-vissza kergetözést nevezik itt focinak?
  • a.carkey
    ö...
  • a.carkey
    Ajánlom figyelmetekbe! (Neked különesen Buddy!)
    :(
    Fradi! :(
    Még mindig tartom azt a véleményem, hogy az egész bunyó, zsidózás, balhé megrendezett volt - nem véletlenül volt kiemelve az antiszemitizmus - és nem véletlenül rohantak egyesek verni, ütni, káromkodni, mintha egy bizonyos jelre tették volna.
    Az egészen nem változtat, hogy a Furulyás egy korrupt barom, de legalább most a Fradi utánpótlása fog következni és valami ifjúságot is szerető edző! Felőlem legyenek nyolcadikak vagy tizedikek, de nem milliósak legyenek a bérek, a semmiért, és igenis számon lehessen kérni a játékosokon, ha nem teljesítenek, mert eddig ez nem volt jellemző.
  • a.carkey
    De, csak blokkolták mindig minden beadását, de mivel ballábas volt (kettő is volt neki) Csank "istenítette".:)
  • Buddy
    nem is szokott beadni.....odáig nem jut el
  • Ramore
    én meg a szerencsétlen, erőtlen, harmat gyenge beadási kísérleteire