32945
Magyar Foci
  • Buddy
    remélem kitömik az mtk-t, mint a libát (hmm, milyen találó hasonlat :))
  • Buddy
    Mától jegyek a Celtic ellen
  • Balo
    HagyjuK!
  • Ramore
    Úgy érzem nem vagy megfelelő vitapartner egy olyan kérdésben, amiről fogalmad sincsen. Ebben a topikban már többször ki lett "beszélve" ez a téma. A focihoz valamennyire is értő emberek többségének véleménye szerint kishazánkban folyamatosak a bundázások és a tippmix csalások az élvonalban. Tudod ez a két téma szorosan összekapcsolódik. Erről ennyit!
  • Balo
    OK van egy feltételezésem: a Várszegi bácsi, már régebben ki akart szállni a fradiból, ezért nem
    lett volna jó neki üzletileg, hogyha a fradi nyer, ezért "elintézte", hogy az MTK nyerje a
    bajnokságot, mert így csak sikeres csapata lett, ill. lesz.
    Ez csak egy feltételezés!
  • Balo
    Miért lett volna bunda a fradi-mtk mecccs????????
  • Ramore
    még utólag is, tehát több nappal késöbb is visszahallgathatják
  • Ramore
    lehetni lehet, de bármikor lehallgathatják, ezt tudomásul kell venni
  • Balo
    Úgy látszik Magyarországon már telefonálni se lehet...
  • a.carkey
    :)
  • Buddy
    de azért látszik, az mtk nem hazudtolja meg önmagát az "üzletpolitikájával"
  • Buddy
    hol olvastad?
    és a vendégszektorba mennyi?
  • Ramore
    MTK-CELTIC meccsre a jegyek a fedett részre 8000, a többi helyre 6000 és 4000 forintba kerülnek majd.
  • Ramore
    Nem elég bizonyíték több telefonhívás? És persze a furcsa, ámde teljesen egyértelmű eredmények a meccseken?

Tudod kispest pesten, míg videoton vidéken van. Tehát el van nyomva vidék?
    Ugyan már!
  • Balo
    Hát épp ez az, nézd meg hogy melyik csapatoknál bizonyosodott be és melyiknél nem, egyébként szerintem a kispest és a videoton esetében sem volt elég bizonyíték. HA!
  • Ramore
    Kedves vidéki idegen! Valamit nagyon félre értettél, mert én egyáltalán nem drukkolok a fradinak, sőt semelyik magyar csapatnak sem, sőt kimondottan ellenük drukkolok!

A bundázás ténye kispest és a videoton csapatnál már bebizonyosodott, a fradi, mtk esetében sajnos nem. Ébredj fel és ne uszítsd a tüzet vidék és budapest között!
  • Balo
    Miért nem lehet beismerni egyszer, hogy a fradi nem játszott jól???????????????
    Miért kell mindig valamire fogni?????????????
    Ha már nincs semmi, akkor bunda???????????
    Mert azt úgysem lehet bizonyítani???????????
    Rá kellene jönni, hogy nem csak Budapest létezik!!!!!!!!!!!!!!
  • Ramore
    Várszeginek az a jó, amit megszervezett, tehát az mtk lett a bajnok, amit előre tudott mindenki, aki követte és értette /hetihetes/ az eseményeket.
  • BADE
    Azt mondd már meg nekem,hogy Várszeginek mi lett volna a jó?Mert szerintem óriási veszteség neki,hogy nem a fradi lett a bajnok.
  • Balo
    Heti Hetes: HAHAHA
  • Ramore
    "Demjánt zárnám ki örökre, de annak a buzinak csak itt maradt lehetősége, hogy a színen maradhasson, mert egyébként egy senki lenne"

Demján nem egy senki szerintem, az ország egyik legjobb üzletembere, elég nagy projecteket összehozott már a több, mint 20 éves pályafutása alatt, gondolom nem hallottál még róla eleg információt.
    Szóval a magyar focinak nem ő a hiba forrása, hanem a Mezey maffia, a gyatra edzők és a méggyatrább edzőképzés. Rendszerváltás kellene és új emberek, új edzők.
  • a.carkey
    De. :)

Mellesleg én a Demjánt zárnám ki örökre, de annak a buzinak csak itt maradt lehetősége, hogy a színen maradhasson, mert egyébként egy senki lenne, így meg a fociba még beleszólhat, tehát van tekintélye.

De miből fognak 6 pontot levonni a fraditól? Szerintem idén neki sohasem lesz annyi. :)
    (Lipcsei is le van fizetve, mint tizenegyesrúgó ... :)
  • Ramore
    fingod nincs, miről van szó! Az összes élcsapat megállapodott az eredményekről, még a Heti hetesben is megerősítették ezt a tényt. Amúgy az mtk és a fradi közös tulajdonosa szerinted nem szólt bele abba, hogy ki legyen a bajnok?
  • Balo
    másként nem lehetett bunda, csak szar a fradi!!
  • Balo
    miért volt bunda a ftc-dvsc meccs? vagy arra célzol, hogy a ferencvárosiak könyörögtek a debrecenieknek, hogy had lőhessenek gólt?
  • Ramore
    Demján szerint a Fradit ki kellett volna zárni az első osztályból úgy, mint a Milánt, vagy a Olympic Marselle-t korábban. Teljesen egyet értek vele, csak egy lényeges dologban nem. Mégpedig az ok, amiért az eset megtörtént. Mindannyian tudjuk, hogy a bunda ténye miatt történt a verekedés. Viszont a liga meg sem említi a bundázást, csak a videoton-kispest ügyében. Pedig a bundázás volt a kiváltó ok!
  • Ramore
    én a magyar foci kasszájába nem rakok egy fillért sem! :))
  • Buddy
    csak mindent időben el kell rendezni
  • Buddy
    oké, bennevagyok
  • Ramore
    még különbel, hiszen a Celtic sokkal jobb csapat!
  • a.carkey
    Buddy ha nekem is jól jön ki, akkor én is képviselem magam! Majd egyeztetünk! Remélem az MTK nem a qurva a régi Croatia szintű jegyárakkal várja majd a szurkolókat !?
  • Buddy
    én is néztem :)
  • Buddy
    igen, megpróbálok kijutni......nézek gépet, és megpróbálom összehozni......jössz te is?
  • Buddy
    de összesítve lett 2-1
  • zaki
    igen azért kérdeztem (de ez a 2. meccs volt), de már lényegtelen, mert már megtudtam időközben, hogy nyertek 2-1-re a németek
  • Ramore
    Szégyenletes eredmény az 1:0-ás vereség, a Celtic ellen ki sem lenne szabad állniuk, olyan gyalázatosan gyenge csapat az mtk /a többi magyar csapat sem különb/. De legalább a világ újra nevethet egyet a magyar futball helyzetén! :))
  • Ramore
    megy jelenleg is a eurosporton
  • zaki
    off: mi lett a 1. Liberec - Schalke eredménye?
  • zaki
    vhol nem azt írtad, hogy kimész Glasgowba? tényleg mész?
  • zaki
    lassan már külön-külön is :D