1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#423 MIKOR ÁLLTAM ÉN A TERROR MELLÉ TE IDIÓTA????!! IDÉZZ MÁR EGY SZOT IS AMIVEL JONAK TARTOTTAM TERRORT!!! NA BAZMEG ÉS MÉG MI VAGYUNK ANALFABÉTÁK, TE NEM TUDSZ ÉRTŐEN OLVASNI EZEK SZERINT................... -
#422 bazzeg és ilyenkor nincs itt magyar ember 2 :DDD -
[Walaki]D`Lair #421 Na...megyek....nem fecsérlem tovább a szót ilyen emberekre, mint Freak...javíthatatlan uralkodás vágyad van Freak! nem szóltak még érte?
Na pászka! -
#420 bocs, de az én szememben nem ember, aki a terror mellé áll, vagy akár csak egy szóval is támogatja azt, esetleg ellenzi a felszámolását
főleg, ha utána nagy keményen kihív egy MOHAA partira..... sorry, ez kurva szánalmas.... -
#419 kinőttem belőle, de nem biztos, hogy könnyű dolgod lenne
utána nyomhatunk egy Nascart, és aki nyer, az nagy király lesz, na??? -
[Walaki]D`Lair #418 Ezt nem rád értettem :DDD -
#417 Engem az nem zavar hogy más a véleménye. De az hogy lekezelő, nagyképű és sértegető, AZ MÁR IGEN! -
[Walaki]D`Lair #416 amúgy jó hogy kb 6-an szavaztak :DD -
#415 Mivan te állat beragadt az O betűd vagy mi a bajod? Nem vicc volt. Ha ugyis olyan okos és tökéletes vagy, biztos mohaaban is levernél. Na ha nyomnánk egy meccset meglátnánk ki alázna kit. -
[Walaki]D`Lair #414 Nyertem a legunszimpibbet? :DDDD -
#413 khmmm, mázli, hogy nem lett eredményhirdetés a szavazáson
mármint neked mázli :D -
#412 Állítsd már le magad a sértgetésekkel! -
[Walaki]D`Lair #411 Jajjjj...ha tudnád mennyire egyetértek veled! De továbbra sem szidom...mert így 17 évesen is meg tudom állni, hogy nem anyázom le azt, akinek más a véleménye...sajnos vannak ilyenek -
#410 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL
nem megyek Mohaazni, bocsi, de összefostam a gatyámat ettől a fenyegetéstől :DDDD
kurvajóóó :DDD
még ilyet bazz, lassan már csak IC marad az egyetlen valamirevaló vitapartner, de lehet, hogy ő mindjárt kihív matekversenyre, és akkor dobok egy hátast :D -
[Walaki]D`Lair #409 fog, ettől ne félj :))
(mondjuk összesen 2 embernek voltam zavaró tényező, és ez te+Jacek voltatok, monnyuk ti nem is versenyeztetek, de ez most offtopic, szal ebbe ne fojjunk bele...) -
#406 Analfabéta vagyok biztos. De gyere már Mohaazni. Én vagy Vory ugy elverünk hogy két hétig fejen állsz bazmeg azt sem fogod tudni hova hugyozz be. Köcsög paréj csak te vagy az isten mi? A többi meg hülye. Na takarodjál már. -
#405 lol
igen, ahhoz előbb fel kéne nőnöd :DD
17 évesen nagyon vághatod a témát :D
ja, és nyugi, ennek semmi köze a bajnoksághoz, mint ahogy eddig sem volt, csak nem tudtad elviselni, hogy zavaró jelenség voltál a pályán... remélem, ez változni fog -
[Walaki]D`Lair #404 NA! Kimondtad a megfejtést! -
[Walaki]D`Lair #402 aha..:) -
[Walaki]D`Lair #401 sssssssssssssszzzzzzz....ez érzékenyen érintett...de nem érdekel...nem fogok lealacsonyodni hozzád... -
#400 miért, nem igaz??? attól, hogy VAN OKOS ARAB, még nem MINDEN ARAB OKOS, sőt
100-ból 99 olvasni sem tud -
#398 LFS? :) -
#397 négyen vannak ellenem, ebből kettő lelki sérülések miatt
ti ketten meg analfabéták vagytok, bocs, de ciki veletek komolyan vitatkozni :D -
[Walaki]D`Lair #396 mintha te mondtad, volna hogy "bárm áron".... -
#395 Már megint... "azok a tuskó arab pajtásaid" te olyan raccista vagy hogy hozzád képest a skinhead cigánygyerek. -
[Walaki]D`Lair #394 ehhh...na ilyet azért nem írok neki, mert nem akarom hogy kizárjon a következő bajnokságról...(de csak ezért) -
#392 te beteg vagy ha azt hiszed, hogy atomot fognak bevetni
az USA évek óta fejleszti a nem halálos fegyvereket, mivel taktikailag és jogilag is sokkal jobb megoldás (kedvencem az ellenség ragasztóval való lefröccsentése)
ha valakitől félned kell, azok a tuskó arab pajtásaid, akik leragadtak a kalasnyikovnál meg a scud-nál..... -
#391 Brekk: Erre a hozzászólásmora szeretném, ha kitérnél egy kukkantásra. -
#390 Nem veszed észre hogy lassan mindenki ellened van? És akkor mindenki hülye csak te vagy az okos mi? Hülye köcsög vagy. -
[Walaki]D`Lair #389 Ha te tudnád azt amit én :DDD -
#387 Freak mondjak valamit? Te egy faszgeci vagy. -
[Walaki]D`Lair #386 Persze...mert a katonai célpontokat úgy éítik, hogy 10 km-re semmi nincs körülötte és hatalmas betűkkel fel van festve rá, hogy "Ide Lőjetek!".... -
[Walaki]D`Lair #383 nem...de nem szeretem, ha lehülyéznek (a 'La Jacek :)) -
#382 ez van, te biztos az összes köremailt továbbküldöd, mert félsz, hogy egy hónapon belül meghalsz, mi? :D -
[Walaki]D`Lair #380 Nem így értettem te "analfabéta"...Szted ha atomot dobnak irakra az még környezetkímélő is? Mintha a légkörben szelek is fújdogálnának... -
#379 miért is?? te is rosszul tudtad? :D -
[Walaki]D`Lair #377 nem ő írta, hogy retteg a közel kelettől... -
#376 rád senki nem fog atomot dobni, lazíthatsz -
[Walaki]D`Lair #374 nah bazz...még jó hogy nem szoktam anyázni.... -
#373 ja, és amit neten találsz, azt el is hiszed?? :DD
szegény kölök :DDD te rettegésben élhetsz :DD