32945
Magyar Foci
-
#6357 Ha vki azt mondja, hogy gyenge az Orosz bajnokság, akkor kinevetem. Ne felejtsük el, hogy olyan csapatok szerepelnek ott, mint a Dinamo, a Lokomotiv, a Spartak, a CSKA és a Zenit. -
Csesza #6356 "Összeszámoltam, és mivel 26-an utaztunk el, így nem sok sanszot adtam arra, hogy ott leszek a csapatban. Arra gondoltam, hogy most csak szokni jöttem a légkört, így nagyon jól esett, amikor Rafa Benítez odajött hozzám, és megmondta, hogy a szünetben becserél majd, és addig leszek a pályán, amíg Fernando Torres le nem vált. Torresnek és az összes spanyolnak játszania kellett, de még nincsenek olyan erőben, hogy 20 percnél többet kaphattak volna, hiszen csak szombaton kezdtek el alapozni, de velem is ugyanez a helyzet, hiszen az U19-es Eb-ről visszatérve én is vasárnap edzettem az elsőt."
http://www.pepsifoci.hu/node/12984 -
#6355 Németh kapott 25 percet. Nagyobb volt a füstje mint a lángja. -
Csesza #6354 Huszti iránt meg érdeklődik a Zenit :| -
Drizzthsz #6353 ""We didn't play Krisztian Nemeth because he had a slight knock and I didn't want to take any risks in case Rafa wants him for the first team friendly with Villarreal on Wednesday.""
Ezt Garry Ablett nyilatkozta ma. Ez alapján van esély,h ogy Németh játszon a Villarreal ellen. -
Lantee #6352 A focit golra jatszak. Aki 90 perc alatt tobbet rug, az nyer!
Ezt az alapszabalyt kene mar megtanulnia az egesz magyar fuballnak, es a szurkoloknak egyarant! -
Takezó #6351 tényleg gyenge volt ez a Graz és nagypofájú, úgyhogy megérdemelték volna, hogy kiessenek. Kár érte. -
#6350 Szegény Honvéd kiesett,vége a csodának. Raboczki nagyon határozatlan volt végig.. de ettől függetlenül meglehetett volna nyerni ha 1:0 utána kontrázott volna a honvéd.. de ezek csak rugtak egy nagyot a labdába ami talán átment a félpályán, de aztán kezdődött a beszoritás előről. Egy régi Mracskó féle Békéscsaba szétkontrázta volna ezt a Gráczot :) -
#6349 -
Csesza #6348 Ulsan Hyundai – Fulham 1-2 (Li Dzsin Ho 32. ill. Davies 57., Gera 79.) -
Takezó #6347 2. kör és utóbbi két évben nem sikerült továbbjutni innen se:\ -
#6346 Nemszoktam nb1-et nézni, de tegnap véletlenül rátaláltam a közvetítésre. Nézem az eredményt: 3-0... Frankó.. Ez ám ütőképes csapat! :S Sztem kb 1% az esély a fener ellen. Azért ilyen se volt még,hogy már csodaszámba megy, ha magyar csapat rögtön az 1. körből továbbmegy. De hát ezt is megéltük. A Honvédnak viszont nagyon szurkolok ma,mert ők már eddig is kisebb bravúrt mutattak, úgyh még az ő esetükben reménykedek, csak hát ne lett volna a lokinak,meg győrnek az az odavágó meccse.... -
#6345 A magyar bajnokcsapatot most alázza be az egyik magyar kiscsapat. Az MTK full gyenge, pontatlan passzok, gyenge ötlettelen játék.. Nagy cumi lesz Isztambulban. -
Grenzjager #6344 Átigazolások
Budapest Honvéd (tavalyi helyezése 8.)
Edző: Pölöskei Gábor.
Érkezett: Debreceni (Kecskemét), Maróti (Kaposvár), Ndjodo (Ferencváros), Rabóczki (Vitesse).
Távozott: Bárányos (Nyíregyháza), Koós (Siófok), Adewunmi, Berdó, Borel, Pomper, Vincze G.
Debrecen (2.)
Edző: Herczeg András.
Érkezett: Czanik (Integrál-DAC), Oláh (Kaposvár), Varga Z. (REAC).
Távozott: Kouemaha (Duisburg), Vukmir (Dalian Shide), Issiémou, Sztojkov.
Diósgyőr (13.)
Edző: Vágó Attila.
Érkezett: Ahodikpe (Pápa), Búrány, Kreizler, Gahwabi (mindhárom Tisza Volán), Gohér (Szolnok), Menyhért (Bőcs), Milicsics (Javor Ivanjica), Somodi (Vecsés), Sztanics (Hajduk Kula), Tchana (Sopron), Tóth M. (Panahaiki), Vojinovics (Integrál-DAC), Vranjesevics (Jedinstvo Bihac).
Távozott: Elek (Maldív-szigetek), Hegedűs Gy., Mogyorósi (mindkettő Siófok), Simon A. (Újpest), Vitelki (Mezőkövesd), Cardozo, Dénes, Nagy T., Virág.
Győr (3.)
Edző: Egervári Sándor.
Érkezett: Bicak (Kosice), Kovács I Z. (Újpest), Pintér A. (Kaposvár).
Távozott: Granát, Szabó Zs., Varga G. (Pápa), Nyári, Kiss Zs. (Gyirmót).
Fehérvár (5.)
Edző: Disztl László.
Érkezett: Baranyai (Ferencváros), Disztl D. (Felcsút), Flipovics (Banat Zrenjanin), Pavlicic (Osijek), Radovics (Vojvodina), Ulviczki (Szolnok).
Távozott: Durica (Artmedia Bratislava).
Haladás (újonc, az NB II Nyugati csoportjának bajnoka)
Edző: Csertői Aurél.
Érkezett: Kenesei K. (Avellino), Lengyel (MTK), Molnár B. (ZTE), Oross (Gyirmót), Simon Ádám, Simon Attila (MTK), Szép (Ajka).
Távozott: Finta (Veszprém), Hegyi (Ausztria), Mihalecz, Subicz (Ajka), Nagy G. (MTK), Sipos G. (ZTE).
Kaposvár (6.)
Edző: Prukner László.
Érkezett: Bogdán, Farkas K., Pintér L. (mindhárom Szolnok), Grujic (Bosznia), Jovánczai (Vasas), Quayson (Hasaacas), Wilfried (Vác-Újbuda).
Távozott: André Alves, Leandro da Silva (mindkettő Lucs-Enyergija), Maróti (Honvéd), Milinte (Siófok), Oláh (Debrecen), Pintér A. (Győr).
Kecskemét (újonc, az NB II Keleti csoportjának bajnoka)
Edző: Tomiszlav Szivics.
Érkezett: Alinpijevic, Velimirovics (mindkettő Partizan Beograd), Csukics (Szmeredevo), Grkinic (Ethnikosz Ahnasz), Menyhárt (Vecsés), Mitrovic (Zrinjski Mostar), Rusvay (Vác-Újbuda).
Távozott: Debreceni (Honvéd), Kurucsai, Kása (mindkettő Tököl), Szabó T. (Szolnok), Széki (Újpest), Ábel, Borsos, Mojzes, Vass.
MTK (1.)
Edző: Garami József.
Érkezett: Bori (Leicester), Nagy G. (Haladás), Radulovics (Petrovac), Selei (REAC).
Távozott: –.
Nyíregyháza (10.)
Edző: Révész Attila.
Érkezett: Apostu (Bnei Sahnin), Bárányos (Honvéd), Belényesi (Paks), Goia (Dej), Odrobéna (Vasas), Simon G., Úr (mindkettő Tuzsér).
Távozott: Granát (Győr), Vukadinovics (Dinamo Minszk).
Paks (11.)
Edző: Gellei Imre.
Érkezett: Pandur (Vasas), Sipeki (Panahaiki).
Távozott: Balaskó (REAC), Belényesi (Nyíregyháza).
REAC (12.)
Edző: Aczél Zoltán.
Érkezett: Balaskó (Paks), Gasparik, Héger, Nagy K. (mindhárom REAC II), Horváth Á. (Barcs), Jeremiás (Bőcs), Lisztes (Ferencváros), Tandari (Vasas).
Távozott: Délczeg (ZTE), Selei (MTK), Somorjai (Vasas), Varga Z. (Debrecen).
Siófok (14.)
Siófok: Détári Lajos.
Érkezett: Györök (Újpest), Handler (Mór), Hegedűs Gy., Mogyorósi (mindkettő Diósgyőr), Kerényi (Pápa), Koós (Honvéd), Ladóczki (MTK), Márton, Horváth A. (mindkettő Siófok II), Milinte (Kaposvár), Nagy T. (Feröer-szigetek).
Távozott: Csopaki István (BKV Előre), Miklósvári János (MTK), Sánta András (Cegléd), Ambrus, Popovic, Homonyik, Melczer, Kozmor, Bonifert, Csóka.
Újpest (4.)
Edző: Szentes Lázár.
Érkezett: Bogdán, Litauszki (Újpest II), Cutuk (Imotski), Jucemar (Gremio), Kabát (Kärnten), Kiss Z., Remili (mindkettő Szolnok), Kincses (Vasas), Kurucz (Tatabánya), Lipták (Southend United), Mijadinoski (Sion), Rajczi (Pisa), Simon A. (Diósgyőr), Vaskó (Bristol City).
Távozott: Freud (Szolnok), Gulyás, Nagy O. (Pécs), Györök (Siófok), Hajdú (ZTE), Kovács I Z. (Győr), Moldovan (Farul Constanta), Regedei (Dunajska Streda), Vermes (Sparta Rotterdam), Bisoye, Böjte, Dourandi, Juhár, Ogbodo, Radulovic, Sadjo, Szalma, Tolnai, Vituska.
Vasas (9.)
Edző: Mészöly Géza.
Érkezett: Bali (Integrál-DAC), Dobrics (Trollhattan), Gyánó (Beira-Mar), Katona (Vasas II), Mundi (Soroksár), Papucsek (Tatabánya), Somorjai (REAC), Merczel, Paripovic.
Távozott: Füzi Á. (visszavonult), Jovánczai (Kaposvár), Kincses (Újpest), Odrobéna (Nyíregyháza), Pandur (Paks), Rebryk (Pápa), Tandari (REAC), Issiémou, Skita, Tóth B.
Zalaegerszeg (7.)
Edző: Supka Attila.
Érkezett: Alomerovics (Kumanovo), Délczeg (REAC), Hajdú (Újpest), Mirceta (Zepce), Pavicsevics (Grbalj), Petneházi (Orosháza), Sipos G. (Haladás), Sluká (Senec), Szamosi (Nea Szalamina), Trnavac (Banat Zrenjanin).
Távozott: Molnár B. (Haladás), Vulin (Slovan Liberec).
(mno.hu) -
#6343 Köszi. Mikor olvastam a cikket még nem volt ott a videó.
Tényleg szép gól volt, jókora lökést adhat neki a kezdéshez... :o -
karajjj #6342 hűazannyát ezt jól eltalálta -
#6341 szép volt Tomi -
Grenzjager #6340 Német Szuperkupa döntő
Dortmund-Bayern 2-1
(lehetne jobb is a felvétel, a második gól, szabadrúgásból Hajnalé) -
Solt #6339 Itt a gól! Hatalmas Grat! :) -
#6338 Videó van valahol a gólról? Azt írják nagy volt :P -
#6337 Srácok, remélem tudjátok, hogy az 56. percben a Dortmund vezet a Bayern ellen és a harmincharmadik minutumban Hajlan lőtt gólt. :) -
Grenzjager #6336 na ez volt A KONTRA -
Grenzjager #6335 Gulácsi nagy volt -
#6334 Jó volt, de nagyon ügyes volt a Hali.. Az ötezres álló helyekre kb. a 6 ezer jegy helyett amennyien oda elfértek eladtam mondjuk nyolc és felet. Az emberek nyomorogtak... Mondjuk nekem jó helyem volt. :D
A meccs végén meg a nagy Hali drukkerek Arsenal drukker srácokat vertek. Volt mindenünk mint a mesében, még rendőri felvezetés is. :P -
Solt #6333 Én néztem... egész jó kis meccs volt... no meg jó volt annyi nézőt látni magyar pályán... -
Grenzjager #6332 Haladás - Arsenal 1-1 -
karajjj #6331 gratulálok -
isi #6330 pontaz. -
karajjj #6329 most ennek miköze a magyar focihoz?????? -
isi #6328 best video :D amikor a kékeket rugdossa :D -
#6327 Jah igazad van, pont igy látom én is. A labda :D :D hihetetlen hogy 1 labda volt :D :D és mi van ha nem adják vissza a szurkolók? omfg, a világitás is érdekes módon kibirja a full játékidőt és pont a hosszabítás után kapcsolódik le :D Puhl meg valóban írtózatosan megvan keseredve, amit nem is csodálok őneki néznie kell azt amit mi csak akkor nézünk ha jókedvünk van illetve ha jól bevagyunk rugva. Ugyanis azt ami itt van csak jókedvel szabad nézni, különben röhögés helyett bosszankodunk a játékon meg az egészen. Szerintem 1 évre elkéne küldeni szanatóriumba pl angliába és csak angol meccseket nézhetne így rendbejöhetne még.
Viszont a 11-es rugásokon meglepődtem.. ez elméletileg magyarország 2 legjobb csapata..szégyen! hogy hogy ilyen játékosokból áll hogy nem tudnak koncentrálni vagy egy kurvanagyot belerugni a labdába úgy hogy legalább a kaput eltalálja... remélem van még annyi önbecsülésük hogy ezek után leállnak kicsit gyakorolni.. :p -
isi #6326 az a meccs tényleg egy fos volt. 3 gólt lehet találni egy meccsen, de akkor sem jó meccs lett volna, hanem egy sazr meccs 3 góllal. iramtalan ötlettelen fos volt. szerintem igaza volt puhlnak -
Larvin #6325 Szerintem a meccs maga nem volt annyira rossz. A körülmények igen, de, ha Végh nem véd 4-5 ször bravúrral, akkor mondjuk 3-0 és senki nem fanyalog.
Puhl bűn rosszul szakértett. Mi a fsznak ül oda, ha csak annyit tud mondani, hogy hát nincs hozzáfűzniovalóm, meg, hát igen ez bemehetett volna, de szar az egész. Egyébként is a utóbbi időben mindenhez íg áll hozzá. Parkolópályára került, megkeseredett, elege van az egészből.
Faragó Ricsi, csak lereagálta a dolgot. Most álljon le vele vitatkozni?
Tény, hogy nem volt egy MU-Bayern BL döntő, de azért szeretnék idézni személyesen Faragó Richárdtól:
"az nb2-es mérkőzések is megérdemlik, hogy a kommentár ne 'nb2-es' legyen"
Ezt arra írta, hogy megjegyeztem neki, hogy komoly mérkőzésen már alig közvetít.
Szóval ezzel a hozzáállással, Puhl jobb lett volna, ha otthon marad. Mindíg azzal jön, hogy ez az ő véleménye, lehet vele egyetérteni. A probléma az, hogy nem vendégként hívták, hanem szakkomentátorként, ergó számít a véleménye. Ha tévedek igazítsatok ki. -
Larvin #6324 Azon én is kiakadtam, hogy ellőtték a labdát, és nem volt másik. Úgy kellett visszakunyerálni a szurkolótól a kilőtt labdát -
#6323 -
#6322 Szerintem csak szarkasztikus hozzászólás volt -
ZsilKEANE #6321 hát ez vmi hihetetlen ótvar volt. ez volt a szuperkupa ? csodálkozom,hogy puhl meg faragó nem verték a fejüket a falba, és tudtak erről a meccsről beszélgetni.
igen, a nap legszebb felvétele a hold volt.
úristen.szánalmas.fájdalmasvolt. és én még egy kicsit vártam is a meccset... -
#6320 jómeccset néztél? -
#6319 szenzációsan nagy meccs volt
a tiziket pedig csak fél szemmel mertem nézni, annyira izgalmas volt -
#6318 miért olyan izgalmas 11es rugások voltak :D