32945
Magyar Foci
-
#6117 Nyertünk :D: Kinn vagyunk az EB-n :D:D -
#6116 valaki nem tud egy u19-es keretet mondani?? -
Takezó #6115 sztem faszság, amit a Puhl mondott, hogy nem lehetett ebből a szögből megállapítani... egyértelműen nem volt les -
#6114 sztem nemis volt les... mindegy, kár ezen bánkódni
egyenlő ellenfelei (sőt..) vagyunk a portugáloknak, megérdemelnénk a győzelmet, hajrá fiúk! -
Drizzthsz #6113 Eddig mintha másik cspatunk lenne pályán a portugálok ellen, mint az előző két meccsen. Kár, hogy les miatt nem adták meg a gólt. Nagyon határeset volt.
Reméljük a második félidőben szerzünk vitathatatlanul érvényes gólokat is! -
Csesza #6112 Huszti az év legjobb mezőnyjátékosa Hannoverben! -
Larvin #6111 be kéne vezetni, hoyg félidőben valmelyik csapat edzője kérhesse a játékvezető cseréjét félidőben -
#6110 Magyar válogatott topikba leírtam a véleményem. -
Drizzthsz #6109 Ilyen egy fasz játékvezetőt. Ez kínos volt. :( Sajna portugáloktól akár egy nagy zakó is kinéz így. :S
De azért remélem nyerünk. ;) Hajrá! -
Csesza #6108 maradt a 2-1
katasztrófa volt ez a 2 meccs :S -
Zséé #6107 Eddig minden gólunk Gulácsié volt... -
Csesza #6106 pfff Gulácsi :S -
Drizzthsz #6105 A második gól nem volt semmi. :-O -
Larvin #6104 2-0, mostmár jobban odateszik magukat (Németh 11-esből, és Németh akcióból) -
Larvin #6103 1-0 félidőben, de nagyon gyérek -
dave10 #6102 Ok. Köszi -
Csesza #6101 #6069 sztem ez lesz majd megint -
dave10 #6100 Valaki tud dobni egy linket ahol meg lehet nézni a magyar u19-esek mérkőzését a ciprusiak ellen? Köszi -
Csesza #6099 Gera sorsa egy héten belül eldől! -
Csesza #6098 igen, látszik, hogy valami elkezdődött ott
talán még a foci is feljövőágban van a régebbihez képest, mert mostanában nyerik a meccseket, öröm lehet játszani ilyen feltételek mellett :)
-
#6097 Végre kezdenek vhogy kinézni a stadionjaink:
(Már csak minőségi focisták kellenének, hogy meg is teljenek ezek..) -
#6096 Igen de a bajnokság színvonala sajnos jóval PL alatt van. -
Larvin #6095 A Celtic állandó bajnokesélyes csapat BL indulással. Ráadásul a játékoskerete sincs megtűzdelve akkora sztárokkal akiket ne tudna kiszorítani alkalmattán. Remek esély volna arra, hogy trófeákat szerezzen Zoli, és nemzetközi hírnevet. Ráadásul a Celticben akár 40 éves koráig is játszhat :P mert ott nem számít a kor -
#6094 BL -
#6093 Szarok rá mi lesz, csak döntsék már el.. Igazán idegelő ez a sok kacsa, hír, cáfolat. -
#6092 Ne már akkor inkább maradjon... -
Csesza #6091 sztem akkor hülye ha odamegy :)
akkor én inkább harcolnék a kiesés ellen a Premier Ligában mint hogy elmennyek akár egy élcsapathoz skóciába: S -
Larvin #6090 Gera - Celtic?
Jah, így már érthető... -
Csesza #6089 Gera - Everton cáfolat -
Drizzthsz #6088 Közben egyébként Lfc szurkolók szavazása alapján:
40% szerint legjobb reserves player -
Drizzthsz #6087 Jó, igaz hogy ajándék labda volt, de szerintem sok neves kapus se fogta volna ki. Legalábbis én szeretném így elintézni mindig az ajándéklabdákat. :)
Németh egyébként felemás volt, a labdaátvétele zseniális, de utána rendre rosszul bánt vele. Koman jó lett volna, de a végén az a nem is tudom milyen mozdulat levitte. Legjobban szerintem Nagy Olivér játszott. -
Csesza #6086 az első gól az szép akció
de a másik az ajándék labda és ráadásul Gulácsi is szépen bevédte -
Drizzthsz #6085 És még ki is kaphattunk volna. :s Ráadásul a két litván gól nem volt semmi, első szép játék, második szép lövés. :(
Hát, meg kell nyerni a következő kettőt, de ezek után nem látom túl esélyesnek. -
Drizzthsz #6084 Áhhh, ez roppant kínosra sikerült. :-( -
#6083 :SSSSS -
Csesza #6082 vége :C -
#6081 na ezt a 10 percet meg kell nyomni emberelőnyben -
#6080 2-2 :S -
#6079 2 ilyen szarral:S -
Csesza #6078 pffffff