32945
Magyar Foci
-
#2028 A portugál Tv-ben és a rádióban is megerősítették,hogy meghalt:(( -
donpedro #2027 A videon látszik, ahogy próbálják újraéleszteni -
#2026 Én is más fórumokról szedem az infókat. -
donpedro #2025 ja, a feher.avi az -
#2024 Imádkozzunk,hogy nem igaz! -
donpedro #2023 Ne már!!! -
donpedro #2022 Van róla video: http://isabelle.math.ist.utl.pt/~l51361/ -
#2021 Basszameg egy portugál tv szerint meghalt.Remélem nem:( -
#2020 http://www.fehermiklos.hu/index.php?ugras=vendegkonyv&nyelv=0 -
donpedro #2019 Én láttam azt a meccset, amin Foe meghalt. Napokig nem bírtam kiverni a fejemből, ahogy kifordult szemekkel fekszik a földön. Borzalmas volt.
Remélem Miki gyorsan felépül, és nem lesz semmi olyan baja, amiért abba kellene hagynia a futball-t. -
#2018 csúnya lehet az ilyesmi, mind nézőnek, mind játékosnak -
#2017 ja hogy úgy, akkor félreértettem.....bocsi
akkor vérnyomás lehet -
#2016 Mint arról korábban beszámoltunk a portugál bajnokság 19. fordulójában a Guimaraes-Benfica mérkőzés 90. percében Fehér Miklós előbb adott egy gólpasszt, majd kapott egy sárgát, végül szívinfarktus gyanújával összeesett a pályán.
A 24 éves csatár a helyszíni beszámolók szerint mozdulatlanul, eleinte úgy tűnt, élettelenül feküdt a füvön. Játékostársai mind azonnal a segítségére siettek, akárcsak a stadion orvosi stábja, utóbbiaknak sikerült magához téríteniük Mikit.
Ezt követően egy mentő a Hopital Guimaraes-be vitte válogatottunkat, egy, a helyszínen lévő portugál kollégánk leírása szerint azonban a mentő ugyancsak lassan érkezett meg a beteghez.
A csapat szurkolói értelemszerűen nem tudtak örülni a győzelemnek, Miki csapattársai ugyanakkor könnyben úszó szemekkel vonultak az öltözőbe.
Fehér Miklós még mindig a Hopital Guimaraes reanimációs osztályán van - számolnak be róla portugál honlapok. Ezzel egyidőben a Benfia honlapján valósággal záporoznak a Mikinek szóló jókívánságok, buzdítások, a klub ugyanakkor "Forca Fehér" címmel nyitott topicban buzdítja Fehért a mielőbbi felépülésre.
Kérjük honlapunk Olvasóit, aki esetleg tud portugálul, és új információt talál Mikiről, küldje el azt az [email protected] email-címre, hogy mielőbb megoszthassuk a - remélhetőleg egyre jobb - híreket többi aggódó Olvasónkkal is, vagy egyszerűen másolja a topicba az információt.
-
#2015 újpestből nézelődnek külföldön:
"Főleg Kovács Zoltán, Farkas Balázs, valamint Juhár teljesítménye keltette fel a menedzserek figyelmét."
-
donpedro #2014 Nem valószínű, gondolj Foe-ra, neki semmi gondja nem volt fizikailag. -
#2013 fizikai erőnlét hiánya? -
donpedro #2012 Borzasztó hírem van!! Fehér Miklós összeesett a Benfica mai bajnokiján, egyelőre semmi biztosat nem tudni, de valószínűleg szívinfarktust kapott. Az első hírek szerint sikerült újraéleszteni. Egyelőre ennyit tudunk.
TARTS KI MIKI!! -
#2011 hát nem csak a magyar edzők rontották el a mérhetetlen felkészületlenségükkel? -
#2010 ja és a pénz.....hián........ -
#2009 A magyar foci jó volt amig a politika el ne mrontotta... -
#2008 -
#2007 Adidas F-50 volt neki eddig. Váltott? -
#2005 nagyfaterom is játszott egy-két hivatalos meccset a Haliban nagyonrégebben -
#2004 nem a Haladásban játszott anno? -
#2003 hát olvasod vagy olvasol P -
#2002 jaja és kollerhez hasonlítják!
ő amúgy kerettag? -
#2001 az biza! -
#2000 Babos Gábor a Feyenordban folytatja! -
#1999 Biró "Ica"! Kötelező! Ilyen bíró kell az NB1-be !!! -
#1997 tomoren: nem
es szar az nem arany -
#1996 Korsós hol játszik mostanában?
Játszik egyáltalán? -
#1995 legalább németh norbi meg polonkai ott vannak -
#1994 Még jó,hogy kihagyta Lipcseit.Gelleivel csak puszipajtások voltak,azért rakta be mindig,hogy megdöntse Döme csúcsát. -
#1993 Kovacs Peter jelenleg a Tromsoben jatszik, de allitolag nyartol vinne a Sunderland (ha jol tudom 29 eves, kb. 195 centis tamadorol van szo).
-
#1992 Egy:
Szűcs (Babos)
Bodnár
Pető
Molnár (Füzi)
Lőw (Juhász)
Dárdai (Gera)
Böör
Lisztes
Sándor
Szabics
Fehér (Kenesei, Tököli)
kezdő 11-el megelégednék.
Kovácsot, Dragónert, Korsóst a csapat közelébe sem engedném!
Lipcseit pláne!
-
#1991 Kapusok: Babos Gábor, Király Gábor, Szűcs Lajos.
Védők: Bodnár László, Fehér Csaba, Simek Péter, Szélesi Zoltán, Böjte Attila, Éger László, Komlósi Ádám, Juhász Roland, Pető Zoltán, Molnár Balázs. Bodor Boldizsár, Füzi Ákos, Lőw Zsolt.
Középpályások: Dárdai Pál, Farkas Balázs, Lendvai Miklós, Tóth Balázs, Böör Zoltán, Lisztes Krisztián, Németh Norbert, Polonkai Attila, Dvéri Zsolt, Gera Zoltán, Sándor Tamás.
Támadók: Bajzát Péter, Fehér Miklós, Kovács Péter, Szabics Imre, Tököli Attila, Kenesei Krisztián, Mészáros Norbert
Így okés lenne!
:)
Mondjuk Korsós csak azért került be, mert köze van a kapitány szerződtetéséhez. Szabicsnak is ő a managere. De azért így semmilyen okból visszatérni a válogatotthoz a nagy hajával ...
Dragónert, Szekerest simán leírnám, de ők is a Korsós féle körhöz tartoznak.
Aműgy három kapus elég.
Csatárból meg azért én még válogatnék be pár embert, azok helyett, akiket töröltem.
:)
De mondjuk Juhárnak örülök - már megérte - és Lipcsei sem a jövő embere - khm. - perspektíva. (Ezért húztam ki Szekerest is!)
-
#1990 öhhöm mér nem rakja be??? -
#1989 öhhö:nem szídd...
amúgy a MOL megvásárolta az egyik horvát "benzinkúttársaságot"
és azért őket,de az eb-n VB-n (nemzetközi meccsen nem lehet ott a MOL embléma) -
#1988 én Lipcseit hiányolom!! -
#1987 Szélesi Zoltán (Újpest), Böjte Attila (Győr), Éger László (Debrecen), Komlósi Ádám (MTK), Juhász Roland (MTK), Tóth Balázs (Videoton), Polonkai Attila (Újpest), Bajzát Péter (Debrecen), Kovács Péter (Tromsö), Mészáros Norbert (Balaton FC) és Torghelle Sándor (MTK) újoncnak számít. Egyelőre nem szerepel a névsorban a korábban stabil kerettag Juhár Tamás, Urbán Flórián és Korolovszky Gábor, valamint a sérülés miatt még nem százszázalékos állapotban lévő Gyepes Gábor és Pető Tamás, de ők sem számítanak "körön kívülinek".