32945
Magyar Foci
-
#592 nem is, de a Debrecen-Fradi meccsen Norbi lőtte az egyetlen gólt.....én csak erre a góljára emlékszem -
#591 Majd amikor Mezey mester hívja a Spanyol válogatott szövetségi kapitánynak és honosítják Vilikét, akkor majd talán újra rúghat mesterhármast! -
#590 Buddy ma nagyon nincs képbe :-) nem mintha én igen -
#589 Az a kinti meccs volt. -
#588 Pontossan ugyanis a szovetseg 2 meccset kotott le.
Ez volt a visszavago Eszeken , az elso 2:2re vegzodott itthon. -
#587 akkor legalább mi egy meccsről beszéltünk :-D hallelujah :-D -
#586 JA. Buddy nem érti mielyik meccsről van szó. :)
Horvátország-Magyarországot nem játszhattuk Debrecenben! :) Én legalábbis nem emlékszem, hogy a Délszláv háború során a horvtok Debrecenig nyomultak volna ... :)
Tuti rosszul emlékszel. NR egyetlen gólja Eszéken esett. De egyébként felesleges erről a nagyvolumenű játékosról vitatkozni ... -
#585 na akkor nem egy meccsről van szó,mert amiről én beszéltem az Eszéken volt,és 4:1re szívtunk csak...asszem ;-) -
#584 ja, "kisorsolták" az nb1-et:
Balaton FC - FTC
mtk - Sopron
Újpest - Debrecen
Békéscsaba - ZTE
Videoton - pécs
Haladás - Győr -
#583 klubszinten sem tudok többről :)
igaz, az szép gól volt, csak semmire nem volt elég
kifejeltek, vagy rúgtak egy labdát, és ahogy esett Norbi kapásból meglőtte és védhetetlenül zuhant a kapuba (biztos rosszul találta el, valószínűleg a szögletzászlót célozta)
...Debrecenben volt mindez, végeredmény 6-1...ronda volt -
#582 hmm....nekem Liechtenstein ellen más emlékeim vannak...0-0 ? -
#581 Vagy, ha mezey, vagy a maffiájából valaki! -
#580 Lehet... :) Ez nem az a (talán Üllői úti) meccs volt, ahol Vili egyik góljánál a hátáról pattant be a labda? :))) -
#579 Mert soha többé nem játszik, csak ha mezey ismét szövkapi lesz ... -
#578 Pontosan így volt:) Viszont a közönség a Király Gabival akarta rugatni a tizenegyest:) Már majdnem úgy volt hogy ő rugja erre odatették a vilit mert tudták hogy életébe több mesterhármast nem rug:) -
#577 Volt. Talan Lichtenstein vagy Azerbajdzsan ellen, Lisztes atengedte neki a 11-est. (oszt lehet, hogy mas csapat ellen es mas engedte at :D) -
#576 Tényleg volt egy időszak, amikor Sebők Vili volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa, mert ő rúgta a tizenegyeseket, meg szögletek után fejelt egy-két gólt, a többiek meg nem nagyon villogtak e téren... (Mintha mesterhármasa is lett volna, de lehet, hogy ezt csak álmodtam.) -
#575 ok,de attól még a vili fater szíve csücske,ezekszerint másik alkalommal volt vmi hasonló,nekem ez rémlett,tévedtem,van ilyen ;-) -
#574 A horvátok ellen tutira a Nagy Norbert lőtte a gólt ... -
#573 Lényeg az, hogy a foci eb-re szerencsére nem fogunk kijutni és tovább égetni az országot, még akkor sem, ha kívételesen válogatott szinten a Lengyelek bundáztak, mert gondolom az mindenki számára nyílvánvaló, hogy klubbszinten folyamatosan bundáznak a csapatok, legyen szó alsó, vagy felsőházi csaptokról.
Netán kiderülne a bunda, akkor az UEFA keményen megbüntetné a magyar futballt. -
#572 hááááát,őőő,sztem a vili,mindenesetre az tuti,hogy fater őt hívja gólkirálynak azóta is :-) -
#571 Az nem a Nagy Norbert volt? Az egyetlen gólját éppen azon a meccsen lőtte ... -
#570 fater egy időben csak 'gólkirály'ként emlegette,amikor 4 válogatott meccsen egy nyüves gólunk volt azt is ő lőtte a horvátok ellen azon az 1:4es találkozon(bár inkább 4:1 mert kinn játszottuk,de lényeg,hogy ott is szívtunk) -
#569 Es az volt a legkevesebb , hogy uj verdaval nyomult a repterre.
Nagy balhe volt emlexem , mert kilogott a Tatai edzotaborbol es valami kuplerajban dorbezolta at az egesz ejszakat a meccs elott. -
#568 Vitár a sportközvetítések Uhrin Benedekje. -
#567 Csak szegény már a játékosokat is ritkán ismeri meg! "Fénykorában" nem volt rossz, de most már csak ... Pedig nagyon jó fej. Egyszer a nyolcvanas évek elején még találkoztam is vele a BS-ben. -
#566 én is kedveltem a stílusát....legalább tényleg közvetíteni igyekezett.....de az igazi frankókat a Kis-Knézy szokta megmondani (lehet, kapott is ezért)
pl. amikor zselésvili megvette a porschét és mentek romániába, kikaptunk 2-0-ra :
"na ilyenkor kellene megmutatni, hogy vagyunk valakik, 50000 üvöltő román előtt, nem akkor, amikor vadiúj luxuskocsit tolunk a reptér elé...ezzel a teljesítménnyel szégyenjük magunkat"
és még hasonlók, de mindig odavágta az igazat....most is kommentál meccseket, de szerintem jóval kevesebbet -
#565 Vitár volt talán az egyetlen becsületes kommentátor, aki nyíltan beszélt a magyar csapatok szégyenletes teljesítményéről! -
#564 Ja, csak ne Vitár Róbert tolmácsolásával ... :)
Hiába no! Elment a mini terminátor, a Molnár, így szükség van egy bomberre is! :) -
#563 :))) -
#562 Halmai egy sunyi alattomos pofozógép, egy tök felesleges kolonc a csapat nyakán. Csak sárga és piros lapokat fog gyűjteni és persze 11-eseket. :) A kis brazil Pisontról nem is mondok semmit, illetve mégis, úgy kell az MTK-nak! :)) -
#561 Én mikor háromnál több gólt kapunk és egyet se rugunk mindig azért szorítok hogy kapjunk jó sokat. Ha már égés akkor mutogasák az eurosporton is. -
#560 hajintani nem ly?legyen akkor dobni a továbbiakban :-) -
#559 jajj,a legkomolyabbat még el se mondtam :-) azt már mondtam,hogy mire a haver beért a faterjával már 0:2,gondolom azt is mondtam,hogy egy kifordított bomberben lévő arc jugó zászlóval tombolt a 2es szektorban,és szerbül anyázott,és miután kedves magyar skinheadek be akarták hajintani a pályára a biztonságiak alig bírták kivinni(képzeld el nézték a papírokat,hogy kit engednek be,enhogy ilyesmi legyen jött a csávó,odabaszta a jugó útlevelet,látták,hogy "neve:igor vjutko",és biztonsági arc :"k,magyar,mehet"...na egyébként azóta semmin nem lepődök meg meccsen...),de a fő poén a sáfár volt :-) nekem ő a kedvencem :-) szal ülünk 2es szektorban(üllői út),jugók alattunk gyakorolnak,azt játszák,hogy a béla hozza jobbról magasan beemeli a az 5ös bal sarkára,és a fecaj átfejeli a kapus fölött,és ezt vagy 50x elpróbálják,na a poén az volt,hogy a 5percben ez már élesben is sikerült 2x ugyanebbe a kapuba a fecajnak,csak épp a sáfár volt akkor a kapuban nem a szerb gyerek...szal ez a megmutatom így kaptok gólt,és tényleg volt aza pont ahol éreztem,hogy égni fogunk de nagyon,azzal a 7el nagyon olcsón megúsztuk... -
#558 Meg egy nővérkével :) -
#557 Az mtk erősítése sem gyönge eddig : pisont meg halmai....:).....halmai minden 4. meccsét a lelátóról fogja nézni, kézenfogva jezdimiroviccsal -
#556 Csak úgy süt belőled az optimizmus :)))
Tudod, hogy van ez a bundameccsel....előbb megtesszük a nyerő csapatot, aztán teszünk róla, hogy nyerjen :) -
#555 de Csankkal voltunk utoljára pótselin -
#554 Abból a csapatból Ő volt a "kedvencem" ... :) -
#553 Nem csak Bánfin múlt az a szégyenletes teljesítmény! Egy egész folyamat eredménye volt, és a mélyrepülés még a mai napig is tart.