32945
Magyar Foci
-
Csesza #6437 nem akarok hülyeséget mondani, de azok akik oda jártak és van/volt tehetségük, azok már nem az MTK-ba vannak vagy nem oda mennek, mert láthatjuk, hogy nagyon jól szerepelnek ők a nemzetközi tornákon és nyitva áll az ajtó nekik a nagyobb klubok felé
nem nagyon látjuk de rengetek fiatal van kinnt külföldön tizenakárhány évesen -
Gabe18 #6436 És bár az MTK-ra nem verném rá,azért a fantasztikus Sándor Károly akadémia jól látszik mennyit ér európai szinten.Pedig azt néhány "szakértőnk" már évek óta úgy adja elő mintha valami giga intézmény lenne... -
#6435 nem is akarnak: a magyar bajnokságot ezzel a kerettel is meg lehet nyerni, a nemzetközi porondon esélyük sincs ezért nem fektetnek a keretbe semmi pénzt, és eladogatják a legjobbakat.
ennyi. -
Takezó #6434 Képzelem, a Kaunasban milyen zsenik tolják, pedig a Rangers van olyan csapat, mint a Fener. Tényleg a hitről van szó. -
#6433 pénz pénz pénz... -
Csesza #6432 MTK-nak minden évben vannak olyan húzóemberei akik kicsit mindig kiemelkednek a átlagból, ezek ráadásul fiatalok és az a nagy baja az MTK-nak, hogy mindig eladják őket és így soha nem fognak elérni semmit -
Gabe18 #6431 Hát ez az.Ráadásul az MTK nem csak most tekinthető az ország egyik legjobb csapatának,hanem mostmár sok éve folyamatossan a magyar élmezőnyben van,a bajnoki címért harcol.
És ennyit ér egy ilyen magyar csapat a Fener ellen.Aki nem a futball európai élcsapata,"csak" egy feltörekvő,az elitbe tartozni akaró JÓ török csapat... -
#6430 gyorsan hozzátenném ettől a Fenertől valszeg a magyar válogatott is kikapna, kicsit szorosabb meccsen (és ez most nem az MTK védelme, hanem pont a magyar foci kritikája) -
Takezó #6429 nem szeretem a dábrácánt, és leégtek az utóbbi három évben a BL-ben, de ők talán nem feltartott kezekkel mentek volna ki a pályára... -
#6428 Az a baj hogy ezek már a sorsolás előtt azt nyilatkozták hogy nem számít a továbbjutás,csak az hogy tanuljanak a fiatal tehetséges labdarúgók,tapasztalatot szerezzenek.Most megtanulták hogy kell "égni". -
Csesza #6427 nem azért, mert MTK, hanem igazából nemtudom megmagyarázni, erre számítottam, az utóbbi meccseiken teljesen egy enervált csapat benyomását keltette bennem, meg azért egy Fener elleni bajnokok ligája meccset általában nem "csöndben" kezdik el, mindig vannak fogadkozások, kiteszem szívem lelkem a pályán, itt semmi... én erre számítottam -
#6426 Hát..azért ez durva.Itt a nagy akarás.Elhiszem hogy sztárcsapattal játszik az MTK Budapest,de azért ettől több kellene...... -
daviddavid #6425 0-5? szép! kb ennyi -
Gabe18 #6424 Miért? Melyik magyar csapat jött volna ki jobban ez ellen a Fener ellen?Nem vagyok MTK szurkoló,de ezt felesleges rájuk verni.Ez "globálisan" a magyar futball.Itt tart. -
#6423 szép :D -
Csesza #6422 erre lehetett számítani a MTK-tól... -
#6421 szánalmas -
Gabe18 #6420 Már 3-0.Ez van,már a törökök is fényévekre vannak tőlünk képességekben,lehetőségekben,körülményekben.
20 éve még forditva lett volna ennyi lehet.Csak az elmúlt 20 évben ők fokozatossan felépitették a labdarúgásukat,mi meg ahol lehet leromboltuk.Semmi meglepő nincs ebben az eredményben. -
daviddavid #6419 én meg nemis nézem mert nem vok kiváncsi erre -
#6418 *avagy mtk - fener 0-2 -
#6417 megalázó második gól, végh mozgását pedig érdemes megnézni, mint egy támolygó részeg -
Takezó #6416 négyet lehet rúgni 78 perc alatt^^ -
Gabe18 #6415 Az MTK reményei,ha voltak egyáltalán olyanok,pontossan 5 percig tartottak... -
#6414 hallottad esküvő lesz :D -
#6413 nemm is bundáról van itt szó, ha nem hogy mekkora barmok:\ -
isi #6412 ebben szerintem semmi bunda nincs. helmeczy csak azt akarta hogy ne ő osztogassa az érmeket. -
#6411 pfffff -
#6410 -
#6409 Németh Krisztiánt kivitte Rafa Benitez a Valeranga elleni meccsre is. -
karajjj #6408 csatlakozom :DDDDD -
Larvin #6407 én nem, de nagyon örülnék :P -
#6406 hát kb akkor én is:D -
#6405 Ha 5-0 lesz az MTK-nak buzinak állok! -
#6404 na majd ha 5-0 lesz az mtknak akkor gondolok rád -
isi #6403 az a kicsi = 0 -
#6402 na holnap mtk - fener nem jósolok semmit, kint leszek a meccsen szóval ajánlom h jó meccs legyen:D kicsi az esély h mi jussunk tovább de ha a fiuk mindent beleadnak és szépen játszanak én már elégedett leszek -
#6401 Hát nem egy gyorstüzelő a srác -
Solt #6400 Elég lassan jutott el idáig... -
Larvin #6399 Balajcza önkritikát gyakorolt. Lehet, hogy végre rájött, hogy a gyakran előforduló meccsenkénti 3-4 bekapott gólátlagával nem kéne a válogatottságról beszélni? -
#6398 Na jah, csak ez az N'Gog gyerek sem ügyetlen, sőt...
Elég jó mozgása van a srácnak, szal...
Amúgy sztem esélytelen az első csapatba bekerülni.
Játszik majd 2-3 ligakupameccset, elmegy kölcsönbe majd egy 2. osztályú klubba, aztán talán elviszi egy gyengébb Premier ligás csapat...
Bár ne legyen igazam... :o