32945
Magyar Foci
  • Larvin
    Gyepes az öngólkirály :D
    már azthittem megtanulta melyik kapuba kell lőni a labdát, de úgynézki néha még el-elfelejti
  • szucsy89
    Gera gólról nincs videó?
  • szucsy89
    de szép gól volt:O
  • toysoldier
    :DDd
  • kraawz
    FT Northampton T. [4 - 2] Cheltenham
    35' [0 - 1] G. Gyepes (o.g.)
    42' [1 - 1] C. Doig
    64' [2 - 1] A. Akinfenwa (pen.)
    68' [3 - 1] A. Akinfenwa (pen.)
    74' [3 - 2] M. Townsend (pen.)
    77' [4 - 2] L. Constantine
  • Csesza
    Hajnal gólja
  • kraawz
    ő is hogy eltűnt a süllyesztőben..
  • Matthew Prosac
    szabics-gól augsburgban, méghozzá elég fontos
  • isi
    1-3 lett a végeredmény hajnaléknak :)
  • Solt
    Mi van ezekkel? :D

Hajráááá...
  • Larvin
    Valami lehet a levegőben :)
  • vmvr
    FT Blackburn R. [1 - 1] NAC Breda
    45' [0 - 1] C. Feher
  • banok
    Hajnal gólt lőtt a Dortmund német kupa meccsán ami még tart az Essen ellen és 1-1-re áll.
  • banok
    és Priskin kezdő a Watford Championship meccsén.
  • banok
    Fulham-Torino 2-0 még tart
    Gera szerezte a második gólt.
  • fsgh
    :o Az szép:) Akkor Pool meccsek nézősek lesznek az idén:D
  • kraawz
  • szucsy89
    grat neki(Y)
  • karajjj
    azigen
  • REALista
    Hivatalossá vált, hogy Németh Krisztián az FC Liverpool labdarúgócsapata felnőtt keretének lesz a tagja a következő szezonban. Ezt a liverpooli klub honlapján hozta nyilvánosságra. A magyar válogatottal az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet nyert támadó a 29-es számú mezt viseli majd.

• banok
    myp2p.eu rulez
  • Drizzthsz
    Liverpool meccsre valaki tud streamet?
  • tesó07
    Azért az egy gyengébb Fener és egy erősebb MTK volt majdnem 10 éve.De hát egyértelmű hogy ez szégyen volt.Amúgy nem röhög rajtunk Európa,mert le se szarnak minket sztem.
  • zaki
  • Gunnersboy
    fulham oldalán, Gerával reklámozzák az Arsenal elleni meccset :)

• pinnacle
    abban a régi MTK-ba olyan magyar szinten kiemelkedő játékosok játszottak, mint Babos, Illés, Kenesei és az akkori edző!! Aki nem más, mint Henk ten Cate, akit kirúgtak az MTK-ból, mondván szar...

• Takezó
    szerintem egy játékos nem volt ugyanaz a két csapatból, mint az akkori (talán 2000?) bl-selejtezőben
  • ForzaInter
    de legalább Loki anno mutatott vmit... ők tuti nem kaptak volna 8 gólt két meccs alatt...
  • LSSAHPAUL
    Hát igen.. átmentem faterhoz megnézni a meccset, vittem sört is.. az öreg meg mondta hogy a 2. félidőt már nem fogjuk nézni. Kérdezem miért? - majd meglátod! ( én bíztam hogy legalább 2:0 ra nyerünk és utána a hosszabításban minden lehet, de most ne nézzetek hülyének, nemrég kiverte az mtk a fenert! úgy hogy tán idegenben nyert.. )
    Bakker teljesen értetlenül állok az egész előtt.. akkor vagy a multkori nyeréssel van baj vagy a mostani vesztéssel, de a két csapat sokat nemváltozott, sőt az mtk egy nagyon erős loki előtt nyerte meg a bajnokságot szal sajnálom de azt érzem hogy ez méltatlan volt egy magyar bajnokhoz és széggyeljék magukat de nagyon! Legközelebb adják át másnak pl még a Haladás is jobb eredményt ért volna el mint ezek.. 7-0 te jó ég megint rajtunk röhög europa.
  • Csesza
    az idegenben egy Manchester ellen volt és nem itthon egy Fener ellen
  • Kaplan
    Csak a ZTE is kapott egy laza ötöst Manchesterben,a DVSCről nem beszélve.. Nem látok se előrelépést, se hanyatlást, szarok voltunk, szarok vagyunk, szarok leszünk klubszinten.
  • kraawz
    itt is sok pénz van/volt
    vagy a 3 évvel ezelőtti dvsc:hajdukot is sorolnám,bár nem sztárcsapatról van szó,de a 3:0 , 5:0 igen kemény.
  • limperatore
    te maki inkább a telefonodat kapcsolnád be ahelyett hogy itt flémelsz :D
  • Oziris666
    Hát ez szégyen ,bárhogy szépítjük a dolgot!7:0 ás összesítéssel kikapni ráadásul itthon 5:0 ra minden,csak nem tisztes helytállás!
    Azért ne felejtsétek h voltunk már nagy csapatokkal összesorsolva,sőt a Fenernél jobbakkal is nemegyszer és nem lett ilyen megalázó eredmény,főleg nem ITTHON!Lehetséges h jók meg tehetségessek ezek a fiatalok,csak már előre fejben lejátszották h semmi esélyük(beszarva léptek pályára),így meg semmi értelme az egésznek...
    Pedig hát ahhogy a Kaunas is bizonyította nincs lefutot meccs ,kivéve ha magyar csapat játszik!
  • Kaplan
    Arról volt szó, ha az MTK ötöt rúg a Fenernek buzi leszek, de ellenkező esetben mi lett volna becsajozok?:D

Azt már hétfőn megtettem.:S:D
  • galmat
    Magyar klubfoci-valóság 2008...
  • limperatore
    hát nem, de az a magyar foci

"foci"
  • Csesza
    most lehet, de nem is a Fradi az nb1 címvédője...
  • limperatore
    hát a fradi 10-t kapott volna :D
  • Gabe18
    Az lehet hogy pár kiment,én sem tudom ezeket.
    De aki itt maradt,az láthatóan jó az NB1 elejére,na de nemzetközi szinten...