32945
Magyar Foci
-
#633 Bicska mester az egyik legkorruptabb edző, aki a játékosok eladásából jócskán kivette és kiveszi a részét! -
#632 Utolso? Bicskei nem kint vegzett? -
#631 Angol, német, francia, orosz, holland, magyar ... Ha jól tudom az olaszt és a spanyolt is "pötyögi" közép szinten. (M.B.)! :)
Egy szóval sem írtam, hogy azok nála hülyébbként megállják a helyüket! Csak te kritizáltad a magyar tudását - amivel semmi baj sincs, csak érződik, hogy nem volt itthon sokáig.
Hallottam már magyar modell csajt, aki Áméríkábá ment dógóznyí egy hétvégét és neki napokba tellett, hogy átálljon a magyarra, miután visszajött.
Akiket felsoroltam kb. olyan szinten beszélik a magyart, mint a Varga, de ők nem beszélnek mellette túl sok nyelvet és nem voltak évtizedeket külföldön, ahol egy szót sem beszéltek magyarul, mert nem volt kivel ... :(
Az edzők meg tudjanak nyelveket, nem álljanak bambán, ha kérdeznek tőlük valamit.
Amikor a fradi Stuttgartban játszott teremtornát, akkor volt szerencsém Vargát magyarul, németül és angolul is nyilatkozni hallani. Nem keltette egy Novák, egy Csank vagy U.B. egy Medgyessy Péter benyomását beszéd terén ... :) -
#630 Szerintem edzőnek igenis profi Varga, hiszen németeknél szerezte meg az oklevelét és nem a Mezey maffiától kapta. Tudnál mutatni értelmes, tanult és eredményes magyar edzőt? -
#629 hát,ha vki az anyanyelvén se tud,mert 10-20évig külföldön volt,abból én nem sok észt nézek ki,fociedzőnek,meg nem árt,ha gógyija is van,nem csak üvőlt a pálya szélén,mint a Mészőly :-) -
#628 vhogy az ilyen érvelés,hogy nem is annyira hülye,mert van hülyébb nem fogott meg sose :-) ha vki hülye attól nem lesz okos,ha vki még hülyébb,max annál az illetőnél okosabb,de attól még hülye :-) ez a 6 nyelv ugye vicc btw? :-) vagy az a magyar,bajor,szász,osztrák,branderburgi,türingiai?8-) -
#627 Dombi "zsugás" Tibi :)) -
#626 a foci nyelvén viszont folyékonyan beszélt, nem úgy, mint a mai magyar focigeneráció -
#624 hát egyébként én nem vagyok ilyen nagy véleménnyel a Vargáról...kicsit kiment külföldre,megtanult németül,de két nyelv nem fért meg az okos buksijában,hát elfelejtett magyarul...szal nagy koponya a srác,csak 2 nyelv neki az sok,a magyart még most is töri... -
#623 Igen ám, de itthon forintban adják a fizetést! Így nem kell ám össze-vissza számolgatni ... :)
Átszámolni, majd vissza, hogy a heti Porsche betevőjük meglegyen ... :) -
#622 Igaz, de madridban az ölükbe esne a bajnokok ligája trófea, a spanyol bajnoki trófea, ez érthetően nem kihívás, de az MTK-ban harcolniuk kell majd, szívüket lelküket kitenni a pályán. Ez a igazi kihívás nekik! -
#621 Pinte is ugynígy járt....kezdetben lefutotta a mezőnyt, de a végére már meg sem tudtad volna különböztetni a többi favágótól -
#620 a madridban nehéz kezdőnek lenni......ők pedig életüket adják a játékért...meghalnának érte :)
látod, hogy nem a pénzről van szó....elutasítják a többmilliárdos madridi ajánlatot, és inkább szívükre hallgatva nyomorognak a magyar bajnokságban :) -
#619 Pedig hívta őket a Reál Madrid, de hát ők inkább a magyar bajnokot választották, mert a nehezebb feladat az igazi kihívás a számukra. :)) -
#618 :)) -
#617 Ez nem igaz! Hazajött Magyarországra két akkora világsztár - Pisont és Halmai -, és nézd majd meg, ők nem fognak belszürkülni a magyar mezőnybe ... :) -
#616 Ha Ronaldo a Fradiba szerződne, egy hónap alatt felvenné a magyar mentalitást (diszkó, kurvák, kettős könyvelés, pia, cigi, drog, bunda, hálapénz) és negyed év alatt már észre sem lehetne venni, hogy egy világsztár van a csapatban, úgy beleszürkülne a magyar élvonalba. -
#615 Tudod nagyon jól, hogy én is nagyon szoríok Varga Zoltánnak, mert ő volt az utolsó igazi világsztár magyar focista és az első és egyben utolsó külföldön végzett mesteredző, aki valóban nyugati profi mentalitással próbálta meg felvenni a harcot a Mezey maffiával szemben, illetve a magyar vesztes szemlélet ellen.
Viszont egy fecske nem csinál nyarat sajnos! -
#614 én azért bíztam benne, mert Zoli megérdemelte volna....legalább megmutatta volna a benne kétkedőknek -
#613 sőt....totális idegösszeomlás :) -
#612 ez mondjuk sajnos igaz :( -
#611 A magyar profi focisták fejében csak egy kicsit is a drukkolók lebegnének, vagy a labdarúgás szeretete, akkor megérteném, hogy elkeseredtél a kiesés miatt, de nekik csak a bizniszen jár az eszük. -
#610 Dühroham :) LOL -
#609 Felesleges a dührohamod, a magyar foci nem érdemli meg még az ilyen apró sikerélményeket sem! Persze a sikerélmény ismét elmaradt. -
#608 A faszba, hogy sohasincs szerencsénk! (Már bocs a stílusért ...) -
#607 és ráadásul a győr még egy tizit is kihagyott 2-0-nál..:( -
#606 pl. volt Varga Zoli....nyugati színvonalú edző, profi hozzáállással....vele cakkpakk 4-szer kapott ki a fradi a bajnokságban, eredménynek ez megfelel....aki nem csinált semmit, azt meg elzavarta....közvetetten a bérkérdés is meg lett oldva......a bunda csak az volt, hogy összefogtak ellene -
#605 mit értessz "speciális" alatt? :)) világsztár labdarúgó, nyugati színvonalú edző, profi hozzáállás, európai szintű eredmények, reális bérek, bunda nélküli szezon? -
#604 Ez durva volt:
Győr-Santander 2-1. Összesítésben: 2-2. Továbbjutó a Racing idegenben lőtt góllal. Durva! :) -
#603 ez a fradi már sajnos nem az a fradi, amiben volt vmi speciális...... -
#602 ebben az esetben teljes megvetésem az övék :(((
gyalázat, hogy ide jutottunk.... -
#601 Mert bejelentette a Ferencvaros, hogy a jovoben nem ohajt az utanpotlassal foglalkozni. :(((( -
#600 lehet egy látványos tönkretételről is szó, mindössze pár ilyen emberkét kellett felbérelni, hogy legyen meg a "szokásos" ürügy, hogy lehessen mire támaszkodni...és így a gépezet megmozdult -
#599 olvastam én is, és mondtam hogy egyetértek veled...nem elképzelhetetlen, hogy megrendezett akcióról van/volt szó....de miből gondolod, hogy most az utánpótlás fog következni? -
#598 Van olyan Magyarországon,hogy foci?Vagy ezt az össze-vissza kergetözést nevezik itt focinak? -
#597 ö... -
#596 Ajánlom figyelmetekbe! (Neked különesen Buddy!)
:(
Fradi! :(
Még mindig tartom azt a véleményem, hogy az egész bunyó, zsidózás, balhé megrendezett volt - nem véletlenül volt kiemelve az antiszemitizmus - és nem véletlenül rohantak egyesek verni, ütni, káromkodni, mintha egy bizonyos jelre tették volna.
Az egészen nem változtat, hogy a Furulyás egy korrupt barom, de legalább most a Fradi utánpótlása fog következni és valami ifjúságot is szerető edző! Felőlem legyenek nyolcadikak vagy tizedikek, de nem milliósak legyenek a bérek, a semmiért, és igenis számon lehessen kérni a játékosokon, ha nem teljesítenek, mert eddig ez nem volt jellemző.
-
#595 De, csak blokkolták mindig minden beadását, de mivel ballábas volt (kettő is volt neki) Csank "istenítette".:) -
#594 nem is szokott beadni.....odáig nem jut el -
#593 én meg a szerencsétlen, erőtlen, harmat gyenge beadási kísérleteire