32945
Magyar Foci
-
#794 most viszont vadászok jegyre a Celtic ellen.....remélem a vendégszektorba is árulnak -
#793 hmm.....pedig az m1-en azt mondták, hogy sikerült megdumálni.....na mindegy, az az 1-0 nem hiszem, hogy nagy veszteség, hogy kihagytuk.....nem láttuk viszont tanárian játszó halmai-pisont-illés triót /együtt több, mint 100 évesek/ :) -
#792 Ezt a meccset sem adják élőben, sem felvételről! Rohadt MTV, mocskos Viasat3! Ahelyett, hogy a sport1 adná a bajnokok ligája meccseket, eladták a jogokat a tetves viasatnak, akik csak a csoportmeccseket adja majd le nagykegyesen! -
#791 Szerintem meg már rég elrontották volna. Talán me Szabics az akire azt mondom, hogy, ha nem bassza el, még lehet belőle jü focista, csak ne sérüljön meg ... -
#790 Jól beszél... -
#788 Szamárság összehasonlítani a régi idők fociját a jelenlegi erőfutballal. Annyit mondok, hogy a tavalyi forma1-es autó nem érné utol az idei fejlesztést. És csak az előző verzióról beszélek, nem pedig a 20 évvel korábbi típusról.
Puskásék a maguk idejében a világ legjobbjai között voltak. Puskás, ha ma lenne a csúcson, akkor valószínüleg Ronaldo helyén játszana. -
#787 Nézd, a mai taktikával, futással még egy jó formában lévő MAGYAR válogatott is - SZERINTEM - meg tudná verni Puskásékat. Szétfutná őket, és taktikailag is verhetőek lennének. Ha Puskást ketten - de legyen egy fő - szorosan fogná(k), nem jönne ki a technikai tudása! Ugyanígy a többiekre is igaz ez. A angol válogatott 53-ban sem volt sokkal rosszabb, de ott a magyarok léptek fel ellenük egy új és az angolok számára orvosolhatatlan taktikával ...
De valóban. Mi sem volnánk rosszabbak, de akkorát fejlődött, gyorsult a foci, hogy ez a magyar bizbaszolgatás semmire sem elég, még hazai szinten sem. Sajnos.
A régi foci sokkal simábban volt játszható. Úgy lettek a játékosok sztárok, mint pl. egy Best, egy Charlton, egy Pelé vagy egy Puskás, hogy annyi helyük és lehetőségük volt játszogatni a labdával, mintha egyedül lennének a pályán. Ma, ha valaki elkezd "labdázgatni" vagy lerúgják, vagy elveszik tőle a labdát, mert ketten, sőt néha hárman is rámennek. Na ez nem volt régen. Csúnyább lett a foci, de ez is szép foci valamilyen szinten. Az olaszok ezt a védekezést annyira profin csinálják, hogytalán ezért unalmas egy olaszokkal teletűzdelt kupameccs. Lásd a BL döntőt.
-
#786 Én úgy fogalmaznék, hogy nem Puskásékhoz képest romlott a színvonal, hanem a 25 évvel ezelőttihez képest. -
#785 Sokan mondják hogy a magyar foci mennyire visszaesett puskásék óta.
Szerintem meg éppen nem így van!
szoktam nézegetni a régi meccseket, és ha összehasonltom a mai játékkal, akkor nagyot is fejlődtünk azóta!
Akkoriban szörnyen bénán játszottak, kergették idióta módjára a labdát, csapatjáték megintcsak szarabb sokkal mint ma!
Szóval nem a magyarok lettek szarabbak az "aranycsapat" óta, hanem a más országok nemzeti 11-e lett nagyon ütős!
Mi is fejlődtünk, de nem olyan mértékben... -
#784 erről a témáról már sokszor leírtam a véleményemet, de a lényeg: teljes rendszerváltás kellene! Mindenhol megtörtént már a rendszerváltozás, csak a magyar labdarúgásban "dolgoznak" olyan "szakemberek", akik bizony más rendszernek a sallangjai. -
#783 És megint csak a szégyen lesz a vége.
Én ki sem engedném őket, amíg nem fociznak rendesen. -
#782 azt meghiszem! Tudtam, hogy számíthatok rád! :) -
#781 így is benne lesznek.....a 0-6-okra mindenhol fölfigyelnek :)) -
#780 A magyar foci valóban javulna, akkor pontosan egy ilyen remek csapatot, mint a Celtic, akit egész európa elismer, szóval egy ilyen csapatot kellene megverni, legyőzni és továbbjutni és a világhíradóba máris benne lenne. -
#779 Nem, az mtk ellen nem kell a Celticnek meghalnia a pályán, szép csöndesen összetörik a magyar bajnokot és már mennek is a főtábla felé! -
#778 de csak annyit mondok, ha a mtk továbbjut és találkozik a Celtic-kel, akkor ott meghalnak.....amit azok az Arsenal ellen futottak és küzdöttek /ha kell, megölnek mindenkit minden területért, labdáért/......gyerek a félpályáról rásprintelt a kapusra hazaadásnál -
#777 1-2-t??? az összeset meg szoktam nézni -
#776 nyugodj meg, az m1 adni fogja....nehogy már megúszd :) -
#775 Tényleg nem fogjuk látni a viasat3-nak köszönhetően az mtk bajnokok ligájában való vergődését? A viasat csak a 32-től adja majd az eseményeket élőben?
Nagy hiba lenne! -
#774 Oké Bájgúnár, ha te ilyen okos gyerek vagy akkor tudhatnád, hogy nem tanácsos magyar focit nézni, mert megárt az egészségre, főleg akkor, ha elöte a sport1-en megnéztél 1-2 igazi meccset. -
#773 erről is tudunk :) -
#772 Sá! Én CEGLÉdi vagyok, és ma kivertül a magyar kupából a SZEGEDET!! Már a legjobb 32 közt vagyunk... Hayrá CEGLÉD!!! :) -
#771 ja, olvastam -
OPM #770 Szabics 2t vágott a Rostocknak! -
#769 lehet, hogy nézhetetlen, de ez van....én minden meccset meg szoktam nézni, pl. pénteken a Győr-Balatont, Bayern-Frankfurtot, szombaton a Hertha-Werdert, Celtic-Arsenalt, zte-mtk-t, ma meg a Gladbach-Kölnt.......igaz, hogy a hazai a legszutykabb, de most mit csináljak vele.....azért érdekel, hogy mit szenvednek a srácok -
#768 az utánpótlás simán üti az idehozott külföldi kétballábasokat -
#767 Fing ez a magyar foci! A F1 is szégyen. Undorító a sportmanagment. STB. Olyan klubbok vesznek olyan játékosokat külföldön is, akikre semmi szükségük, és csak azért veszik meg, hogy más csapat le ne csaphasson rá. Undorító! Fujj!
Bezzeg ha egy két JÓ kelet európai játékos kimegy pl. Angliába játszani, akkor tuti, hogy a legalacsonyabb kategóriába sorolják fizetésileg, míg a tetves fafej, buta, tuskó hazaiak meg halálra keresik magukat a barom játékstílusukkal. Bezzeg nálunk még ez is fordítva van. Szaros románok és szerbek vannak olyan pénzekért csapatoknál, ami szégyen. Az utánpótlásunk meg sehol sincs ... -
#766 Az még mind semmi,hogy 3 büntetőt kaptak még Dvérit is kiállította a bíró.Mert belegázolt szegény érző szivecskéjébe. -
#765 Pontosan ez a gyalázat, ez a katasztrófálisan sz@r teljesítmény, amivel elkápráztatják azt a kevés focirajongót, aki még veszi a szó szerint fáradtságot, hogy végigszenvedjen egy magyar bajnokit. Arról viszont már ciki beszélni, hogy ezek a majmok mennyi mindent kapnak ezért a pocsék, lélektelen játékért.
1. Irreálisan magas fizetés
2. Autó
3. Lakás
4. Ruha
5. Táplálék kiegészítők
6. Az aktuális szponzorok ajándékai
Gyakorlatilag ingyen élnek, ami egy esetben nem zavarna. Ha nem az állami pénzekből finanszíroznák mindezt. Abban az esetben, ha ezeket a juttatásokat csak és kizárólag a szponzorok fizetnék ki, akkor nem zavarna. Jelenleg viszont mindenki tudja, hogy ez nem így van, hiszen a szponzor hülye lenne mindent kifizetni, amikor a juttatások nagyrészét az államtól amúgy is bezsebelik a klubbok. -
#764 Miért néztek magyar bajnokikat? Én nagyon kínomban mivel esett és semmit sem lehetett csinálni, meg rokonoknál voltam, meg minden rossz összejött stb., szóval kénytelen voltam megnézni a pénteki "szuperrangadót". Na azt a - nem is tudom mi volt az - látva, minden korábbi szabály újra érvényét nyerte. Borzasztó! Buddy meg holmi tizenegyesek miatt hüppög. :) Szerintem ne vedd komolyan, még ha kedvenc is. A MAGYAR FOCI NÉZHETETLEN. EBBŐL INDULJ KI, ÉS, HA "MECCS" KÖZELBE KERÜLSZ, LEGALÁBB NEM FOG FÁJNI ... :( -
#763 a 11-es rúgás nem könnyű dolog a hét méteres kapuba. Egy felkészítetlen, lélektelen és primitív játékosnak főleg. -
#762 eddig 2 meccs, 2 döntetlen....rémes
jah....és kapott a fradi 3 büntetőt.....két meccs alatt.....de úgy látszik kaphat százat is, veszélytelen -
#761 UI.: Ne dühöngj! -
#760 mint már egyszer írtam, "majd legközelebb berúgja!" :)) -
#759 na most már elegem van......ez a falábú lipcsei már a második büntetőt bassza el idén.....két meccs alatt.....nem igaz, hogy százezer évesen nem tud egy kibaszott büntetőt berúgni !!!! -
#758 Szerintem amilyen szarban vannak, még a fradiba is vissza fogják hozni ... :) Bűnbaknak ... :(
SWG=STAR WARS GALAXIES -
#757 csak sajnos a fradiba nem akarják visszahozni -
#756 Vargának akkor lenne esálye komoly külföldi edzői ajánlatra, hogyha vagy a válogatott, vagy újra a Fradi edzője lenne. És CSAK ezek után tudná megmutatni, hogy milyen jó edző is ő. Egy európai klubbnál természetesen, ahol nincsen magyar származású hibafaktor! -
#755 Győr - Balaton 0-0
olyan helyzeteket hagytak ki a győriek, amiket én berúgok......kicselezi a kapust, üres a kapu, de még leállítja a lasztit, visszahúzza, ezalatt kapus, védő, minden visszaér, szenved, kapus padlón, de nem bírja sehogy sem berúgni.....Varga Zoli ezután lenézett a földre és a földet nézte pár másodpercig
szégyen -
#754 hát lehet, ha a pincédből is pénz folyna, te is megváltoznál.....ki tudja....mert ha van pénz, akkor az kevés, ha meg nagyon sok van, az is kevés, és még több kell.....ezért nyafognak ezek a szarok a szerződéseken......anyagi gondokat ugye nem akarnak
nekik a csóró szint a cba-ba járkálás....méghozzá bkv-val :)