32945
Magyar Foci
-
#6237 szánalmas...Magyar csapat Intertotón de kinem szarja le..áhh...
Am mikor lesz a visszavágó?:) -
Solt #6236 Minek? Ne viccelj... vonultak a punis fiúk, az fontosabb! :D -
#6235 Persze, hogy nem...:) -
#6234 ezt adta valamelyik magyar tv?:) -
Solt #6233 Egész jó? :)))) Ez egész jó vicc volt! :D
Gratulálok nekik! -
#6232 Egész jó? Szerintem jelenlegi futballhelyzetünkben ez siker, nem egész jó eredmény!
[egy fradista..] -
#6231 Grat a srácoknak! Egész jó eredmény. -
#6230 A Honvéd 3-1-re nyert Teplicében! -
Csesza #6229
Fulham's New Boys -
#6228 Ha már ide oda hívják, nem lehet olyan szar edző.. -
#6227 vagy inkább az Embrace "No use crying" című számát -
Csesza #6226 :DDdd -
#6225 majd énekelhetik neki hogy "NEVER CRY":D -
Csesza #6224 Skóciába szerződhet az ex-Fradi edző -
#6223 Lacicsabi a gólpontkomon:D
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=763206 -
#6222 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=762704 -
Csesza #6221 Remekül halad Tímár Krisztián rehabilitációja, így az orvosok szerint, szerencsés esetben akár már a következő szezon rajtján ott lehet a pályán a Plymouth középső védője. A magyar válogatottban is bemutatkozó légiós az előző idény utolsó fordulójában szenvedett súlyos koponyasérülést, melynek következtében műteni is kellett.
pepsifoci.hu
-
Evelyne84 #6220 [b]Magyar találmány a foci új csúcstechnológiája[b]
Két magyar találta ki azt a focimeccseken használt rendszert, amellyel az Eb-n is megtudhattuk, hány kilométert futnak a focisták egy meccsen. A zóna utánajárt a speciális technológiának, és bemutatja az eddig háttérben maradó magyar ötletgazdákat.
http://zona.hu/article/914/magyar-talalmany-a-foci-uj-csucstechnologiaja.html -
#6219 ó bassza meg, pedig kiakartam menni... -
#6218 Korábban úgy tudtuk, és erről hírt is adtunk, hogy július 15-én a Vasas összecsap a Serie A legutóbbi idényének nyolcadik helyezett csapatával, a Napolival. Ezért volt meglepő, hogy a zalaegerszegi klub hivatalos honlapja (www.ztefc.hu) ma olyan bejelentést tett: július 15-én ők is megmérkőznek a nápolyiakkal. Mostanra kiderült, a zalaegerszegieknek lesz igaza.
A Napoli július közepén Ausztriában edzőtáborozik, és ebben az időszakban már felkészülési mérkőzéseket is játszik. Mint Antal Péter, a Vasas labdarúgó-csapatának technikai vezetője a szakosztály honlapján (www.vasasbp.hu) elmondta, a szóbeli megállapodás már jó ideje meg is volt a két klub között. A Napoli és a Levszki Szófia elleni ausztriai találkozót Gergely Péter szervezte, aki már korábban is szerzett ellenfeleket a csapatnak – ezúttal azonban nem járt sikerrel.
Az olaszoknak el kellett volna küldeni az írásbeli megállapodást, ám ezt tegnapig nem tették meg, ma reggel pedig arról tájékoztatták az angyalföldieket: lemondják a mérkőzést.
Délutánra az is kiderült, hogy a Napoli pályára lép július 15-én, de nem Ausztriában, hanem 80 km-rel keletebbre, Zalaegerszegen, ahol – Antal Péter szerint – az olaszok anyagilag is jobban járnak a mérkőzéssel.
A Zalaegerszeg július 11-én egy másik neves ellenféllel is megmérkőzik, akkor a szerb Crvena Zvezda lesz a zalaiak vendége a ZTE Arénában. A Napoli elleni mérkőzésre 1500 Ft-ba kerülnek a belépők (diák- és nyugdíjas jegy 800 Ft), és a jeggyel a Zvezda elleni mérkőzés is megtekinthető.
nso.hu -
#6217 Na igen, ő pl. itthon nem kellett a szagértő magyar edzői karnak. Sebaj, vitte az Ajax, a Barca, a Chelsea és most valahol a görögöknél van, gondolom nagycsapatnál.
Amúgy meg Henk. :) -
Bereet #6216 akkor még Hank Ten Cate volt az edző :D -
Csesza #6215 -
Csesza #6214 -
#6213 Az UEFA-kupában a DVSC kazah, a Győr grúz ellenfelet kapott.
Győr - Zestafoni (grúz)
(kazah) Shaktyor Karagandy-DVSC -
Csesza #6212 azt sem most volt :S -
Csesza #6211 ö cáfolta, hogy a Fener-hez megy -
#6210 De ne felejtsük el, hogy legutóbb az MTK ment tovább. :) -
#6209 Legalább látjuk itthon Aragonest. :D -
#6208 owned -
Csesza #6207 :) -
#6206 Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör:
Fenerbahce - MTK -
#6205 Bp. Honvéd-Zsetiszu ::: összefoglaló
gólerős meccs volt :)
hajrá a Teplice ellen. talán nem lesz végállomás. :) -
tomcat1 #6204 kedvemre való eredmény :)
ja, és nem végállomás, hanem csak helyközi megálló... -
daviddavid #6203 6-3 -
#6202 össz. mennyivel jutottak tovább? -
#6201 Ezúton is gratulálok a Honvédnak, jó látni, hogy egy csapatunk már egy ellenfelen túl tud jutni nemzetközi kupákban. De szomorú ez így átgondolva. :/ -
#6200 végállomás. -
#6199 és a következő ellenfél a Teplice. -
daviddavid #6198 Budapest Honvéd - Zsetiszu 4-2 (2-0)
Honvéd: Rabóczki - Takács Á., Szmiljanics, Filó, Vincze Z. – Dobos (Abass, 64.), Genito, Ivancsics, Diego - Hercegfalvi, Abraham
Gólszerzők: Genito (26.), Smiljanic (46.), Abraham (54.), Bojtor (92.), illetve Kiszeljev (52., 74.)