32945
Magyar Foci
  • Buddy
    mellesleg ezen csapat valamennyi tagját utálom.....kivéve egyet, a kapust
  • Buddy
    nem a képességgel van baj, hanem a hozzáállással (ami rontja a képességet)....az általad említett társaság is kikapna egyszer....senki nem verhetetlen
  • Ramore
    Igazad van, csak ebben az esetben hogyan tudnák a vezetők kilopni a kasszát, ahogyan szokták, hiszen ezeknek a játékosoknak fizetniük kellene. Mondjuk legalább a bundapénzt megspórolnák talán! :))
  • [Jakuza]
    Erdekes, mert en az osszest elzavarnam es a helyukre igazolnam.
    Khan, Kafu, Evanilson, Roberto Carlos, Makelele,Zidane, Scholes, Totti, Saviola, Nistelrooy, Makay.
    Tuti nem lenne vereseg a szuperkupan. :)
  • Buddy
    dehogynem.....a budira :)
  • [Walaki]D`Lair
    Ezek a falábú marhák az életben ki nem jutnak sehova...
  • Buddy
    hopp...tévesztettem.....nem Titi játszik jobb szélen hanem Bognár
  • Buddy
    leandro-lipcsei-rósa
  • Ramore
    Ebből a csapatból hány embert zavarnál el a fenébe?
  • Buddy
    Szűcs - Balog,Vukmir,Kiss - Leandro,Kapic(Zováth),Lipcsei,Kriston - Rósa,Jovic,Penksa

a holnapi szuperkupa-döntőre
  • Buddy
    sajnos...
  • Ramore
    A világ minden csapatából kirúgták volna ezért, csak a fradinál nem!
  • Ramore
    Én is láttam, ezért írtam róla! :)
  • Buddy
    emlegetett szamarad a sport1-en épp bölcselkedik :)
  • Goblinraider
    Mahahhhahagyahhar Fohohoohoci ....Muhahha

Bocs
  • Buddy
    Csankot kellett volna megtartani....legalább eredmények voltak, és Csank nem volt szívbajos, leröpítette lipcseit a kispadra is
  • Buddy
    garami : nem fontos a szuperkupa

már ezért a mondatért kirúgdosnám a pálya közeléből.....tudtommal egy fradinak mindig mindent meg kell nyernie....milyen szemét hozzáállás ez?....Varga Zoli ilyenekre gondolni sem mert volna lefogadom
  • Ramore
    A Fradinak Tornyi mestert kéne megvennie legalább 5 éves szrződéssel, ahogy azt Tornyitól már megszokhattuk, Tornyiféle célkitűzés 5-8. helyezés. Ezt talán a Fradival tudná is prezentálni, persze fél év után felbontanák a szerződését, ő meg perre megy majd az őt megillető 60MFt-ért. :))
  • Buddy
    hát ettől eddig sem kellett tartani :)
  • Buddy
    na mindjárt kezdődik a Hamburg-Hertha, azzal egy kicsit lehűtöm magam
  • Buddy
    csak 3 meccsre tiltották be a fradipályát

rosszabb hír, hogy két aranylábú is aláírt a fradiba : rósa dénes meg marius sasu......én befordulok, hogy ilyeneket idehoznak.....ott volt Varga Zoli, akit eladtak, vagy ott van Károlyi, aki simán hozza azt a szintet, mint ez a koszos román.....szedettvedett szarokkal próbálkoznak, ahelyett, ohgy fiatalokkal tűzdelnék tele a csapatot.......f*sz kivan ezekkel
  • Ramore
    úgy tűnik, hogy a magyar csapatok az idén sem lesznek sehol a nemzetközi porondon :))
  • Buddy
    viszont nagyon úgy tűnik, hogy idén a pesti csapatok sehol sem lesznek
  • Buddy
    ja....hogy rohadna meg
  • Ramore
    de hozott még biztos, ami biztos egy Nike-t!
  • Buddy
    sikerült lepusztítania várszeginek a fradit....valószínűleg a westel és az mkb is eltakarodik
  • Buddy
    na remélem az a falábú baumgartner nem jön a fradiba.....így is elég szar a csapat
  • a.carkey
    Ahogy elment, kijutottak a VB-re ... :)
  • Ramore
    Magyarországon szinte mindenhol megtörtént a rendszerváltás, kivéve a futballban. Ma is az "átkos" időszak "szakemberei" tartják a kezükben a profi magyar labdarúgást. Mezey, Mészöly, Laczkó a vezérek és a nagyokosnak a tanítványai uralják és irányítják az eseményeket, engedélyezik az edzőcseréket, játékoscseréket, eredményeket. Ezt a maffiát kellene már kiírtani, mert lassan 20 éve fertőzik és teszik tönkre, süllyesztik a szakértelmükkel még mélyebbre a magyar labdarúgást. Mezey korábban többször is megsértődött a magyar labdarúgásra, el is hagyta az országot, de valaki mindíg visszahívta. Ahelyett, hogy Szaud Arábiában maradt volna élete végéig és ott rontotta volna, ott züllesztette volna a futballt.
  • a.carkey
    Mert nincs olyan! :(
    Bicskei mint sikeredző? Mert külföldi kurzuson vett részt? Folyékony külföldi nyelv! Ez hiányzik belőle. Beszél németül, de pl. nem olyan szinten, mint egy Varga ...
    (Egyszer Vargával volt egy riport, amiben a kölni (?) edzői vizsga is szóba került. Varga: "Elvégeztem, de semmi újat nem tanultam belőle ..." Na ennyit arról, hogy pl. egy külföldi "edzői oklevél" amit a Mezeyék eröltetnek mennyire lehet komoly ...)

A magyar edzők a következő kategóriákba sorolhatók:
    1. Hazai szinten semmi, csak odatették, mert van papírja.
    2. Hazai szinten semmi, papírja sincs, kapcsolata van.
    3. Hazai szinten minimális sikerek papírral.
    4. Hazai szinten minimális sikerek papír nélkül, ismerős ajánlásával.
    5. Valamikor nagy "ász" volt, már a hírneve maradt csak meg, vagy már az se (legjobb példa a Verebes Mágus -> Mágusból már csak bűvész.)
    6. Jó, pengés, vagy inkább ügyes focista volt, ő (van vagy volt ) a szaktanácsadó.
    7. Abszolút nem volt semmi, de ő (van vagy volt) a szaktanácsadó (pl. Urbányi, Dúró).
    8. Mezey brancs virága: éppen a "magasfokú külföldi iskolát végzi, de már volt valami tapasztalata (pl. levezette egyszer az ifik edzését, ahol sokat tanult).
    9. Járt külföldön, látta pl. az Ajax iskoláját, mostantól ő már egy tanult, jó képességű, külföldöt is megjárt "edző".
    10. Mindenből egy kicsi ... :)
    +
    a 10+1-es kategória:
    Hazai szinten sikeres edző: pl. Garami, Csank, Novák (az utóbbi kicsit a kakukktojás felé mozog, de szerintem inkább mákos volt, mint jó edző). stb. Ezek nem pengés, de valamit már elért edzők. Nem tanulnak újat, amit tudnak jól tudják, de semmi extra.
    A lábukat annak teszik szét, akitől félnek, mert féltik a munkájukat (a Mezey-féle brancs), mert sok rokona lehet a Mezeynek. Abszolút nem nagy tudásúak. Ha azok lennének, akkor csapataiknak volna mit keresnünk a nemzetközi porondon ...
    Varga azért, ha arra került sor helyt állt (rendesen). Nyerni IS tudott és max csak angol, spanyol stb. csapatoktól vérzett el, nem harmadosztályú francia, vagy első osztályú horvát, ciprusi, belga stb. csapatoktól. A sok sikeredző: Mezey, Csank, Garami, Nyilasi mi a túrót pakoltak le? Max. döntetleneket ..., és "éppenhogycsak" eredményeket (86, Jugók, Rosenborg, Werder). Mégha szar is a bajnokságunk, a játékosaink nem szarok, hanem inkább lusták fejlődni, mint az edzőink. Nem ugyanannak a húsz embernek kéne a mókuskerékben forognia, mint akik forognak, hanem némi vérfrissítés is elkelne! Ha SIKERESEK LENNÉNEK, akkor megérteném, de NEM AZOK! Akkor meg nem kellene egy kis átrendeződés? Ha egyszer Vargának volna lehetősége, hogy a válogatott szintján alkosson, a "legjobbakat" tudná játszatni, tahát ezt az esélyt is megadnák neki és itt elbukna, akkor tényleg én is elfogadnám a kérkedők érveit, de amíg vele ez nem valósul meg, addig felesleges őt ledegradálni egy Csank, Garami, Mezey féle brancsnak, akik ezt a lehetőséget már többször, de legalább egyszer megkapták ... :( Lehet, hogy attól félnek, hogy újból teltházasak lennének a válogatott meccsek? Kijutnánk a világversenyekre és át kéne adniuk a helyüket a Varga féle arcoknak (pl. Bozsik is ebbe a kategóriába tartozik ...)? :(
  • Ramore
    Azt hiszem te nem érted amit én kérdeztem:
    "Tudnál mutatni értelmes, tanult és eredményes magyar edzőt?"

Itt a kulcsszó a tanult, ugyanis valaki említette, hogy Varga ostoba ember, mert szerinte nem tud már magyarul. Én ezért kérdeztem amit kérdeztem. Senkit nem érdekel Bicska mester hol vette meg az edzői oklevelét! :)
  • a.carkey
    Győr! Varga Zoltán leigazolta Varga Zoltánt! :)

"GYŐRI ETO FC

Távozott: Baranyai Tibor (Vasas), Füzi Krisztián (Vasas), Baumgartner Attila (FTC?), Branco Hucika (horvát, szabadlista), Jurica Karabatic (horvát, szabadlista), Sasa Milaimovic (horvát, szabadlista), Nebojsa Vukosavljevics (ausztrál, szabadlista), Kardos Ernő (szabadlista), Lakos Pál (?), Preisinger Sándor (?), Szanyó Károly (Újpest), Weitner Ádám (Vasas)

Érkezett: Jovo Aranitovics (szerb), Daniel Gjosevszki (macedón), Kalina Tibor (Kecskemét), Luvno Krivic (horvát, Dinamo), Miriuta Vasile (Duisburg, német), Nyilas Elek (Asdod, izraeli), Oross Márton (Kecskemét, kölcsönből vissza), Varga Zoltán (FTC), Zöld Zoltán (csapat nélkül)

Akivel tárgyalnak: –

Várható kezdőcsapat: Sebők Zs. – Böjte, Stark, Kartelo, Aranitovics – Nyilas, Németh N. Miriuta, Nagy T. – Nicsenko, Bajevszki" NSO
  • a.carkey
    Nagyon durva:

Ferencváros–Balassagyarmat FC-Goldex-Anettka 2–0 (2–0)
  • a.carkey
    Nem ragozom, de szerintem mindenki tudja mit képvisel a két csapat ... :(
  • Hangianix
    Meg mindig nem erted. :D Ki nem szarja le a sikereit. Arrol van szo, hogy NEM Varga az egyetlen kulfoldon vegzett edzo.
  • Buddy
    ezekért más helyeken kapnál a fejedre rendesen :)) /pl. fasiszta, antiszemita, meg ilyesmiket....de ez gondolom nem új/

egyébként, Igen, arra gondolok
  • Ramore
    Biztos igazad van. Akkor sorold el nekem Bicskei edzői pályafutásának hatalmas sikereit légyszíves!
  • a.carkey
    Itt a ZS és K kítődésekre gondolsz?
  • Buddy
    bicskeiről jut eszembe, érdekes, hogy a válogatott edzők legnagyobb részének van mtk vagy vasas (vagy mindkettő) kötődése....ezt asszem Zoli is megírta
  • Hangianix
    Most nem arrol van szo, hogy milyen, kulfoldon vegzett.