32945
Magyar Foci
  • karajjj
    azt biztos nem gyakorolták edzésen...

de pont az elmű reklámja volt a meccs után, hogy ők szolgáltatják az energiát XD
  • Kaplan
    Megérdemelte bármelyik csapat is ezt a győzelmet?:D Adták volna az U19-es srácainknak..
  • limperatore
    MTK
  • Kaplan
    Ez bazdmeg Magyarország, ez a mi a szuperkupánk, igencsak nevetséges. Se világítás, se labda, se csapatok... A tizenegyesek meg nagy gondot okoznak mindenkinek úgy látom.
  • Kaplan
    Jól van srácok, hát ennyi. A mi Ferink megmondta, lejjebb mehet a kenyér ára, de akkor nincs nyugdíj, lejjebb mehet az olaj ára, de akkor nincs tizenharmadik havi fizetés. Úgy tűnik a DVSC nem fizette be a villany az a jó kurva magas villanyszámlát e hónapban. Most Feri azzal fenyeget : Lejjebb lehet vinni az áram árát de akkor magyar szuperkupa meccset kell nézni a DVSC-vel és az MTK-val. Ez van.:D
  • karajjj
    furák ezek az új mezek de így a sötétben legalább úgysem játszanak XD
  • Kaplan
    Igazi Szuperkupa, fenomenális hangulat, és a sötétben legalább lehet pukizni is soha nem tudják meg ki volt. :DDDD
  • karajjj
    beszarás
  • Kaplan
    Tipikus magyar dolog, ellopták a kábeleket biztos. :DDDD Magyar mentalitás.:DDDDD
  • Csesza
    :O Debrecenben elment a világítás

mondjuk 11eseket nagy poén lenne így lejátszani :D
  • limperatore
    :D:D
  • zaki
    Nem semmi, hatalmas grat neki. Remélem a válogatottban is helyet kap.
  • hunbalee
    kérdésem mért kap sárgát?
    http://focitipp.hu/?content=hirek&id=3612
  • miki36
    nemsemmi :O

• Csesza
    :O

ez aztán nagy elismerés
  • Solt
    Tímár!

• kraawz
    ha már kazahsztán is előttünk jár..
  • Kaplan
    Szerintem ez a hegyi csapat minden szempontból előttünk jár. :/ Jártam én már a stadionjukban, nem kicsit profi a körítés. Abban az országban foglalkoznak rendesen a focival, nem olyan felemásan mint itthon.
  • isi
    jóvolna...
  • isi
    kinnt volt a meccsen a SZUD vagy vmi?
  • kraawz
    szerintem meg egy hegyi csapatot illene megverni..
  • Kaplan
    Szerintem egy idegen beli győzelem után, az idegen beli döntetlen a legjobb, bár mondjuk inkább egy 1-1es döntetlen, nem gólnéküli.:/
  • banok
    Shaktar Karagandi-DVSC ::: összefoglaló
    http://www.youtube.com/watch?v=39maEdyF2yY
  • Takezó
    ehh, nem volt nagy meccs, de legalább az eredmény nem túl rossz, bár ez a Sturm vicc
  • Takezó
    kösz, Sopcastos kurva jó minőség
  • banok
    Sturm Graz-Honvéd
    Sopcastos Flashes - justin.tv
  • Takezó
    Amennyire látom, itt nézhetjük majd.
  • banok
    valaki akinek van ORF1-e az nem akarja streamelni 18.00-tól, hogy tudjuk nézni a Honvés meccset? :)
  • focitipp
    Szereted a focit és szeretsz tippelni is? Akkor ezt meg kell nézned! http://focitipp.hostvillage.hu
  • Csesza

• Grenzjager
    Debrecennek már többször fel lett ajnálva új stadion a Debrecen Megyei Jogú Város részéről, de ők logikusan inkább az utánpótlásképzés támogatásába kértek önkormányzati témogatást.
  • galmat
    De télleg győrben nagyon szép lett a stadion, itthon a legszebb. Már Debrecenbe is elkellene egy ilyen. Na meg egy új Puskás-stadion is.. De az még elég messze van.
  • galmat
    Na ezt a győr meccset is csak a stadion miatt volt érdemes nézni... 1-2 akciót leszámítva elég ciki.. a loki meccs szintén.
    DE az U19-eseknek GRAT! Azért amit eddig elértek az már eddig is csoda, innentől meg minden csak ráadás. HAJRÁ MAGYAROK!!!
  • Drizzthsz
    MEGVAN!!!
    MO-Sp-o:1-0, asszem ez elődöntőt is jelent!!!! Mélységes tiszteletem!!!
  • Drizzthsz
    Jaaajjj, bírjuk ki a végéig!!! :$
  • banok
    itthon sima ügy lesz ez a kazah csapat.
  • Kaplan
    Sahtyor Karagandi 1 - 1 DVSC.

Ez nem is rossz a hazai meccshez.
  • Grenzjager
    ja és volt Vasas-Levszki is, és lesz Bécs mellett Fradi-Levszki
    (csak hogy akkor már teljes legyen a kép a nemzetközi felkészülési meccsekeről)
  • Csesza
    ne kapkodjuk azért el azt a dolgot, bár én is remélem :)
  • Grenzjager
    ..sturm