32945
Magyar Foci
-
karajjj #6317 azt biztos nem gyakorolták edzésen...
de pont az elmű reklámja volt a meccs után, hogy ők szolgáltatják az energiát XD -
#6316 Megérdemelte bármelyik csapat is ezt a győzelmet?:D Adták volna az U19-es srácainknak.. -
#6315 MTK -
#6314 Ez bazdmeg Magyarország, ez a mi a szuperkupánk, igencsak nevetséges. Se világítás, se labda, se csapatok... A tizenegyesek meg nagy gondot okoznak mindenkinek úgy látom. -
#6313 Jól van srácok, hát ennyi. A mi Ferink megmondta, lejjebb mehet a kenyér ára, de akkor nincs nyugdíj, lejjebb mehet az olaj ára, de akkor nincs tizenharmadik havi fizetés. Úgy tűnik a DVSC nem fizette be a villany az a jó kurva magas villanyszámlát e hónapban. Most Feri azzal fenyeget : Lejjebb lehet vinni az áram árát de akkor magyar szuperkupa meccset kell nézni a DVSC-vel és az MTK-val. Ez van.:D -
karajjj #6312 furák ezek az új mezek de így a sötétben legalább úgysem játszanak XD -
#6311 Igazi Szuperkupa, fenomenális hangulat, és a sötétben legalább lehet pukizni is soha nem tudják meg ki volt. :DDDD -
karajjj #6310 beszarás -
#6309 Tipikus magyar dolog, ellopták a kábeleket biztos. :DDDD Magyar mentalitás.:DDDDD -
Csesza #6308 :O Debrecenben elment a világítás
mondjuk 11eseket nagy poén lenne így lejátszani :D -
#6307 :D:D -
#6306 Nem semmi, hatalmas grat neki. Remélem a válogatottban is helyet kap. -
hunbalee #6305 kérdésem mért kap sárgát?
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=3612 -
#6304 nemsemmi :O
-
Csesza #6303 :O
ez aztán nagy elismerés -
Solt #6302 Tímár!
-
#6301 ha már kazahsztán is előttünk jár.. -
#6300 Szerintem ez a hegyi csapat minden szempontból előttünk jár. :/ Jártam én már a stadionjukban, nem kicsit profi a körítés. Abban az országban foglalkoznak rendesen a focival, nem olyan felemásan mint itthon. -
isi #6299 jóvolna... -
isi #6298 kinnt volt a meccsen a SZUD vagy vmi? -
#6297 szerintem meg egy hegyi csapatot illene megverni.. -
#6296 Szerintem egy idegen beli győzelem után, az idegen beli döntetlen a legjobb, bár mondjuk inkább egy 1-1es döntetlen, nem gólnéküli.:/ -
#6295 Shaktar Karagandi-DVSC ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=39maEdyF2yY -
Takezó #6294 ehh, nem volt nagy meccs, de legalább az eredmény nem túl rossz, bár ez a Sturm vicc -
Takezó #6293 kösz, Sopcastos kurva jó minőség -
#6292 Sturm Graz-Honvéd
Sopcastos Flashes - justin.tv -
Takezó #6291 Amennyire látom, itt nézhetjük majd. -
#6290 valaki akinek van ORF1-e az nem akarja streamelni 18.00-tól, hogy tudjuk nézni a Honvés meccset? :) -
focitipp #6289 Szereted a focit és szeretsz tippelni is? Akkor ezt meg kell nézned! http://focitipp.hostvillage.hu -
Csesza #6288
-
Grenzjager #6287 Debrecennek már többször fel lett ajnálva új stadion a Debrecen Megyei Jogú Város részéről, de ők logikusan inkább az utánpótlásképzés támogatásába kértek önkormányzati témogatást. -
#6286 De télleg győrben nagyon szép lett a stadion, itthon a legszebb. Már Debrecenbe is elkellene egy ilyen. Na meg egy új Puskás-stadion is.. De az még elég messze van. -
#6285 Na ezt a győr meccset is csak a stadion miatt volt érdemes nézni... 1-2 akciót leszámítva elég ciki.. a loki meccs szintén.
DE az U19-eseknek GRAT! Azért amit eddig elértek az már eddig is csoda, innentől meg minden csak ráadás. HAJRÁ MAGYAROK!!! -
Drizzthsz #6284 MEGVAN!!!
MO-Sp-o:1-0, asszem ez elődöntőt is jelent!!!! Mélységes tiszteletem!!! -
Drizzthsz #6283 Jaaajjj, bírjuk ki a végéig!!! :$ -
#6282 itthon sima ügy lesz ez a kazah csapat. -
#6281 Sahtyor Karagandi 1 - 1 DVSC.
Ez nem is rossz a hazai meccshez. -
Grenzjager #6280 ja és volt Vasas-Levszki is, és lesz Bécs mellett Fradi-Levszki
(csak hogy akkor már teljes legyen a kép a nemzetközi felkészülési meccsekeről) -
Csesza #6279 ne kapkodjuk azért el azt a dolgot, bár én is remélem :) -
Grenzjager #6278 ..sturm