32945
Magyar Foci
-
Larvin #6477 Gyepes az öngólkirály :D
már azthittem megtanulta melyik kapuba kell lőni a labdát, de úgynézki néha még el-elfelejti -
#6476 Gera gólról nincs videó? -
#6475 de szép gól volt:O -
#6474 :DDd -
#6473 FT Northampton T. [4 - 2] Cheltenham
35' [0 - 1] G. Gyepes (o.g.)
42' [1 - 1] C. Doig
64' [2 - 1] A. Akinfenwa (pen.)
68' [3 - 1] A. Akinfenwa (pen.)
74' [3 - 2] M. Townsend (pen.)
77' [4 - 2] L. Constantine -
Csesza #6472 Hajnal gólja -
#6471 ő is hogy eltűnt a süllyesztőben.. -
#6470 szabics-gól augsburgban, méghozzá elég fontos -
isi #6469 1-3 lett a végeredmény hajnaléknak :) -
Solt #6468 Mi van ezekkel? :D
Hajráááá... -
Larvin #6467 Valami lehet a levegőben :) -
#6466 FT Blackburn R. [1 - 1] NAC Breda
45' [0 - 1] C. Feher -
#6465 Hajnal gólt lőtt a Dortmund német kupa meccsán ami még tart az Essen ellen és 1-1-re áll. -
#6464 és Priskin kezdő a Watford Championship meccsén. -
#6463 Fulham-Torino 2-0 még tart
Gera szerezte a második gólt. -
#6462 :o Az szép:) Akkor Pool meccsek nézősek lesznek az idén:D -
#6461 -
#6460 grat neki(Y) -
karajjj #6459 azigen -
#6458 Hivatalossá vált, hogy Németh Krisztián az FC Liverpool labdarúgócsapata felnőtt keretének lesz a tagja a következő szezonban. Ezt a liverpooli klub honlapján hozta nyilvánosságra. A magyar válogatottal az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet nyert támadó a 29-es számú mezt viseli majd.
-
#6457 myp2p.eu rulez -
Drizzthsz #6456 Liverpool meccsre valaki tud streamet? -
#6455 Azért az egy gyengébb Fener és egy erősebb MTK volt majdnem 10 éve.De hát egyértelmű hogy ez szégyen volt.Amúgy nem röhög rajtunk Európa,mert le se szarnak minket sztem. -
#6454 -
#6453 fulham oldalán, Gerával reklámozzák az Arsenal elleni meccset :)
-
pinnacle #6452 abban a régi MTK-ba olyan magyar szinten kiemelkedő játékosok játszottak, mint Babos, Illés, Kenesei és az akkori edző!! Aki nem más, mint Henk ten Cate, akit kirúgtak az MTK-ból, mondván szar...
-
Takezó #6451 szerintem egy játékos nem volt ugyanaz a két csapatból, mint az akkori (talán 2000?) bl-selejtezőben -
#6450 de legalább Loki anno mutatott vmit... ők tuti nem kaptak volna 8 gólt két meccs alatt... -
#6449 Hát igen.. átmentem faterhoz megnézni a meccset, vittem sört is.. az öreg meg mondta hogy a 2. félidőt már nem fogjuk nézni. Kérdezem miért? - majd meglátod! ( én bíztam hogy legalább 2:0 ra nyerünk és utána a hosszabításban minden lehet, de most ne nézzetek hülyének, nemrég kiverte az mtk a fenert! úgy hogy tán idegenben nyert.. )
Bakker teljesen értetlenül állok az egész előtt.. akkor vagy a multkori nyeréssel van baj vagy a mostani vesztéssel, de a két csapat sokat nemváltozott, sőt az mtk egy nagyon erős loki előtt nyerte meg a bajnokságot szal sajnálom de azt érzem hogy ez méltatlan volt egy magyar bajnokhoz és széggyeljék magukat de nagyon! Legközelebb adják át másnak pl még a Haladás is jobb eredményt ért volna el mint ezek.. 7-0 te jó ég megint rajtunk röhög europa. -
Csesza #6448 az idegenben egy Manchester ellen volt és nem itthon egy Fener ellen -
#6447 Csak a ZTE is kapott egy laza ötöst Manchesterben,a DVSCről nem beszélve.. Nem látok se előrelépést, se hanyatlást, szarok voltunk, szarok vagyunk, szarok leszünk klubszinten. -
#6446 itt is sok pénz van/volt
vagy a 3 évvel ezelőtti dvsc:hajdukot is sorolnám,bár nem sztárcsapatról van szó,de a 3:0 , 5:0 igen kemény. -
#6445 te maki inkább a telefonodat kapcsolnád be ahelyett hogy itt flémelsz :D -
#6444 Hát ez szégyen ,bárhogy szépítjük a dolgot!7:0 ás összesítéssel kikapni ráadásul itthon 5:0 ra minden,csak nem tisztes helytállás!
Azért ne felejtsétek h voltunk már nagy csapatokkal összesorsolva,sőt a Fenernél jobbakkal is nemegyszer és nem lett ilyen megalázó eredmény,főleg nem ITTHON!Lehetséges h jók meg tehetségessek ezek a fiatalok,csak már előre fejben lejátszották h semmi esélyük(beszarva léptek pályára),így meg semmi értelme az egésznek...
Pedig hát ahhogy a Kaunas is bizonyította nincs lefutot meccs ,kivéve ha magyar csapat játszik! -
#6443 Arról volt szó, ha az MTK ötöt rúg a Fenernek buzi leszek, de ellenkező esetben mi lett volna becsajozok?:D
Azt már hétfőn megtettem.:S:D
-
#6442 Magyar klubfoci-valóság 2008... -
#6441 hát nem, de az a magyar foci
"foci" -
Csesza #6440 most lehet, de nem is a Fradi az nb1 címvédője... -
#6439 hát a fradi 10-t kapott volna :D -
Gabe18 #6438 Az lehet hogy pár kiment,én sem tudom ezeket.
De aki itt maradt,az láthatóan jó az NB1 elejére,na de nemzetközi szinten...