32945
Magyar Foci
  • Matthew Prosac
    Fehérvárról venne játékost a Fulham edzője

Az fmh.hu szerint a Premier League-ben bennmaradt Fulham csapatának edzője, Roy Hodgson a hétvégén élőben is megnézte volna a Fehérvárból kiszemelt Horváth Gábor pályán nyújtott teljesítményét, de a védő betegsége miatt nem játszhatott a Debrecen elleni bajnokin, így elmaradt az angol szakember sem érkezett hazánkba.

A Fulham menedzserét időben sikerült értesíteni, hogy ne repüljön feleslegesen Magyarországra, mert az angol szerződésre kiszemelt a Horváth Gábor nem játszhat majd a Nagyerdei-stadionban.

A Fejér megyei Hírlap inofrmációi szerint ennek ellenére Hodgson nem tett le róla, hogy még az idei szezonban tétmérkőzésen is szemügyre vegye Horváthot, így hétvégén, a hazai pályán megvívott Siófok elleni találkozóra is jelezte páholyfoglalási igényét, azaz jelenlétét a Fehérvár-Siófok bajnoki mérkőzésre. Remélhetőleg akkor már Horváth is a kezdőben lehet.

MIVAAAN?
  • miki36
    jaja, ha kicsit higgadtabbak lennénk, akkor simán vezethetnénk 5-el is akár
  • Csesza
    2-1 bár nemsok közük van a meccshez :S
  • miki36
    Présinger, 2-0! Gyönyörű szabad volt:)
  • Csesza
    2-0ra megyünk már

a kapus benne volt a gólban rendesen :D
  • Csesza
    5-0 :)
  • Drizzthsz
    nb1.hu-n találtam(fórum, Koltai behívva az A válogatottba). :D:D Mondjuk azt hittem 20-kor kezdődik, úgyhogy lemaradtam. De épp a gólra nyomtam be. :)

Portugál meccsnek mi lett a vége?
  • Csesza
  • Drizzthsz
    mms://195.228.152.47:88/foci
    U19 stream.
  • Csesza
    a sport tv szokta közvetíteni néha, de ma ott nem lesz
  • Drizzthsz
    Tényleg? Melyiken?
  • szucsy89
    nemisigaz mert a rádióban-.-
  • Drizzthsz
    tv-ben?
  • Drizzthsz
    Az U19-es meccsek lesznek valahol?
  • Grenzjager
    már megint? biztos doppingol.....
  • Csesza
    haggyad, nem ez az első kacsa, csak gondolom örül neki, hogy valamit beugathat :)
  • Matthew Prosac
    nem vélted felfedezni az iróniát a kommentemben
  • banok
    gondolod?
  • Matthew Prosac
    kacsa..
  • banok
    Torghelle gól.
  • banok
    jó volna
  • Csesza
  • kraawz
    Gera az Evertonban ?
  • Gunnersboy
    A hétvégén szerzett gólja új csapatot hozhat Torghelle Sándornak

Az Ostthüringicher Zeitung szerint a Kaiserslautern érdeklődik Torghelle Sándor iránt, ugyanakkor a harmadosztályba kiesett FC Carl Zeiss Jena megtartaná a 26 éves magyar csatárt.

„Szeretnénk továbbra is együtt dolgozni vele” – mondta a magyar támadóról a Jena sportigazgatója, Cristian Linke. A jénaiak ragaszkodása érthető, hiszen Torghelle az idény során 26 bajnokin lépett pályára és 7 gólt szerzett, amivel a csapat házi góllövőlistáján a második – Jan Simákkal holtversenyben.

A jénaiak már megtették ajánlatukat Torghellének, de vetélytársuk is akad, hiszen a Bundesliga másodosztályában az utolsó forduló előtt a kiesést jelentő 15. helyen tanyázó kaiserslauterni „vörös ördögök” is tervezik a támadó leigazolását.

Torghelle Sándor a CZ Jenánál hosszú idő után ismét magára talált, hiszen pályafutásának egy nagyon hosszú szakasza során nem sikerült bajnoki gólt szereznie. Torghelle a 2004. március 27-én lejátszott Békéscsaba-MTK (1-2), találkozó után legközelebb a 2007. január 21-én rendezett PAOK-Olympiakos (1-3) görög bajnokin volt eredményes – a 91. percben ő jegyezte a hazaiak egyetlen találatát.

A magyar csatár a Németországban a következő hétvégén véget érő idény elején igazolt a PAOK-tól a Jenához, és három szezon után volt egynél többször eredményes – legalábbis bajnokságban.

A magyar válogatottban 24 alkalommal szereplő csatár legutóbb éppen a Kaiserslautern ellen talált be, az elmúlt hétvégén rendezett, 2-2-re végződött meccsen ő szerezte az első gólt, és szinte biztos, hogy ez is szerepet játszott a ’Lautern ajánlatának megérkezésében.

Némi pikantériát adhat Torghelle esetleges Kaiserslauternbe szerződésének, hogy 2004-ben, a portugáliai rendezésű Európa-bajnokságra készülő német válogatottat az akkor Lothar Matthäus által dirigált magyar nemzeti tizenegy éppen a 'Lautern otthonában, vagyis a Fritz Walter-stadionban győzte le 2-0-ra. Mindkét magyar gól Torghelle nevéhez fűződik, aki ennek a meccsnek köszönhetően mai napig az ismertebb légiósok közé tartozik Németországban.

nso.hu
  • haraposlo
    Amúgy jó ez az új Nike videó (fociscsajok.uw.hu). Milyen király lenne, ha egy magyar focistára ugyanígy felfigyelne Wenger, s leigazolná az Arsenal-ba, persze a felnőttcsapatba :).
  • haraposlo
    Igen, én is hallottam, a tegnapi NS-ben egy teljes oldal fogalkozik a témával.
  • zaki
    Vadóczot állítólag le akarja igazolni a Feyenoord
  • Matthew Prosac
    kacsa..
  • Grenzjager
    szökőév van?
  • zaki
    Hmmm, jól járna így mindneki... Én drukkolok, hogy összejöjjön a bolt...
  • Csesza
  • Gunnersboy
    Fülöp Mártont szívesen leszerződtetné a Stoke City. A magyar válogatott elsőszámú hálóőre jelenleg a Sunderland csapatát erősíti, de ebben az idényben már szerepelt kölcsönben a Stoke Citynél.

A magyar kapus csak a kispadról izgulhatta végig az Ipswich elleni 1–0-ás sikert, majd rögtön vissza is hívta a Sunderland vezetősége. A jelek szerint azonban a Citynél szeretnék, ha a későbbiekben már nem csak kölcsönben szerepelne az angol csapatban.

Tont Pulis, a Stoke menedzsere bízik benne, hogy másfélmillió fontért sikerül megegyezni a Sunderland vezetőivel, és jövőre a Premier League küzdelmeiben már Fülöp is a frissen feljutott gárda segítségére lehet.

A Stoke City második helyen végzett a Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromwich Albion mögött a Championshipben, így egyenes ágon kvalifikálta magát a csapat az angol elsőosztály következő idényére.

Fülöp Márton még 2004-ben szerződött Angliába, aTottenhamhez, ahol azonban tétmeccsen nem jutott szóhoz, hiszen az együttes elsőszámú kapusa az angol válogatott Paul Robinson volt.

A Sunderlandben mindössze a Premier League utolsó fordulójában léphetett pályára kezdőként, így nem csoda, hogy a magyar futballista boldogan csatlakozna a Stoke Cityhez.

nso.hu
  • Kaplan
    Apropó már 3-0ra vezetnek összesítésben, szóval lazán bent vannak az UEFA kupában :)
  • Kaplan
    Már megint? :D
    Jó ez a Vadócz gyerek, simán jobbnak érzem Vassnál.
  • banok
    A NEC Nijmeegen rájátszást játszik az UEFA-kupáért a Groningen ellen és Vadócz gólt szerzett.
  • vmvr
    Augsburg
  • REALista
    És Szabics hol is játszik?:D
  • banok
    Szabics is gólt szerzett de a csapata kikapott, a Torghelle féle Jena meg 2-2-őt játszott. És Fülöp Márton kezdő a Sunderlandben!
  • banok
    Torghelle gól.
  • Kaplan
    Mondtam én :P