32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    inkább a liverpool tarcsi mint hogy eltörjék a lábát az angol 3. osztályban..
  • zaki
    Gondolom úgy menne, Pool biztos nem adja el még pár évig... Ha meg nem úgy fejlődik ahogy azt várták tőle, akkor majd elpasszolják a Championshipbe... :c
  • Gunnersboy
    ezt nem mondta senki....csak kicsit nagy a hirtelen témaváltás, mivel aztis lehetett olvasni hogy kölcsönbe megy a Leedshez
  • daviddavid
    Artmedia-Fehérvár 4-0
  • Kaplan
    Attól mert a Leeds érdeklődik utána nem lesz rosszabb játékos...
  • Gunnersboy
    annak ellenére hogy egész eddig azzal kábítottak mindenkit hogy lehet esélye a felnőttcsapatban játszani
  • zaki
    Anglia: lapértesülések szerint a Leeds hívja Németh Krisztiánt
    A Yorkshire Post értesülései szerint a Liverpool fiatal magyar támadója, Németh Krisztián iránt a harmadosztályú Leeds United érdeklődik. A csapat menedzsere Gary McAllister próbajátékra invitálja a futballistát, csapattársával, Astrit Ajdareviccel együtt.

Hm, jó kiugrási lehetőség lenne, játszana folyamatosan TÉTMECCSEN, nem tartalékbajnokin, biztos nagyon jót tenne neki.
  • Grenzjager
    Tudtommal az Audi hozza, és tuti.
  • Csesza
    most akkor a Győr az már biztos hogy Bayern? :D
  • Grenzjager
    akkor jó lesz a nyár :))
    Fradi-Sheffield Utd., Győr-Bayern, Haladás-Arsenal
  • Csesza
    hát már gondolom tuti az mert ezt az arsenal honlapjáról copyztam :)
  • Grenzjager
    Szinte biztos: Haladás-Arsenal a Rohonci úton
  • Csesza
    Szombathelyi Haladas v Arsenal

Tuesday 22nd July 2008

Kick-off 6.30pm (local time)
    In Szombathelyi, Hungary.
    Tickets details for this fixture will be confirmed shortly.
  • banok
    semmit csak az Újpest meg a Fehérvár nem akart indulni és csak a Honvéd vállalta.
  • isi
    nyert a honvéd idegenben az intertotoban... mit nyertek meg hogy indulhattak?
  • Csesza
    Orosz Péter (FC Wacker Innsbruck) ----> OFI Kréta
  • Csesza
    Fordulat a Huszti-ügyben: mégis marad a magyar szélső?
  • banok
  • Csesza
    uhh bakker :CCCCccc
  • Kaplan
    Pofon az U19-eseknek : Dudás súlyos sérülést szenvedett. Szerencsétlen...
  • isi
    már oda is csak csapat kéne
  • Csesza
    Győr - Bayern?
  • Csesza
    egy fehérvári védő
  • isi
    kiaz a horváth gábor
  • Csesza
    Horváth Gábort is most szóba hozták a Fulham-el

júli elején ki kell utaznia Angliába, gondolom valami próbajátékra

(de nekem úgyrémlik, hogy már elég régóta szó van róla a Fulhamnél)
  • Grenzjager
    a magyar focistát a pénz érdekli. Gera most szépen gyengébb csapatba ment, mint ahol volt. S a kérői közül is messze a leggyengébb... Az Evertontól pedig szerintem ő félt, hogy nem lett volna állandó kezdő. Na de az UEFA-kupa, P'ship, és FA-kupa (+Ligakupa) az Evertonban... szal játszott volna azért bőven...
  • Csesza
    Az MLSZ Versenybizottsága a 2008/2009-es Soproni Ligában indulásra jogosult 16 klub nevezése közül 14-et fogadott el. Némi meglepetésre a pótvizsgára ítéltek között van a következő idénynek aranyálmokkal nekivágó Újpest is, a lila-fehérek mellett a Nyíregyházát kötelezte hiánypótlásra a szövetség.
  • Csesza
    3+1 évre írt alá

:S azt nyilatkozta, hogy ők játszát a focit, hát én eddig nem ezt tapasztaltam, számomra a Bolton és a Fulham volt a legunszimpatikusabb csapat a PL-ben eddig

de ezek után majd remélem megváltozik a véleményem

http://www.pepsifoci.hu/node/9969
  • Kaplan
    Hivatalos.

Gera Zoltán : WBA --> Fulham
  • Larvin
    "ők akartak a legjobban"
    persze mert ők a legrosszabb csapat a kérői közül
    Gera bállt a sorba? Nyilasi, Détári,... A legnagyobb tehetségeink mind az rossz igazolással rontották el a karrierjüket
  • Larvin
    Egy focistának nem az a fontos, hogy uncsi, vagy izgalmas a bajnokság. A Celticben érmeket szerezhetett volna és nemzetközi hírnevet. Én attól tartok, hogy csak csereként számítottak volna rá és ezért nem volt szimpi az ajánlat.
    A Benfica körül sok a botrány... de ők legalább kupaszereplők és pont most keresnek Gera poziciójában valakit, tehát esélye volna maghatározó szerepre.
    Hamár anglia, akkor szerintem az Everton lett volna a legjobb megoldás. Lehet, hogy ott se lett volna elsőszámú ember, de a konkurencia nem olyan veretes, hogy ne tudná rövid időn belül kiharcolni a helyét a kezdőben.
    A Fulham kétségbe van esve. Próbál mindent megtenni, hogy a kiesésért folytatott küzdelemben elhappolja a leendő vetélytársa egyik sztárját !ingyen! De, ha belegondolunk, hogy lehet, hogy Gera itt fogja befejezni pályafutását, hát... Gerának most kellene karrierje csúcsára érnie. A Fulham volna a csúcs?
    A Westbrom-ban pedig már idén is volt úgy, hogy reklamálnia kellett a sajtóban, hogy tegyék már be, aztán betették, csakhogy aláírjon, amit meghálált, de most több konkurenciája lenne mint eddig, és nem volna sok tárgyalási alapja, mert ha aláír, akkor gondolom nem félévre.
    Én abban reménykedtem, hogy a végén egy eddig nem említett csapat lesz a befutó. Még nem írt alá
  • LSSAHPAUL
    Szerintem jól döntött! Már rég elkellett volna mennie és nem másért csak a kihivás miatt.. itt újra megkell mutassa hogy mit tud!
    A Celtic nem az ő testalkatához való, egyébként is a skót bajnokság csak 2 csapatról szól szvsz uncsi, a Benfica talán, de a portugál bajnokság is csak 3 csapatról szól, nembeszélve arról hogy szinvonal terén az angol a legerősebb most a világon, a skot,portugál meg legjobb jóindulattal is csak 7. europában..
  • Solt
    Na igen, adott a szarnak egy pofont...
  • Grenzjager
    na a hitgyülekezet jól megmondta neki, hogy hova menjen... a WBA még mndig jobb lett volna sztem, na de jövőre ismét a championshipben bizonyíthat...
  • Gunnersboy
    ez így van, de sajnos nemtudjuk mi volt a háttérben, hallottuk hogy a Celtic és a Benfica is érdeklődik, de ha nem raknak elé egy szerződést akkor nem elég az érdeklődés.....

mindegy, az ő döntése, szurkoljunk neki hogy jó szezonja legyen az új csapatában :)
  • Csesza
    pedig igazad van :C
  • Larvin
    Hát ne legyen igazam, de szerintem ez rossz döntés volt. A Fulham most is majdnem kiesett és esélye nincs a nemzetközi porondra kijutni a közeljövőben.
  • Csesza
    Gera - Fulham
  • Gunnersboy
    Kulcsemberek távozhatnak az MTK-ból
  • Gunnersboy
    *Czvitkovics