32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #6277 akor szólok hogy lesz még Haladás-Arsenal, meg Győri ETO-Bayern, és valszeg Kispest-Strum Graz az intertotó kupában. -
Drizzthsz #6276 Na, Eurosport2-es meccset valahogy neten lehet nézni? Faszom, csak az 1 jön be. :( -
#6275 Egyébként nincsenek ezek a meccsek agyonreklámozva.. erről is most hallok előszőr, tegnap szolt a szomszéd hogy láttam e a zte-napolit mondom mit?? és a fradi seffildet? - ne má ! :(
Lemaradtam mindről.. ezeket azért lehetett volna komolyabban is reklámozni, itt is inkább ezekről beszélnének mint a metélésről :D -
Csesza #6274 nem hiszem, hogy megkel magyaráznod, hogy mi az a szekta :) -
Solt #6273 Hát a wikipédia mint forrás! Hmmm... Érdekes! :) Egyébként pedig ironikus alapon szektáztam le... egyértelmű a vidám vasárnap politikai vonulata, de ebbe aztán meg már végképpen ne menjünk bele! :))))
Belső infó? Hmmm... nem vagyok zsidó, de mégis tudom, hogy nekik levágják a bőrt onnan. Valami ilyesmi a fizetős első sor infó is! :))))))) -
#6272 Ejha, itt azért elég fogalom zavarban szenvedtek. Tessék itt a wikipedia szerint a szekta:
"A szekta egy nagyobb vallási, kulturális, politikai, vagy szociális szempontból jól megkülönböztethető csoporttól elkülönülő, azzal szembenálló kisebb csoport.Eredeti értelmében azonban – és vallásszociológiai használatában is – értékmentes: egy sajátos vallásos közösségi forma megjelölésére használják. A vallásszociológia megkülönbözteti a szektákat az új vallási mozgalmaktól, valamint a (destruktív) kultuszoktól."
Sztem nem kell leszektázni őket. Mert ennyivel a buddhistákat, meg ilyen olyan keleti vallásokat is ide sorolhatjuk..
Azt meg, hogy ki ülhet az 1. sorban, honnan veszitek, vmi insider infó?
Amúgy tény, hogy nem szegények járnak oda..
Na ennyi az OFF-ból -
Solt #6271 Én is... egyháznak nevezik, de tulajdonképpen az, ami... az ülhet az első sorban, aki a legtöbbet adakozza! :))))
No tényleg off, off! :)) -
Csesza #6270 hát igen, de én is erről beszéltem #6264 :D -
Solt #6269 Ma nagy divat az átcímkézés! :))) Szinte semmi nem az aminek látszik! ;)) -
Csesza #6268 igen tudom miről van szó :D
lehet nem értek, hozzá de gondolom az sem szekta műsor néven fut?! :) -
Csesza #6267 Németh Krisztián Európa ötödik legnagyobb ígérete -
Solt #6266 Nem akarok belemenni... egyszer nézd meg a mi Zolink által istenített vidám vasárnapot! :)))) Vidám lesz a vasárnapod! :D -
Csesza #6265 *annak rétegei is lehetnek szekták -
Csesza #6264 nála mindig az egyház lett megnevezve, most az más kérdés, hogy valójában annak rétegei is egy szekta :) -
Solt #6263 Az nem egyház... az egy szekta! :D -
Csesza #6262 csak nehogy úgy járjon mint Gera, mondjuk neki legalább nem szól bele az egyház az ügyeibe :S -
#6261 na végre összejött neki. :) -
#6260 Nagy lépés lehet ez Halmosinak, csak pakoljon be egy-két gólt. Lehetőleg a nagyoknak. :P -
Csesza #6259 én is + azt hogy Hull nem esik ki :) -
#6258 :O
remélem alapember lesz -
Csesza #6257 és 4 évre írt alá -
Solt #6256
Az igen... sok sikert neki! -
Csesza #6255 Halmosit leigazolta a Hull City 1.75millio £ ért :O -
#6254 mtk - fener meccsre jön vki innen? -
#6253 1-0 nekünk. -
#6252 mennyi lett a vége?:)
meg tv mikor adja és melyik meccset? -
#6251 kéne még egy gól (nekünk) hogy rendben legyen az idegrendszerem -
Drizzthsz #6250 Koman szerzett labdát a kezdőkörben, a fellazult bolgár védelem tagjai között azonnal a kilépő Németh Krisztiánt indította, aki a balösszekötő helyén belépett a tizenhatoson belülre, és 10 méterről Uzunov szorításában ballal a bal alsóba lőtt. 0–1 -
Csesza #6249 A Liverpool szakértője: Németh lehet hamarosan Torres ékpárja
ez azért nem kis dicséret, csak valósuljon is meg (ez talán mind Krisztiánon múlik) -
Csesza #6248 Sok sikert neki! -
#6247 László Csaba lett a Hearts edzője, már a BBC-n is fnet van :o -
#6246 A másik két srácról nem olvastam semmit, fogalmam sincs. -
Csesza #6245 gratulálok
akkor ezek szerint a többieket nem igazolták le vagy majd az csak később derül ki? -
#6244 Pölöskeit szerződtette a Liverpool! Gratulálok neki, igazából arra vagyok kíváncsi, hogy mikor ér el majd valamit. Mert azért abban legyen midnenki biztos, hogy nem fogják a Liverpool gerincét magyarok alkotni még jó sokáig. Ettől függetlenül sok sikert a srácnak, reservben parádézni! Csak mutatkozna már be Németh a felnőtt csapatban akkor látnám eredményét ennek a nagy herce hurcának. :D -
#6243 Teplice - Honvéd gólok. -
Csesza #6242 itt csak az 1ikről írnak -
#6241 kiv vok,milyen fizikai tesztek lehetnak amúgy -
Csesza #6240
Pölöskei Zsolt, Ódé Norbert és Kelemen Dávid
remek eredményeket produkáltak az embert próbáló fizikai teszteken és kiválóan teljesítettek az edzéseken is -
tomcat1 #6239 következő hét szombat :)
Bozsik Stadion :) -
Csesza #6238 :O gratula