32945
Magyar Foci
  • OPM
    gól
  • Ramore
    Minden poszton jobbak nálunk! A leggyengébb szerintem Juhár. Persze Juhár alapember a kapitánynál, hiszen régi jóbarátja még a vasasból, hátha besegíthet egy külföldi eladásba. Kovács Zoltán egy nb2-es focista, nem értem mit keres itt? Fehér Miklós képtelen gól rúgni bárhonnan is! Bosszantó egy meccs!
  • neménvoltam
    Most már azt mondom kár lenne kijutni az EB-re.
  • OPM
    ááá, ezt már szenvedés nézni is... el is jöttem a tv-től... ez foci??
    Szabics és Gera tud egyedül valamit ott elől, de Gera ma semmit nem mutat és Szabics is akkorákat hagyott ki...
  • Punker
    na vajon megkegyelmeznek vagy rúgnak mégegyet?
  • neménvoltam
    most már kaptunk is
  • neménvoltam
    ennek ellenére majdnem gólt kaptunk
  • [Jakuza]
    0:2
    10 emberrel.
    VICC ?
  • OPM
    itt az "esély"!! :)
    eggyel többen vagyunk
  • Ramore
    Már a harmadik perc óta pihenhet az ellenfél! :))
  • Punker
    nem vagyunk rosszak? lehet. de hogy jók se az biztos... :(
  • Davidus
    Szerintem most nem vagyunk rosszak. A gólnál még biztos az öltözőben foltak a srácok:)
  • [Jakuza]
    Ket csoport lenne akiket kilonek az urbe.
    1. A politikusokat
    2. A magyar "focistakat"
  • Davidus
    Azé ne legyél ilyen lusta bazdmeg! Kelj fel a kurva ámítógép mellől és kapcsold be azt a kibaszott tv-t.
  • Davidus
    BAZZÁÁÁ adja a tv?
  • [Jakuza]
    Remelem halalra szopatjak ezeket a buzeransokat.
    Ideje lenne , ha elkuldenek mar oket a banyaba.
  • [Jakuza]
    0:1
    MUHAHA?
  • Ramore
    1 perc, 1:0! :D LOL!
  • Buddy
    tulajdonképpen nem olyan rég simán vb döntőt játszottunk :) azóta mi csak szarabbak lettünk
  • dikki*yysw
    Egerszegen legyőztük őket simán, de az már vagy 5? éve volt :) Azóta nemcsak mi lettünk szarabbak, de volt egy EB is.. :D
  • OPM
    azér ennyire nem kilátástalan a helyzet...
    szerintem simán elképzelhető egy 1 gólos győzelem, de persze nem mi vagyunk a meccs esélyesei :)
  • Botond #894
    pedig szép lenne,de jó ha nem aláznak le nagyon,csak kicsit :-)
  • Ramore
    Mega LOL!
  • Balo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Botond #891
    Szlovénia-Magyarország az nem ma van?nyerünk 3-2re :-) (vagyis 2-3 lesz ;-) )
  • Buddy
    mér', a többi tudott? :))
    szerintem az eddigi válogatott-szégyen az a halmai
  • Ramore
    Lipcsei Péter jubilál: ötven meccs címeres mezben! Gyalázat, a magyar foci jelenlegi helyzetét mi sem bizomyítja jobban, hogy Lipcsei 50X-es válogatott tudott lenni. Nyújtott 1X is valami kimagaslót, említésre méltót a válogatottban? Nem
  • Ramore
    csak a pénzen jár az eszük, nameg a tippmixen és a bizniszen!
  • Buddy
    akkor anno a Szecső ellen sem lehetett prémium :))
  • Ramore
    mi ebben az eredményben a meglepő? ezért a meccsért nem ígértek borsos prémiumot a fiúknak! mezey mester ennyire jó edző, sikeresen motiválta a csapatot!
  • Buddy
    Hát tavaly a Tápiószecső is sok volt nekik
  • Buddy
    csak olyat próbáltam bevetni, ami picit irodalmi (a sötét, gondolkodni nem akaró csürhét akartam finomítani) :)
  • rage
    A magyar futball mai szép példája:

Magyar Kupa, II, forduló

Kaposvölgye - Újpest 2-1

Hát, ennyi pénzért azért egy Kaposvölgyét illene megverni
  • Lteebee
    Ez a konzumproli valami olyan szó, amit sejtek, hogy milyen újságokban lehet megtalálni?

(mint a vízfejű pesti panellakó proli?)
  • Ramore
    ezez, csakhogy milliókat keresnek az adózók pénzéből! lesz@rnám, ha a szponzorok adnák a pénzt nekik, de az állam adja, a szponzornak kellene, de ők magyarországon nem ehhez vannak hozzászoktatva!
  • dikki*yysw
    Amúgy pár év, és eljutnak oda maguktól is, hogy amatőrizálódnak.
    Nem lesz reklám, nem lesz pénz, így a siófoki kapuedzőhöz hasonlóan, aki a meccs délelőttjén még árut pakol egy közértben: majd mennek a pusztába hupákolni, de legalábbis a plázába eladónak.
    Úgy még nem is lenne gáz, ha nem jutnánk ki EB-re, meg úgy összességében SEHOVA SEM, mert "hiszen csak amatőrök!" :D
  • dikki*yysw
    Ramore őket is lesuxxolta.
    Alapjában véve igazad van, Ramore, nagyjából egyetértek veled abban amit mondasz, de van, amit el kell ismerni hogy jó, van amit pedig el kell ismerni, hogy nem jó.
  • Ramore
    A jelenlegi focista garnitúrát úgy ahogy van amatörizálni kellene. Menjenek el melózni, aztán amelyik tényleg szeret focizni (van olyan?), az délután járjon edzésre. Az aktuális edzőket, edzőképzőket meneszteni kellene szintén és külföldön kitanított szakemberekre bízni a labdarúgók irányítását. Az állami pénzek teljes megvonni a klubboktól, viszont a pályák felújítását az államra kellene bízi.
  • Buddy
    ebből megint látszik, hogy a konzumproli csak azt látja, amit elétolnak.....ha véletlenül az mtk-t szidja vki, akkor már megy a morgás....a másikat agyonüthetik, az nem lényeges

az mtk mindig csak sajnáltatja magát, ideje lenne végre okot adni arra, hogy nyafogjanak......mert ezekből a hátsó módszerekből elég volt
  • [Jakuza]
    Szerinted barki akarna, szidni oket, ha legalabb annyit megtettek volna mint tavaly a ZTE ?
    Legalabb azok kuzdottek.
    Az MTK meg bemutatta valkojaban , milyen szivtelenul uzik a Magyarok a "focit".