32945
Magyar Foci
  • PREMIERE1
    Más.

"A seleção, amely eddig sosem tudott győzni az ötkarikás játékokon, az idén még csak nem is lehet ott Athénban.

A brazil együttes a Chilében rendezett selejtező-torna rájátszásának utolsó körében 1-0-ra kikapott Paraguaytól, amely így Argentínával együtt kijutott az olimpiára. A másik találkozón: Chile–Argentína 2-2, ezzel Argentína végzett a csoport élén." MNO
  • BaLeeX
    Én is erre gondoltam először, hogy milyen szar lehet a bírónak ilyenkor. Valószínű, hogy nem sok köze volt a dolognak a történethez de gondoljatok bele, ha ti lettetek volna a helyében. Felmutatjátok neki a sárgát, nevet egyet, majd összeesik és meghal...
  • Breki33
    "kérek mindenkit, hogy segítse azt a PETÍCIÓT, amit Miki számának (29) visszavonultatásáért indítottak.
    www.petitiononline.com "Miklós Fehér: o número 29 será sempre teu!" - lap közepe jobb oldalt erre kattintva juthattok oda."
  • OPM
    Én reggel benyomtam a TV-t és a Duna TV-n volt valami műsor, de nagyon zavaros volt a kép és s sistergő hang miatt a beszélgetésből is csak azt tudtam kivenni, hogy meghalt egy válogatott játékos. Akkor megállt egy pillanatra a lélegzetem, azonnal felmentem a teletextre, és ott olvastam a hírt :((
    Tényleg nagyon jó játékos volt, nem hiába játszott a Portoban és a Benficában is. Én a Tatai Edzőtáborban találkoztam vele, nagyon közvetlen volt, amikor autogrammot kértem tőle, már írta is a kis füzetembe. Emlékszem, nem fogott a toll, keresett egy másikat és még valami poént is elejtett... Én meg csodálkozva álltam, mert addig nem láttam ilyen közelről válogatott focistát, és a haveromtól kérdeztem utána, hogy ezek ilyen izmosak? Ez a TV-ből nem jön le ennyire. Nem tudom felfogni, hogyan történhet egy egészséges emberrel ilyesmi...
    Most néztem, a német RTL híradóban is bemondták a hírt, ott úgy kommentálták, lehet, hogy a sárgalap miatt izgatta fel magát. Pedig látszik a felvételeken, hogy utána jóízűt mosolygott a döntésen.
    Én is remélem, hogy a magyar válogatott márcsak ő érte is kiharcolja a VB-re való kijutást!!

VISZLÁT MIKI, NYUGODJ BÉKÉBEN!
  • Dikkma
    Videó döbbenetes volt tényleg. Még este néztem meg, alig tudtam elaludni.
    Mondjuk ha ott hal meg, nem nézem meg elvből, így érdekelt..
    Bazz... 24 év.
  • G_ArchAngel #2066
    uefa hivatalos honlapja
  • G_ArchAngel #2065
    Sport Illustrated
  • BADE
    Szegény Miki!Én Szabics mellé őt akartam a válogatottba,jó kis játékos volt!:((
  • Breki33
    "Most örülök igazán, hogy a bizalmába fogadott... Olyan élményekben lehetett részem, amelyekben sohasem lett volna, ha nem kezdek el foglalkozni a labdarúgókkal és egyéni honlapjaik készítésével immár negyedik éve. Az látszott, hogy nagyon zárkózott srác, de az évek alatt megnyílt, sokat beszélt magáról, a családjáról és a focihoz kötődő nagy-nagy lelkesedéséről. Arról, amit a Győri ETO-nak köszönhetett, hogy 17 évesen, fiatalon egy teljesen új világba csöppent, de bebizonyította, hogy ott is helyt tud állni. A Porto-ról mindig szuperlatívuszokban mesélt. Aztán jöttek a sanyarú idők... Nem játszatták, nem kapott lehetőséget, eltiltották... Aztán 2002-ben személyesen Eusébio kereste meg, hogy legyen a Benfica játékosa! Nem kellett kétszer mondani neki... Nagy örömmel ment a világhírű klubhoz... A célja mindig is egy volt: NAGY JÁTÉKOS LENNI! Többször mondta: "...minden portugál gyerek álma, hogy a Benfica mezében legalább egyszer pályára lépjen, képzeld nekem ez pedig már nagyon sokszor sikerült. Az UEFA Kupában én jutattam tovább a csapatot! Érted! Én! Fehér Miklós Magyarországról!!!..." - ezek a szavak még mindig itt csöngnek a fülemben. Hihetetlen... Camachoval nem ettek egymás tányérjából, de nagyon tisztelte a spanyol edzőt. Az utóbbi idő arról szóltak: "...mennék, de nem engednek... Én játszani akarok! Ha itt nem, akkor elmegyek oda, ahol lehetőséget kapok. Ha ez a Boavista, akkor oda megyek!..." Lehet, hogy ebben a tragédiában ez is szerepet játszott...ki tudja! Az elmúlt egy hónapban nagyon megviselt, rossz idegi állapotban volt... Ezt mindig onnan tudtam, hogy napokig, hetekig nem veszi fel a telefonját... Mindig kérdeztem Tőle: "Miki elveszett a mobilod?" Erre ő: "Nem, dehogy is, csak nem akartam senkivel beszélni! Inkább magamban gondolkoztam, hogy miért...?" A napi beszélgetések alatt sokszor mondta: "Veled az elmúlt három évben többször beszéltem, mint a szüleimmel! De jó, hogy vagy, mert az újságok mindenfélét össze-vissza írkálnak. A Fehér így, a Fehér úgy. Leglább Te a jót akarod!" Bevallom nekem ez nagyon jól esett! Az Istennek hála, hogy ismertem azt a nagyszerű, jókedvű srácot! "

Mikivel még péntek este beszéltem. Elmondta, hogy bizonytalanságban van, mert a héten szeretett volna a Boavistához menni, de maradnia kell a Benficában, mert Nuno Gomez megsérült és hetekre kidőlt a sorból. "Nyugi Miki! Figyelj, majd a hétvégén bebizonyítod Camachonak, hogy a csapatban a helyed!..." - mondtam neki. Nagyon készült... A mérkőzés 60. percében állt be vasárnap este Joao Pereira helyére... A 91. percben gólpasszt adott Fernando Aguirnak... A 94. percben sárga lapot kapott, a képen is látszik még mosolyog rajta, és azután... összeesik... a játékostársak azonnal rohannak, akik nem mennek oda, azok a gyepre borulnak és sírnak, ők már érezték, tudták... Sajnos az újraélesztés sem sikerült... Július 20-án lett volna 25 éves...

Forrás: http://www.fehermiklos.hu/
  • Breki33
    Avust [email protected]
    2004-01-26 10:01:25
    I´m a Benfica fan and we here in Portugal are all shocked with this tragedy!
    The world has lost a great man! :-(
    Thank´s MIKI!
    Thank´s for everything!
    We will never forget you nor your smile (you left us with one) And we won´t certainly forget all those times you made us smile!
    Thank you Miki! Obrigado!
    You will be for ever in our hearts! (nº29 will be forever yours)
    My sympathy to his family!

• Breki33
    António Leão [email protected]
    2004-01-26 09:28:33
    I'm Portuguese and I wana say I'm very sorry for the death of Miklos. He was a great player and a great men.

...
  • Breki33
    Úgytudom gólpaszt adott
    de ez nem érdekes
  • precision
    Ezt most találtam!
  • zaki
    én most néztem meg a videót, kétszer is egymás után. ez hihetetlen, nem is találok rá szavakat. nyugodjék békében
  • BaLeeX
    Remélem nem lesz új topic. Aki tudja miről van szó úgyis idejön. Nem kell, hogy mindenki ezen csámcsogjon aki arról sem tudja miről van szó.

Nyugodjon békében!
  • BaLeeX
    Itt egy videó róla, elég drámai!

Reggel mondta a rádió, azt hittem rosszul hallottam.
  • PREMIERE1
    Egyszerűen hihetetlen!

Borzasztó!

Nincs egy jó linke valakinek a meccsről? Sajnos ezeket nem tudom elérni. :(

Mondjuk nem is lényeges. Tök magam alatt vagyok ...

Akárhogy is, szar, ha valaki fiatalon megy el, de mégszarabb, ha még személyesen is ismeri az ember. Ráadásul ő még egy nagyon jó magyar játékos is volt. Drukkerként ez nagyon megrázott. Remélem, nem csinál semelyik óvódás arc sem "Meghalt Fehér Miklós" topicot, miután "reggel" 12-kor kinyitja a szemét és "tájékozódik", hogy még nincs ilyen !

Ha csinálna, moderátorok, zárjátok be pls! Ez most nem kell!

Ez most tényleg nem kell ...

Borzasztó! :(
  • precision
    Jézusom! Én most keltem fel, és most tudtam meg, hogy meghalt. ÁÁÁÁ szegény Fehér...nagyon sajnálom! Nyugodjon békében!
  • gPROject
    döbbenet!
    Nyugodjék Békében!
  • Breki33
    "a Benfica honlapja ez ido tajt osszeomlott.... annyi szurkolo lepett fel a
    forumokba, hogy a server nem birta a strapat....

de azt hiszem, most nem ez (a honlap) a legnagyobb borzalom ebben a
    vilagban...

hogyan lehet ezt a tragediat megmagyarazni?

chattelek egy portugal fiuval (nem Benfica-drukker), de rettenetesen maga
    alatt van, azt mondja, az osszes ado csak ezzel foglalkozik...."
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Fehér Miklós névjegykártyája << 2/2. oldal

születési hely, idő: Tatabánya, 1979. július 20.
    magasság, testsúly: 186 cm, 84 kg
    végzettsége: érettségi
    poszt: középcsatár (jobb lábas)
    mezszáma: a Győrben 10-es és 9-es, az FC Porto-ban 15-ös, a Braga-ban 28-as, a Salgueiros-ban 26-os, Benficában 29-es
    első NB I-es mérkőzése: 1995/1996-os szezonban a Győr-Debrecen (1-3), 12 percet játszott
    utánpótlás-válogatottak: 48 mérkőzés/18 gól
    "A" válogatott: 25/7
    sikerei:
    - 1997 legjobb ifjúsági játékosa
    - Bragával 4. helyezés és házi gólkirályi cím
    - Salgueirosszal 5. helyezés és házi gólkirályi cím
    - mesterhármas a válogatottban (Litvánia-Magyarország 1-6, 2000. 10. 11.)
    - 2001-ben legjobb utánpótlás játékos, Puskás Ferenc-díj
    - portugál bajnoki cím
    - kétszeres Portugál Szuperkupa-győztes
    csapatai: Rába ETO, FC Porto, SC Salgueiros, SC Braga, Benfica
    eddig lejátszott bajnoki mérkőzései/gól:
    - 1995/1996-os szezon: 8/2 - Rába ETO
    - 1996/1997-es szezon: 25/7 - Rába ETO
    - 1997/1998-as szezon: 25/13 - Rába ETO
    - 1998/1999-es szezon: 5/0 - FC Porto
    - 1999/2000-es szezon: 19/6 - FC Porto és Salgueiros
    - 2000/2001-es szezon: 27/14 - Braga
    - 2001/2002-es szezon: 0/0 - FC Porto
    - 2002/2003-as szezon: 2/0 - Benfica

• Breki33
    Baszki 24 éves volt

• Breki33
    ez szörnyű
  • csabawarchief
  • Dani19..
    nyugodj bekeben Feher MIki
  • Buddy
    http://tier.srv.hu/feher.avi
  • Buddy
    én sem találtam....eddig....ha van vmi, szólok
  • I.C.ram
    Filmről linket tud valaki?
  • Buddy
    szerencsétlen, azért 24 évesen infarktust.....kegyes halál, de nem ilyen korban kellett volna......részvét mindenkinek, hozzátartozónak, szurkolónak, csapatnak
  • Dikkma
    Ha rajtam múlik, az utolsó hozzászólásainak egyikét itt az SG-n.
    Ha nem, akkor az elsőt, ami nem marad soha többet itt mint egy nap.

Nyugodj békében, Miki!
  • I.C.ram
    Ja és azt az avi-t is megtudjátok mondani, hogy hol találom?
  • I.C.ram
    Mit írt?
  • Dikkma
    Takarodj innét, te patkány!
  • donpedro
    Amikor egy fickó szívmasszázzsal próbálkozik, akkor már látszott, hogy rohadt nagy gáz van.
  • BADE
    Láttam,hát eléggé durva.A csapattársai már látták a bajt:((
  • donpedro
    Nyugodj békében Miki!

A litvánok elleni fejesedet sosem felejtem el.
  • donpedro
    Én is most olvasom.

Részvétem. Nem találok szavakat.
  • BADE
    Lisszabon, január 26., 0.40 Üvöltöttek a fájdalomtól Miki csapattársai.

Ezekben a percekben is megrázó képeket közöl a portugál RTP televízió (Astra1 műholdvevő) a ma esti - immáron sajnos drámáról: a guimaraesi kórházban (ahol hatalmas tömeg várta a játékosrül érkező híreket) elhunyt Fehér Miklós, a magyar válogatott - volt - csatára.
    Az RTP egyre-másra játssza vissza a dráma pillanatait, Miki előbb rámosolygott a neki sárga lapot adó bíróra, majd kétrét görnyedt, és ziháló mellkassal összeesett. Több csapattársa - mint például Sokota - a fejét a két kezébe fogva ordította fájdalomtól, a szakadó esőben magyar zászlót is lobogtató szurkolók pedig döbbenten nézték az eseményeket.,
    A 24 éves játékos emlékét kegyelettel megőrizzük, családja gyászában honlapunk minden Olvasója és munkatársa nevében osztozunk.

RÉSZVÉTEM A CSALÁDJÁNAK!:((