1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • Tikal #47
    Erről van szó
  • FREAK
    persze, de én még mindig várom a példákat..... nem vagyok USA buzi, de ha Irakkal állítják szembe, nem kérdés, melyik oldalra állok

az iszlámot kéne már eltüntetni a föld színéről, és eljönne a béke, ebből is képesek vallási kérdést csinálni.....
  • see.aakogh
    Figy az USA csak az olajért megy le sem szarja hogy mivan van az Iraki néppel, hogy azok diktatúrában, elnyomásban élnek. A "Felszabadítás" szvsz csak egy ürügy.
  • [HUN]PAStheLoD
    pl. kiotói egyezmény amit a szemétláda nem írt alá!
  • see.aakogh
    VALAMIT ROSSZUL OVASHATTÁL! Én nem mondtam olyat hogy Irak szép és jo!!! Én csak amerikáról beszéltem, hogy ők sem szent angyalok. Én irakot nem szeretem, ne gondold azt!
  • [HUN]PAStheLoD
    jah cool! szingularitás rullz!
  • Tikal #41
    meg csinál is, de most azért tulképpen jo ügyért harcol, más kérdés hogy erős önérdekek állnak mögötte.
    Azért örülnék ha más fontos dolgok mellé is igy kiállna az usa
  • see.aakogh
    Freak én nem akarlak bántani, de te ilyen "Amerika a király az isten a legjobb" beállítottságu vagy? Sok mindent jó dolgot köszönhetünk neki, de csinált ő rosszat is.
  • Tikal #38
    Azért figyeltétek a katonákat bagdadban? Nagyon lol felszerélés meg erőnlét:))
  • Tikal #37
    kevesebb mint 50év. De remélem szaddam felgyujta az össze kútját és elfogy az olaj, vannak más energiaforrások is
  • [HUN]PAStheLoD
    50 év? az nem olyan kevés! már vannak hidrogén üzemű autók!
  • [HUN]PAStheLoD
    azért az oroszok hogy sírtak aztán majd ők is beszállnak vszleg... (az olaj nagy úr!)
  • a.carkey
    Szerintem várjunk egy napot. Vsz iraki idő szerint 20-21 órától kezdődik meg a támadássorozat, vagy hajnalban, de minden képpen sítétben. Ledarálják az amcsik a légvédelmet, kommunikációt és megindul a szárazföldi csapás. Na akkor a sajátjai állítják félre Saddamot és gyorsan véget ér a "buli". Szerintem ez még olyan hosszú háború sem lesz, mint az "Öböl" volt. Akkor egy győztes Irán és Kuwait elleni háború után blöffölt Saddam és a csoda mentette meg a hatalmát, meg az egyezségek. Most - mivel ez a cél - el fogják távolítani. Meglepődnék, ha nem kapcsolnák le az irakiak rövid időn belül ... Tisztára az a szitu, mint Csau-Csaunál volt 89-ben, csak itt nem volt forradalom. MÉG ...
  • Astaroth
    50 év múlva kifogynak az olajtartalékok,és kezdhetjük Ádám és Évától (már nincs messze a világvége
  • [HUN]PAStheLoD
    útálom a csótányokat
  • FREAK
    most is fogják, nyugi, amint Hussein agya eldurran, és kigyullad az első olajkút, vagy megérkezik az első rakéta szövetséges területre.....
  • Davidus
    Azért írtam hogy nem sok élőlény maradna életben MR.Tájékozott.
  • [HUN]PAStheLoD
    most meg elszúrták mert a hülye bush csak kiállt a CNN elé azt u.azt elmondta 300x
  • Tikal #28
    csótány rulz!!! :)
  • FREAK
    pl? megnyerte a második világháborút?? megakadályozta, hogy 90-ben Hussein legyen a világ ura Kuvait olajával?? degecik.....
  • [HUN]PAStheLoD
    azért 10 tonna nem olyan sok de 10 megatonna :P
  • Davidus
    Ha az öreg Bush kicsinálja Saddamot mikor volt rá lehetősége most nem lenne semmi gond. Ráadásul akkor az egész világ támogatta az USA-t még az arabok is.
  • Mike
    Atombabánál kegyesebb halál nincs
  • see.aakogh
    Azért USA-t sem kell isteníteni én azt mondom. Ő is hozott ránk sok szutykot.
  • Mike
    höhö

méghogy nem élné túl

nem tetszik túl tűájokézott lenni biológiából

pl. a skorpió simán túléli az emberi határérték 10.000x-ersét is.
  • FREAK
    nem Irakkal van a baj, az csak egy ország

a baj Husseinnel van, aki viszont egy tömeggyilkos

ha ő nem lesz, Irak is jobban jár
  • FREAK
    úgy csinálsz, mintha Iraknak köszönhetnéd, hogy van számítógéped, videód, mobilod, autód, szoftvereid vagy akár gyógyszereid.... ha Husseinen múlna, te is rabszolga lennél és a palotáját építenéd láncra verve.....
  • see.aakogh
    Remélem Sándort is beengedi a bunkerébe, mert Szalacsi Sándor egy nagyon értékes személyiség. Einsteinnél is nagyobb okos. Megalkotta a "Vasalás témájának elméletét" !!!
  • Davidus
    Árpi lesz a világ ura.
  • Davidus
    A negyedik viágháborút nem kövekkel meg botokkal vívják max uszonyokkal meg kopoltyukkal:) A szárazföldön nem sok élőlény marana életben de az ember tuti hogy nem. Mit enne az a kevés túlélő? Nem lenne ám mcdonald's:)
  • see.aakogh
    Lehet, hogy Fogarasi Árpinak lesz igaza? Aki épitett egy két méter magas Ojjektumot, ami atomtámadás ellen is véd. Az ellen nem... Az ellen is véd. Van hozzá még egy háromszázezer... harmincezer literes viztartálya. Teccikérteni?
  • I.C.ram
    Hidrogénbombát
  • I.C.ram
    Hidrogén bombát magyarok tökéletesítették. :)
  • see.aakogh
    Meg a hidrogén bomba...
    Az USÁnak állitólag egy 10 tonnás (asszem hidrogén) bombája van, végszügség esetére. Állítolag Magyarországon is érezni lehetne a hatását ha ledobnák Irakra .
  • [HUN]PAStheLoD
    mért? az antrax meg a scud vegyi töltete nem olyan pusztító?
  • see.aakogh
    Én nem így hallottam ...
  • I.C.ram
    Ha Irak neked egy kis csótány, akkor amerika egy 20 méteres galandféreg.
  • I.C.ram
    Ezért ez nem így volt! Ha kitör az atomháború, akkor a következőt már biztos bottal és kövekkel vívják meg! Ez az aranyköpés csak az atomháborúra vonatkozott.
  • FREAK
    Iraj=Irak, of course :D
  • FREAK
    Iraj meg épp ma megtámadta Kuvaitot, ez nem ér meg egy topikot?? Csak mert kicsivel szomorúbb, mint egy csótány eltaposása.....